-
Αντε παλι τα ιδια και τα ιδια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντε παλι τα ιδια και τα ιδιαΗ επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης (το λεω σωστα? )
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης (το λεω σωστα? )
Ειναι και η πρωτη ξαδερφη της κουρασης ομως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης (το λεω σωστα? )
Ειναι και η πρωτη ξαδερφη της κουρασης ομως.
Σε μενα θα τα πεις?? Τις γνωριζω και τις δυο καλα
-
Ναι εχεις δίκιο το ξέρω πως επαναλαμβάνομαι μερικές φορές!
Πάμε στο ζουμί? Πόσο ειναι λογικό να σου κοστίζει η χρήση του δρόμου Αθήνα - Θεσσαλονίκη ? (δεν μιλάω για Πελλοπόνησο γιατί εκει οι δρόμοι είναι πολύ χαλια οπότε τί να πείς! Ενώ απο πάνω μεριά ειναι καλύτερα τα πραγματα!)
Ας βρούμε πρώτα το λογικό ποσο για τη χρήση του δρόμου, ας δούμε ποση είναι σήμερα και μετά βλέπουμε το αν πρεπει κάτι να γίνει ή όχι. Το θέμα δεν είναι να είμαστε σε κανένα άκρο. Δηλαδή ουτε το τσάμπα όλα ειναι σωστό αλλα ούτε το ληστεία σε όλα είναι ! -
Ο χρήστης zamc έγραψε:
Ναι εχεις δίκιο το ξέρω πως επαναλαμβάνομαι μερικές φορές!
Πάμε στο ζουμί? Πόσο ειναι λογικό να σου κοστίζει η χρήση του δρόμου Αθήνα - Θεσσαλονίκη ? (δεν μιλάω για Πελλοπόνησο γιατί εκει οι δρόμοι είναι πολύ χαλια οπότε τί να πείς! Ενώ απο πάνω μεριά ειναι καλύτερα τα πραγματα!)
Ας βρούμε πρώτα το λογικό ποσο για τη χρήση του δρόμου, ας δούμε ποση είναι σήμερα και μετά βλέπουμε το αν πρεπει κάτι να γίνει ή όχι. Το θέμα δεν είναι να είμαστε σε κανένα άκρο. Δηλαδή ουτε το τσάμπα όλα ειναι σωστό αλλα ούτε το ληστεία σε όλα είναι !Ξερεις Πελοπόννησος δεν ειναι μονο η Κορινθου Πατρων.Ειναι και η Κορινθου Καλαματας.
Το οχι διοδια με το φτηνοτερα διοδια εχει διαφορα.Εγω (και οι πιο πολλοι πιστευω ) αυτο θελω,φτηνοτερα διοδια .Οταν ολα εχουν ακριβύνει και η οικονομικη ζωη στην Ελλαδα ειναι σε τοσο μεγαλη κριση αυτοι αυξανουν τα παντα .Απο διοδια ,βενζινη , εισιτήρια,τελη .Ποσο να αντεξει ο Ελληνας;
-
Ξεκαρφωτο, στην ΕΟ Αθωνων-Πατρων πληρωνουν κανονικα. Μα που ειναι το κινημα??
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξερεις Πελοπόννησος δεν ειναι μονο η Κορινθου Πατρων.Ειναι και η Κορινθου Καλαματας.Το οχι διοδια με το φτηνοτερα διοδια εχει διαφορα.Εγω (και οι πιο πολλοι πιστευω ) αυτο θελω,φτηνοτερα διοδια .Οταν ολα εχουν ακριβύνει και η οικονομικη ζωη στην Ελλαδα ειναι σε τοσο μεγαλη κριση αυτοι αυξανουν τα παντα .Απο διοδια ,βενζινη , εισιτήρια,τελη .Ποσο να αντεξει ο Ελληνας;
Κι εγώ μαζί σου φίλε μου αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Φτηνότερα διοδια οχι τσαμπα.
Ξεκαρφωτο, στην ΕΟ Αθωνων-Πατρων πληρωνουν κανονικα. Μα που ειναι το κινημα??
Το κίνημα είναι οι ανθρωποι, αν δεν πήγε κανεις δεν τους φταίει κανενας! Απο Αργος που γυρισε συγγενής μου σήμερα δεν πλήρωσαν, ήταν ανοιχτά απο τον κόσμο
-
Δείτε και λίγο τι παίζει με την Αττική οδό, τι σύμβαση είχαν ποσα έχουν κερδίσει και πόσα θα πληρώσουμε ακόμα!
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01 ... _9086.html
-
Ο χρήστης zamc έγραψε:
Οταν όμως βρεθείτε να περνατε διόδια και κάποιοι άλλοι τα έχουν ανοίξει για να διαμαρτηρηθούν μήν περάσετε τσάμπα, σταματήστε να πληρώσετε.Αν με βεβαιώσουν ότι (1) δεν θα πέσει κάποιος χαρούμενος τζαμπατζής πάνω μου (2) δεν θα με λοιδωρήσουν, προπηλακίσουν, ανασκολοπίσουν οι μαχητές των δρόμων, ναι θα το κάνω (δεν έχει τύχει).
Εκτός της Κορίνθου-Πατρών, όπου θα σταματήσω στον υπάλληλο, θα δώσω τα στοιχεία μου και το λόγο για τον οποίο δεν πληρώνω και θα περάσω έτσι, διότι είναι η μόνη περίπτωση που δικαιολογεί τέτοια μέτρα (δεν υπάρχει ρεαλιστική εναλλακτική και ο δρόμος όπως έχει καταντήσει παραείναι επικίνδυνος για να έχει και διόδια).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οταν όμως βρεθείτε να περνατε διόδια και κάποιοι άλλοι τα έχουν ανοίξει για να διαμαρτηρηθούν μήν περάσετε τσάμπα, σταματήστε να πληρώσετε.
Αν με βεβαιώσουν ότι (1) δεν θα πέσει κάποιος χαρούμενος τζαμπατζής πάνω μου (2) δεν θα με λοιδωρήσουν, προπηλακίσουν, ανασκολοπίσουν οι μαχητές των δρόμων, ναι θα το κάνω (δεν έχει τύχει).
Θα το κάνω εγώ ,πες μου τα στοιχεία σου κτλ και θα ειδοποιήσω τα παιδια των επιτροπών να σε προσεξουν ,αν ερθεις δε στη Φθιώτιδα θα σε φροντίσω εγω ιδιατερως , θα σε παραπέμψω απο το παραδρομο να πας που υπάρχει και που γνωρίζεις μόνον εσύ και καποια αλλα 'γιουσουφάκια' εδω μεσα .
Σημερα στο ανοιγμα των διοδιων που ειχε πρωτοφανή συμμετοχή απο απλούς πολίτες και φορείς της περιοχής ,σκαει MITSUBISHI PAJERO μαυρο ,με μαυρα φιμε παντού ,μαγκας ωραίος καλή ωρα σαν και σενα ,πλήρωσε μια και επέμενε και μετα πηρε και τα ρέστα του απο τους παρευρισκόμενουςΟ ΚΑΙΡΟς ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ξεκαρφωτο, στην ΕΟ Αθωνων-Πατρων πληρωνουν κανονικα. Μα που ειναι το κινημα??ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗ ΠΑΘΕ απ'οτι εγω ειμαι σε θεση να γνωρίζω ,πρωτοφανή συμμετοχή όχι μονο απο απλόυς πολίτες αλλά και φορείς ΕΛΜΕ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΥς,ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΚΙΝΗΣΕΙς,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΕΜΠ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ κτλ ,τωρα για κατω απο το αυλάκι δεν γνωρίζω τι εγινε ...
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Σημερα στο ανοιγμα των διοδιων που ειχε πρωτοφανή συμμετοχή απο απλούς πολίτες και φορείς της περιοχής ,σκαει MITSUBISHI PAJERO μαυρο ,με μαυρα φιμε παντού ,μαγκας ωραίος καλή ωρα σαν και σενα ,πλήρωσε μια και επέμενε και μετα πηρε και τα ρέστα του απο τους παρευρισκόμενους Ο ΚΑΙΡΟς ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Στην εταιρεια που δουλευα,το λογιστηριο ζητουσε τις αποδειξεις διοδιων για να ελεγξει και να εγκρινει τα εκτος εδρας.
Μπορει αυτος που ειρωνευεσε να εχει και αυτος τζορα ελεγκτη. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εκτός της Κορίνθου-Πατρών, όπου θα σταματήσω στον υπάλληλο, θα δώσω τα στοιχεία μου και το λόγο για τον οποίο δεν πληρώνω και θα περάσω έτσι, διότι είναι η μόνη περίπτωση που δικαιολογεί τέτοια μέτρα (δεν υπάρχει ρεαλιστική εναλλακτική και ο δρόμος όπως έχει καταντήσει παραείναι επικίνδυνος για να έχει και διόδια).Και μετα τα ακούω εγώ που επαναλαμβάνομαι. Γιατί στο δρόμο που βρίσκεις χάλια δεν πληρώνεις? ή θεωρείς τρόπο αγώνα σωστό ή λάθος και ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Δηλαδή το κανεις εκει που εσύ θεωρείς οτι δεν είναι καλός ο δρόμος αλλα δεν το κάνεις εκει που είναι καλος ο δρόμος μέν (οχι παντου αλλα το μεγαλύτερο κομάτι του) αλλα σε κλέβουν γιατί είναι πανάκριβα.
Δηλαδή κάνεις κάτι που γενικώς δεν το θεωρείς σωστό μόνο εκει που εσύ θεωρείς πως πρέπει να το κάνεις?
(ενω στο Αθήνα Θεσσαλονίκη υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτικη?) -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
μετα πηρε και τα ρέστα του απο τους παρευρισκόμενουςΠοιά ήταν τα 'ρέστα' του;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
μετα πηρε και τα ρέστα του απο τους παρευρισκόμενους
Ποιά ήταν τα 'ρέστα' του;
5 ευρω, 50 ευρω, 500 ευρω. αναλογα ποσα ειχε ο καθενας στην τσεπη του
-
Ο χρήστης zamc έγραψε:
Δείτε και λίγο τι παίζει με την Αττική οδό, τι σύμβαση είχαν ποσα έχουν κερδίσει και πόσα θα πληρώσουμε ακόμα!http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01 ... _9086.html
Ρε φίλε, σοβαρολογείς!?
Παραθέτω απόσπασμα για όσους - δικαίως - βαριούνται να διαβάσουν το λίνκ που έδωσες παραπάνω:
'Η Αττική Οδός συνεχίζει να πολλαπλασιάζει τα κέρδη των πολυεθνικών. Οι εργαζόμενοι που δοκιμαζόμαστε σκληρά στην κρίση του καπιταλιστικού συστήματος καλούμαστε να αποδεχτούμε θυσίες και περικοπές, αρκεί να συνεισφέρουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου. Οι μισθοί και συντάξεις μειώνονται, η ανεργία καλπάζει ακάθεκτη και τα διόδια αντί να καταργούνται ακριβαίνουν, όπως και τα εισιτήρια των δημόσιων συγκοινωνιών, τα εισιτήρια στα δημόσια νοσοκομεία κ.ο.κ..'
Οι τύποι της θολοκουλτουριάρικης πολύχρωμης ακροαριστεράς και οι συνοδοιπόροι σε νέες περιπέτειες ...
-
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι απο εδω ειναι τοσοι εναντιοι σε οσους αρνουνται να πληρωσουν
Προσωπικα πιστευω οτι αν επιμεινου οι επιτροπες και γιγαντωθουνε με την συμμετοχη ολων μας θα αναγκαστουν να λογικευτουν οι εταιρειες και θα γινει ενας συμβιβασμος
Ειναι ληστεια να κοστιζει 55 Ε σε διοδια ενα ανεβοκατεβασμα αθηνα θεσσαλονικη-αθηνα -
εσύ και καποια αλλα 'γιουσουφάκια' εδω μεσα
Πολυχρονεμένε εφέντη πασά ρίξε μια ματιά στις βασικές θέσεις του κινήματος και αφήστε το ρεγάλο του τύπου 'δεν πιστεύω να εννοούν αυτό' και 'μάλλον εννοούν κάτι άλλο' και που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι.*
Η μεγάλη βαβούρα γίνεται από 'αποίκους' της ευρύτερης περιοχής Ωρωπού-Κιούρκων που ετεροχρονισμένα την είδαν κέντρο-Αθήνα και δεν πληρώνω γιατί έχω πληρώσει φόρους και τέτοιες ιστορίες. Και μαζί κόλησαν και τα 10χρονα που θα πάρουν την τσίχλα από το περίπτερο χωρίς να πληρώσουν για να στηρίξουν το κίνημα.
Από τη στιγμή που ανήκεις στο κίνημα κάντε κάτι με το θέμα των επιδιώξεων και έστω για ξεκάρφωμα γράφτε κάτι στο μανιφέστο σας για την Αθηνών-Πατρών που έχει βαφτεί με αίμα γιατί αυτή τη στιγμή παίρνετε παραμάζωμα -ως κίνημα πολιτών my ass- σοβαρά θέματα επειδή έχετε ως κύρια αιτήματα μικροσυμφέροντα.
Υπάρχουν κάτοικοι σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που περιμένουν να γίνει κάποιο τέτοιο έργο (που προφανώς η αγαπημένη εκάστοτε κυβέρνηση δεν θα έκανε ποτέ) για να ανασάνουν.*Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι διαβάστε να δείτε τι ζητάνε. Αν ξηλώσουν τις Αφίδνες και τα οινόφυτα και ανέβουν οι χρεώσεις στους άλλους σταθμούς (λέμε τώρα) το γέρο και το σινάφι του τους χάσατε από πελάτες.
doom δεν έχεις καταλάβει ότι αυτοί που δεν πληρώνουν είναι ένα μάλλον ετερόκλητο σύνολο επιδιώξεων...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι απο εδω ειναι τοσοι εναντιοι σε οσους αρνουνται να πληρωσουν
Προσωπικα πιστευω οτι αν επιμεινου οι επιτροπες και γιγαντωθουνε με την συμμετοχη ολων μας θα αναγκαστουν να λογικευτουν οι εταιρειες και θα γινει ενας συμβιβασμος
Ειναι ληστεια να κοστιζει 55 Ε σε διοδια ενα ανεβοκατεβασμα αθηνα θεσσαλονικη-αθηναΕγώ αυτό που βλέπω είναι οτι το τελευταίο 9μηνο που υπάρχουν αυτές οι επιτροπές δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα.
Μάλλον έχουν πετύχει αύξηση των σταθμών διοδίων και αύξηση των τιμών.
Και φυσικά το βασικότερο, αρκετή προβολή 3-4 ατόμων μελών του 'κινήματος'. Γιατί όλοι είναι μέλη, δεν υπάρχουν γραμματείς και φαρισαίοι. Pls αν διαβάζει κάποιος 4tf ας τους πει να μην επαναλαμβάνουν σε κάθε εκπομπή αυτή την ανοησία.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!