-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορτα
Και για πες μου γιατί δεν γίνεται αυτό άμα συζείς με κάποια;
http://www.youtube.com/watch?v=t7jzhc3D ... re=related
-
Γιατί οι γυναίκες δεν χέζουν;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γιατί οι γυναίκες δεν χέζουν;;Ούτε κλάνουν, είναι γνωστά αυτά, μην τα λέμε συνέχεια...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορτα
γιατι οι γυναικες ειναι ...ντελικατες
-
Ναι σαφώς, επίσης δεν βλέπουν τσόντες, δεν αυνανίζονται και η τουαλέτα μετά το νούμερο 2 μυρίζει 30φυλλο.
-
Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει, αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό προς τον άλλο/άλλη.
Το ζήτημα είναι ότι ένας άντρας 'προβλέπεται' να είναι λιγάκι πριμιτίφ, μια γυναίκα καλό είναι -για την εικόνα της- να μη ρεύεται σαν νταλικέρης, να μην πέρδεται σε αναπτήρα χασκογελώντας για το βεγγαλικό, να μην ξύνει τον πισινό της μυρίζοντας τα δάχτυλά της κλπ κλπ.
-
Βασικά το σχόλιο μου είχε να κάνει με το ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να χέζεις μπροστά στην άλλη και το αντίστροφο.
-
Η πλήρης 'άνεση' απέναντι στο σύντροφο φέρνει αδιαφορία. Το ίδιο ισχύει και προς τους άντρες.
Το να χέζεις,κλάνεις,ρευέσαι, ξύνεις επίμονα τα @@ σου, βγάζεις θησαυρούς από τη μύτη και το αυτί και είναι μπροστά η σύντροφος και δεν λέει κάτι μην νομίζετε ότι είναι και πολύ wooow για τη σχέση. ακόμη και το ροχαλητό στον βραδυνό ύπνο ΔΕΝ είναι καλή εικόνα.Θα πει κάποιος 'και τι να κάνω?'. Όλα αυτα αλλά είτε πίσω από πόρτα είτε τα περιορίζεις.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Η πλήρης 'άνεση' απέναντι στο σύντροφο φέρνει αδιαφορία. Το ίδιο ισχύει και προς τους άντρες.
Το να χέζεις,κλάνεις,ρευέσαι, ξύνεις επίμονα τα @@ σου, βγάζεις θησαυρούς από τη μύτη και το αυτί και είναι μπροστά η σύντροφος και δεν λέει κάτι μην νομίζετε ότι είναι και πολύ wooow για τη σχέση. ακόμη και το ροχαλητό στον βραδυνό ύπνο ΔΕΝ είναι καλή εικόνα.Θα πει κάποιος 'και τι να κάνω?'. Όλα αυτα αλλά είτε πίσω από πόρτα είτε τα περιορίζεις.
Ναι σε ολα τα παραπανω, αλλα για το ροχαλητο υπαρχει τροπος??? να το αποφυγεις? η ακομα να το περιορισεις?. Το γυναικειο ροχαλητο παντως ειναι πιο ανεκτο απο το ανδρικο, νομιζω παιζει ρολο και η ηλικια βεβαια.
-
Κάπνισμα, βαρύ φαγητό αργά το βράδυ και ξενύχτια, σαφώς και επιδεινώνουν το ροχαλητό. Αν μάλιστα κάποιος ξυπνά 'κουρασμένος' θα πρέπει να το ψάξει γιατί μπορεί να περνάει περιόδους 'άπνοιας' το βράδυ. Υπάρχουν τμήματα μελέτης ύπνου στο Θριάσιο και στο Σωτηρία(νομίζω). Κλείνεις ραντεβού, πηγαίνεις με τις πυτζάμες σου και ρίχνεις εκεί ένα ύπνο καλωδιωμένος.
-
εγώ πέρδομαι στον ύπνο μου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πέρδομαι στον ύπνο μουΑκουσίως (ντεμέκ) ή εκουσίως ?
-
Ακουσίως (ντεμέκ) ή εκουσίως ?
ακουσίως φυσικά
προσπαθώ να μαι συγκρατημένος γενικά μπροστά στο ταίρι. το χειρότερο είναι όταν κατά το σεξ θέλεις να κλ...εις
-
Κάπνισμα, βαρύ φαγητό αργά το βράδυ και ξενύχτια, σαφώς και επιδεινώνουν το ροχαλητό. Αν μάλιστα κάποιος ξυπνά 'κουρασμένος' θα πρέπει να το ψάξει γιατί μπορεί να περνάει περιόδους 'άπνοιας' το βράδυ. Υπάρχουν τμήματα μελέτης ύπνου στο Θριάσιο και στο Σωτηρία(νομίζω). Κλείνεις ραντεβού, πηγαίνεις με τις πυτζάμες σου και ρίχνεις εκεί ένα ύπνο καλωδιωμένος.Ειχα ενδιαφερθει για την κλινικη υπνου στον Ευαγγελισμο, εποχη του 97. μετα απο συνεντευξη με τον γιατρο (Βαγιακης λεγοτανε ) μου ειπε οτι δεν χρειαζομουνα τοτε!! τωρα ομως ισως πρεπει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει, αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό προς τον άλλο/άλλη.Το ζήτημα είναι ότι ένας άντρας 'προβλέπεται' να είναι λιγάκι πριμιτίφ, μια γυναίκα καλό είναι -για την εικόνα της- να μη ρεύεται σαν νταλικέρης, να μην πέρδεται σε αναπτήρα χασκογελώντας για το βεγγαλικό, να μην ξύνει τον πισινό της μυρίζοντας τα δάχτυλά της κλπ κλπ.
-
οι καλυτερες ειναι τις πρωτες πρωινες ωρες...ακουγονται μεχρι τον πανω οροφο
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
γιατι οι γυναικες ειναι ...ντελικατες
-
Μια σοβαρή γυναικα και οχι ενα σαχλοκούδουνο θα ενοχληθεί αν δει να χε.. με ανοιχτή την πορτα αλλά δεν θα πει τίποτα.Διακριτική φυσικά.
Ολα τα αλλα αφήνονται στη στιγμη που γινονται την προθεση και την συνήθεια που εχει κάποιος.
Δεν μπορω να διανοηθώ γυναικα να κανει ολα αυτα που ειπατε πιο πάνω.
Απο ανέχεια ομως......έχουν πολύ οι άτιμες. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ακουσίως φυσικά
προσπαθώ να μαι συγκρατημένος γενικά μπροστά στο ταίρι. το χειρότερο είναι όταν κατά το σεξ θέλεις να κλ...εις
Μ....κλάνι
Το φαινόμενο της συσώρευσης, συγκέντρωσης, συστράτευσης μορίων αέρα στην ευαίσθητη περιοχή της μήτρας μέσω του εμβόλου του αντρός (πέος). Το σχήμα του μπαργαλάτσου είναι το πλέον ιδανικό για αυτή τη δουλειά. Η αεροστεγής εφαρμογή του πέους στα τοιχώματα της μήτρας καθιστά το φαινόμενο πολύ συχνό. Έχει σίγουρα συμβεί σε όλους αλλά ακόμη και να μην έχει συμβεί όλοι θα παραδεχτούν ότι συνέβη από φόβο μήπως κάνουν κάτι λάθος στον σημαντικότερο τομέα της ζωής ή λόγω του απλού και ευγενούς συναισθήματος της ντροπής. Αν και όταν συμβεί γεμίζει αμηχανία τόσο το θηλυκό όσο και το αρσενικό (ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν αποτελεί τον μόνο αλλά το λήμμα αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτόν λόγω απλά ετυμολογίας και μόνο) αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.
Αποτελεί και αυτό φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία για την οποία μάλιστα δεν ευθύνεται κανένα από τα δύο μέρη που πραγματοποιούν τη συνουσία. Καλό θα ήταν τέτοιου είδους συμβάντα να ακολουθούνται από κλισέ εκφράσεις που προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση: «Δεν πειράζει αγάπη μου», «Συμβαίνει συχνά (από ό, τι έχω ακούσει)», και σε περίπτωση που σας ταλαιπωρεί πολύ καιρό κρατώντας κλειστή την «πίσω πόρτα»: «Καλά μωρή, στο κλάσιμο με έχεις; Τώρα θα στην βουλώσω να μάθεις».
-
Ιταλάκια οταν εκανα εργασια στις μηχανές εσωτερικής καυσης θα έπρεπε να μου δωσεις το ποστ σου να την κανω κατι σε sex machine.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?