-
τα ξουράφια προκαλούν κατ'ελάχιστον ερεθισμούς
Μην προσωποποιείς και μην αναφέρεσαι έτσι γενικά. Μπορεί οι γυναίκες κάποιων χρηστών εδώ μέσα να είναι ξουράφια και να προκαλούν άπειρους ερεθισμούς.
Εγώ δηλαδή έχω έναν σίγουρα στο μυαλό μου.
Άντε γιατί α, άντε γιατί α... Μάθαμε όλοι... -
Προσωπική άποψη*, αν η γυναίκα εκτός από εμφάνιση έχει και εγκέφαλο, προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.
Μέρα και νύχτα..παλαιόθεν θεωρούσα ότι και ο ατροφικός εγκέφαλος καλός είναι. Πλέον* όχι**.
-
Εγκεφαλο εχουν ολες.
Αν ειναι μετρικο κριτηριο, μια με υψηλο IQ μπορει να ειναι αχρηστη για καποιον
και ιδανικη για αλλον.Το θεμα ειναι υπαρχει μια χημεια. Ενα ταιριασμα.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εγκεφαλο εχουν ολες.Σοβαρά μιλάς?????
Το θεμα ειναι υπαρχει μια χημεια. Ενα ταιριασμα.
Συμφωνάω συμφωνώ.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν μπήκα στη διαδικασία συζήτησης γιατί πολύ απλά γράφηκαν 80 σελίδες από ανθρωπους του μεσαιωνα
κατσε τωρα δηλ, εσυ απο που ηρθες απ το μελλον?
-
Άντε πάλι τα ίδια...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι δεν κατάλαβα ρε σεις,ότι σε 80 σελίδες προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όλες οι γυναίκες είναι @@τάνες?
Εχω άλλα τόσα επιχειρήματα για να σας αποδείξω ότι όλοι οι άντρες είναι εξίσου μ@λάκες.
Δεν μπήκα στη διαδικασία συζήτησης γιατί πολύ απλά γράφηκαν 80 σελίδες από ανθρωπους του μεσαιωνασυμφωνω κα ιστα δυο .
edit [mod]
-
Mην ξαναπεις τον πασχο πουτανα
-
Αν οι πουτ@νες είναι σαν το Κατερινάκι (Στικούδη) ευχαρίστως να δεχτώ ότι είμαι μ@λ@κ@ς!
-
Μη προσωποποιείτε ρε λέμε...
-
ρε κοροιδα ,αντε τραβατε καντε οικογενεια και ολα ταλλα ειναι αρχιδιες
-
Καλα ρε, με τοσα πουτανακια που κυκλοφορουν για να κανεις οικογενεια πρεπει η να εισαι πουστης ή να σου δινουν καλη προικα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε, με τοσα πουτανακια που κυκλοφορουν για να κανεις οικογενεια πρεπει η να εισαι πουστης ή να σου δινουν καλη προικα! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν οι πουτ@νες είναι σαν το Κατερινάκι (Στικούδη) ευχαρίστως να δεχτώ ότι είμαι μ@λ@κ@ς!Καλημέρα,χρόνια πολλά σε όλους σας και καλή χρονιά πρωτίστως με υγεία...
Στο δια ταύτα.
Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι μια μεγάλη μερίδα αντρών είναι χαφτομούνηδες οπότε μην απορείτε που τα πουτανάκια αυξάνονται και πληθήνονται.
Πέραν τούτου όλα αυτά τα χαζοπράματα που τα δίνετε και αξία ως γυναίκες εκτός απ την ομορφιά η οποία είναι τελείως υποκειμενική για τον καθένα και προσωπικά εμένα τα περισσότερα απ αυτά δε μου αρέσουν,είναι σαν ζωντανά πτώματα και στο κρεβάτι και στο μυαλό.
Ερώτηση.
Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?
Αλλά ξέρω,τις γυναίκες σας τις θέλετε ως δούλες και τις γκόμενες ως πουτάνες.
Αυτό για τον γαμήκουλα νεοέλληνα είναι ηθικό όχι όμως το αντίστροφο.
Αναρωτηθήκατε πόσο καλύτερα θα ήταν οι σχέσεις σας αν τις γυναίκες σας τις νιώθατε (πραγματικά όμως) πρωτίστως ως γυναίκες ΣΑΣ,σύντροφους και πουτάνες ΣΑΣ μαζί?
Αν δεν το αντιληφθείτε θα το αντιληφθεί ο γείτονας -
Kαι ετσι καταληγουμε στο γνωστο τρίπτυχο απαιτήσεων:
Κυρια στο σαλονι,νοικοκυρα στην κουζίνα,πουτ@να στο κρεβάτι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Kαι ετσι καταληγουμε στο γνωστο τρίπτυχο απαιτήσεων:Κυρια στο σαλονι,νοικοκυρα στην κουζίνα,πουτ@να στο κρεβάτι
Και κατά προτίμηση να μην γνωρίζονται μεταξύ τους...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Kαι ετσι καταληγουμε στο γνωστο τρίπτυχο απαιτήσεων:Κυρια στο σαλονι,νοικοκυρα στην κουζίνα,πουτ@να στο κρεβάτι
Υπάρχει και το άλλο:
-Μόνος στο σαλόνι
-Μια γυναίκα (με πληρωμή) για την κουζίνα (οι πτωχοί σαν κι εμένα μπορούν να κάνουν το νοικοκυριό και μόνοι τους...)Οπότε, το μόνο σημαντικό που μένει, είναι το πουτ@να στο κρεβάτι. Άρα, να ο λόγος που μας αρέσουν τα πουτ@νάκια!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπάρχει και το άλλο:
-Μόνος στο σαλόνι
-Μια γυναίκα (με πληρωμή) για την κουζίνα (οι πτωχοί σαν κι εμένα μπορούν να κάνουν το νοικοκυριό και μόνοι τους...)Οπότε, το μόνο σημαντικό που μένει, είναι το πουτ@να στο κρεβάτι. Άρα, να ο λόγος που μας αρέσουν τα πουτ@νάκια!
Το καλυτερο ειναι το 3 σε 1, με σχεδον 24ωρη διαθεσιμοτητα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπάρχει και το άλλο:
-Μόνος στο σαλόνι
Το καλυτερο ειναι το 3 σε 1, με σχεδον 24ωρη διαθεσιμοτητα
Πλην 4-5ημερου ανα μηνα
-
Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?
Χωρίς παρεξήγηση αλλά κι εσύ ΚΚΕ ψηφίζεις;
Συγνώμη αλλά ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν με την ανατομία του αιδοίου τους...
Είναι περιττό να κάτσω να αναλύσω τι παραπάνω μπορεί να έχει η Στικούδη και η κάθε Στικούδη από τη μέση Ελληνίδα.μια μεγάλη μερίδα αντρών είναι χαφτομούνηδες
Βιολογικά ΟΛΟΙ είναι (εκτός αν είναι gay οπότε είναι χαφτοκάτιάλλο) αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. Υπάρχει αυτός που έχει βαρεθεί να γ@μ@ει μοντέλα από τα 17 του και τα φτιάχνει με κανά τρίμπαζο για ποικιλία. Υπάρχει αυτός που ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία στο αντίθετο φύλο οπότε απλά σνομπάρει τις ωραίες γκόμενες ως χαζές, κότες, πουτ@νες κλπ
Βέβαια το αισθητικό κριτήριο είναι υποκειμενικό. Σε μένα αρέσει η Στικούδη στον άλλον αρέσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου η κοκκάλω (μπλιαχ...).Πέραν τούτου όλα αυτά τα χαζοπράματα που τα δίνετε και αξία ως γυναίκες εκτός απ την ομορφιά η οποία είναι τελείως υποκειμενική για τον καθένα και προσωπικά εμένα τα περισσότερα απ αυτά δε μου αρέσουν,είναι σαν ζωντανά πτώματα και στο κρεβάτι και στο μυαλό.
Προσωπικά, προτιμώ η κοπέλα (γυναίκα) μου να έχει τεράστια βυζιά και να είναι αστέρι στις πίπες παρά να ξέρει από Bethoven ή να έχει διαβάσει Καβάφη. Δεν λέω ότι με ενοχλεί να έχει πνευματικά ενδιαφέροντα αλλά σαν αρσενικό πιο πολύ βαρύτητα δίνω στα πρώτα.
Υπάρχει βέβαια και κόσμος που ανάβει με μια αξύριστη γυναικεία μασχάλη αρκεί η κάτοχος της μασχάλης να διαβάζει Marx και Ζαρατούστρα. PERVERTS...Αναρωτηθήκατε πόσο καλύτερα θα ήταν οι σχέσεις σας αν τις γυναίκες σας τις νιώθατε (πραγματικά όμως) πρωτίστως ως γυναίκες ΣΑΣ,σύντροφους και πουτάνες ΣΑΣ μαζί?
Αν δεν το αντιληφθείτε θα το αντιληφθεί ο γείτονας+oo
Αν και νομίζω ότι αυτό το είδος κόμπλεξ έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Απλό παράδειγμα ότι πας σε μια παραλία ή ένα club το καλοκαίρι και σου βγαίνουν τα μάτια έξω...
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?