-
Το έχω ξαναπεί, αλλά το κακό είναι οι μανάδες μας(τους). Μεγαλώσαν τις κόρες τους χωρίς να τις έχουν μάθει να κπάνουν τίποτα άλλο, πέρα από το να το ξύνουν.
Βάψιμο-ντύσιμο-'βρες κανά πλούσιο γαμπρό και δε χρειάζεται να μαγειρεύεις...' -
skye rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!
Μόνο σε ένα σημείο διαφωνώ. Ξέρεις, είμαστε κατά της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται και λοιπά, μην τα ξαναλέμε τώρα...
Μόνο ο άλλος, ο δικηγόρος, γκρινιάζει γιατί του έκατσε κωλοπετσομένη γκόμενα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μόνο σε ένα σημείο διαφωνώ. Ξέρεις, είμαστε κατά της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται και λοιπά, μην τα ξαναλέμε τώρα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μόνο ο άλλος, ο δικηγόρος, γκρινιάζει γιατί του έκατσε κωλοπετσομένη γκόμενα...
Εγώ και άλλοι πόσοι στο τοπικό αν δεις πιο πίσω
Και οι λοιποί ακόμα δεν πήραν χαμπάρι ....αργά ή γρήγορα η αλήθεια λάμπειΤελικά εσείς οι παντρεμένοι είστε περίεργη φάρα. Σαν τους ναρκωμανείς ένα πράμα...όσο περισσότεροι μαζί μας τόσο καλλίτερα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το έχω ξαναπεί, αλλά το κακό είναι οι μανάδες μας(τους). Μεγαλώσαν τις κόρες τους χωρίς να τις έχουν μάθει να κπάνουν τίποτα άλλο, πέρα από το να το ξύνουν.Οι μανάδες σα να λέμε, εξαντλούν την ικανότητά τους να μεγαλώνουν σωστά και σοβαρά και υπεύθυνα και αξιόλογα άτομα αποκλειστικά στα αγόρια. Στα κορίτσια δεν έχουν καμμιά κλίση, σκέτη αποτυχία. Και το περίεργο είναι πως αυτές οι 'κότες' που το ξύνουν, όταν γίνονται μάνες αγοριών, πάλι μεγαλώνουν σωστά τους άντρακλες. Θαύμα... θαύμα!!!!
-
Ξεχνάς τη μητέρα φύση
-
Διαφωνώ 100%. Τη ζημιά στα αγοράκια την κάνουν οι μανάδες που τους έχουν πασάδες, μη τους λείψει τίποτα, ταισμένοι, πλυμμένοι, σιδερωμένοι, εξ ου και η από αρχαιοτάτων χρόνων ρήση 'Θα το πω στη μαμά μου...'.
Στα κοριτσάκια από την άλλη τη δουλειά την κάνει ο Μπαμπάκας ή Μπαμπούλης ή Μπαμπακούλης. Τις έχει πριγκήπισσες, τις μαθαίνει από εμβρυακή ηλικία πώς να καβαλάνε ένα άντρα, πώς να πετυχαίνουν το σκοπό τους με φωνές και γκρίνια 'Σώωωωπα κοριτσάκι μου, ο Μπαμπάς είναι εδώ...' και φυσικά βγαίνουν οι κυρίες μετά και λένε ότι ενδόμυχα θέλουν ο άντρας της ζωής τους να μοιάζει με τον πατέρα τους ενώ στην ουσία εννοούν ότι θέλουν ένα μαλάκα για να τον καβαλάνε όπως έκαναν τόσα χρόνια με τον Μπαμπακούλη...Σε μετεφηβικό στάδιο αντιστρέφονται οι ρόλοι και οι μανάδες διδάσκουν τα πρώτα μαθήματα καριολικής και πουτανολογίας ενώ οι μπαμπάδες σε μια προσπάθεια να κάνουν τα αγοράκια άντρες απλά τους βάζουν τη βούλα του μαλάκα...
-
Και την ελληνίδα μάνα με τα ταπεράκια για τον κανακάρη της
(όχι τπτ άλλο κι εγώ είχα τέτοια αντιμετώπιση απ τη μάνα μου )
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Το έχω ξαναπεί, αλλά το κακό είναι οι μανάδες μας(τους). Μεγαλώσαν τις κόρες τους χωρίς να τις έχουν μάθει να κπάνουν τίποτα άλλο, πέρα από το να το ξύνουν.
Οι μανάδες σα να λέμε, εξαντλούν την ικανότητά τους να μεγαλώνουν σωστά και σοβαρά και υπεύθυνα και αξιόλογα άτομα αποκλειστικά στα αγόρια. Στα κορίτσια δεν έχουν καμμιά κλίση, σκέτη αποτυχία. Και το περίεργο είναι πως αυτές οι 'κότες' που το ξύνουν, όταν γίνονται μάνες αγοριών, πάλι μεγαλώνουν σωστά τους άντρακλες. Θαύμα... θαύμα!!!!
Τί είναι πιο πιθανό να πει μια μάνα;
α)-'Πρόσεξε να μην τραβήξεις αυτά που τράβηξα εγώ από τον πατέρα σου...'
β)-'Πρόσεξε να μην τρβήξεις αυτά που τράβηξε ο πατέρας σου από εμένα...'Ειδικά στο χωριό, έχω άκουσει πάμπολες φορές μανάδες να λένε:'τον γιώργο(τυχαίο) τι θα τον κάνουμε, που θα τον βολέψουμε για δουλεια; ε, τη μικρή θα βρεθεί κάποιος να την πάρει...'
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και την ελληνίδα μάνα με τα ταπεράκια για τον κανακάρη της(όχι τπτ άλλο κι εγώ είχα τέτοια αντιμετώπιση απ τη μάνα μου )
Βρε πιο 'μπούληδες' είμαστε σίγουρα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Και αυτό γιατί οι παπούδες μας, ακόμα και οι πατεράδες κάποιων, περάσαν πολέμους,εμφυλίους, φτώχεια κλπ
Άλλο αυτό και άλλο η κουτοπονηριά του να βολευτεί η κόρη μας με κάποιον ΠΙΟ έχοντα. -
H μικρή καλή;
-
Που εισαι Αριστο Παπανωτα ;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
H μικρή καλή;Κάποιες είναι καλά κομμάτια ....
Αλλά όταν συνοδεύνται από μόνιμη και εξακολουθητική χρήση 'μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος', χάνει όλη την χάρη του το θέμα.
Βέβαια άν μιλούσαμε για χρήση άπαξ, ή ακόμη και εξακολουθητική αλλά με δικαίωμα επιστροφής χωρίς ποινή, τότε αλλάζει το πράμα -
Πάμε πάλι
Τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά. Έχεις βυζιά και κώλο ωραία? Πρόκοψες ΤΕΛΟΣ.
Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, αφίσες, περιοδικά, εφημερίδες όλη μέρα, κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν με ωραία βυζιά και κώλους. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ
Ρύζι να πας να αγοράσεις στο διαφημίζουν με μαστάρια. Αμάξι διαφημίζουν...κοτσάρουν και το κολλανάκι της Φαρμάκη και τσιμπας το matizάκι, δια του λόγου το αληθές και την επιρροή του http://images.google.gr/imgres?imgurl=h ... 8%26um%3D1 . Εμπορευματοποίηση της γυναίκας στο έπακρον. Οι δε γυναίκες που βλεπονται έστω και λιγάκι έχοντας γνώση του τί κουβαλάνε επάνω τους εκμεταλλεύονται αυτά τα ''υπερόπλα'' για να επιτύχουν το σκοπό τους, όπως είπε και ο πάνσοφος ΛεωνίδαςΟ χρήστης leonp έγραψε:
Αυτές οι φοβερές δικηγορίνες που βλέπεις στα δικαστήρια λένε μόνο την εξής φράση:
'We are Borg. You will be assimilated. Resistance is futile.'Αφού έχω πέραση και περνάω καλά γιατί να είμαι στο μεροδούλι?
Δεν φταίνε όμως οι γυναίκες. Είναι η γυνακεία φύση γεμάτη σστην ανασφάλεια και την πονηράδα. Στο χέρι μας είναι αν και πόσο θα ενδώσουμε αν και πόσο θα δεχθούμε τα παραπάνω.Όπως είχε πει και κάποιος: ''Σε μια σχέση διαλέγεις ποιός θα παίξει το ρόλο της γκόμενας''
εξ ου και η από αρχαιοτάτων χρόνων ρήση 'Θα το πω στη μαμά μου...'.
Αν αυτή είναι από αρχαιοτάτων υπάρχει και η από δεινοσαύρων ρήση: πυρ, γυνή και ύδωρ
Υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις που τις ψάχνουμε με το τηλεσκόπιο.
-
Όσο πιθανό είναι για μια γυναίκα να ψάχνει στο γκόμενο έναν πατέρα που θα της κάνει όλα τα χατήρια, θα την κανακεύει όλη την ώρα, θα τον καβαλάει ( ) κλπ κλπ άλλο τόσο πιθανό είναι και για έναν άντρα να ψάχνει στη γκόμενά του μια μάνα που θα του μαγειρεύει, θα του πλένει τα σώβρακα, θα του τακτοποιεί τα ρουχαλάκια και δεν ξέρω 'γω τι άλλο....
Κοινώς τα ίδια σκατά (μπορούν να) είναι άντρες και γυναίκες στο συγκεκριμένο ζήτημα
Το θέμα είναι οποιοσδήποτε άνθρωπος να είναι είναι αυτοσυντήρητος και να μην χρειάζεται ούτε μανάδες ούτε πατεράδες για να ζει σαν άνθρωπος.
Κατά τα άλλα οι διαφορές των φύλων (βυζ@ρες, κwλάρες, επιβολή, ανδρισμός κλπ κλπ) αρκούν για τη χρήση τους στο πήδημα (where and if applicable)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που εισαι Αριστο Παπανωτα ;Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
Εδω σε εχω -----> viewtopic.php?f=13&t=25510
-
'Θα τη βάλεις στο μπουκάλι; Θα γαμηθεί με το καπάκι...'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
Εδω σε εχω -----> viewtopic.php?f=13&t=25510
Μα είναι δυνατόν να διώχνουμε από το φόρουμ τέτοιες υπάρξεις?
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?