-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα τελευταια ποστ λενε αλλο πραγμα απο αυτο που λεγαμε στην αρχη (εγω τουλαχιστον για να μη μιλαω εξ ονοματος ολων) και η κουβεντα εχει εκτραπει.
Τεσπα, εν ταχει θα σου πω οτι δεν αμφισβητω οτι τα κριτηρια της επιλογης συντροφου ή προτυπου ή (βαλε ο,τι θες) ειναι διαφορετικα για τον καθενα, αλλα στοιχηματιζω οτι περα απο σεξουαλικοτητα, επιθυμια, βιωματα, εμπειριες, ενοχες, βιτσια κλπ υπαρχει το απολυτο μεγεθος της ομορφιας (ανδρων και γυναικων δεν εχει σημασια) το οποιο διεπεται απο κανονες και ειναι μετρησιμο: μια εξισωση. Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις, θα καταλαβαινες τουλαχιστον τι (ξεκινησαμε να) υποστηριζουμεΚοιτα,ειναι αδυνατον να διαβασω το θεμα αυτο απο εκει πόυ ξεκιναει.
Εγω απλα διαφωνώ σε αυτο που ειδα να ονομαζεται ως 'αντικειμενικότητα'.
Το ποιοί θα ερωτηθούν για να βγει ενα αντικειμενικο συμπέρασμα,θα ειναι,ή όλοι οι ανθρωποι για ενα ερωτημα που αφορα ολοκληρη την ανθρωπότητα,ή ο καθενας ξεχωριστα για ενα θεμα που θα αφορα μονο εκεινον.Το λάθος σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό: δεν αφορά όλη την ανθρωπότητα ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. Γι' αυτό και ακριβώς θα πρέπει να το επιμερίσεις. Ο πυγμαίος δεν θα δει ποτέ το ...πμ του Spartan. Η γνώμη του λοιπόν είναι περιττή, το αποτέλεσμα και το ερώτημα απλά ΔΕΝ τον αφορά.
Το να μην ερωτηθούν οι πιθανοι ψηφοφόροι της νεας δημοκρατίας,για τι ποιό κομμα θα κερδισει τις εκλογές του χρονου,ΔΕΝ θα ειναι αντικειμενικο,όσο και αν εμενα μου αρεσει.
Οι έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να ερωτηθούν όλοι. Οι ψηφοφόροι του ...Ομπάμα, γιατί να ερωτηθούν;
Η συζητηση,φυσικα ειναι προαιρετικη φιλε χαι-φαι.Οσο θελει ο καθενας μας,τη συνεχιζει.Οποιος νοιώθει οτι δεν τα βγαζει πέρα,μπορει να ευχεται ελευθερα την αποχωρηση των συνομιλητων του,εστω και με τετοιο πονηρουτσικο τρόπο.
Μην βαυκαλίζεσαι τόσο... Δεν με έχεις φέρει σε καθόλου δύσκολη θέση και ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ εύχομαι ν' αποχωρήσεις. Η φράση όμως 'δεν συζητώ για προφανή πράγματα' που είπες πιο πριν, προσβάλει λίγο την κουβέντα και τους συνομιλητές σου, δεν νομίζεις;
Αν θα μείνεις λοιπόν, θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να συζητήσεις και τα 'προφανή'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιραγκε εχεις πμ...Γιωργο δεν κάνει για σένα...
Στειλτο αλλιος θα παραπονεθω!!!! Πλακα κανω.......
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μιραγκε εχεις πμ...
Γιωργο δεν κάνει για σένα...
Στειλτο αλλιος θα παραπονεθω!!!! Πλακα κανω.......
Είναι Rated δεν μπορούμε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στειλτε το κ δω ρε.
Απο περιεργεια και μονο.Aμέσως.
+1
Τι γίνεται εδώ;;;
Θέλω και εγώ ΡΜ.Κανείς;;;;;;
-
Ε, εντάξει τρώγεται....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το λάθος σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό: δεν αφορά όλη την ανθρωπότητα ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. Γι' αυτό και ακριβώς θα πρέπει να το επιμερίσεις. Ο πυγμαίος δεν θα δει ποτέ το ...πμ του Spartan. Η γνώμη του λοιπόν είναι περιττή, το αποτέλεσμα και το ερώτημα απλά ΔΕΝ τον αφορά.
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ,ειναι ο ορισμος της υποκειμενικοτητας.οταν κατι δεν εχει ΚΑΘΟΛΙΚΟ χαρακτηρα,αλλα αφορα τον καθεναν με αλλον τροπο.
Η γνωμη του πυγμαιου ειναι το ιδιο περιττη για σενα,οσο και η γνωμη η δικη σου για τον πυγμαιο.Αυτο σας χωριζει σε ομαδες.Εαν οι γνωμες σας παραμεινουν εντος της ομαδας σας (ή του εαυτού σου) τοτε προφανως δεν εχει καθολικη ισχυ.Οι έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να ερωτηθούν όλοι. Οι ψηφοφόροι του ...Ομπάμα, γιατί να ερωτηθούν;
Το παραδειγμα που εφερα,ητανε καποιου θεματος τοπικου χαρακτηρα.Κριση όμως για ενα θεμα όπως η ομορφιά,σιγουρα δεν περιοριζεται τοπικα πουθενα.Οι πάντες εχουν γνωμη για αυτην.
Το οτι δεν αφορα εσενα η γνωμη των πυγμαίων (των ινδιανων,των πακιστανων,των κατοχων σκοντα,τον οπαδων του πανσερραικου και των μαρτρων του ιεχωβα) δεν καθιστα την αποψή σου αντικειμενικη.Επιλεγεις που θα απευθυνθεις,και αρα,το αποτελεσμα θα ειναι προβλεπόμενο και πιθανοτατα μακρυα απο την πραγματικοτητα.Μην βαυκαλίζεσαι τόσο... Δεν με έχεις φέρει σε καθόλου δύσκολη θέση και ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ εύχομαι ν' αποχωρήσεις. Η φράση όμως 'δεν συζητώ για προφανή πράγματα' που είπες πιο πριν, προσβάλει λίγο την κουβέντα και τους συνομιλητές σου, δεν νομίζεις;
Αν θα μείνεις λοιπόν, θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να συζητήσεις και τα 'προφανή'.
Χμμμ,θα ελεγα οτι προσβλητικο ειναι να αλλοιώνεις τα λεγόμενά μου.Μιλησα για τα προφανη,και εξεφρασα τη δυσφορία μου στο να συνεχίσω.Πουθενα δε γραφω οτι 'δεν συζητώ για προφανή πράγματα',αλλα,οτι,'δεν μπορω να συνεχισω να μιλαω για τα αυτονόητα'.Τη γνωμη μου για τα αυτονόητα την είχα γραψει ήδη,αν δεν το πρόσεξες.
Ειναι κουραστικο το να γραφω συνεχως τα ιδια πραγματα,και να μην μπαινεις καν στον κόπο να τα εξετασεις,διοτι θελεις απλα να επιμεινεις στη θεση σου. -
Για πιάσε ένα πιεμ και για μένα μπάρμπα.
Η γάτα είναι πάντα γάτα, είτε είσαι ποντίκι, είτε είσαι σκύλος, είτε είσαι μπιφτέκι, είτε είσαι ψυγείο. Λέγεται DNA και δεν είναι από κανέναν αμφισβητήσιμο.
-
Μου ρθε το πιεμ.
-
Eμένα μου ΄ρθε νταμπλάς..!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το λάθος σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό: δεν αφορά όλη την ανθρωπότητα ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. Γι' αυτό και ακριβώς θα πρέπει να το επιμερίσεις. Ο πυγμαίος δεν θα δει ποτέ το ...πμ του Spartan. Η γνώμη του λοιπόν είναι περιττή, το αποτέλεσμα και το ερώτημα απλά ΔΕΝ τον αφορά.
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ,ειναι ο ορισμος της υποκειμενικοτητας.οταν κατι δεν εχει ΚΑΘΟΛΙΚΟ χαρακτηρα,αλλα αφορα τον καθεναν με αλλον τροπο.
Η γνωμη του πυγμαιου ειναι το ιδιο περιττη για σενα,οσο και η γνωμη η δικη σου για τον πυγμαιο.Αυτο σας χωριζει σε ομαδες.Εαν οι γνωμες σας παραμεινουν εντος της ομαδας σας (ή του εαυτού σου) τοτε προφανως δεν εχει καθολικη ισχυ.Και γιατί πρέπει να έχει καθολική ισχύ; Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Μου φαίνεται εντελώς παράλογο πχ να θέλεις να εφαρμόσεις την άλγεβρα Boole και στο δεκαδικό, όταν έχει φτιαχτεί για το δυαδικό! Όπως και να μεταφέρεις τα θεωρήματα της Ευκλείδειας Γεωμετρίας στον χωροχρόνο καλά και σώνει!
Η καθολική ισχύς ΔΕΝ είναι το ζητούμενο, το αποτέλεσμα είναι.Οι έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να ερωτηθούν όλοι. Οι ψηφοφόροι του ...Ομπάμα, γιατί να ερωτηθούν;
Το παραδειγμα που εφερα,ητανε καποιου θεματος τοπικου χαρακτηρα.Κριση όμως για ενα θεμα όπως η ομορφιά,σιγουρα δεν περιοριζεται τοπικα πουθενα.Οι πάντες εχουν γνωμη για αυτην.
Το οτι δεν αφορα εσενα η γνωμη των πυγμαίων (των ινδιανων,των πακιστανων,των κατοχων σκοντα,τον οπαδων του πανσερραικου και των μαρτρων του ιεχωβα) δεν καθιστα την αποψή σου αντικειμενικη.Επιλεγεις που θα απευθυνθεις,και αρα,το αποτελεσμα θα ειναι προβλεπόμενο και πιθανοτατα μακρυα απο την πραγματικοτητα.Το αντίθετο ακριβώς θα συνέβαινε. Το αποτέλεσμα, ακριβώς επειδή θα ήταν προβλεπόμενο (σε κάποιον βαθμό...) θα αντικατόπτριζε την πραγματικότητα. Αν με το ζόρι πήγαινες να σμίξεις πυγμαίους και πακιστανούς, τα αποτελέσματα θα ήταν για γέλια. Η γνώμη όλων είναι σημαντική, προφανώς. Αλλά δεν θα την ζητάς ταυτόχρονα. Ποτέ δεν θα ρωτήσεις ΟΛΟΥΣ ταυτόχρονα για το τι είναι όμορφο.
Μην βαυκαλίζεσαι τόσο... Δεν με έχεις φέρει σε καθόλου δύσκολη θέση και ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ εύχομαι ν' αποχωρήσεις. Η φράση όμως 'δεν συζητώ για προφανή πράγματα' που είπες πιο πριν, προσβάλει λίγο την κουβέντα και τους συνομιλητές σου, δεν νομίζεις;
Χμμμ,θα ελεγα οτι προσβλητικο ειναι να αλλοιώνεις τα λεγόμενά μου.Μιλησα για τα προφανη,και εξεφρασα τη δυσφορία μου στο να συνεχίσω.Πουθενα δε γραφω οτι 'δεν συζητώ για προφανή πράγματα',αλλα,οτι,'δεν μπορω να συνεχισω να μιλαω για τα αυτονόητα'.Τη γνωμη μου για τα αυτονόητα την είχα γραψει ήδη,αν δεν το πρόσεξες.
Ειναι κουραστικο το να γραφω συνεχως τα ιδια πραγματα,και να μην μπαινεις καν στον κόπο να τα εξετασεις,διοτι θελεις απλα να επιμεινεις στη θεση σου.Αρα το λάθος μου ήταν που δεν ανέφερα το 'συνεχίζω', σωστά;
Άκου, αν είχες διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, ή πόσο μάλλον αν συμμετείχες, θα θεωρούσα σε ένα βαθμό λογική την απαίτηση... Αλλά έρχεσαι στις τελευταίες σελίδες, με ένα τουπέ 'ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ' και ταυτόχρονα ζητάς να γίνουν όλα με τους όρους σου... Συγνώμη που θα στο πω ωμά, αλλά δεν θα γίνει έτσι. Την γνώμη σου την έχω διαβάσει, την δυσφορία σου την κατέγραψα, εγώ δείχνω υπομονή εδώ και δεκάδες σελίδες και συνεχίζω ν' απαντώ στα ίδια πράγματα. Αν είχες διαβάσει, θ' ανακάλυπτες πως αυτά που είπες έχουν ξαναειπωθεί. Και έχουμε απαντήσει. Ξανά και ξανά. Και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε. Με τον τρόπο μας, καλό ή κακό. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για πιάσε ένα πιεμ και για μένα μπάρμπα.Η γάτα είναι πάντα γάτα, είτε είσαι ποντίκι, είτε είσαι σκύλος, είτε είσαι μπιφτέκι, είτε είσαι ψυγείο. Λέγεται DNA και δεν είναι από κανέναν αμφισβητήσιμο.
Ποιος τα αμφισβήτησε; Η αμφισβήτηση πηγάζει από την γνώση της ύπαρξης. Πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει η γάτα, για ν' αναρωτηθείς αν αυτό είναι γάτα.
Αν εγώ δεν έχω δει ποτέ μου γάτα, ΔΕΝ γνωρίζω τι είναι και αν είναι.Όπως υπάρχουν φυλές που δεν αλλάζει την πραγματικότητά τους το γεγονός πως δεν έχουν δει γάτα, δεν ξέρουν τι είναι αυτό και δεν ...χρειάζεται και να μάθουν, το ίδιο θα μπορούσε να ισχύσει και για την περίπτωση του κοριτσιού του πμ: κάποιοι δεν θα ερωτηθούν αν είναι όμορφη!
Βέβαια, αναρωτιέμαι, αν ρωτούσα και την πιο αποκομμένη φυλή του Αμαζονίου , αν την βρίσκουν όμορφη την συγκεκριμένη, είναι δυνατόν να έλεγαν πως...ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι όμορφη;!
Δεν νομίζω....
-
Η καθολικη ισχυς (στο ιδιο συστημα αναφορας,μη μου μπερδευεις σχετικοτητα και ευκλειδια γεωμετρια) ειναι αυτο που θα δωσει τον χαρακτηρα του αντικειμενικου.Το αδιαμφισβητητο ειναι αντικειμενικο.Το αμφισβητούμενο (ή αυτο που εχει διαφορετικες ερμηνίες) απλα ΔΕΝ ειναι.
Η γνωμη η δικη σου,μπορει να ειναι αντικειμενική μονο για σενα.
Η γνωμη η δικη σου όμως,μπορει να ειναι υποκειμενική για καποιον αλλον.
Το ιδιο ισχυει και για τη δικη μου γνωμη.Επειδη για μενα (για το ατομό μου η δικη μου αποψη) μπορει να αποτελει αντικειμενικότητα,δεν σημαινει οτι οφειλει να αποτελει αντικειμενικότητα και για εσενα.Αντικειμενικο,ειναι μονο αυτο που μπορει να μετρηθει με ακριβεια,ετσι ωστε να μην αμφισβητειται.
Γνωριζεις δε γνωριζεις την υπαρξη της γατας,η γατα θα εξακολουθει να υπάρχει.Αντικειμενικα.
Η υποκειμενική σου γνωμη,θα ειναι οτι δεν υπάρχει γατα.Σο,γουατ!Τα περι ''τουπέ' και κατσαρων τριχων,δεν τα σχολιαζω.Ειναι προφανες οτι εχεις ερθει σε δυσκολη θεση,και εκδηλώνεις αμυντικη σταση.
Οβερ εντ αουτ απο μενα.Το πολύ το κυρ-ελέησον,το βαριεται κι'ο παπάς -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα περι ''τουπέ' και κατσαρων τριχων,δεν τα σχολιαζω.Ειναι προφανες οτι εχεις ερθει σε δυσκολη θεση,και εκδηλώνεις αμυντικη σταση.
Οβερ εντ αουτ απο μενα.Το πολύ το κυρ-ελέησον,το βαριεται κι'ο παπάςΛοιπόν, επειδή το πολύ το 'προφανές' ίσως ο παπάς να το ανέχεται, σε αντίθεση με το 'κυρ-ελέησον' , αλλά εγώ μάλλον έχω διαφορετικό σημείο βρασμού, θα σχολιάσω μόνον αυτό, γιατί τ' άλλα δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, τα έχουν γράψει κάμποσοι πριν από σένα.
-Οι τρίχες είναι κατσαρές, γιατί τις κάνω περμανάντ. Κι αυτό είναι αντικειμενικό, γιατί γνωρίζουμε ΚΑΙ ότι είναι κατσαρές ΚΑΙ το λόγο που γίνανε έτσι.
-Η θέση μου είναι δύσκολη, προφανώς. Ευτυχώς ήρθες σαν φάρος της γνώσης και με έβαλες στη θέση μου. Την δύσκολη. Προφανώς πάλι.
-Η θέση μου είναι αμυντική. Προφανώς. Γιατί σαν τεμπέλης και κουλός, πού να τρέχω στην επίθεση. Για την ακρίβεια, παίζω τερματοφύλακας για να μην κουνιέμαι καθόλου.
-Οβερ εντ αουτ. Άρα στήνω την μπάλα στην μικρή περιοχή και κάνω παιχνίδι. Ο λόγος σου μας χόρτασε. Η συνεισφορά σου ήταν σημαντική. Είναι προφανές, όσο προφανώς δύσκολη είναι και η θέση μου!
Neeeextttttt!
-
Η αντιδραση σου,ηταν προφανης!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η αντιδραση σου,ηταν προφανης!!!Προφανώς... Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;
-
Χαιρομαι που συμφωνουμε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χαιρομαι που συμφωνουμε.Μην το συζητάς, η χαρά είναι όλη δική μου!
-
Τελικά όλοι θεωρούν όμορφη την Μπελούτσι καί άς είναι αντικειμενικά (λόγο ηλικίας ) μεγάλη!
Επίσης αν σκεφτούμε πάλι την ηλικία θα λέγαμε πως οι περισσότερες γυναίκες αυτής της ηλικίας δεν πλήρουν τις αναλογίες της Μόνικα .
Επίσης αν σκεφτούμε ότι σαν έλληνες μας αρέσουν τα 'πιασίματα' πάλι καταλήγουμε αντικειμενικά ότι είναι και σέξι!
Όλα τα άλλα δηλ είναι φιλοσοφικά κείμενα ! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η αντιδραση σου,ηταν προφανης!!!Εεεμμ...Μια διόρθωση...Η αντίδρασή του ηταν αναμενόμενη...Δεν θα μπορούσε να είναι προφανής πριν την διατυπώσει ποστάρωντας και μέσω της όρασης και των χημικών διεργασιών του εγκεφάλου αντιληφθούμε περι τίνος πρόκειται...!!
ποιος θα πει 'ε, χέσε μας τωρα και συ ρε Spartan'..??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Η αντιδραση σου,ηταν προφανης!!!
Εεεμμ...Μια διόρθωση...Η αντίδρασή του ηταν αναμενόμενη...Δεν θα μπορούσε να είναι προφανής πριν την διατυπώσει ποστάρωντας και μέσω της όρασης και των χημικών διεργασιών του εγκεφάλου αντιληφθούμε περι τίνος πρόκειται...!!
ποιος θα πει 'ε, χέσε μας τωρα και συ ρε Spartan'..??
Σωστος!!!!!
Θα επρεπε να γραψω ότι:
'προφανως η αντιδρασή σου ηταν αναμενόμενη'
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?