-
Σαφως μια γυναικα εχει περισσοτερες επιλογες στην απιστια.Ειδικα μια φτασμενη παντρεμενη με ανεξαρτητη οικονομικη ανεση στις μερες μας. Το αυτο και για τους αντρες. Η διαφορα ομως ειναι οπως ειπα στις επιλογες και επιτυχιες. Και δε μιλαω για top models αλλα για καθημερινες συμπαθητικες γυναικες περιποιημενες σε εμφανιση.
Πανο καλα κανεις και απορεις αλλα δυστιχως σε αυτα τα θεματα ειμαστε πολυ παιδια για να αντεξουμε τον γυναικειο ανταγωνισμο. Ακου και κατι αλλο. Οταν η γυναικα βλεπει αντρα με αυτοπεποιθηση μπορει στην αρχη να τον απορριψει αλλα παντα στο τελος κεντριζεται και δινει προσοχη.Εγωισμος που μπρος στην αδιαφορια του αντρα αυτου μπορει να την κανει απο νευρικη εως υστερικη. Δυσκολο για εναν ανδρα.Χανει λοιπον πλεον την δικη της αυτοπεποιθηση. Θανατος δηλ.
Με αλλα λογια η παιδικοτητα μας και η μεγαλη μας επιθυμια για σεξ +την αστηρευτη αυτοπεποιθηση της γυναικας στην συμπεριφορα της απεναντι μας μας κανει να χανουμε σε τετοια θεματα σε........'επιτυχιες'. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Με αλλα λογια η παιδικοτητα μας και η μεγαλη μας επιθυμια για σεξ +την αστηρευτη αυτοπεποιθηση της γυναικας στην συμπεριφορα της απεναντι μας μας κανει να χανουμε σε τετοια θεματα σε........'επιτυχιες'.Συμπέρασμα:
γάμησε τα
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
οι ελληνιδες ποτε δε θα σε πουλησουν αν βρουνε κατι καλυτερο.Οι Ελληνίδες (όχι όλες) κρατάν και τον γκόμενο και τον κερατά. Οι Ρωσίδες μάλλον αφήνουν τον κερατά
-
Καταλαβα τι ειπε.Οπως το 'διαφορετικα ας μεινει μονος'. Σταζει μελι η μαχαιρια που ελεγε ο Βοσκοπουλος. Πως μπορω να καλοσωρισω εγω μετα?
Anyway δεν αφορα εμενα οποτε οκ....Παντως μην ανησυχεις. Καλοδεχουμενη!
Τωρα ειδα και το σχολιο σου πιο πανω. Απλα στο ανασφαλης βαλε και το κερατας . Γιατι συνηθως ετσι γινεται μετα..
Με εχει μαραζωσει αυτη η ανασφαλεια.χαχαχαχαχαχαχα ε το ανασφαλής έμμεσα αυτό υπονοεί απλά ξέρεις είμαι ευγενικό κορίτσι όπως και να έχει όμως ξεπέρασε το γτ καταλήγει να φαίνεται κόμπλεξ... ( το λέω πάντως με πολύ αγάπη να το ξέρεις )... όσο για το καλοδεχούμενη ε δε το πολυπιστεύω αλλά το αποδέχομαι και σ'ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
είναι και θέμα αντίληψης δεν την έχουν όλοι δυστηχώς
Εχεις δικιο κοριτσι μου. Οπως δεν μπορουν ολοι να οδηγησουν γρηγορα ή/και θεαματικα. Εκαστος στο ειδος του. Και ο νοων νοειτω
Καλως ηρθες παρεμπιπτοντωςειδικά στον άντρα αν το μυαλό χάνει στροφές εεε χάνει και τη γοητεία του τότε!( προσωπική άποψη)
σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! -
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.Όταν ο μέσος μισθός στη Μόσχα πχ είναι 2000 δολάρια και ο ανώτερος 3600 δολάρια( σου βάζω τα πιο χαμηλά ποσά που έχω διαβάσει σε εφημερίδες για να ρίξω τις απαιτήσεις ) και μόνο ένα 10% ζεί σε φτώχεια ε δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης τώρα με την Ελλάδα! η Ελληνίδα κατά πάσα πιθανότητα όποιον γνωρίσει ή άνεργος θα είναι ή στη καλύτερη να παίρνει 500 ευρώ! ...τι συγκρίνεις τώρα!
-
Στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Εva-85=γιαγιά της ΕΥΑ25 που γραφει στις ξυλοσομπες?
Καλως ηλθες, εχες να διαβασεις πολλες σοφιστειες εδω.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aναλυσε το λίγο παραπάνω, γιατί με απασχολεί το γεγονόςΑν θα μπορουσα να σε βοηθησω σε κατι συγκεκριμενο, στειλε pm . Δεν υπαρχει αρμοδιοτερος .
-
Ο χρήστης Eva_85 έγραψε:
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.
Όταν ο μέσος μισθός στη Μόσχα πχ είναι 2000 δολάρια και ο ανώτερος 3600 δολάρια( σου βάζω τα πιο χαμηλά ποσά που έχω διαβάσει σε εφημερίδες για να ρίξω τις απαιτήσεις ) και μόνο ένα 10% ζεί σε φτώχεια ε δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης τώρα με την Ελλάδα! η Ελληνίδα κατά πάσα πιθανότητα όποιον γνωρίσει ή άνεργος θα είναι ή στη καλύτερη να παίρνει 500 ευρώ! ...τι συγκρίνεις τώρα!
Δυστυχως τα 10 εκατομμυρια της Μοσχας μπροστα στα 150 εκ της Ρωσσιας, ειναι πολυ μικρο ποσοστο. Στην Πετρουπολη που ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πολη της ρωσσιας, ο μισθος ειναι 400 δολλαρια . Παραπερα το χαος. Ρωσσια δεν ειναι μονο η Μοσχα. Και οι πραγματικα ομορφες Ρωσσιδες δεν ειναι απο τη Μοσχα.
Για μενα εχει δικιο ο Κουπεας οτι οι Ρωσιδες ειναι παραπανω φιλοχρηματες απο τις Ελληνιδες αλλα ακομα περισσοτερο δικιο εχει ο Διας που εξηγει το γιατι.
Κουπεα ειναι να μην σου τυχει , ειτε ειναι ρωσσιδα ειτε ειναι απο την απεναντι πολυλατοικια, αμα σου τυχει η αναποδη την εβαψες....
-
Ο χρήστης Eva_85 έγραψε:
είναι και θέμα αντίληψης δεν την έχουν όλοι δυστηχώς
Εχεις δικιο κοριτσι μου. Οπως δεν μπορουν ολοι να οδηγησουν γρηγορα ή/και θεαματικα. Εκαστος στο ειδος του. Και ο νοων νοειτω
Καλως ηρθες παρεμπιπτοντωςειδικά στον άντρα αν το μυαλό χάνει στροφές εεε χάνει και τη γοητεία του τότε!( προσωπική άποψη)
σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Δηλ εγω που οδηγω γρηγορα θεαματικα και στις στροφες αλλα χανω στροφες!
Eva85 θες να μας μπερδεψεις? Οκ never mind. Εδω μεσα μαζι μου αν δεν εισαι ειλικρινεις τουλαχιστον θα εχεις γκρινιουλες . Δεν ειναι κομπλεξ πιστεψε με. Η γυναικεια κουτοπονηρια με κεντριζε παντα αρνητικα.Δεχομαι τα σχολια σου και σε ευχαριστω που και εσυ δεχτηκες το καλοσωρισμα μου. -
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
ι οι Ρωσιδες ειναι παραπανω φιλοχρηματες απο τις ΕλληνιδεςΤι σημασία έχει αυτό; Ο...σωστός... ...ο άντρας...εεε...σόρι άντρακλας ήθελα να πω...δεν θα εξαναγκάσει και τις δύο να ξοδεύουν τα χρήματά του;
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.
Όταν ο μέσος μισθός στη Μόσχα πχ είναι 2000 δολάρια και ο ανώτερος 3600 δολάρια( σου βάζω τα πιο χαμηλά ποσά που έχω διαβάσει σε εφημερίδες για να ρίξω τις απαιτήσεις ) και μόνο ένα 10% ζεί σε φτώχεια ε δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης τώρα με την Ελλάδα! η Ελληνίδα κατά πάσα πιθανότητα όποιον γνωρίσει ή άνεργος θα είναι ή στη καλύτερη να παίρνει 500 ευρώ! ...τι συγκρίνεις τώρα!
Δυστυχως τα 10 εκατομμυρια της Μοσχας μπροστα στα 150 εκ της Ρωσσιας, ειναι πολυ μικρο ποσοστο. Στην Πετρουπολη που ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πολη της ρωσσιας, ο μισθος ειναι 400 δολλαρια . Παραπερα το χαος. Ρωσσια δεν ειναι μονο η Μοσχα. Και οι πραγματικα ομορφες Ρωσσιδες δεν ειναι απο τη Μοσχα.
Για μενα εχει δικιο ο Κουπεας οτι οι Ρωσιδες ειναι παραπανω φιλοχρηματες απο τις Ελληνιδες αλλα ακομα περισσοτερο δικιο εχει ο Διας που εξηγει το γιατι.
Κουπεα ειναι να μην σου τυχει , ειτε ειναι ρωσσιδα ειτε ειναι απο την απεναντι πολυλατοικια, αμα σου τυχει η αναποδη την εβαψες....
Στην Αγία Πετρούπολη είναι 1600 δολάρια και όχι 400..δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι ( είπα να μη στο πώ σε ρούβλια γιατί θα χαθούμε ).Συμφωνώ στο ότι Ρωσία δεν είναι μόνο η Μόσχα αλλά αν πρόσεξες την ανέφερα ως παράδειγμα. Συνήθως αναφέρουμε μία μεγάλη πόλη σε ένα παράδειγμα ενδεικτικά! όσο για την ομορφιά δεν έχω πάει οπότε δεν έχω άποψη.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
:offtopicviii:Εva-85=γιαγιά της ΕΥΑ25 που γραφει στις ξυλοσομπες?
είσαιιιι πάρααα πολύυυυυ ευγενικόςςςς...το 1971 αν είναι η ηλικία σου πέστο μου να σε λέω παππού
-
το 1971 είναι τα κυβικά του.
εδώ έτσι τις μετράμε...
-
O trident1971, το 628μΧ. -
Ο χρήστης Eva_85 έγραψε:
:offtopicviii:
Εva-85=γιαγιά της ΕΥΑ25 που γραφει στις ξυλοσομπες?
είσαιιιι πάρααα πολύυυυυ ευγενικόςςςς...το 1971 αν είναι η ηλικία σου πέστο μου να σε λέω παππού
O trident1971, το 628μΧ.
Τι Μαθουσαλας και μαλακιες, εριχνα πιστολιες οταν γεννηθηκε, τον διαβαζα στα μαθηματικα που ηταν αδυνατος, εγω τον πηγα στις πουτανες κλπ.
-
Σας τα ελεγα εγω. Κουτοπονηριες. Ας ειναι εχει φαση. Θα δουμε μεχρι καινουριο κομμα οπως φαινεται με pic αντιπροεδρο.
-
Ποιες πουτάνες;
Ο Γκάνταλφ δεν ήταν αδερφή; -
Ποιες πουτάνες;
Ο Γκάνταλφ δεν ήταν αδερφή;
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?