-
και ομως παιδια υπαρχει αντικειμενικη ομορφια στον πλανητη που ζουμε ,,,και με την βαρυτητα που εχει( διοτι αυτη καθοριζει τις διαστασεις καθε εμψυχου αντικειμενου και συνεπως και την ομορφια ) .....ο συντελεστης ομορφιας ειναι 1/1618..... σε καθε αντικειμενο και καθε προσωπο....τωρα οποιες πλησιαζουν αυτην την διασταση θεωρουνται ομορφες ,οσες αποκληνουν θεωρουνται ασχημες.
επειτα αλλο θεμα ειναι η ομορφια και οι μνημες που μας συνοδευουν για αυτην....π.χ αν μια εινια ομορφη και εχετε κακες εμπειριες απο μια που της εμοιαζε ,με ψυχολογικο πρισμα μπορει να την δειτε ασχημη αντικειμενικα ομως θα ειναι ομορφη.
η θεωρια του 1/1618 την ειχε ανακαλυψει (κλασικα αρχαιος ελληνας) ο πυθαγορας . -
α να το βρηκα και στο youtube απιστευτο το ειχαν κανει και ντοκιματερ...ε ρε αυτο το bbc (ευτυχως που το βρηκα γιατι παλι θα λεγατε τι μ@@@@ς ειναι αυτες )
Youtube Video -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
δεν κατάλαβες ....
Θα πρέπει να περνας απ τον κανόνα την χ γκόμενα, να βγάζει αποτέλεσμα στην απλούστερη περίπτωση
πχ 'είναι όμορφη', μετά να ρωτάς όλους τους ανθρώπους της γής αν είναι όμορφη και να σου λένε όλοι την απάντηση του κανόνα.
Ετσι η ομορφιά θα γίνει αντικειμενική, και η απόδειξη γι αυτό χρυσός κανόνας αντερστάντ;Γιατί να το κάνω έτσι; Χρησιμοποιώ το ίδιο μοντέλο με εσένα, με βολεύει καλύτερα!
Αφού το δικό μου μοντέλο το απέρριψες σαν...ανεπαρκές και ευμετάβλητο, φτιάχνω κι εγώ ένα απλούστερο μοντελάκι να γουστάρω και του κοτσάρω και τις 'εξαιρέσεις' του κανόνα, και είμαστε κομπλέ!
Έχουμε αντιρρήσεις;
Αυτό κάνουμε όλοι, έχει ο καθένας τον κανόνα που τον βολεύει, το λέμε υποκειμενική ομορφιά
Εσύ φαγώνεσαι για κοινό κανόνα που να μας καλύπτει όλους. Βγάζεις τα μάτια σου μόνος σουΌχι, εγώ δεν ζήτησα ΓΕΝΙΚΟ κανόνα. Εγώ είπα ότι οι κανόνες θα έπρεπε να ισχύουν για υποσύνολα, γιατί οι γενικοί ουσιαστικά είναι άχρηστοι. Εσύ θέλεις στο ίδιο υποσύνολο καυκάσιους και πυγμαίους.
Εγώ είπα ότι αν ορίσεις ΣΩΣΤΑ τα σύνολά σου, υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ομορφιά. Εσύ θεωρείς τον ορισμό των συνόλων υποκειμενικότητα. Ε, ουσιαστικά από εκεί ξεκινάει η διαφωνία μας.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πω ρε σεις ζαλίστηκα... αλλά τα πέρασα όλα μια γρήγορη ανάγνωση.
2 πραγματάκια:
@Τασο: Άλλο έλξη (και δει σεξουαλικη) και άλλο ομορφιά. Μπορεί κάλλιστα μια όμορφη να μην με έλκει σεξουαλικά γιατί πχ είναι ξενέρωτη ή ξέρω (μου έχουν πει δλδ) ότι δεν κάνει καλό κρεββάτι.
@ΗιΦι: Το πείραμά σου απλά δε στέκει (ούτε θεωρητικά) γιατί αποκλείεται να είχε το αποτέλεσμα που επικαλείσαι, δλδ αποκλείεται να έβρισκες έναν αριθμό γυναικών που να θεωρείται καθολικά, δλδ από ΟΛΟΥΣ ταυτόχρονα, όμορφη.Δεν μπορείς να πεις πως αποκλείεται θεωρητικά να είχε το αποτέλεσμα που επικαλούμαι. Πρακτικά ίσως αποκλείεται, θεωρητικά, μπορεί να είχε όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Και το αποτέλεσμα που επικαλούμαι, είναι...πιθανό!
Ούτως ή άλλως, μιλάμε για ένα παράλογο πείραμα, που τέθηκε για να καλύψει...παράλογες απαιτήσεις!
Νομίζω το λάθος που γίνεται κατά κόρον σε αυτή τη συζήτηση είναι στον ορισμό της... αντικειμενικότητας και όχι στο αν είναι αντικειμενική η ομορφια.
Έναν καλό ορισμό έδωσε η fog πιο πριν και τείνω να συμφωνήσω (ως προς τον ορισμό) κάτι που οδηγεί πως μάλλον δεν υπάρχει αντικειμενική ομορφιά, χωρίς αυτό να προσφέρει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα βέβαια...
Εγώ επιμένω πως η κουβέντα διαρκώς διολισθαίνει από την πλευρά της fog και του Τάσου σε πολύ αυστηρά μοντέλα με σκοπό να αφήσει την ομορφιά σε...σαθρό έδαφος!
Ουσιαστικά δεν προσπαθούν να κάνουν κουβέντα, προσπαθούν να....καταστρέψουν οποιοδήποτε μοντέλο...αντικειμενικοποίησης!
Καλά κάνουν τα παιδιά, αλλά ομολογουμένως έχουμε διαφορετικά...κίνητρα!Αντίθετα, η σεξουαλική έλξη, η γεννετήσια ορμή αν θέλετε, εχει σαφώς αντικειμενικά κριτήρια (αναπαραγωγή, επιβίωση κλπ) που απλά μεταφράζεται και εφράζεται διαφορετικά την εκάστοτε εποχή και από την εκάστοτε ομάδα (εδώ κολλάνε τα περι τι ψάχνουν οι πυγμαιοι, οι Λουδοβίκοι, οι άνθρωποι των σπηλαίων και τι εμείς τη δεδομένη χρονική στιγμή).
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ακριβώς και τον διαχωρισμό αυτόν που κάνεις... Γιατί θεωρώ πως είναι πολύ λεπτό το σημείο αυτό: δηλαδή, χ3στηκα αν είσαι όμορφος ή άσχημος, μιας και...δεν μου ασκείς έλξη (κι ας έχω Υ...). Η ομορφιά, αντικειμενική ή υποκειμενική, έχει καταλυτική σύνδεση με την αναπαραγωγική διαδικασία όταν μιλάμε για ανθρώπους. Γιατί διαφορετικά συναισθήματα σου δημιουργεί ένας όμορφος πίνακας και διαφορετικά μια όμορφη γκόμενα. Εκτός αν είσαι...φετιχιστής!
-
Έχετε πμ όλοι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχετε πμ όλοιΕγώ δεν έχω...
-
Εγω εχω!!!
Ωραιο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω εχω!!!Ωραιο
Μοιραίο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω εχω!!!Ωραιο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω εχω!!!
Ωραιο
Μοιραίο
Μονο μοιραιο;Και πολυ παραπανω!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω εχω!!!
Ωραιο
Μοιραίο
Μονο μοιραιο;Και πολυ παραπανω!!!
Θέλω να το δω κι' εγώ...
-
Πω ρε σεις ζαλίστηκα... αλλά τα πέρασα όλα μια γρήγορη ανάγνωση.
2 πραγματάκια:
@Τασο: Άλλο έλξη (και δει σεξουαλικη) και άλλο ομορφιά. Μπορεί κάλλιστα μια όμορφη να μην με έλκει σεξουαλικά γιατί πχ είναι ξενέρωτη ή ξέρω (μου έχουν πει δλδ) ότι δεν κάνει καλό κρεββάτι.
@ΗιΦι: Το πείραμά σου απλά δε στέκει (ούτε θεωρητικά) γιατί αποκλείεται να είχε το αποτέλεσμα που επικαλείσαι, δλδ αποκλείεται να έβρισκες έναν αριθμό γυναικών που να θεωρείται καθολικά, δλδ από ΟΛΟΥΣ ταυτόχρονα, όμορφη.Νομίζω το λάθος που γίνεται κατά κόρον σε αυτή τη συζήτηση είναι στον ορισμό της... αντικειμενικότητας και όχι στο αν είναι αντικειμενική η ομορφια.
Έναν καλό ορισμό έδωσε η fog πιο πριν και τείνω να συμφωνήσω (ως προς τον ορισμό) κάτι που οδηγεί πως μάλλον δεν υπάρχει αντικειμενική ομορφιά, χωρίς αυτό να προσφέρει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα βέβαια...
Αντίθετα, η σεξουαλική έλξη, η γεννετήσια ορμή αν θέλετε, εχει σαφώς αντικειμενικά κριτήρια (αναπαραγωγή, επιβίωση κλπ) που απλά μεταφράζεται και εφράζεται διαφορετικά την εκάστοτε εποχή και από την εκάστοτε ομάδα (εδώ κολλάνε τα περι τι ψάχνουν οι πυγμαιοι, οι Λουδοβίκοι, οι άνθρωποι των σπηλαίων και τι εμείς τη δεδομένη χρονική στιγμή).
Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι ακριβως εχεις γραψει .
Η γεννετησια ορμη ειναι κατι πρωτογενες κ εχει να κανει με το ζωωδες του ανθρωπου ,εδω κ αν δεν μπαινουνε κριτηρια .Αν θελησεις να τιθασευσεις το ενστικτο εχεις αυτοματως βαλει κριτηρια ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα . -
Φίλε ΧάιΦάι, κάνε μου μια χάρη.
Γράψε μου ένα σύνολο κανόνων (με if-else κατά προτίμηση) που θα αφορά το σύνολο των καυκάσιων και θα μπορεί ένας υπολογιστής χρησιμοποιώντας αυτό το σύνολο κανόνων να καταλάβει αν ένας άνθρωπος σε μία φωτογραφία είναι όμορφος. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φίλε ΧάιΦάι, κάνε μου μια χάρη.Γράψε μου ένα σύνολο κανόνων (με if-else κατά προτίμηση) που θα αφορά το σύνολο των καυκάσιων και θα μπορεί ένας υπολογιστής χρησιμοποιώντας αυτό το σύνολο κανόνων να καταλάβει αν ένας άνθρωπος σε μία φωτογραφία είναι όμορφος. Ευχαριστώ.
Ενδεικτικά , μερικοί κανόνες που έβαλε ο skye μια σελίδα πιο πριν (και μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις...
viewtopic.php?p=1586211#p1586211Αν ψάξεις παραπίσω, θα βρεις και άλλους... Αν ψάξεις και αλλού, θα βρεις κι άλλους.
Αν τελικά το πρόγραμμά σου θα δουλέψει, δεν το ξέρω. Επαφίεται και στις ικανότητες του προγραμματιστή...Μην περιμένεις να σου φτιάξω εγώ τον κώδικα, εγώ δεν είμαι προγραμματιστής. Είμαι μηχανικός που απλώς γνωρίζει και προγραμματισμό.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!
(αν δεν τα καταφέρεις, ίσως φταίει η έρμη η σχολή τελικά, δεν είναι τόσο καλή, έπρεπε να προτιμήσεις το ΙΒ... )
-
Spartan, ησουν αμειλικτος .-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Spartan, ησουν αμειλικτος .-Ναι, αλλά πολύ ...εχέμυθος. (δεν έχω πάρει το πμ, οπότε ... )
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αντίθετα, η σεξουαλική έλξη, η γεννετήσια ορμή αν θέλετε, εχει σαφώς αντικειμενικά κριτήρια (αναπαραγωγή, επιβίωση κλπ) που απλά μεταφράζεται και εφράζεται διαφορετικά την εκάστοτε εποχή και από την εκάστοτε ομάδα (εδώ κολλάνε τα περι τι ψάχνουν οι πυγμαιοι, οι Λουδοβίκοι, οι άνθρωποι των σπηλαίων και τι εμείς τη δεδομένη χρονική στιγμή).Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι ακριβως εχεις γραψει .
Η γεννετησια ορμη ειναι κατι πρωτογενες κ εχει να κανει με το ζωωδες του ανθρωπου ,εδω κ αν δεν μπαινουνε κριτηρια .Αν θελησεις να τιθασευσεις το ενστικτο εχεις αυτοματως βαλει κριτηρια ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα .Εγώ το έγραψα λες να μην το διάβασα?
Ισχύει όπως το λέω (είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο) και μάλιστα ακριβώς για το λόγο ότι είναι πρωτογενές και αντανακλαστικό κατα κάποιο τρόπο (το γεννετήσιο ένστικτο).
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια που το ενεργοποιούν και έχουν μελετηθεί διεξοδικά.
Τα κριτήρια είναι ασυνείδητα μεν αλλά πλέον μπορούμε να ξέρουμε γιατί και πώς μας προκαλούνται συγκεκριμένες ορμές με συγκεκριμένο τύπο του αντίθετου φύλου. -
Αντίθετα, η σεξουαλική έλξη, η γεννετήσια ορμή αν θέλετε, εχει σαφώς αντικειμενικά κριτήρια (αναπαραγωγή, επιβίωση κλπ) που απλά μεταφράζεται και εφράζεται διαφορετικά την εκάστοτε εποχή και από την εκάστοτε ομάδα (εδώ κολλάνε τα περι τι ψάχνουν οι πυγμαιοι, οι Λουδοβίκοι, οι άνθρωποι των σπηλαίων και τι εμείς τη δεδομένη χρονική στιγμή).Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι ακριβως εχεις γραψει .
Η γεννετησια ορμη ειναι κατι πρωτογενες κ εχει να κανει με το ζωωδες του ανθρωπου ,εδω κ αν δεν μπαινουνε κριτηρια .Αν θελησεις να τιθασευσεις το ενστικτο εχεις αυτοματως βαλει κριτηρια ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα .Εγώ το έγραψα λες να μην το διάβασα?
Ισχύει όπως το λέω (είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο) και μάλιστα ακριβώς για το λόγο ότι είναι πρωτογενές και αντανακλαστικό κατα κάποιο τρόπο (το γεννετήσιο ένστικτο).
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια που το ενεργοποιούν και έχουν μελετηθεί διεξοδικά.
Τα κριτήρια είναι ασυνείδητα μεν αλλά πλέον μπορούμε να ξέρουμε γιατί και πώς μας προκαλούνται συγκεκριμένες ορμές με συγκεκριμένο τύπο του αντίθετου φύλου.Ελπίζω να ξέρεις προγραμματισμό, γιατί θα πεταχτεί το Kid πάλι και θα θέλει κώδικα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γράψε μου ένα σύνολο κανόνων (με if-else κατά προτίμηση) που θα αφορά το σύνολο των καυκάσιων και θα μπορεί ένας υπολογιστής χρησιμοποιώντας αυτό το σύνολο κανόνων να καταλάβει αν ένας άνθρωπος σε μία φωτογραφία είναι όμορφος. Ευχαριστώ.
Ενδεικτικά , μερικοί κανόνες που έβαλε ο skye μια σελίδα πιο πριν (και μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις...
viewtopic.php?p=1586211#p1586211Αν ψάξεις παραπίσω, θα βρεις και άλλους... Αν ψάξεις και αλλού, θα βρεις κι άλλους.
Αν τελικά το πρόγραμμά σου θα δουλέψει, δεν το ξέρω. Επαφίεται και στις ικανότητες του προγραμματιστή...Μην περιμένεις να σου φτιάξω εγώ τον κώδικα, εγώ δεν είμαι προγραμματιστής. Είμαι μηχανικός που απλώς γνωρίζει και προγραμματισμό.
(αν δεν τα καταφέρεις, ίσως φταίει η έρμη η σχολή τελικά, δεν είναι τόσο καλή, έπρεπε να προτιμήσεις το ΙΒ... )
Μερικές if ζήτησα ο κακόμοιρος, πολυτεχνείο σου λέει μετά.
Ξέρεις φαντάζομαι ότι όσο περισσότερους κανόνες βάζεις τόσο μειώνεις την πιθανότητα να βρεις αντικειμενικά όμορφη γυναίκα.. Όπως επίσης ξέρεις ότι πρακτικά τέτοιο πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει γιατί όλα τα στοιχεία που λες ότι κάνουν όμορφη ή άσχημη μία γυναίκα, είναι υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά (aka μετρήσιμα ).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μερικές if ζήτησα ο κακόμοιρος, πολυτεχνείο σου λέει μετά.
Ξέρεις φαντάζομαι ότι όσο περισσότερους κανόνες βάζεις τόσο μειώνεις την πιθανότητα να βρεις αντικειμενικά όμορφη γυναίκα.. Όπως επίσης ξέρεις ότι πρακτικά τέτοιο πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει γιατί όλα τα στοιχεία που λες ότι κάνουν όμορφη ή άσχημη μία γυναίκα, είναι υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά (aka μετρήσιμα ).
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τι γράφουμε σε τόσες σελίδες... Κάποιοι υποστηρίζουμε πως τα στοιχεία είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Και ο skye έχει παραθέσει και πηγές , αν θέλεις να το ψάξεις περαιτέρω...
Όσο για το if, σαφώς γνωρίζω την χρήση του, αλλά δεν σημαίνει πως θα...σπαταλώ φαιά ουσία και χρόνο έτσι! Γενικώς, έχω μια αρχή να ...πληρώνομαι ή έστω να ...διασκεδάζω όταν γράφω κώδικα! Ε, δεν συντρέχει κανένας από τους δυο λόγους σε αυτήν την περίπτωση!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?