-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πώς γίνεται να δεχόμαστε ότι το 'πιο όμορφη' είναι υποκειμενικό ενώ το 'όμορφη' αντικειμενικό?
Σκεψου οτι οι ασχημες ειναι μεσα σε μια μαυρη τρυπα. Την ασχημη κοπελα που ποσταρα πριν μερικες σελιδες, αν ρωτησεις 1000 ελληνες οι 998 θα σου πουν 'ειναι ασχημη' ή 'δεν ειναι ομορφη' (δεν θα σου πουν ουτε ειναι υποκειμενικο ουτε τπτ. θα σου πουν ειναι ασχημη_) Οι δυο που θα πουν οτι ειναι ομορφη trollαρουν . Στις ομορφες ομως παιζει ρολο η θεση του παρατηρητη και χιλιαδες βιολογικοι και ψυχολογικοι παραγοντες.
Θα μπορούσα άνετα να ποστάρω αντίστοιχη φωτό, όπου σε ψηφοφορία οι μισοί θα ψήφιζαν 'όμορφη' και οι άλλοι μισοί 'άσχημη'. Και δεν θα ήξερες σε ποιά τρύπα να την χώσεις, σε μαύρη η άσπρη
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πώς γίνεται να δεχόμαστε ότι το 'πιο όμορφη' είναι υποκειμενικό ενώ το 'όμορφη' αντικειμενικό?
Σκεψου οτι οι ασχημες ειναι μεσα σε μια μαυρη τρυπα. Την ασχημη κοπελα που ποσταρα πριν μερικες σελιδες, αν ρωτησεις 1000 ελληνες οι 998 θα σου πουν 'ειναι ασχημη' ή 'δεν ειναι ομορφη' (δεν θα σου πουν ουτε ειναι υποκειμενικο ουτε τπτ. θα σου πουν ειναι ασχημη_) Οι δυο που θα πουν οτι ειναι ομορφη trollαρουν . Στις ομορφες ομως παιζει ρολο η θεση του παρατηρητη και χιλιαδες βιολογικοι και ψυχολογικοι παραγοντες.
Θα μπορούσα άνετα να ποστάρω αντίστοιχη φωτό, όπου σε ψηφοφορία οι μισοί θα ψήφιζαν 'όμορφη' και οι άλλοι μισοί 'άσχημη'. Και δεν θα ήξερες σε ποιά τρύπα να την χώσεις, σε μαύρη η άσπρη
κ γω θα μπορουσα να βρω μια ασχημη που κανεις να μη διαφωνει οτι ειναι ασχημη
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κ γω θα μπορουσα να βρω μια ασχημη που κανεις να μη διαφωνει οτι ειναι ασχημη
Με αυτά τα δεδομένα εγώ κερδίζω όμως
Edit: κι ο kid -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
oχι, με αυτα τα δεδομενα η ασχημια ειναι αντικειμενικη και υπαρχουν λογοι γι'αυτο (δεν ειναι λειτουργικη)
υγ >Another feature of beautiful women that has been explored by researchers is a waist-to-hip ratio of approximately 0.70. Physiologists have shown that this ratio accurately indicates most women's fertility.
τυχαιο;
Features such as a symmetrical face, full lips, and low waist-hip ratio are commonly considered physically attractive when part of a female, because they are thought to indicate physical health and high fertility to a potential mate. The determinants of female physical attractiveness include those aspects that display health and fitness for reproduction and sustenance. These include correlates of fertility such as youth,[14] waist-hip ratio,[15] mid upper arm circumference,[16] breast size,[17] breast symmetry,[18] body mass proportion[19] and facial symmetry.[20][21]
σου φαινονται παραλογα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
oχι, με αυτα τα δεδομενα η ασχημια ειναι αντικειμενικη και υπαρχουν λογοι γι'αυτο (δεν ειναι λειτουργικη)
υγ >Another feature of beautiful women that has been explored by researchers is a waist-to-hip ratio of approximately 0.70. Physiologists have shown that this ratio accurately indicates most women's fertility.
τυχαιο;
Features such as a symmetrical face, full lips, and low waist-hip ratio are commonly considered physically attractive when part of a female, because they are thought to indicate physical health and high fertility to a potential mate. The determinants of female physical attractiveness include those aspects that display health and fitness for reproduction and sustenance. These include correlates of fertility such as youth,[14] waist-hip ratio,[15] mid upper arm circumference,[16] breast size,[17] breast symmetry,[18] body mass proportion[19] and facial symmetry.[20][21]
σου φαινονται παραλογα;
Αν υπάρχει έστω και μία που να ΜΗΝ συμφωνούμε όλοι πως είναι άσχημη τότε η ασχήμεια είναι υποκειμενική. Τελεία.
-
Πού είναι η μπάλα οεο?
Όταν ψάχνουμε αν η ομορφιά είναι αντικειμενικό ή υποκειμενικό 'μέγεθος' ΔΕΝ ψάχνουμε να βρούμε 5-10-1000 άτομα που όλοι ή σχεδόν όλοι θα συμφωνούν αν είναι όμορφα ή άσχημα.
Ψάχνουμε αν υπάρχουν μια σειρά κανόνων/μεγεθών/ζητούμενων βάση των οποίων ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να ερωτηθεί για ένα ΤΥΧΑΙΟ άτομο (όχι απαραίτητα τη σούπερ θεά ή τη σούπερ άσχημη) να δώσει την ΙΔΙΑ απάντηση με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλον σε τούτο τον πλανήτη.
**Αν υπάρχει έστω και ένα άτομο για το οποίο ΔΕΝ συμφωνούμε ΟΛΟΙ ότι είναι όμορφο ή ότι είναι άσχημο ΔΕΝ υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο ομορφιάς ή ασχήμιας. **
Τα υπόλοιπα είναι ανακύκλωση, πράγματα που ισχύουν 'υπό συνθήκες' ή παρεξηγήσεις. Εκτός αν συμφωνούμε ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ, βάση κάποιων κριτηρίων, οπότε πάω πάσο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
The determinants of female physical attractiveness include those aspects that display health and fitness for reproduction and sustenance. These include correlates of fertility such as youth,[14] waist-hip ratio,[15] mid upper arm circumference,[16] breast size,[17] breast symmetry,[18] body mass proportion[19] and facial symmetry.[20][21]σου φαινονται παραλογα;
Χμ... με βάση αυτά η 45χρονη Monica Belluci δεν εκπληρώνει ένα από τα κυριότερα κριτήρια 'ομορφιάς' που είναι το ...youth.
Γι αυτό μην τα φτιάξετε μαζί της -
Τασε, περιμενω απαντηση σ'αυτο
σου φαινονται αρλουμπες; βλεπεις κατι παραλογο;
Χμ... με βάση αυτά η 45χρονη Monica Belluci δεν εκπληρώνει ένα από τα κυριότερα κριτήρια 'ομορφιάς' που είναι το ...youth.
Γι αυτό μην τα φτιάξετε μαζί τηςη εξαιρεση του κανονα. τα 45 δεν ειναι η νορμαλ ηλικια για να κανεις παιδια.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η εξαιρεση του κανονα. τα 45 δεν ειναι η νορμαλ ηλικια για να κανεις παιδια.Δεν είναι η μόνη εξαίρεση. Όπως καταλαβαίνεις μπορώ να σου αραδιάσω κάμποσες 'θεές' άνω των 40 και πιθανότατα θα υπάρχουν και αμέτρητες 'θεές' ή 'θεοί' κάτω των 40 που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και παρόλα αυτά τους θεωρούμε όμορφους.
Νάσαι σίγουρος ότι μπορούν να μαζευτούν πάαααρα πολλές εξαιρέσεις, τόσες που να υποβιβάσουν τα περίφημα 'αντικειμενικά' κριτήρια σε μια εικόνα του μέσου όρου και τίποτα παραπάνω.
-
Η Τασος και η fog , φέρονται στην κουβέντα σαν hardcore μαθηματικοι και μάλιστα του ..ντετερμινισμού που έχει ψιλοπεθάνει κιόλας εδώ κι έναν αιώνα!
Κι όλα αυτά γιατί; Για ν' αποδείξουμε και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, πως η ομορφιά είναι...υποκειμενική! Άντε και το αποδείξαμε, έστω με...πύρρειο νίκη! Τελικά πού καταλήγουμε; Πως μιας και η ομορφιά είναι υποκειμενική, ν' αλλάξουμε...κριτήρια;
Υποκειμενική ή όχι μωρά μου, είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα κριτήρια και τα υπόλοιπα μπροστά της...δεν πιάνουν ΜΙΑ!
Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω σύντομα να έχω στην αγκαλιά μου ένα μωράκι, υποκειμενικά όμορφο και αντίστοιχα υποκειμενικά έξυπνο: ήτοι όσο..γουστάρω εγώ! (αφού τελικά καταλήξαμε πως η αντικειμενικότητα της ομορφιάς ...γκρεμίζεται από την υποκειμενικότητα του...ενός, έτσι κι εγώ θα...βαφτίζω το κάθε...πάνχαζο τσόκαρο 'υποκειμενικά' έξυπνο και θα έχω την συνείδησή μου...καθαρή και καθάρια, ακόμη και...απέναντι στον παλιόγερο τον koutsan!
Αμ' πως!
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
η εξαιρεση του κανονα. τα 45 δεν ειναι η νορμαλ ηλικια για να κανεις παιδια.
Δεν είναι η μόνη εξαίρεση. Όπως καταλαβαίνεις μπορώ να σου αραδιάσω κάμποσες 'θεές' άνω των 40
στα 8 δις του παγκοσμιου πληθυσμου εξαιρεσεις ειναι
και πιθανότατα θα υπάρχουν και αμέτρητες 'θεές' ή 'θεοί' κάτω των 40 που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και παρόλα αυτά τους θεωρούμε όμορφους.
ναι, αν οι αναλογιες τους δεν προδιαθετουν γι'αυτο. αυτο που λεμε ειναι οτι οι αναλογιες σχετιζονται με καποια αντικειμενικα πραγματα γι'αυτο και τις προτιμαμε. οτι κ να λεμε μια γιαγια 80 χρονων δεν θα ψηθουμε να κανουμε παιδια μαζι της, οπως κ με μια γκομενα με 5 χερια.
-
@ skye
Μια 20χρονη κούκλα με προβληματικές ωοθήκες ή ένας πανέμορφος νέος άντρας με αδύναμο σπέρμα δεν καταλαβαίνω πως το δείχνει με τις 'αντικειμενικές' αναλογίες εμφάνισης. Δεν ανέφερα κάπου 80άχρονες ή 5 χέρια.@HF
Το ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική σημαίνει απλά ότι δεν χρειάζεται να πάρεις μεζούρα για να αποδείξεις ότι υπάρχει ή να της κάνεις τεστ γονιμότητας. Υποκειμενικό σημαίνει ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι τα κριτήρια κανενός, παρά τα δικά σου μέτρα. Αν αυτά είναι 'μη αρκετά' δεν θα υποφέρει ο koutsan.Anyway, το θέμα είναι η ανταλλαγή επιχειρημάτων, όταν αυτά τελειώνουν ή περνάνε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τασε, περιμενω απαντηση σ'αυτοFeatures such as a symmetrical face, full lips, and low waist-hip ratio are commonly considered physically attractive when part of a female, because they are thought to indicate physical health and high fertility to a potential mate. The determinants of female physical attractiveness include those aspects that display health and fitness for reproduction and sustenance. These include correlates of fertility such as youth,[14] waist-hip ratio,[15] mid upper arm circumference,[16] breast size,[17] breast symmetry,[18] body mass proportion[19] and facial symmetry.[20][21]
σου φαινονται αρλουμπες; βλεπεις κατι παραλογο;
Ρε συ, υποσυνείδητα γίνονται διάφορα τσεκ και για διάφορους λόγους, το θέμα είναι πως ο τρόπος τα σημεία οι προτεραιότητες και τα πρότυπα που θα γίνουν αυτά τα τσεκ είναι εντελώς προσωπικός.
Και αυτό καταλήγει σ αυτό που λέμε προσωπική προτίμηση, γούστο. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η Τασος και η fog , φέρονται στην κουβέντα σαν hardcore μαθηματικοι και μάλιστα του ..ντετερμινισμού που έχει ψιλοπεθάνει κιόλας εδώ κι έναν αιώνα!Κι όλα αυτά γιατί; Για ν' αποδείξουμε και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, πως η ομορφιά είναι...υποκειμενική! Άντε και το αποδείξαμε, έστω με...πύρρειο νίκη! Τελικά πού καταλήγουμε; Πως μιας και η ομορφιά είναι υποκειμενική, ν' αλλάξουμε...κριτήρια;
Και τι με νοιάζει εμένα πως θα διαχειριστείς την ήττα σου;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
[...]βασικα το προβλημα ειναι οτι δεν εχει απενοχοποιηθει ακομα η ΑΣΧΗΜΙΑ στο μυαλο του ανθρωπου, παρολο που καποιος μπορει να ζησει μια χαρα οντας ασχημος και παρολο που στην τελικη υπαρχουν και οι πλαστικες . ενα αλλο προβλημα ειναι οτι οι ανθρωποι φοβουνται τον ανταγωνισμο. η ζωη ειναι αδικη, αλλοι γεννιουνται πλουσιοι, αλλοι φτωχοι, αλλοι ομορφοι, αλλοι ασχημοι. οι ασχημοι φτωχοι ειναι οι πιο αδικημενοι στην καπιταλιστικη κοινωνια. Οταν γινει η επανασταση κ ερθει η αταξικη κοινωνια που εγω ονειρευομαι ολοι θα ειμαστε ισοι και θα υπαρχουν δωρεαν πλαστικες για ολους
Μια 20χρονη κούκλα με προβληματικές ωοθήκες ή ένας πανέμορφος νέος άντρας με αδύναμο σπέρμα δεν καταλαβαίνω πως το δείχνει με τις 'αντικειμενικές' αναλογίες εμφάνισης. Δεν ανέφερα κάπου 80άχρονες ή 5 χέρια.
Δεν το δειχνει. Γι'αυτο και ξεγελαει τη διαδικασια της.. φυσικης επιλογης
Αναφερω εγω τις 80χρονες και τις γυναικες με 5 χερια και τους υδροκεφαλους και και και. Ειναι ασχημοι, ναι ή οχι; Ειναι υποκειμενικο οτι δεν ειναι επιθυμητοι συντροφοι για σεξουαλικη αναπαραγωγη;Anyway, το θέμα είναι η ανταλλαγή επιχειρημάτων, όταν αυτά τελειώνουν ή περνάνε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Το οτι διαφωνουμε δε σημαινει οτι τα επιχειρηματα μου ειναι στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας. Ειμαι ο ΜΟΝΟΣ στη συζητηση αλλωστε που τουλαχιστον προσπαθει να φερνει και καποια στοιχεια. Εσεις απλως λετε 'η ομορφια ειναι υποκειμενικη γιατι μπορει 2 γυναικες να ειναι ομορφες και ποια ειναι πιο ομορφη απ'την αλλη ή υπαρχουν γυναικες που δεν συμφωνουν ολοι οτι ειναι ομορφες'. Στη δευτερη περιπτωση και παλι θα ειναι κοντα στο μεσο ορο*, δεν θα'ναι κανα τερας με 7 χερια ή ενας παππους 89 ετων με ακρατεια που μυριζει τσισα ξερω'γω, οποτε δεν ειναι ασχημες. απλως υπαρχει διαφωνια για το αν ειναι επιθυμητοι συντροφοι (για αλλους λογους εξελικτικους - ψυχολογικους - βιολογικους - whatever)
*
-
@skye: Δεν συζητάμε αν υπάρχει μέσος όρος (ή κάτι παρόμοιο) σε ότι θεωρούμε όμορφο αλλά αν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια ομορφιάς. Κριτήρια που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Σαφέστατα ανά φυλή, χρονική περίοδο κλπ. υπάρχουν πρότυπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι αποδεκτά από όλους και για όλους. Οι εξαιρέσεις εδώ ΔΕΝ επιβεβαιώνουν τον κανόνα απλά δείχνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει απόλυτος κανόνας.
Σου ανέφερα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδείγματα τα οποία ΟΛΑ τα χαρακτήρισες 'εξαιρέσεις'. Στα απόλυτα όμως κριτήρια ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν εξαιρέσεις. Στο παράδειγμα που ανέφερες θα συμφωνήσω πως τα 7 χέρια δεν είναι κοντά στο μέσο όρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έπαψα να θεωρώ ότι πάει προς επιστημονική φαντασία.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η εξαιρεση του κανονα. τα 45 δεν ειναι η νορμαλ ηλικια για να κανεις παιδια.
Δεν είναι η μόνη εξαίρεση. Όπως καταλαβαίνεις μπορώ να σου αραδιάσω κάμποσες 'θεές' άνω των 40
στα 8 δις του παγκοσμιου πληθυσμου εξαιρεσεις ειναι
Ρε τρολ του ελέους, σου μιλάει για κάμποσες θεές που ξέρει χωρίς να ξέρει και τα 8 δις στον πλανήτη γη. Αν ήξερε 8 δις κόσμο, τότε θα είχε να σου φέρει μερικά εκατομμύρια παραδείγματα.
(Είμαι μεγαλύτερο τρολ από σένα, έχω μαθητεύσει δίπλα στους καλύτερους. )
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
@skye: Δεν συζητάμε αν υπάρχει μέσος όρος (ή κάτι παρόμοιο) σε ότι θεωρούμε όμορφο αλλά αν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια ομορφιάς. Κριτήρια που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Σαφέστατα ανά φυλή, χρονική περίοδο κλπ. υπάρχουν πρότυπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι αποδεκτά από όλους και για όλους. Οι εξαιρέσεις εδώ ΔΕΝ επιβεβαιώνουν τον κανόνα απλά δείχνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει απόλυτος κανόνας.Σου ανέφερα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδείγματα τα οποία ΟΛΑ τα χαρακτήρισες 'εξαιρέσεις'. Στα απόλυτα όμως κριτήρια ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν εξαιρέσεις. Στο παράδειγμα που ανέφερες θα συμφωνήσω πως τα 7 χέρια δεν είναι κοντά στο μέσο όρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έπαψα να θεωρώ ότι πάει προς επιστημονική φαντασία.
Άντε μια φορά ακόμη: ΑΠΟΛΥΤΟΣ κανόνας δεν υπάρχει για τίποτε εν τέλει, μόνο στα μαθηματικά και ...όχι και παντού! Στην πραγματική ζωή, ΠΑΝΤΑ θα βρεθεί η εξαίρεση, ΠΑΝΤΑ κάποιος μαλάκας θα σου την σπάσει, ΠΑΝΤΑ κάτι δεν θα το έχεις προβλέψει.
Εσύ και ο Τάσος όμως πιαστήκατε από αυτό και προσπαθείτε εδώ και κάμποσες σελίδες, να στηρίξετε την κατάρριψη του κανόνα στην μία εξαίρεση: δηλαδή μπορεί στον κανόνα να εμπίπτουν τα 3 δις, αλλά αν βρεθεί μία που δεν εμπίμπτει, πάπαλα, η ομορφιά δεν είναι αντικειμενική, γιατί δεν πιάνει την εξαίρεση, in your face skye n' HF, specialy you my nigga HF, mothefacka , yo!
(τα γράφω σε στυλ παλιού καλού skye γιατί έχω την εντύπωση πως επαναλαμβανόμαστε, πλην του skye που όντως το παλεύει καλύτερα απ' όλους τους υπόλοιπους... ).Ξαναλέω: εμένα οι εξαιρέσεις, ΔΕΝ με νοιάζουν, με ενδιαφέρουν κανόνες για μεγάλα σύνολα. Και ακριβώς εκεί η ομορφιά και η ασχήμια, είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΕΣ. Σαφέστατα αντικειμενικότερες από την εξυπνάδα, που εμένα τουλάχιστον όταν έχω ρωτήσει κατά καιρούς διάφορες 'ψαγμένες' , καμία δεν κατάφερε έστω να την ποσοτικοποιήσει μερικώς...
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
@skye: Δεν συζητάμε αν υπάρχει μέσος όρος (ή κάτι παρόμοιο) σε ότι θεωρούμε όμορφο αλλά αν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια ομορφιάς.Υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια ασχημιας αρα οπως τα 8 χερια και οι υδροκεφαλοι κλπ. Οι διαφωνιες λοιπον για τα γουστα δεν εχουν σχεση με τα ακραια φαινομενα (κανεις δεν θα πει οτι τα 7 χερια και ο παππους 98 ετων ειναι καυλωτικος ξερω'γω). αρα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μπορεις να πεις οτι καποιος ΕΙΝΑΙ ασχημος (800 χερια κλπ). Οποιος δεν ειναι ασχημος - > βλεπεται και οπως εγραψα..: *οποτε δεν ειναι ασχημες. απλως υπαρχει διαφωνια για το αν ειναι επιθυμητοι συντροφοι (για αλλους λογους εξελικτικους - ψυχολογικους - βιολογικους - whatever) * '
Στο παράδειγμα που ανέφερες θα συμφωνήσω πως τα 7 χέρια δεν είναι κοντά στο μέσο όρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έπαψα να θεωρώ ότι πάει προς επιστημονική φαντασία.
Να το πεις στους επιστημονες που διεξηγαγαν τις ερευνες που φερνω. Εσυ μεχρι τωρα δεν εχεις φερει καποιο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ στοιχειο πως αυτα:
ειναι μαλακιες και δεν παιζουν ΚΑΝΕΝΑ ρολο.
Kαι γιατι ειναι επιστημονικη φαντασια; Ειναι οι αλμπινοι, οι υδροκεφαλοι, οι ανθρωποι -τερατα και οι υπερηλικες επιστημονικη φαντασια; Οχι, υπαρχουν. Ειναι ατομα που ο κοσμος δε γουσταρει να κανει παιδια μαζι τους; Ναι. Ευκολο;
Ρε τρολ του ελέους, σου μιλάει για κάμποσες θεές που ξέρει χωρίς να ξέρει και τα 8 δις στον πλανήτη γη. Αν ήξερε 8 δις κόσμο, τότε θα είχε να σου φέρει μερικά εκατομμύρια παραδείγματα.
Aυτο δεν αλλαζει οτι οι ανδρες δεν θελουν τις γριες γιατι ειναι ανικανες για αναπαραγωγη. Η Μονικα Μπελουτσι ΝΕΑ μοιαζει, οταν λεμε νεοτητα ΔΕΝ εννοουμε 15χρονα, εννοουμε νεους, 20-40 ξερω'γω. Ειναι ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ τα νουμερα, μπορει καποιος να φαινεται νεος και στα 45 και στα 50 του και στα 70 αν εχει κανει πλαστικες. Ο ΣΤΟΧΟΣ Ομως θα ειναι ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΕΟΣ γιατι οι ΝΕΟΙ ειναι ωραιοι και ΟΧΙ οι παππουδες με ακρατεια.
Because female fecundity typically declines after the late twenties, youth is an important aspect of physical attractiveness.[22] One study across 37 cultures showed men desire, on average, a woman 2.5 years younger than themselves for a wife, with men in Nigeria and Zambia at the far extreme, desiring their wives to be 6.5 to 7.5 years younger. As men age, they also desire a larger age gap from their mates.[14]
This preference for youth has also led to a preference of neotenic and youthful-appearing features. Fair hair, perky breasts,[23] full, red lips,[24] clear, smooth skin, clear eyes, lustrous hair, and good muscle tone are all viewed as attractive in women.[14]
wiki for the win
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
The determinants of female physical attractiveness include those aspects that display health and fitness for reproduction and sustenance. These include correlates of fertility such as youth,[14] waist-hip ratio,[15] mid upper arm circumference,[16] breast size,[17] breast symmetry,[18] body mass proportion[19] and facial symmetry.[20][21]
σου φαινονται παραλογα;
Γι αυτό μην τα φτιάξετε μαζί τηςΣτην ίδια σελίδα αναφέρθηκα σε αυτό, λίγο παραπάνω.
Δεν ξέρω αν διαφωνεί και κάποιος επιστήμονας, προσωπικά πάντως διαφωνώ με το 'αντικειμενικό' κριτήριο που αναφέρεται στο απόσπασμα που παραθέτεις και κατατάσει στα 'ψιλομπάζα' τη Monica, τη Michelle Pfeiffer, τη Sharon Stone κλπ.Όπως ξανάπα δεν ενδιαφέρομαι να πείσω κανέναν και για τίποτα. Παραθέτω τη γνώμη μου και τα επιχειρήματα με τα οποία την στηρίζω. Η ανταλλαγή απόψεων με βοηθά είτε να ισχυροποιήσω την άποψή μου είτε να την αλλάξω αν πεισθώ ότι κάνω λάθος. Αν δεν τα βρίσκεις πειστικά δεν χρειάζεται να τα δεχθείς, αλλά ότι είχα να πω βρίσκεται πιο πάνω και στις προηγούμενες σελίδες. Από δω και πέρα μόνο επαναλήψεις θα έχει μιας και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Καληνύχτα.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?