-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε λεβιεδες... -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
@Asimov, υπάρχει και το έχω βρει, απολαμβάνοντας πλέον επικούρεια γαλήνη.
+1 στον Pai Mei.
Εχω βρει την υγειά μου σε αυτό το θέμα.Αλλά ρε γμτ, πάντα θέλουν να ζουν κάποιο δράμα. Πάντα κάτι θα συμβαίνει στη ζωή τους που θα τους προκαλεί ανησυχία, άγχος, εκνευρισμό, και τέλος πάντων είναι άξιο μεγάλης σοβαρής συζήτησης που πρέπει να μοιραστούν
Η έννοια του να μην ασχολούνται με κάτι, του να σκεφτούν άπαξ ένα πρόβλημα και τη λύση του και όχι κάθε μέρα μέχρι να λυθεί, δεν υπάρχει.Κάτι τέτοια εννοώ ως 'μη-ήσυχη'
Περιγράφεις τη μέση υστερικιά γκόμενα. Είδος εν αφθονία βέβαια. Μακριά κι αγαπημένοι από τα πρώτα σημάδια είναι η μόνη λύση. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να χαλαρώσει και να φερθεί σαν άνθρωπος. Μπορεί να στρώσει για λίγο (με απειλές, χωρισμούς κλπ) αλλά μετά ξανα προς τη δόξα τραβά, απλά δεν αξίζει να χαλιέσαι προσπαθώντας να στρώσεις τα συμπλέγματα της καθεμιας.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οσο για τις ησυχες και wannabe σοβαρες που χασομερανε στον ελευθερουδακη ακουγοντας Πυξ Λαξ στo mp3 -> **they suck balls **
literally ??
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
A μπορούσαμε να τα κάνουμε και τα τρία μαζί θα ήταν το καλύτερο Ή να συζούμε με την γυναίκα μας ζώντας σας εργένηδες!!!!!
Εννοείται πως το ίδιο θα κάνει και η σύζυγος ασφαλώς...
Τους γκόμενους, θα τους φέρνουμε στο ίδιο σπίτι, ή θα νοικιάζουμε ξενοδοχείο; Γιατί η δεύτερη λύση είναι και ακριβή...Δε σημαίνει ότι όταν ζούμε σαν εργένηδες θα πηγαίνουμε με γκόμενους- γκόμενες!!!!!!
Ολα τα άλλα εκτός από αυτό!!!!! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να χαλαρώσει και να φερθεί σαν άνθρωπος.Κι εγώ εκεί κατέληξα, αν και μου πήρε 2-3 χρόνια μέχρι να καταλάβω ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι ανίατες. Στην αρχή σε θολώνει ο έρωτας βλέπεις...
Skye, αγορίνα δεν σημαίνει ότι η σοβαρή και ήσυχη θα είναι και ξενέρωτη. Σημαίνει απλώς ότι δεν θα σε πρήζει και ειλικρινά το θεωρώ τεράστιο προτέρημα σε μια γυναίκα, ίσως το μεγαλύτερο μετά το όμορφο χαμόγελο και τα μεγάλα βυζιά.
Για τους υπόλοιπους γαμπρούς, (mjacob, asimov), δυστυχώς έχει αδερφό.
-
Να τι εννοούσα: Είμαι στη κρεβατοκάμαρα, σερφάρω στο net και έβλεπα τον αγώνα στο mega, ήρθε η σύζυγος μου άλλαξε το κανάλι,και..... σε λίγο θα μου πει να κλείσω και τον υπολογιστή!!!!!!
Ναι στο γάμο αλλά.... τώρα ήθελα να ζούσα σαν εργένης να συνέχιζα δηλαδή το σερφάρισμα, να έβλεπα τον αγώνα και να έπινα και καμιά μπύρα!!!!!!! -
Δεν ήρθες στην συνάντηση απόψε
Μεταξύ άλλων συνεχίστηκε εκεί η κουβέντα και περάσαμε πολύ ωραία. Ατρακσιόν άλλη μια φορά ο υπερ-Λεωνίδας -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να τι εννοούσα: Είμαι στη κρεβατοκάμαρα, σερφάρω στο net και έβλεπα τον αγώνα στο mega, ήρθε η σύζυγος μου άλλαξε το κανάλι,και..... σε λίγο θα μου πει να κλείσω και τον υπολογιστή!!!!!!
Ναι στο γάμο αλλά.... τώρα ήθελα να ζούσα σαν εργένης να συνέχιζα δηλαδή το σερφάρισμα, να έβλεπα τον αγώνα και να έπινα και καμιά μπύρα!!!!!!!Εδώ είναι οι διαφορές.....ποτέ δεν μου είπε να κλείσω το laptop στο κρεββάτι και αν θέλει να αλλάξει κανάλι θε με ρωτήσει:''βλέπεις κάτι η να πάω στο σαλόνι?''
Δε μας είπες όμως πόσα χρόνια είσαι παντρεμένος;;;; Δύο;;; Τρία;;;;
-
Skye, αγορίνα δεν σημαίνει ότι η σοβαρή και ήσυχη θα είναι και ξενέρωτη. Σημαίνει απλώς ότι δεν θα σε πρήζει και ειλικρινά το θεωρώ τεράστιο προτέρημα σε μια γυναίκα, ίσως το μεγαλύτερο μετά το όμορφο χαμόγελο και τα μεγάλα βυζιά.
Με όλο το σεβασμό αλλά ψηφίζω μακράν βυζιά σε σχέση με ηρεμία-ησυχία-έλλειψη γκρίνιας...
Άμα της βάλεις τις φωνές, την αγριοκοιτάξεις ή γενικά επιβληθείς δεν πρόκειται να αλλάξει νούμερο σουτιέν... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Με όλο το σεβασμό αλλά ψηφίζω μακράν βυζιά σε σχέση με ηρεμία-ησυχία-έλλειψη γκρίνιας...
Άμα της βάλεις τις φωνές, την αγριοκοιτάξεις ή γενικά επιβληθείς δεν πρόκειται να αλλάξει νούμερο σουτιέν... -
κυκλοφορεί και ένα ανέκδοτο με κάποιον που ψαχνόταν στον τύπο γυναίκας και άλλαζε από κούκλα, σε μέτρια, σε σοφιστικέ, κουλτουρέ κλπ και τελικά κατέληξε σε μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά
-
Τον θεσμό του γάμου θα προωθήσει η Μις Καλιφόρνια.
http://www.zougla.gr/news.php?id=37289Εσύ κοπέλα μου μπορείς να με πείσεις
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον θεσμό του γάμου θα προωθήσει η Μις Καλιφόρνια.
http://www.zougla.gr/news.php?id=37289Εσύ κοπέλα μου μπορείς να με πείσεις
-
Μέχρι πριν λίγο καιρό, άκουγα για ζευγάρια που είναι μαζί από τα 17-18 και τώρα είναι στην ηλικία μου και αναφωνούσα 'τους καημένους, μια ζωή με την ίδια/τον ίδιο, πως αντέχουν!'
Πλέον, τους βλέπω και ομολογουμένως...ζηλεύω, όταν βλέπω την ωραία σχέση που έχουν...
Όχι βέβαια πως θα ήθελα να...πάθω τα ίδια, γιατί θα είχα όλα τα ...συμπλέγματα του κόσμου πάνω μου, αλλά θέλω να δείξω πως το πως βλέπουμε μια κατάσταση, αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, μιας και αλλάζουμε κι εμείς (λίγο έστω! ).
Η εργένικη ζωή, καλή είναι, αλλά για λίγο... Προσωπικά, καλύτερα πέρναγα πάντα όταν είχα σχέση. Επίσης, για να κρατήσει μια σχέση, ΔΕΝ ξέρω ποια είναι η συνταγή και δεν νομίζω πως υπάρχει μια συγκεκριμένη! πχ εγώ (όσο κι αν φανεί κάπως, ΕΙΝΑΙ έτσι) αρκούμαι στο να είναι όμορφη και να μην είναι στόκος. Τα υπόλοιπα, τα θεωρώ (μέχρι στιγμής...) επουσιώδη. Ο,τι παραπάνω έχει βέβαια, καλό είναι. Αν υπάρχει μια εξαίρεση σ' αυτό, είναι να έρχεται από πολύ....βόρεια (προάστια... ). Γενικά, καλό είναι να μην αναγκάζεις τον άλλο να ζήσει...χειρότερα από αυτό που έχει συνηθίσει. Να το κάνει για λίγο, δεν έχει πρόβλημα, αλλά σε μόνιμη βάση, μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα.Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που θέλουν μια ήσυχη, καλόβολη, καλή μαγείρισσα και νοικοκυρά που θα είναι και λίγο πιο χαζή από αυτούς... Απλώς, τα βρίσκω τελείως άχρηστα ΟΛΑ τα παραπάνω. Μπορώ να τα εξασφαλίσω εύκολα με άλλους τρόπους.
Για μένα τα πράγματα είναι αρκετά απλά στο θέμα... Είμαι εργένης μέχρι να βρω κάποιο ωραίο μωράκι. Μόλις το βρω, κάνω σχέση. Αναλόγως το μωράκι, κρατάει η σχέση. Αν κρατήσει ΠΟΛΥ η σχέση, μάλλον το μωρό θα κάνει 1-2 μωράκια ακόμη...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δέκα εφτά. -
Aν μπορουσαμε να ζουμε αιωνια τοτε ολα θα τα 'γευομασταν' οσο θελαμε και οπως θελαμε.
Η πιεση του χρονου μας κανει και ανχωνομαστε να τα κανουμε ολα,γαμους ,σχεσεις,δεσμους,χωρισμους και να πεφτουμε στην αβεβαιοτητα των πραξεων μας.
Ειμαι νεος ωραιος και το 'βολευω'οπου μου αρεσει τωρα .Με το περασμα του χρονου ομως βλεπεις ,μοναξια,παιδια φιλων,αγαπη οικογενειακη φιλων και οχι του μπαμπα πια ,ανχωνεσαι παλι .λες τι κανω εγω με τα εξαλα μου ,?Που πηγαν οι γκομενες οι πρωην και οι επομενες ? Αλλες με παρατησαν γιατι με βαρεθηκαν.Αλλες γιατι εγω τις βαρεθηκα.Αλλες γιατι βρηκαν καλυτερο και αλλες παντρευτηκαν.Ωσπου μενεις μονος ψαχνοντας μετα το τελειο που δεν θα ερθει ποτε.
Ερχεται μετα και ο γιος του κολητου σου, παιζετε μαζι το συμπαθεις ,αρχιζεις και ζηλευεις την ευτυχια του φιλου σου και οχι τα 'χωσιματα' -γιατι κακα τα ψεμματα ανθρωπο μεγαλωνεις και πρεπει να τα δεχτεις ολα -και αναλογα τις εμπειριες σου και τις αντιληψεις σου παιρνεις τις αποφασεις σου που μετα δεν μπορεις να ξερεις αν αξιζαν η οχι.Και αντε να επανωρθωσεις.
Ενταξει , ολα ειναι ανθρωπινα και το καλυτερο ειναι να τα παιρνουμε ολα με ψυχραιμια! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ναι στο γάμο αλλά.... τώρα ήθελα να ζούσα σαν εργένης να συνέχιζα δηλαδή το σερφάρισμα, να έβλεπα τον αγώνα και να έπινα και καμιά μπύρα!!!!!!!Εδώ είναι οι διαφορές.....ποτέ δεν μου είπε να κλείσω το laptop στο κρεββάτι και αν θέλει να αλλάξει κανάλι θε με ρωτήσει:''βλέπεις κάτι η να πάω στο σαλόνι?''
επετρεψε μου να σου πω οτι εμενα αυτο δεν θα μου αρεσε...
οκ ο σεβασμος και η ευγενεια αλλα κατανταει βαρετη μετα απο τοσα χρονια...
αντρογυνο θα ημασταν δεν θα ειχαμε συμβολαιο....προφανως βρηκες ,ισως,ανθρωπο με επιπεδο...
τα συγχαρητηρια μου.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Δέκα εφτά.
Το νούμερο που έγραψε ο Dap πιο πάνω το είδες;
-
Θανατώθηκε με λιθοβολισμό επειδή ήταν άπιστος
5 Μαΐου 2009, 15:25Δια λιθοβολισμού εκτελέσθηκε ένας 30χρονος άντρας στο Ιράν, με την κατηγορία της μοιχείας.
Ωστόσο, η γυναίκα με την οποία διέπραξε το αδίκημα μετανόησε και απέφυγε τη θανάτωση.
αν θέλετε να παντρευτείτε, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΚΑΛΆ ΠΡΩΤΑ .
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν υπάρχει μια εξαίρεση σ' αυτό, είναι να έρχεται από πολύ....βόρεια (προάστια... ).Το εννοείς αυτό;
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?