-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Βασικά ρησπεκτ στο άτομο που δεν ξέρει τι έχει και παντρεύτηκε την κοπέλα που ένιωθε 5 πράγματα για αυτή και όχι μια σειρά από playmates-ηθοποιούς-μοντέλα-γουατέβερ.
το playmate το έχει και με 300 ντόλαρς την ώρα, για κάθε μέρα μια Ασιάτισσα είναι ό,τι πρέπει, τον καλύτερο χαρακτήρα έχουν
+small boobs
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Από πλευράς μου, θεωρώ ότι μόνο στήριγμα σε ένα τέτοιο αξιέπαινο και τεράστιο εγχείρημα, όπως η τεκνοποιία και η ανατροφή των μπάσταρδων, μπορεί να είναι μόνον η τέχνη της συζύγου στην πίπα, καθώς και κάποιο ψυχικό ή σωματικό χαρακτηριστικό της που να σε 'στέλνει' και να σε κάνει να αντέχεις τα αφόρητα...
Η πρώτη παράγραφος ήταν αχώνευτη, αλλά τούτη δω είναι επική!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Να ζείς εργένικα το γάμο σου!!!να τος ο επιβητορας...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από πλευράς μου, θεωρώ ότι μόνο στήριγμα σε ένα τέτοιο αξιέπαινο και τεράστιο εγχείρημα, όπως η τεκνοποιία και η ανατροφή των μπάσταρδων, μπορεί να είναι μόνον η τέχνη της συζύγου στην πίπα, καθώς και κάποιο ψυχικό ή σωματικό χαρακτηριστικό της που να σε 'στέλνει' και να σε κάνει να αντέχεις τα αφόρητα...
επική ως προς τι ??
σαν ευχή σεξουαλικά στερημένου ατόμου μου κάνει...
πραγματικά χωρίς καμία εμπάθεια...
-
http://www.louis.gr/index.php/component ... 80&catid=0
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
επική ως προς τι ??
Κι εγώ χωρίς καμιά εμπάθεια μαναράκι μου, βλέπω ότι είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν έχεις αξιωθεί ποτέ πραγματική πίπα.
Και ούτε και θα αξιωθείς ποτέ, με αυτό το nickname. Θα είσαι αναγκασμένος να αναζητάς χαρά αλλού...
Κρίμα. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
επική ως προς τι ??
Κι εγώ χωρίς καμιά εμπάθεια μαναράκι μου, βλέπω ότι είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν έχεις αξιωθεί ποτέ πραγματική πίπα.
Και ούτε και θα αξιωθείς ποτέ, με αυτό το nickname. Θα είσαι αναγκασμένος να αναζητάς χαρά αλλού...
Κρίμα.πόσο στερημένος σεξουαλικά μπορεί να είσαι ?? είναι κρίμα τα κόμπλεξ που σου μένουν από την εφηβική ηλικία να βγαίνουν με αυτό τον τρόπο ...
με τέτοιες πίπες που γράφεις καλό θα κάνεις να μην τεκνοποιήσεις ... όχι οτι θα θέλει καμία αλλά λάθη γίνονται ακόμα και με επαγγελματίες...
μονστερ ονομα , ντέσμο εικόνα , δεν θέλει και πολύ
-
-
Η άποψή μου είναι ότι η ανατροφή παιδιών είναι όντως πολύ δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί αντοχή και υπευθυνότητα.
Η 'πίπα' ή τα ψυχικά κλπ χαρίσματα είναι εκ των ουκ άνευ [αυτά σε μεταφορικό επίπεδο, στην πραγματικότητα χρειάζεται αγάπη, συνοχή και αλληλοϋποστήριξη, τα υπόλοιπα είναι αλατοπίπερο], γιατί η πίεση είναι πολύ ισχυρή, πλην όμως υπάρχει -κατά κανόνα, αναλόγως της καταβληθείσας προσπάθειας- μεγάλη ανταπόδοση στο το να βλέπεις έναν άνθρωπο να γεννιέται και να μεγαλώνει/εξελίσσεται από το τίποτα.Αν κάποιος θέλει να κάνει παιδί στα 40τόσα του, όχι επειδή το θέλει πολύ, αλλά απλώς για να λέει ότι 'ολοκληρώθηκε', καλύτερα να προτιμήσει τη βαζεκτομή. Το παιδί δεν είναι κατοκίδιο, ούτε μπορείς να το στείλεις άμα το βαρεθείς ή άμα κάνεις άλλα σχέδια αργότερα ή άμα δε σου βγει όπως το γουστάρεις ή δεν σου φέρνει τις παντόφλες. Και σίγουρα δεν είναι υποκείμενο πειραμάτων ψυχικής ολοκλήρωσης κάποιου.
-
Απλά ...απίστευτος ο Πικάρντ!!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να περάσουμε καλά τουλάχιστον μέχρι τα 30φεύγα. Καλοί φίλοι που είναι παντοτινοί, εξόδους, ταξιδάκια, χαβαλές, εμπειρίες και στις γυναίκες. Προς τα 40 κάνουμε και κάνα παιδί για ολοκλήρωση... Από το παιδί και μετά άλλος πλανήτης. Δεν έκανα απλά το βλέπω από κολλητούς που μετανάστευσαν. Σχετικά με τη γυναίκα ό,τι θέλει ο καθέναςΚαι εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν και κάπως έτσι ζούσα.
Και τι κατάλαβα; Παπάρια μάντολες.Πέρασα και τα 40 και τώρα κάθομαι και επιβεβαιώνω το
'Ή μικρός μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου...' ...Μετά τα 40 ξεκινά το κάψιμο... και το τελείωμα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
31/08/2012=Εχει κανεις να προτεινει φωτογραφο?
τον Thάno βέβαια
-
Αργησες πολυ, σε προλαβαμε αλλοι!
-
δε το πολυπαρακολουθώ το θέμα
-
Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Coyot λέγοντας 'πίπα', εγώ πέραν της κλασικής κι αγαπημένης πίπας (που από ασκούμενη σε ασκούμενη έχει τεράστια διαφορά, το ζήτημα δεν είναι να βάζεις το πτηνό στο στόμα, αλλά να το κάνεις δείχνοντας πως αυτό είναι ό,τι καλύτερο σου συνέβει μέχρι εκείνη την ώρα... ), βάζω και όλο το κομμάτι αθλοπαιδιών στο κρεβάτι, τουλάχιστον μέχρι τα στυτικά μου προβλήματα που υποθέτω κάποια στιγμή θα έλθουν...
Κοινώς, δεν γίνεται να απεμπολήσω τα ζωώδη ένστικτα που μου προσφέρουν απόλαυση, μόνον και μόνον για να γίνω πατέρας. Στην παρούσα φάση, το trade-off είναι πολύ μεγάλο για να το αγνοήσω και να προχωρήσω.
Τώρα κάποιοι θα πουν, τι είναι αυτά που λες και πως δεν είναι απαραίτητο να χαθούν οι παραπάνω χαρές με τον γάμο... Θα ήθελα να τους προσγειώσω όμως λέγοντας πως η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει άλλη άποψη και πως μετά το γάμο και ειδικά μετά το τέκνο, συνήθως ασχολούνται με άλλα πράγματα.
Επειδή λοιπόν, δεν ξέρω αν θα αντέξω να είμαι στα 30 φεύγα μου, πατέρας μεν, μαλάκας δε (στην κυριολεξία δηλαδή... ), είναι μια απόφαση που πραγματικά θα δυσκολευτώ ΠΟΛΥ να πάρω, κι αν την πάρω (που είναι και το πιθανότερο κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια), θέλω να είμαι βέβαιος πως η καλή μου δεν θα με κάνει ---> .
Γι αυτό λοιπόν και η πίπα παίζει για εμένα τεράστιο ρόλο, όπως και όλο το πακέτο της κλινοπάλης που λέει και ο Κωστής Παπαγιώργης...
Κι αν αυτό με κάνει σεξουαλικά στερημένο, δεν έχω πρόβλημα. Δεν έχω δηλώσει ποτέ στην ζωή μου χορτάτος από δαύτο, οι χορτάτοι ας κάνουν άλλα πράγματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να περάσουμε καλά τουλάχιστον μέχρι τα 30φεύγα. Καλοί φίλοι που είναι παντοτινοί, εξόδους, ταξιδάκια, χαβαλές, εμπειρίες και στις γυναίκες. Προς τα 40 κάνουμε και κάνα παιδί για ολοκλήρωση... Από το παιδί και μετά άλλος πλανήτης. Δεν έκανα απλά το βλέπω από κολλητούς που μετανάστευσαν. Σχετικά με τη γυναίκα ό,τι θέλει ο καθένας
Και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν και κάπως έτσι ζούσα.
Και τι κατάλαβα; Παπάρια μάντολες.Πέρασα και τα 40 και τώρα κάθομαι και επιβεβαιώνω το
'Ή μικρός μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου...' ...Μετά τα 40 ξεκινά το κάψιμο... και το τελείωμα.
Μεγάλες αλήθειες! Δυστυχώς κάπου στα 35 το τραίνο των νέων γνωριμιών αρχίζει και χάνεται στο βάθος του ορίζοντα ανάμεσα στους καπνούς της ταλαιπωρημένης ατμομηχανής του...
ΥΓ: Άτσα και ποιητής φανφάρας πρωινιάτικα...
-
Κάποιος τύπος έχει πάει διακοπές μόνος του και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του, κατεβαίνει στην πισίνα να γνωρίσει κόσμο.
Βλέπει στις ξαπλώστρες ένα τύπο και αφού κάθεται δίπλα του και συστήνεται τον ρωτάει:- Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι;
- Μια φορά έπαιξα και... δεν μου άρεσε.....
Ο ήρωας μας επιμένει: - Θέλετε να κάνουμε μια βουτιά στην πισίνα;
- Μια φορά βούτηξα και ....δεν μου άρεσε, απαντάει ξανά ο άλλος βαριεστημένα.
Απελπισμένος πλέον, ξαναπροσπαθεί.... - Θέλετε να σας κεράσω μια μπίρα;
- Μια φορά ήπια και ....δεν μου άρεσε, απαντάει πάλι με το ίδιο βαριεστημένο ύφος.
Κάποια στιγμή σκάει μύτη ένα πιτσιρίκι. - Δικό σας; Ρωτάει ο ήρωας μας.
- Ναι...
- Μοναχοπαίδι φαντάζομαι.....
Δεν το εβαλα κατα λαθος εδω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγάλες αλήθειες! Δυστυχώς κάπου στα 35 το τραίνο των νέων γνωριμιών αρχίζει και χάνεται στο βάθος του ορίζοντα ανάμεσα στους καπνούς της ταλαιπωρημένης ατμομηχανής του...ΥΓ: Άτσα και ποιητής φανφάρας πρωινιάτικα...
Και κάπου μετά τα 40: 'Νέες γνωριμίες; Τι είναι αυτό; Τραίνο; Ποιο τραίνο; Του ΟΣΕ; Απεργεί; '
-
το μονο σιγουρο ειναι οτι οσοι γραφουν τις παπαριες για το θεμα δεν εχουν ποιδι οποτε δεν μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει να εισαι πατερας. ναι η ζωη σου αλλαζει , ναι εχεις ευθυνες , ναι εχει αγχος, ναι χανεις τον υπνο σου , ναι σου σπαει τα νευρα πολλες φορες αλλα το συναισθημα οταν μπαινεις σπιτι μετα απο μια γμημενη μερα και τρεχει και σε πιανει απο το ποδι φωναζωντας 'μπαμπουλη μου' καθως και η ανιδιοτελης αγαπη που εισπρατεις καθημερινα δεν περιγραφονται. επισης σχεση χωρις παιδι μετα απο καποιο σημειο τελματωνει και μετα τελος. με το παιδι περνας στο next level , φτιαχνεις πιο ισχυρο δεσμο με τη γυναικα σου και γινεστε καλυτεροι ως ανθρωποι.
οσοι ψαχνουν ελευθερο χρονο , γαμησια εκτος γαμου , πιπες κλπ πολυ απλα ειναι 20 χρονων ή παντρεμενοι με καποια που ετυχε και οχι με αυτη που πραγματικα ηθελαν . για μενα η καλυτερη ηλικια ειναι μετα τα 30-32 ωστε να εχεις κανει 10 πραγματα στη ζωη σου και να μην νοιωθεις στερημενος μετα που θα ερθουν τα δυσκολα. ταξιδια , γκομενες , ξενυχτια , φιλους καλους δεν τα ψαχνεις μετα τα 35 , τα εχεις κανει ηδη.
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
το μονο σιγουρο ειναι οτι οσοι γραφουν τις παπαριες για το θεμα δεν εχουν ποιδι οποτε δεν μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει να εισαι πατερας. ναι η ζωη σου αλλαζει , ναι εχεις ευθυνες , ναι εχει αγχος, ναι χανεις τον υπνο σου , ναι σου σπαει τα νευρα πολλες φορες αλλα το συναισθημα οταν μπαινεις σπιτι μετα απο μια γμημενη μερα και τρεχει και σε πιανει απο το ποδι φωναζωντας 'μπαμπουλη μου' καθως και η ανιδιοτελης αγαπη που εισπρατεις καθημερινα δεν περιγραφονται. επισης σχεση χωρις παιδι μετα απο καποιο σημειο τελματωνει και μετα τελος. με το παιδι περνας στο next level , φτιαχνεις πιο ισχυρο δεσμο με τη γυναικα σου και γινεστε καλυτεροι ως ανθρωποι.οσοι ψαχνουν ελευθερο χρονο , γαμησια εκτος γαμου , πιπες κλπ πολυ απλα ειναι 20 χρονων ή παντρεμενοι με καποια που ετυχε και οχι με αυτη που πραγματικα ηθελαν . για μενα η καλυτερη ηλικια ειναι μετα τα 30-32 ωστε να εχεις κανει 10 πραγματα στη ζωη σου και να μην νοιωθεις στερημενος μετα που θα ερθουν τα δυσκολα. ταξιδια , γκομενες , ξενυχτια , φιλους καλους δεν τα ψαχνεις μετα τα 35 , τα εχεις κανει ηδη.
+1
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?