-
Τα νικελάκια χρωμίου και οι μαύροι καθρέπτες έχουν άλλο κόστος? Και νομίζω αυτό είναι το Pack Perso, ε?
-
Τα νικελάκια χρωμίου είναι στανταρντ στη Dynamic αλλά για μαύρους καθρέφτες και γυαλιστερά μαύρα σε προφυλακτήρες και χαμηλά στις πόρτες βλέπω στο τιμοκατάλογο που έχω +190.
-
Το ζητημα ειναι να μην ξεκολλανε... Γιατι εχω δει πολλα 500ρακια στα ξεφτιζουν ή ξεκολλανε τα αυτοκολλητα που χουν επανω...
Samatistas κανα bodykit υπαρχει σαν εξτρα εξοπλισμος ή θα πρεπει καποιος να περιμενει τη GT??? -
Το ζητημα ειναι να μην ξεκολλανε... Γιατι εχω δει πολλα 500ρακια στα ξεφτιζουν ή ξεκολλανε τα αυτοκολλητα που χουν επανω...
Samatistas κανα bodykit υπαρχει σαν εξτρα εξοπλισμος ή θα πρεπει καποιος να περιμενει τη GT??? -
Δεν έχω δει κάτι στο φυλλάδιο του, πέρα από κάτι μικρά φιλετάκια κάτω από τους προφυλακτήρες.
Αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι αυτό το αυτοκίνητο θέλει bodykit. Το έχει από τη μάνα του. Χεχε!
-
Ακόμη μία δοκιμή του Clio 1.5 DCi 90 hp από το Gocar αυτή τη φορά:
http://www.gocar.gr/test-drives/test/10 ... 5_dCi.html
-
Ειχες μηπως ανεβασει παλαιοτερα τον τιμοκαταλογο των εξτρα για το νεο clio? Για να μην ψαχνω τσαμπα!
Να τσεκάρω κι εγω ποσο ακριβα ειναι τα γουστα μου!!Πανοραμικη και αυτοκολλητα τελικα δεν συνδυαζονται, το ειδα στο γερμανικο configurator...
-
Το είδα χθες φουλ μαύρο,δηλαδή εκτός από το χρώμα,και τα πλαστικά γύρω γύρω και οι ζάντες+φιμέ και.......
Πόσα ευρώ να είναι η διαφορά άραγε με ανταλλαγή? -
το εχω δει κ γω σε μαυρο αλλα νομιζω χανει λιγο τις γραμμες του στο ματι..
Αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν το εσωτερικο του. Καφε ταμπλο με ιβουαρ εσωτερικη διακοσμηση... πολυ μα πολυ καλο.Δυστυχως δεν μπορουσα να βαλω ιβουαρ μεσα με λευκο χρωμα αμαξωματος... Αυτοι οι περιορισμοι των γαλλων καμια φορα
-
http://www.chiptronic.gr/documents/renault_menu.html
Σε αυτο το λινκ στην τριτη γραμμη του πινακα αν πατησει κανεις εκει που λεει dynoplot θα βρει η δυναμομετρηση του 1.5dci του νεου κλιο. Ενδιαδερον παρουσιαζει η εργοστασιακη ισχυς που ειναι λιγο κατω απο τα 100 αλογα αλλα και το 'αρνητικο' της ροπης που παρουσιαζει μεγιστο στις 2650 περιπου κ οχι τοσο χαμηλα οσο στις 1750 που ανακοινωνει το εργοστασιο.
Φυσικα μια τετοια δυναμομετρηση δεν ειναι και απολυτη. θα ψαξω κ αλλες για να υπαρχει καλυτερη κ πιο ολοκληρωμενη αποψη
-
Τι λεει ρε το site??
http://www.chiptronic.gr/new_models1/re ... 15dci.html
Πεφτει και η καταναλωση?? -
Δεν νομιζω ότι αυτο το κιβώτιο αντέχει τοση ροπή
-
καλα αυτο με το οτι πεφτει η καταναλωση κιολας νομιζω παραειναι τραβηγμενο. Δηλαδη μλκς ειναι αυτοι στη renault οι μηχανικοι ολοι κ δεν ηξεραν πως να βγαλουν ενα πιο δυνατο μοτερ κ με χαμηλοτερη καταναλωση?
Τωρα για την εξτρα ροπη στο κιβωτιο ταχυτητων θα ελεγα πως θα αντεξει. ποσοστιαια δεν ειναι κ πολυ μεγαλη διαφορα.
Προς θεου παντως δε θα πηγαινα να ακυρωσω την εγγυηση βαζοντας προγραμμα. απλα οταν με το καλο μου ερθει θελω να δω τις καμπυλες ροπης κ ισχυος στην πραξη πως φαινονται. Αν κ απο τεστ ντραιβ που εχω κανει δεν υπαρχει λογος να κινηται κανεις πανω απο τις 2500στροφες μεσα στην πολη
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
καλα αυτο με το οτι πεφτει η καταναλωση κιολας νομιζω παραειναι τραβηγμενο. Δηλαδη μλκς ειναι αυτοι στη renault οι μηχανικοι ολοι κ δεν ηξεραν πως να βγαλουν ενα πιο δυνατο μοτερ κ με χαμηλοτερη καταναλωση?Ισως λογω της μεγαλυτερης ροπης και ιπποδυναμης να γινεται καλυτερη διαχειριση του βαρους γι'αυτο και η χαμηλοτερη καταναλωση. Φανταζομαι βεβαια οτι δεν υπαρχει τετοια αναγκη... Αλλα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
-
Λίγο δύσκολο
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
ειναι δυνατον να υπαρχει περιοριστης ταχυτητας στα 180 km/h οπως αναφερεται στο συγκεκριμενο site?
-
Πάντως στο δυναμόμετρο βλέπω τα άλογα να ειναι 99 και όχι 90 ? Είναι φυσιολογικό αυτό? Για εμένα η καλύτερη light μετατροπή ειναι ο παράλληλος εγκεφαλος. Οποτε θές τον ενεργοποιείς και όποτε θές τον αφαιρείς. Και εγγύηση δε χάνεις και χρησιμοποιείς και το eco προγραμμα του αυτοκινήτου.
-
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά από ότι είδα στο γαλλικό site της Renault το 1.2 tce 120 hp edc το βάζουν πλέον και στις κανονικές εκδόσεις του Clio εκτός του GT. Πιστεύω πως θα ανέβουν οι πωλήσεις του στην Ελλάδα,αν έρθει και με αυτές τις εκδόσεις.
-
Μηχανικο κιβώτιο να βάλουν τέλος πάντων
Αυτο το πραγμα με τα μοτερ σ' αυτο το αμαξι έχει καταντησει σίριαλ -
Εχω μια απορια...το εco ποτε το ενεργοποιω?τωρα εχω 900 χιλιομετρα και κυκλοφορω κατα κυριο λογο μεσα στη πολη.πρεπει να προσεξω κατι?
Renault Clio IV