-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
- Αν ο συναγερμός είναι med (αυτόν τοποθετεί συνήθως η renault) γιατί να τον ακυρώσεις, συνερργάζεται μια χαρά με το CAN.
2.Τα λάδια όντως είναι τα πλεον κατάλληλα EVOLUTION FULL-TECH FE 5W-30 RENAULT RN 0720 που φοράει από την μάνα του και καλό είναι να μείνεις μόνο σε αυτά.
3.Αλλαγή στα 2000ΚΜ είναι πεταμένα λεφτά, απλώς βλέπε συχνά το δείκτη (αν και στα renault δεν υπάρχει πρόβλημα) ώστε να μήν υπερβεί ποτέ το ΜΑΧ από άκαυτο πετρέλαιο στο καρτερ, αλλαγή δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις πριν τα 10.000ΚΜ/έτος.
- δηλαδη μπορουσε να βαλει κατι η Renault Που να μην λειτουργη καλα?Επισης απο οτι διαβασα πολοι το αποφευγουν για να μην ξεβιδωνουν πλαστικα κλπ..αν καταλαβα καλα..
3.εχω διαβαση οτι καποπιοι μετα το στρωσιμο τα κανουν αλλαγη.δεν θυμαμαι τον λογο ακριβως..δεν ειπα οτι θα τα κανω σιγουρα απλα ερωτησεις κανω...
επισης οσο αφορα των dpf τε πρεπει να προσεχω?πως μπορω να αποφυγω τυχν ατυχημα απο αυτο?πως γεμιζει για βοηθηστε με γενικα..καθε αποψη και γνωμη δεκτη
- Αν ο συναγερμός είναι med (αυτόν τοποθετεί συνήθως η renault) γιατί να τον ακυρώσεις, συνερργάζεται μια χαρά με το CAN.
-
Αν εννοούμε συναγερμό που τον έχει από την παραγωγή του στο εργοστάσιο άφοβα. Αν εννοούμε να σου τον περάσει ο εδώ αντιπρόσωπος εσύ αποφασίζεις.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αν εννοούμε συναγερμό που τον έχει από την παραγωγή του στο εργοστάσιο άφοβα. Αν εννοούμε να σου τον περάσει ο εδώ αντιπρόσωπος εσύ αποφασίζεις.θα μου το περασει εδω ο αντιπροσωπος..για πιο λογο εγω αποφασιζω?πιο το μεινεκτημα?σε αρωτηση μου εαν θα εχω εξτρα χειρηστηριο μου ειπε οχι..οποτε ειναι canbus?
-
Μαλλον επειδη πρεπει να ξυλωθουν ταμπλο και καποια αλλα μερη.Καινουργιο αμαξι τωρα δεν ειναι και οτι καλυτερο να βαζουν χερι.Αλλιως ειναι απο το εργοστασιο και αλλιως στην αντιπροσωπεια.Εγω στην παραγγελια μου ειχα ζητησει αισθητηρες παρκαρισματος και μου τους εκανε δωρο με την προυποθεση να τους τοποθετησουν εδω.Φυσικα αρνηθηκα και τελικα θα ειναι εργοστασιακοι.
-
Το χειρότερο είναι ότι κόβεται καλωδίωση. Και αν ο μηχανικός δεν ασχοληθεί λεπτομερώς δεν είναι και ότι καλύτερο. Ηλεκτρονικά προβλήματα και ειδικά με start&stop οφείλονται σε αυτό.
Και δεν αναφέρομαι μόνο σε clio αλλά σε οποιοδήποτε σύγχρονο αυτοκίνητο.Ως προς τους μη εργοστασιακούς αισθητήρες γυφτιά που κάνουν οι αντιπροσωπείες πολλές φορές -πάλι όχι μόνο σε Renault αλλά γενικό- είναι ότι δεν τους βάφουν στο χρώμα του αμαξώματος απλά για να μην απασχολούν τα συνεργεία τους. Να το απαιτείτε.
-
Τι καλωδιωση κοβεται δηλαδη;και γιατι;σε ερωτηση μου προς των αντιπροσωπο μου ειπε οτι υπαρχει η προεγκατασταση απλα θα τν κουμπωσουν επανω.δεν ξερω τι ισχυει τελικα με αυτο που μου ειπες ομως...
-
Καλησπερα! Εχω το media nav και θελω να περασω ένα εκ των menaco, mediaskin. Ποιο θα μου προτεινατε; Μπορω να τα 'βρω' και αλλου εκτος απο τα επισημα σαιτ;
-
Καλησπερα!Διαβασα οτι η renault σε ολα τα μοντελα clio diesel δεν εχει φπα.Ισχυει κατι τετοιο η'ειναι για τα επαγγελματικα pro clio μονο;
-
Βρήκα αυτό .
Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά, μη μένεις σε όσα διαβάζεις περί προσφορών στο διαδίκτυο διότι κάποιες φορές δεν αποτυπώνουν πλήρως την αλήθεια...πέρνα από κάποιον έμπορο να ρωτήσεις -
Αυτο διαβασα κ εγω.Εχω παραγγειλει το 0.9 tce και βλεποντας αυτο σκεφτηκα ποσο ατυχος ειμαι αν ισχυει κατι τετοιο.Θα περασω αυριο να ρωτησω.Αλλα ακομη και να ισχυει χλωμο το βλεπω να μπορω να αλλαξω την παραγγελια
-
Γιατί τέτοια 'ηττοπάθεια ';
Αν όντως υπάρχει προσφορά που να σε ενδιαφέρει άρα και κέρδος για την τσέπη σου, να πιέσεις ώστε σε συνεργασία με τον έμπορο να βρεθεί τρόπος για να επωφεληθείς. -
Σιγουρα θα το προσπαθησω αν ισχυει απλα εχουν περασει 25 μερες σχεδον και εχουμε παρει και αριθμους πλαισιου.Ενταξει δεν κανω πολλα χλμ για να παρω diesel αλλα αν ισχυει αυτο γιατι οχι;
-
τελικα τι ισχυει ρε παιδια με τον φπα???
-
Στο διαδίκτυο δεν έχω βρει κάτι και το link παραπάνω δε παίζει.
Πάντως είχα γράψει πριν λίγες βδομάδες ότι υπήρχαν clio με σύνολο προφοράς -2.500 euro.
Αρα δεν αποκλείεται να παίζει το ίδιο για ετοιμοπαράδοτα εκτελωνισμένα κομμάτια μέχρι να βγει άκρη τι θα συμβεί με την απόσυρση, που προς το παρόν δείχνει ότι δε θα πάρει καν παράταση. -
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με ΤΕΟΡΕΝ μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο κ οι τιμες παραμενουν ως εχουν...
-
καποιος που εχει Renault Clio Sport Tourer 1.5 dCi για πληροφοριες ????
-
μαλλον κανεις !!!!!μολις διαβασα αρκετες απο τις προηγουμενες σελιδες μιας και μολις ξεκαθαρισει η αποσυρση μαλλον θα παω για το Renault Clio Sport Tourer 1.5 dCi ....και ενω ημουν σχεδον σιγουρος-ετοιμος ,βλεπω θεματα με τακακια καθε 15.000 χιλιομετρα , ακουω οτι τα παραθυρα στο κλειδωμα δεν ανεβαινουν (εχω corsa 2005 που το εχει και αν δεν κανω λαθος εχουμε 2016...,ταμπουρα ενω παλι το ιδιο κορσακι εχει δισκους και απο οτι εψαξα τα περισοτερα στην κατηγορια εχουν.....) σαν να αρχιζουν παλι να με βαζουν σε σκεψεις ......πανω που ειχα καταληξει.....
-
Ο χρήστης pater έγραψε:
μαλλον κανεις !!!!!μολις διαβασα αρκετες απο τις προηγουμενες σελιδες μιας και μολις ξεκαθαρισει η αποσυρση μαλλον θα παω για το Renault Clio Sport Tourer 1.5 dCi ....και ενω ημουν σχεδον σιγουρος-ετοιμος ,βλεπω θεματα με τακακια καθε 15.000 χιλιομετρα , ακουω οτι τα παραθυρα στο κλειδωμα δεν ανεβαινουν (εχω corsa 2005 που το εχει και αν δεν κανω λαθος εχουμε 2016...,ταμπουρα ενω παλι το ιδιο κορσακι εχει δισκους και απο οτι εψαξα τα περισοτερα στην κατηγορια εχουν.....) σαν να αρχιζουν παλι να με βαζουν σε σκεψεις ......πανω που ειχα καταληξει.....- το θέμα με τα τακάκια έχει πλέον λυθεί. βάζουν άλλη, μεγαλύτερης αντοχής ποιότητα.
- το ανέβασμα των παραθύρων στο κλείδωμα νομίζω πως είναι θέμα 'επικοινωνίας' με τον συναγερμό.
- τα ταμπούρα είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Σίγουρα θα έπρεπε να υπήρχαν δίσκοι. Σιγά την οικονομία που έκαναν. Ωστόσο έχοντας το οδηγήσει για αρκετά χλμ -το 5πορτο έτσι?- δεν παρατήρησα κάτι μεμπτό ως προς την απόδοση. Δεν προορίζεται εξάλλου -φαντάζομαι- για 'ζόρικες' καταστάσεις και αφού θες το sport tourer (το station wagon δλδ) η υπόθεση μου ενισχύεται.
Εννοείται φυσικά πως δικιά σου είναι η τσέπη και δικές σου οι απαιτήσεις. Οι οποίες απαιτήσεις μπορεί να είναι απολύτως λογικές σε εσένα και παράλογες σε πχ. εμένα. Και το αντίθετο φυσικά.
-
καλημερα παιδια,μετα απο 1,5 χρονο μου εβγαλε μνμ για keycard battery low,
1ον δεν ειναι λιγο προωρο??
και 2ον ποσο κοστιζει η αλλαγη ξερουμε?? -
Για Clio δεν τρέχει κάποια προσφορά. Τα κομμάτια που υπήρχαν που παίρνανε και απόσυρση και -1000 εξαντλήθηκαν για όλα τα μοντέλα και δεν ήταν πολλά.
Οι αντιπρόσωποι δίνουν πλέον τιμές χωρίς απόσυρση και κόβουν μόνο 350 euro από την τελική τιμή για νέες παραγγελίες.
Renault Clio IV