-
καλησπερα φιλε eptapsixe.ειχα και εγω ενα παρομοιο τρακαρισμα περισυ τετοια εποχη.ειμαι κατοχος ενος dacia sandero,το αυτοκινητο το πηγα για επισκευη στην lion ηταν πολυ καλη στην επισκευη,και εξυπερετικη.το μονο κακο οτι περιμενα ανταλακτικα 20 μερες .πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο θα σου συμβει και σε εσενα.
-
Ο χρήστης athan77 έγραψε:
Δεν το κατέχω το θέμα και πολύ... απορώ... κανένας δεν μου έχει πει τίποτα, και προειδοποιητική λυχνία δεν μου έχει ανάψει ποτέ. Έχω τώρα 20.000 και κάτι, οπότε νομίζω πρέπει να ανησυχώ...και ανησυχώ απλά μήπως αυτό κάνει αναγέννηση και εγώ δεν το καταλαβαίνω και ίσως σβήνω το αυτοκίνητο... νομίζω θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία. ... αν και δεν της έχω ιδιαίτερη εκτίμηση...Σου δίνουν το βιβλίο του κατασκευαστή. Το διαβάζεις και ότι απορία έχεις τη ρωτάς στην αντιπροσωπεία. Θα μάθεις πράγματα που δεν ξέρεις από το manual.
-
Σε ατύχημα φίλος με αλλαγή φτερό,φανάρι, προφυλακτήρας το είχε έτοιμο σε 3 εργάσιμες σε αθηναική αντιπροσωπεία.
Αρα για το clio iv δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα σε διαθεσιμότητα ανταλλακτικών φανοποίιας. Λογικό γιατί υπάρχει πια και μεγάλος στόλος αυτοκινήτων. Δεν είναι σαν το sandero που οι πωλήσεις του είναι πιο περιορισμένες. -
για πειτε και την τιμη που σας πηγε η ζημια.ετσι να ξερουμε ποσο ακριβα είναι τα ανταλλακτικα
-
Μιλησα σημερα με την λαιον και την ασφαλιστικη. Ελπιζω μεσα στην βδομαδα να κλειστει το ραντεβου με τον πραγματογνομωνα ωστε μετα ολα να παρουν τον δρομο τους
Παντως τηλεφωνικα (και χωρις να εχουν δει την ζημια) μου ειπαν οτι υπαρχουν ετοιπαραδοτα ανταλλακτικα.
Θα σας κρατησω ενημερους
-
Ο χρήστης petros61 έγραψε:
για πειτε και την τιμη που σας πηγε η ζημια.ετσι να ξερουμε ποσο ακριβα είναι τα ανταλλακτικαΑυτά που προανέφερα: φτερό, προφυλακτήρας, φανάρι, με το ένα προβολάκι κάτω, διάφορα μικροπλαστικά που είχαν σπάσει (εμφανή/αφανή) πήγανε ανταλλακτικά/εργασία 2.100.
-
Λοιπον παιδες... Τα ανταλλακτικα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Οποτε την παρασκευη μπορουν να ξεκινησουν.
Θα ενημερωσω με πληρη λιστα ανταλλκτικων και με τιμες οταν τα μαθω... Μαλλον αυριο.Κατι ακομα... Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις των 30.000χλμ;; (Μιλαμε παντα για πετρελαιο)
-
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Λοιπον παιδες... Τα ανταλλακτικα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Οποτε την παρασκευη μπορουν να ξεκινησουν.
Θα ενημερωσω με πληρη λιστα ανταλλκτικων και με τιμες οταν τα μαθω... Μαλλον αυριο.Κατι ακομα... Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις των 30.000χλμ;; (Μιλαμε παντα για πετρελαιο)
Λάδια,φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπινας. Το εκανα χθες και το έχω πρόσφατο.
-
Και απο φραγκα;
Τακακια τσεκαρες;
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
130 ευρω. Τακάκια άλλαξα στα 19χιλ. χλμ 65 ευρω. Τώρα στα 30 μου ειπαν οτι έχω ακομη και δεν θέλει τακάκια. Πάντως τα τακάκια του ειναι γενικώς χάλια
-
Πάντως τα τακάκια του ειναι γενικώς χάλιατο γνωστό θεμα με την παστα που λιώνει ευκολα έτσι?
αναβαθμίστηκε σαν ανταλλακτικό παρεμπιπτόντως? -
Ναι. Ιδιος κωδικός ανταλλακτικού, αλλά διαφορετική πάστα περίπου από το Σεπτ 14.
-
Εγώ τα έβαλα αρχές Σεπτέμβρη 14 οποτε μάλλον είναι τα παλιά. Να ετοιμαζομαι σε 2-3 μήνες....
-
Είσαι οριακά στο αν είχε τη νέα πάστα ή όχι, ανάλογα και με το τι στοκ από τα παλιά είχε η εκάστοτε αντιπροσωπεία. Και επειδή δεν έχει αλλάξει ο κωδικός ανταλλακτικού δεν υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσεις.
-
Καλησπερα.επειδη μεσα στη βδομαδα θα κλεισω για αγορα το clio dci ας μου στειλει καποιος που το εχει αγορασει απο που το πηρε και σε τι τιμη.
-
Αν αναφέρεις και έκδοση - κυβισμό - extra.
-
Dynamic 1.5 90hp
-
16.000-16.100 με μη μεταλλικό
και 16.500-16.600 με μεταλλικό χρώμα
είναι οι κανονικές τους τιμές με το κλειδί στο χέρι (πινακίδες, έξοδα προετοιμασίας κλπ), χωρίς οποιοδήποτε extra.
Μικρά περιθώρια για παζάρια γενικά γιατί και τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά. -
130 ευρω. Τακάκια άλλαξα στα 19χιλ. χλμ 65 ευρω. Τώρα στα 30 μου ειπαν οτι έχω ακομη και δεν θέλει τακάκια. Πάντως τα τακάκια του ειναι γενικώς χάλια
Ρωτησα σημερα για το σερβις των 30.000χλμ και μου ειπε τελικη τιμη 230€ για:
Λαδια
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερος
Φιλτρο a/c
Φιλτρο πετρελαιου
Ελεγχος αυτοκινητουΠως σας φαινεται; Δυστυχως δεν ρωτησα ποσο κανει το φιλτρο πετρελαιου μονο του
-
Πάρε αδερφε τα ανταλλακτικά και κάνε το εξω με τα μισά.
Renault Clio IV