-
Ο κατασκευαστης τι προτεινει? 30,000 αλλαγη? Αν ναι τοτε ποιος ο λογος να το πηγαινουμε στα μισα απο αυτα που προτεινει ο ιδιος ο κατασκευαστης?
Τα εξοδα δεν ειναι αμελητεα βεβαια. Αν το παω στην Renault στα 15,000χλμ υπολογιζω κανα 100 Ε απο οτι εχω δει σε προηγουμενα ποστ. Λεω απλα μηπως μας δουλευουν για να μας τρωνε τα λεφτα...
-
όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό ... μπορείς με τα +/- από το μοχλό στο τιμόνι να δεις τα διαστήματα service.
λέει service κάθε χρόνο και για λάδια, μετράει αντίστροφα από 24μήνες ή 30.000χλμ, ότι έχει έρθει πρώτο. Στα 14.000χλμ σου έχει κάψει καθόλου λάδι ?
προσωπικά, θα του αλλάζω λάδια κάθε +-15.000χλμ (περισσότερο φοβάμαι την μόλυνση τους από το fuel dilution από τις αναγεννήσεις του φίλτρου) .... (αν και τα χλμ που κάνω, είναι σε ανοιχτούς δρόμους)
-
This post is deleted! -
Το gt line άγνωστο αν θα έρθει Ελλάδα.
Προσφορές από τότε που πήρε τη Renault o Θεοχαράκης λίγες παίζουν, και αυτές όταν έχουν μαζευτεί κάποια αυτοκίνητα στοκ. Κατά τ'άλλα μόνο δώρο η απόσυρση και η 5ετής εγγύηση παίζουν. Εκτίμω ότι αν δεν αρχίσουν να πέφτουν οι πωλήσεις του -κάτι που δε δείχνει άμεσα- δύσκολα θα παίξουν προσφορές πέρα από αυτοκίνητα σε στοκ κατά περιόδους.
Χρηματοδοτικά δεν έχω ιδέα. Σε τιμές δε νομίζω ότι θα βρεις αποκλίσεις μεγαλύτερες των 300 euro ανά έμπορο. -
This post is deleted! -
Ο χρήστης Mastoras78 έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. ϊσως κάνω λίγο υπομονή μέχρι κάτι να μου κάνει εντύπωση στην αγορά. Άσχετο.. σε μπλέ δε το έχω δεί καθόλου στο δρόμο. Δε λέω πολλά λευκά και κόκκινα που του πηγαίνει απίστευτα αλλά και το μπλέ πολύ όμορφο και διαφορετικό. Το έχει κανείς σε τέτοιο χρώμα ?στην εκθεση στον Κηφισο υπαρχει απο σημερα ενα μπλε εκθεσιακο.
μεχρι χθες που πηγα για να παρω προσφορα δεν υπηρχε. -
ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται το ASR ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται το ASR ?
Δες το παρακάτω link
http://www.e-guide.renault.com/portail/ ... LQsM3NYnqDΜόνο αυτόματα απενεργοποιείται
-
Ο χρήστης Mastoras78 έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. ϊσως κάνω λίγο υπομονή μέχρι κάτι να μου κάνει εντύπωση στην αγορά. Άσχετο.. σε μπλέ δε το έχω δεί καθόλου στο δρόμο. Δε λέω πολλά λευκά και κόκκινα που του πηγαίνει απίστευτα αλλά και το μπλέ πολύ όμορφο και διαφορετικό. Το έχει κανείς σε τέτοιο χρώμα ?2-3 σε μπλε τα χω πετύχει... Δε θα λεγα οτι του πολυπαει...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά αυτό το γαλάζιο το γουστάρω πολύ. Το βλέπω και μου φτιάχνει τη μέρα αυτό το χρώμα.
Θα ήταν σοβαρά υποψήφιο αν σκεφτόμουν για clio. -
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Έχω και γω το clio 90dci εδώ και 8 μήνες και παρατήρησα ότι το παραφλού έφτασε λίγο πιο κάτω από την γραμμή min.Είναι φυσιολογικό?Μήπως ξέρει κανείς την μάρκα του παραφλου για να το συμπληρώσω?
Και άλλη μια ερώτηση,επειδή θέλω να βάλω φιμέ και στα μπροστά τζάμια ,ξέρει κανείς αν τα πίσω φιμέ που έχει είναι και για UV ακτινοβολία? -
Πως είναι το κιβώτιο σας το χειμωνα; εμένα έχει σκληρύνει πολύ και μέχρι να ζεσταθεί είναι κάπως....μετα είναι οκ. Το πήγα στην αντιπροσωπεία οπου αλλάξανε βαλβολινες προληπτικά αλλα μετά μικρή βελτίωση. Το ξαναπηγα και αφού το οδήγησαν μαζί μου, ειπαν οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό και κλασσικά ....όλα έτσι κανουν.
-
Σε ποια αντιπροσωπία το πήγες ? τον προηγούμενο χειμώνα είχες αντιστοιχο.θέμα ?
στο δικό μου ακόμα και σε θερμοκρασίες -5C οκ. Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι όταν είναι παγωμένο, έχει μια περίεργη αίσθηση το κούμπωμα της 3ης, όχι όμως ότι έχει σκληρύνει.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Σε ποια αντιπροσωπία το πήγες ? τον προηγούμενο χειμώνα είχες αντιστοιχο.θέμα ?στο δικό μου ακόμα και σε θερμοκρασίες -5C οκ. Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι όταν είναι παγωμένο, έχει μια περίεργη αίσθηση το κούμπωμα της 3ης, όχι όμως ότι έχει σκληρύνει.
Το πήγα στην μεταμόρφωση. Στην 3η όντως έχει ενα περίεργο κούμπωμα με το κρύο. Πάντως το περίεργο είναι οτι όταν ζεσταίνεται είναι τέλειο. Θα περιμένω να το δω την άνοιξη και στο σερβίς των 30χιλ σε 2-3 μηνες το ξαναβλεπω. Οταν έχει ζέστη είναι άψογο, οποτε μπορεί να είναι κάτι με το ιξώδες των βαλβολινων και την θερμοκρασία που ζεσταίνονται.
-
Ο χρήστης gakisnyo1 έγραψε:
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Έχω και γω το clio 90dci εδώ και 8 μήνες και παρατήρησα ότι το παραφλού έφτασε λίγο πιο κάτω από την γραμμή min.Είναι φυσιολογικό?Μήπως ξέρει κανείς την μάρκα του παραφλου για να το συμπληρώσω?
Και άλλη μια ερώτηση,επειδή θέλω να βάλω φιμέ και στα μπροστά τζάμια ,ξέρει κανείς αν τα πίσω φιμέ που έχει είναι και για UV ακτινοβολία?Και εμενα μετα απο μερικούς μήνες μου έπεσε η στάθμη. Συμπλήρωσα με παραφλου απο βενζινάδικο. Δεν διαφέρουν κ πολυ μεταξύ τους τα υγρά αυτά.
-
καλησπερα παιδια,
εχω ενα κοκκινο clio και σημερα ειδα στο καπο τα πρωτα σημαδια,πιθανον απο καποια πετραδακια ή χαλικια στο δρομο,δεν ειναι μεγαλα αλλα οσο να ναι με χαλαει,ξερει κανεις αν και που κανουν τετοιες μικροεπισκευες??
επισης ξερει καποιος να μου πει τον κωδικο του χρωματος στο κοκκινο και που το γραφει στο αμαξι??
ευχαριστω -
Αν σε ενοχλούν μπορείς να πας στα μαγαζιά τύπου Chipsaway κλπ που κάνουν τέτοιες επιδιορθώσεις. Κωδικούς βρίσκουν αυτοί. Κανα 80ευρω θα πάει.
Πετραδάκια κλπ από τους μπροστά είναι σύνηθες φαινόμενο. Θα γλυτώσεις από αυτά που εχεις αλλά μη νομίζεις πως δεν θα υπάρξουν και άλλα στο μέλλον.Στο βιβλίο συντήρησης στα αρχικά στοιχεία του αυτοκινήτου σου αναγράφεται και ο κωδικός χρώματος.
-
Παιδιά καλησπέρα! Προχτές το παρέλαβα και εγώ! 1,5 dci expression με sport pack... κόκκινο
2 ερωτήσεις...
-
τους αισθητήρες ζήτησα να μην μου τους βάψει κόκκινους γιατί νομίζω ότι πήγαιναν μαύροι λόγω και των άλλων πλαστικών που έχει. κόκκινοι που είδα σε άλλα δε μου πολυάρεσαν. σαν καρουμπαλάκια μου φαινόταν. βλακεία έκανα; μου είπε αν αλλάξω γνώμη τους βάφει δωρέαν.
-
επειδή δεν έχω λύσει ακόμα το πρόβλημα του παρκινγκ στην πόλη που μένω (είμαι φοιτητής), το άφησα στους γονείς μου ως το σαββατοκύριακο των εκλογών, στο γκαραζ μας, αλλά έβαλα και το συναγερμό για το φόβο των ιουδαίων. χιλιόμετρα έκανα 527 σε δυο μέρες. λέτε να έχω θέμα με τη μπαταρία ως το σαββατοκύριακο λόγω συναγερμού;
-
-
-
Οτι σου αρέσει εσένα προσωπικά.
-
Σίγουρα όχι.
-
-
Καλησπέρα παιδια! Εχω ενα renault clio λευκο dci 75. Θελω τα φωτα σας λιγο γιατι ειχα παντα μηχανη κ ειμαι λιγο άσχετος. Το αυτοκινητο το οδηγαει κυριως η αρραβωνιαστικια μου που με το παρκάρισμα εχει λιγο θεματακι. Αποτελεσμα αυτοκινητο 2 μηνων κ εχει ηδη αρκετες γρατζουνιες. Συγκεκριμμενα, στον προφυλακτήρα μπροστα εχει φυγει το χρωμα σε 2 μικρα σημεια, αρκετα μικρα. Επισης στην πισω πορτα μαζι με το φτερο ενα πιο μεγαλο κομματι εχει γρατζουνιες με το χρωμα του αλλου αυτοκινητου. Διερωτωμαι τωρα, μπορω να το φτιαξω καπως μονος μου με χρωμα ή με αλοιφες οτιδηποτε που βλεπω και κυκλοφορουν; γιατι ρωτησα σε μια φανοποιια κ μου ειπαν κατι 250αρια κ τρελαθηκα. Απλα ειναι καινουριο κ δεν θελω να το αφήσω. Τα φωτα σας ευπροσδεκτα. Ευχαριστω!
Renault Clio IV