-
οκ, μεγιστη μπινια αυτο που εγινε.
αυτο ειναι να τους πιασεις στα πρασα...
ο συναγερμος? τιποτα?το αμαξι εχει ρεζερβα ή κιτ?
-
Δεν έχω συναγερμό. Κανονική ρεζέρβα, τουλάχιστον η πλούσια έκδοση που έχω εγώ.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πόσο αξιόπιστο είναι ? που φαντάζομαι ότι είναι στο ΤC η ένδειξη fuel used .....για 800χλμ (απο full), έγραψε 36,6lt used
αλλά το πρατήριο κατάφερε να βάλει 41,4ltτο επόμενο γέμισμα, σε άλλο πρατήριο
Προσωπικα παντοτε μηδενιζω το τριπ κομπιουτερ καθε φορα που φουλαρω καυσιμο κ παντοτε βλεπω να μου βαζει περιπου 2λ περισσοτερα απο οτι λεει οτι εκαψε. συνηθως γεμιζω με 30 η 40λ
Ποτε δεν εχω δει μεγαλυτερη αποκλιση.
Οποτε ειτε σε κλεψανε στο πρατηριο ειτε μπορει να ξεχαστηκες κ να μηδενισες το τριπ μερικες μερες αφου εκανες το γεμισμα σου. -
Thanks, το ΤC ήταν σωστά μηδενισμένο ...
αλλά ακόμα και τα 2λ διαφορά που εμφανίζει το δικό σου +(5-6.5)% , δεν τα λες και λίγα. Βάζεις πάντα απ το ίδιο πρατήριο ?
-
Βαζω απο δυο διαφορετικα εταιρικα της shell στα νοτια προαστια καθε πεμπτη συνηθως που εχει προσφορα τη vpower
-
Καλημερα και χρονια πολλα , εχει ασχοληθει κανεις με εναλλακτικα λογισμικα για το medianav?
πχ http://www.navi-soft.com/ -
Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει κάποια διαφορά στον αριθμό πλαισίου που να κάνει τα κλιο που κατασκευάστηκαν στην τουρκία από αυτά που κατασκευάστηκαν στην γαλλία να ξεχωρίζουν; ευχαριστώ!
-
Για ριξε μια ματια σε αυτο.
http://researchmaniacs.com/VIN/Where-is ... -made.html
-
Ο χρήστης VALDERAMA έγραψε:
Για ριξε μια ματια σε αυτο.http://researchmaniacs.com/VIN/Where-is ... -made.html
Εμένα έχει Vf που σημαίνει γαλλια, αλλα ο πωλητής μου είπε οτι είναι Τουρκία κατασκευασμένο. Εχει κανείς με πλαίσιο που να μην ξεκινάει απο vf;;
-
Ειναι bursa, τουρκιας , μην το ψαχνεις αδικα.Και σε μενα VF εχει,αλλα με εβαλες στη μπριζα και το εψαξα πολυ,μεχρι που βρηκα χαρτι με bar code,και με την ενδειξη satildi(τουρκικα που εις την αγγλοσαξωνικη σημαινει sold out)και απο πισω του εγγραφου των barcode, tarih 21-9-14, και με αυτοκολητο απο πισω,
oyak,renault burcha turkie, ειναι αχνο και δυσκολοδιαβαστο,και υπογραφει ο αρχιτεχνιτης AKU DOLU.Οποτε ξεκιναω να γραψω χρονια πολλα ,καλη χρονια AKU,αλλα μετα θυμαμαι οτι απαγορευτηκε στην γειτονα χωρα να λενε καλη χρονια(μη με ρωτησεις το γιατι ? αν θελεις το διασταυρωνεις).AKU DOLU κανονισε να μην το εχεις στριξει καλα το κατσαβιδι -
Τουρκία όλα, πλην GT RS.
-
Εμένα μέχρι και το ραδιόφωνο του Media Nav εμφάνιζε όταν το παρέλαβα στο RDS τούρκικα.
-
Καλή Χρονιά σε όλους. Πέρασα σήμερα απο αντιπροσωπεία και μου σκάσανε τιμή 13.300 συν 220 για έξοδα (!) για το λευκό Clio Expression Energy TCe 90 (βενζίνη). Παράδοση δε στα μέσα Μαρτίου. Εχασα τίποτα η απλά άλλαξε η χρονιά και τέλος οι
οποιες προσφορές. Ακριβό μου φαίνεται. Πείτε κάποια γνώμη. Ευχαριστώ. -
Οι προσφορές που παίζανε ήταν για ετοιμοπαράδοτα κομμάτια μέχρι τέλος του χρόνου.
Αν τελειώσανε δεν παίζει επιπλέον μείωση ποσού. Μόνο δώρο την απόσυρση και την 5ετή εγγύηση.
Αν δεν έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος θα έπρεπε να βγαίνει 13.050 + τα έξοδα. -
κλασικη περιπτωση τελους προηγουμενου χρονου vs αρχες επομενου.
προς το τελος 'καιγονται' να δειξουν νουμερα πωλησεων με καθε πιθανη προσφορα για δελεαρ.
απο την αλλαγη του ετους υπαρχει νηνεμια. οχι για πολυ ομως... -
Ο χρήστης Stathis2121 έγραψε:
Καλή Χρονιά σε όλους. Πέρασα σήμερα απο αντιπροσωπεία και μου σκάσανε τιμή 13.300 συν 220 για έξοδα (!) για το λευκό Clio Expression Energy TCe 90 (βενζίνη). Παράδοση δε στα μέσα Μαρτίου. Εχασα τίποτα η απλά άλλαξε η χρονιά και τέλος οι
οποιες προσφορές. Ακριβό μου φαίνεται. Πείτε κάποια γνώμη. Ευχαριστώ.Eπειδη εδω μεσα εξακολουθειται η τρομπαρια στο να γραφονται ανακριβειες,το αυτοκινητο που θελεις εχει,και ειχε 13,350,επισημος τιμοκαταλογος Renault.Σε αυτα θα υπολογισεις τα χαρτια του αυτοκινητου,που για το συγκεκριμενο ειναι συνηθως στο 200αρι,γιατι δεν πληρωνει τελη.Τωρα υπηρχαν αντιπροσωποι που εκαναν και επιπλεον εκπτωση αν τους πηγαινες χαρτι αποσυρσης(στο γραφω αυτο γιατι στα 0.9 tce υπηρχαν αντιπροσωποι που ισχυριζονταν οτι δεν ισχυει η δωρεαν αποσυρση στα συγκεκριμενα αυτοκινητα,και οτι ηταν στην διακριτικη τους ευχερεια,οδηγια των κεντρικων).Σε καθε περιπτωση αυτο που συνεβαινε με την τιμη ηταν 13350-300Αποσυρση+200Χαρτια=13,250.Αν εχεις οποια αλλη απορια ,υπαρχουν και τα pm.(http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7342740)
-
Δεν υπάρχει καμμία τρομπαρία. Μια χαρά απαντήσεις πήρα και ευχαριστώ.
-
Ρε παιδια περασαν 7μηνες και δεν μου εχει ερθει κανενα χαρτι. Ουτε της εγγυησης, ουτε των service ουτε τπτ. Οταν το αγορασα με ενημερωσαν οτι θα του τα εστελναν απο τα Κεντρικα της Renault. Σε εσας τι εγινε?
Εχω το 1,5dci. Τελικα καθε ποτε κανουμε service? Εχω 14.000 χλμ. Καποιοι κανουν αλλαγη λαδιων καθε 15,000 αλλα ο κατασκευαστης λεει ανα 30,000 ή ανα 2χρονια. Σωστα??? Μηπως μας λενε οι αντιπροσωπειες καθε 15,000 για να μας παιρνουν τα λεφτα??? Το αμαξι το χρησιμοποιω για μεγαλες αποστασεις και σχεδον καθολου στην πολη!!!
Εσεις καθε ποτε κανετε???
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Ρε παιδια περασαν 7μηνες και δεν μου εχει ερθει κανενα χαρτι. Ουτε της εγγυησης, ουτε των service ουτε τπτ. Οταν το αγορασα με ενημερωσαν οτι θα του τα εστελναν απο τα Κεντρικα της Renault. Σε εσας τι εγινε?Εχω το 1,5dci. Τελικα καθε ποτε κανουμε service? Εχω 14.000 χλμ. Καποιοι κανουν αλλαγη λαδιων καθε 15,000 αλλα ο κατασκευαστης λεει ανα 30,000 ή ανα 2χρονια. Σωστα??? Μηπως μας λενε οι αντιπροσωπειες καθε 15,000 για να μας παιρνουν τα λεφτα??? Το αμαξι το χρησιμοποιω για μεγαλες αποστασεις και σχεδον καθολου στην πολη!!!
Εσεις καθε ποτε κανετε???
Ξεκινα με ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια που το πηρες,μηπως σε βοηθησουν και απο εκει,ειδαλως παρε στα κεντρικα εχοντας προχειρα τους αριθμους πλαισιου κλπ.Απο τα γραφομενα σου καταλαβα οτι το clio σου το εχεις 7 μηνες και εχεις κανει 14,000χλμ.Η γνωμη μου ειναι να πας να αλλαξεις τα λαδακια σου,να στο κανουν και εναν ελεγχο,και να συνεχισεις να κανεις απροσκοπτα τα χιλιομετρα (για μεγαλες αποστασεις οπως αναφερεις).Κανενας δεν εχασε που αλλαζε λαδια(ακομα και νωριτερα),ως προς την σωστη λειτουργια του κινητηρα.Εγω θα τα αλλαζω καθε 8,000χλμ,αλλα αυτη ειναι δικη μου αποφαση.
-
Τα λάδια είναι μόνο υγεία στο αυτοκίνητο και χωρίς πολύ μεγάλο κόστος.
Προσωπικά ανά 15.000 θα τα άλλαζα.
Renault Clio IV