-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για το κλιματιστικό ίσως...
Γιατί να δουλεύει το κλιματιστικό με ανοιχτη πόρτα ή χωρίς τον οδηγό μέσα;
Το ΣΣ δουλεύει με κύριο γνώμονα την οικονομία καυσίμου οπότε μοιάζουν λογικά τα απο πανω.Μπορεί να είναι και άλλοι στο αυτοκίνητο... ιδέα πέταξα γιατί αυτή την στιγμή σκάω και ονειρεύομαι κλιματιστικά
By the way... τι παίζει με το start & stop και το A/C ;
Δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αυτά τα δύο....
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Το ΣΣ δουλεύει με κύριο γνώμονα την οικονομία καυσίμου οπότε μοιάζουν λογικά τα απο πανω.Μπορεί να είναι και άλλοι στο αυτοκίνητο... ιδέα πέταξα γιατί αυτή την στιγμή σκάω και ονειρεύομαι κλιματιστικά
με A/C μου βγαζει unavailable εμενα το start stop
-
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
με A/C μου βγαζει unavailable εμενα το start stop
Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει... αλλά έχει τύχει να δουλέψει και με το A/C!
-
Φιλε Rg1985 νομιζω οτι τζαμπα αγχωνεσαι για το καινουργιο σου αυτοκινητο!καποια λειτουργια του SS δεν εχεις καταλαβει καλα και υποψιαζεσαι οτι ειναι προβλημα!
-
διαβαζοντας παντως τα παραπανω, δεν εχει τυχει να διαβασω ποτέ καπου -εστω και για οποιοδηποτε αμαξι- οτι το ΣΣ λαμβανει υπ΄οψιν του το αν ειναι ανοιχτη η πορτα του οδηγου (ή μηπως οποιασδηποτε πορτας?) για την λειτουργια του a/c ή οχι.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
διαβαζοντας παντως τα παραπανω, δεν εχει τυχει να διαβασω ποτέ καπου -εστω και για οποιοδηποτε αμαξι- οτι το ΣΣ λαμβανει υπ΄οψιν του το αν ειναι ανοιχτη η πορτα του οδηγου (ή μηπως οποιασδηποτε πορτας?) για την λειτουργια του a/c ή οχι.Κανένας δεν είπε ότι το start & stop λαμβάνει υπόψιν αυτά που λες. Απλά επηρεάζεται η λειτουργία του αν ανοίξει κάποια πόρτα ή αν τεθεί σε λειτουργία το a/c. Στην πρώτη περίπτωση απενεργοποιείται αφήνοντας τον κινητήρα σβηστό και στην δεύτερη απενεργοποιειται θέτοντας τον κινητήρα σε λειτουργία!
-
Εχει λαβει κανενας ειτε με την παραλαβη ειτε αργοτερα βιβλιο συντηρησης για το cliο;
-
διαβαζοντας παντως τα παραπανω, δεν εχει τυχει να διαβασω ποτέ καπου -εστω και για οποιοδηποτε αμαξι- οτι το ΣΣ λαμβανει υπ΄οψιν του το αν ειναι ανοιχτη η πορτα του οδηγου (ή μηπως οποιασδηποτε πορτας?) για την λειτουργια του a/c ή οχι.
Κανένας δεν είπε ότι το start & stop λαμβάνει υπόψιν αυτά που λες. Απλά επηρεάζεται η λειτουργία του αν ανοίξει κάποια πόρτα ή αν τεθεί σε λειτουργία το a/c. Στην πρώτη περίπτωση απενεργοποιείται αφήνοντας τον κινητήρα σβηστό και στην δεύτερη απενεργοποιειται θέτοντας τον κινητήρα σε λειτουργία!
ε αρα το λαμβανει υπ' οψιν του!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Κανένας δεν είπε ότι το start & stop λαμβάνει υπόψιν αυτά που λες. Απλά επηρεάζεται η λειτουργία του αν ανοίξει κάποια πόρτα ή αν τεθεί σε λειτουργία το a/c. Στην πρώτη περίπτωση απενεργοποιείται αφήνοντας τον κινητήρα σβηστό και στην δεύτερη απενεργοποιειται θέτοντας τον κινητήρα σε λειτουργία!
Πάμε ξανά...
Λαμβάνει υπόψιν αυτούς τους παράγοντες (πόρτα,a/c) για την ΔΙΚΗ του λειτουργία!!!
Δεν λαμβάνει υπόψιν του (όπως έγραψες εσύ) αν ειναι ανοιχτη η πορτα του οδηγου (ή μηπως οποιασδηποτε πορτας?) για την λειτουργια του a/c ή οχι.
Πές μου τώρα... τί δεν καταλαβαίνεις;;; -
Πάμε ξανά...
Λαμβάνει υπόψιν αυτούς τους παράγοντες (πόρτα,a/c) για την ΔΙΚΗ του λειτουργία!!!
Δεν λαμβάνει υπόψιν του (όπως έγραψες εσύ) αν ειναι ανοιχτη η πορτα του οδηγου (ή μηπως οποιασδηποτε πορτας?) για την λειτουργια του a/c ή οχι.
Πές μου τώρα... τί δεν καταλαβαίνεις;;;Επίσης λαμβάνει υπόψη του και τον αισθητήρα βάρους στο κάθισμα οδηγού και τις ζώνες. Αν ειναι σβηστο το αυτοκίνητο από το SS και ανασηκωθεις από το καθομα ενεργοποιείται ο κινητήρας. Η θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος επίσης λαμβάνετε υπόψη και αρκετοί άλλοι παράγοντες. Ειναι κουφό βέβαια το οτι ανοίγεις την πόρτα και ενεργοποιεί τον κινητήρα η όταν ανάσηκωθεις από το κάθισμα. Δεν εχει λογική να βγαίνω από το αυτοκίνητο και αυτό να παίρνει μπρος..,. Αλλα έτσι εχει σχεδιαστεί
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
[ quote='agcl4']Εχει λαβει κανενας ειτε με την παραλαβη ειτε αργοτερα βιβλιο συντηρησης για το cliο;[/quote]οχι ακόμη ούτε την εγγύηση δεν εχω λάβει ούτε σέρβις βιβλίο μετά από 10 μήνες
-
Οσοι είχαν τη 5ετη πριν κοπεί πέρσι, οι επεκτάσεις εγγύησης έχουν φτάσει στις αντιπροσωπείες που το αγοράσατε. Αναζητήστε τες. Σίγουρα μέχρι τέλη Αυγούστου του 13 που είναι φίλου, όπως και του giteart εδώ.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οσοι είχαν τη 5ετη πριν κοπεί πέρσι, οι επεκτάσεις εγγύησης έχουν φτάσει στις αντιπροσωπείες που το αγοράσατε. Αναζητήστε τες. Σίγουρα μέχρι τέλη Αυγούστου του 13 που είναι φίλου, όπως και του giteart εδώ.Εγώ είμαι Σεπτέμβριος 13
-
Κατά 99% η επέκταση της εγγύησης σου είναι στον αντιπρόσωπο που το αγόρασες. Πάρε ένα τηλ.
Ενα μπλε χαρτί έχει η επέκταση.
Αν και είναι εντελώς τυπικό.
Τόσο η κανονική 3ετης όσος και η επέκταση των 2 χρόνων για όσους έχουν πενταετή είναι καταχωρημένη ηλεκτρονικά. -
Πάμε ξανά...
Λαμβάνει υπόψιν αυτούς τους παράγοντες (πόρτα,a/c) για την ΔΙΚΗ του λειτουργία!!!οκ επειδή μάλλον χαθηκαμε στην...μετάφραση το αφήνω μεχρι εκεί.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Πάμε ξανά...
Λαμβάνει υπόψιν αυτούς τους παράγοντες (πόρτα,a/c) για την ΔΙΚΗ του λειτουργία!!!οκ επειδή μάλλον χαθηκαμε στην...μετάφραση το αφήνω μεχρι εκεί.
Και εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει αυτό το παράξενο start stop!
Ας το αφήσουμε καλύτερα!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
καλησπερα!!!Γνωριζετε οτι για το dci καποιοι ελληνες επισκευαστες δινουν πρωτο σερβις (λαδια) στις 15.000 ενω η οδηγια απ την ρενω ειναι στα 30.000 ή στον χρονο;τι αλλο τροπο θα σκεφτουν για να μας τα παρουν!!!
-
Μπορεί να γράφει πως αν κινείται σε δύσκολες συνθήκες (π.χ. περισσότερο στην πόλη) να πέφτει το διάστημα στο μισό. Εγώ πάντως δεν θα αισθανόμουν καλά να άφηνα τα λάδια για 30.000χλμ μέσα.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μπορεί να γράφει πως αν κινείται σε δύσκολες συνθήκες (π.χ. περισσότερο στην πόλη) να πέφτει το διάστημα στο μισό. Εγώ πάντως δεν θα αισθανόμουν καλά να άφηνα τα λάδια για 30.000χλμ μέσα.Ουτε εγω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η αλλαγη λαδιων θα πρεπει να γινει στην αντιπροσωπεια!Θα ηταν πιο καλο να σου ελεγε οτι το πρωτο σερβις ειναι στα 30.000 αλλα αμα το χρησιμοποιεις μεσα στην πολη καλο θα ηταν να κανεις και μια αλλαγη στα 15!!!ετσι οπως το λενε τωρα ειναι σαν να ειναι απαραιτητη η αλλαγη και σαν να επηρεαζεται η εγγυηση!!!Εγω προσωπικα αλλαζω καθε 7000 αλλα αυτο ειναι δικη μου επιλογη!
-
Ο χρήστης agcl4 έγραψε:
καλησπερα!!!Γνωριζετε οτι για το dci καποιοι ελληνες επισκευαστες δινουν πρωτο σερβις (λαδια) στις 15.000 ενω η οδηγια απ την ρενω ειναι στα 30.000 ή στον χρονο;τι αλλο τροπο θα σκεφτουν για να μας τα παρουν!!!Εγώ πάντως στην αντιπροσωπεία μου συμπλήρωσαν στις 15000 χλμ όπως λέει και στο manual και μου είπαν για αλλαγή στα 30χιλ. Πρώτο service με φίλτρο καμπίνας ac , το συμπλήρωμα σε λάδι και έλεγχος 85 ευρώ.
Renault Clio IV