-
Μπα, μόλις βρήκα το φυλλάδιο που είχα πάρει το 2012. 106gr/km το 90άρι και 110 αυτό με τους 106 ίππους.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μπα, μόλις βρήκα το φυλλάδιο που είχα πάρει το 2012. 106gr/km το 90άρι και 110 αυτό με τους 106 ίππους.http://www.nextgreencar.com/view-car/11468/RENAULT-Clio-1.5-dCi-106-Diesel-Manual-6-speed
-
Αυτό είναι το αρχικό. Μιλάω για το τελευταίο facelift που βγήκε το 2009 αν θυμάμαι καλά και είναι και αυτά τα αυτοκίνητα που ήταν διαθέσιμα προς αγορά μετά την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης.
Το αρχικό που είχε βγει τέλος του 2005 αρχές 2006 είχε και την μικρότερη έκδοση στα 85 άλογα αντί για 90 αν θυμάμαι καλά. Επίσης το μεγάλο ήταν με 106 ίππους ενώ στο facelift με ένα λιγότερο (105).
Επίσης βλέποντας τις τιμές κατανάλωσης ξεχωριστά(αστική,υπεραστική,συνδυασμένη) η μεγάλη διαφορά με το τωρινό 90άρι και το 3άρι είναι στην αστική(από 4,9 έχει πάει 4). Επειδή οι σχέσεις είναι σχεδόν ίδιες (σε χλμ ανά 1000σαλ) πιστεύω πως εκτός από μικρορυθμίσεις στη χαρτογράφηση η μεγάλη διαφορά έρχεται από το start stop,που αν θυμάμαι καλά δεν είχε το παλιό.
-
Θα ορκιζόμουν ότι το clio με τα 90 άλογα και το πεντάρι το καλοκαίρι του 2012 που είχα πάρει προσφορά δεν πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας.
-
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Θα ορκιζόμουν ότι το clio με τα 90 άλογα και το πεντάρι το καλοκαίρι του 2012 που είχα πάρει προσφορά δεν πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας.http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/facts-and-figures/renault/clio/hatchback-2005/49121/
106 g/km τo Clio 3 1.5 dCi 90 ps.Βγήκαμε όμως off topic.....
Εν τέλη το 4αρι εκπέμπει 16 g/km λιγότερα από το 3αρι.... -
Σαν να θυμάμαι λίγο καλύτερα τώρα. Τον Μάρτη-Απρίλη του 2012 είχα πάρει προσφορά και ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε το Clio. Και θυμάμαι που ζύγιζα τις διαφορές και έβγαινε 1χιλιάρικο φθηνότερο το 90άρι, το οποίο όμως δεν το είχαν ούτε να το δω ούτε να το οδηγήσω. Και μια σκέψη που έκανα ήταν πως δεν άξιζε και τόσο να γλυτώσεις το χιλιάρικο μιας και είχε και χειρότερο εξοπλισμό(νομίζω -πίσω δισκόφρενα, -ESP, - το ωραίο ταμπλώ με τις ραφές και δεν θυμάμαι τι άλλο) και πλήρωνε και τέλη κανονικά.
Φυσικά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπήρχε και κάποιο μοντέλο πιο οικονομικό με πιο μακριές σχέσεις κλπ για να βγάζει κάτω από 100 όπως έχει τώρα κάτι αντίστοιχο. Αν ξέρει καλύτερα κανένας ας μας πει.
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Βγήκαμε όμως off topic.....
Εν τέλη το 4αρι εκπέμπει 16 g/km λιγότερα από το 3αρι....Η πλάκα είναι πως όλα αυτά είναι κολοκύθια. Δηλαδή εντελώς θεωρητικά. To CO2 είναι παράγωγο της καύσης. Η εργοστασιακή τιμή είναι υπολογισμένη βάση της εργοστασιακής μέσης κατανάλωσης... Όσο παραπάνω είναι η πραγματική από την εργοστασιακή, τόσο παραπάνω θα είναι και οι εκπομπές...
τέλος off topic. -
To τωρινό βγαίνει και σε έκδοση όπως ανέφερες και έχω επισυνάψει και στην προηγούμενη σελ.με μακρύτερες σχέσεις και εκπέμπει 83 g/km, δεν ξέρω όμως για ποιό λόγο **δεν εισάγεται **καθόλου.Όπως και το R-Link!
-
Λογικά έχει μικρή διαφορά στην κατανάλωση και χειρότερες επιδόσεις. Οπότε αφού το κανονικό έχει κάτω από 100 δεν υπάρχει ανάγκη. Αν στο μέλλον αλλάξουν όμως τα τέλη κυκλοφορίας και για να είναι δωρεάν θα πέσουν κι άλλο τα όρια, κάτι μου λέει πως θα εισαχθεί κανονικά και με το νόμο....
-
Επίτηδες ρώτησα για τους ρύπους γιατι δε θυμόμουν πόσους είχε,αλλα αυτο που θυμόμουν ήταν ένα άρθρο που ανέφερε ότι ο μέσος όρος εκπομπών της Ρενώ είναι ήδη κάτω απο το όριο που θα ισχύει απο το 2016(?) και μετά.Οποτε βλέποντας ποσοστά πωλήσεων,επιδόσεις αντίστοιχων αυτοκινητων αλλων κατασκευαστών κ.λ.π. αποφασισε να μην τον συνεχισει στο κλιο.
-
Καλημερα σε ολους.Αν καποιος εχει εγκαταστησει το menavrus, (αναβαθμιση για το media nav) παρακαλω ας γραψει τη γνωμη του,ποιος του το περασε,ποσο κοστισε κ.τ.λ. Ευχαριστω!!
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.clioserie23.com/Κουκλιά!!!Ειναι πολυ ομορφο,φαντασου οτι αρεσε στον πατερα μου που ειναι 72 χρονών....και του αρεσαν παντα τα μεγαλα(κουρσες)
Ο κινητηρας με τα 90 αλογα ειναι ικανοποιητικός για ανετα ταξιδια? -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Κουκλιά!!!Ειναι πολυ ομορφο,φαντασου οτι αρεσε στον πατερα μου που ειναι 72 χρονών....και του αρεσαν παντα τα μεγαλα(κουρσες)
Ο κινητηρας με τα 90 αλογα ειναι ικανοποιητικός για ανετα ταξιδια?Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Ο κινητήρας δεν κοπιάζει καθόλου, συν ότι έχει την μεγαλύτερη ροπή στην κατηγορία του από τα ήδη υπάρχων ανταγωνιστικά μοντέλα. (Εως 100 ps supermini diesel.) -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Κουκλιά!!!Ειναι πολυ ομορφο,φαντασου οτι αρεσε στον πατερα μου που ειναι 72 χρονών....και του αρεσαν παντα τα μεγαλα(κουρσες)
Ο κινητηρας με τα 90 αλογα ειναι ικανοποιητικός για ανετα ταξιδια?Αρκετα καρναβάλι ήταν, υπάρχει και το DS3, δε χρειαζόμασταν αυτή τη μούφα με τους χρωματικούς συνδυασμούς του 1930..
Γ&*&ώ τη γενιά του tablet και του facebook.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ο κινητηρας με τα 90 αλογα ειναι ικανοποιητικός για ανετα ταξιδια?Αρκετα καρναβάλι ήταν, υπάρχει και το DS3, δε χρειαζόμασταν αυτή τη μούφα με τους χρωματικούς συνδυασμούς του 1930..
Γ&*&ώ τη γενιά του tablet και του facebook..Προς ενημέρωση αυτή η 'μούφα ' με τους χρωματικούς συνδυασμούς που αναφέρεις είναι extra... όποιον του αρέσει την βάζει... όποιον δεν του αρέσει δεν την βάζει... περί ορέξεως τσουκνιδόπιτα...
-
Σαν φαγητό νοσοκομείου είναι αυτό!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαν φαγητό νοσοκομείου είναι αυτό!!!Είπαμε... οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπίδες... όλοι έχουμε από μία...
-
Αντώνη στη φώτο πιο πάνω είναι το δικό σου???
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Αντώνη στη φώτο πιο πάνω είναι το δικό σου???Όχι... η φωτογραφία δεν είναι από το δικό μου!
Renault Clio IV