-
Ολα όσα έρχονται Ελλάδα χώρα κατασκευής Τουρκία.
Και τελικά αυτό με τους κωδικούς τους παραπάνω δεν πρέπει να ισχύει. -
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Είμαι κάτοχός ενός clio dci κατασκευής: δεκέμβριος 2012.
Τώρα έχει 9500 χλμ και μου βγάζει ένδειξη στο καντραν: next service due 10 days.
ΕΙΝΑΙ λογικό αυτό; μου είχαν πει ότι το πρώτο service γίνεται στις 15000χλμ γιατί το βγάζει τώρα;- Σημείωση: δεν εχει κάνει service πότε
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης kostadam έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Είμαι κάτοχός ενός clio dci κατασκευής: δεκέμβριος 2012.
Τώρα έχει 9500 χλμ και μου βγάζει ένδειξη στο καντραν: next service due 10 days.
ΕΙΝΑΙ λογικό αυτό; μου είχαν πει ότι το πρώτο service γίνεται στις 15000χλμ γιατί το βγάζει τώρα;Ευχαριστώ
ποτε το πήρες? πρέπει να προγραμματίστηκε περσι τέτοιο καιρο όταν εισάχθηκε στην Ελλάδα εξ' ου και η σχετικά κοντινή ημερομηνία με τον Δεκεμβριο του '12.
προφανώς κλείνει χρονο κατι το οποιο είναι η εναλλακτική για το σέρβις του αυτοκινήτου. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ΕΙΝΑΙ λογικό αυτό; μου είχαν πει ότι το πρώτο service γίνεται στις 15000χλμ γιατί το βγάζει τώρα;Ευχαριστώ
ποτε το πήρες? πρέπει να προγραμματίστηκε περσι τέτοιο καιρο όταν εισάχθηκε στην Ελλάδα εξ' ου και η σχετικά κοντινή ημερομηνία με τον Δεκεμβριο του '12.
προφανώς κλείνει χρονο κατι το οποιο είναι η εναλλακτική για το σέρβις του αυτοκινήτου.Μεταχειρισμένο το πήρα πριν 3 βδομάδες. Ο προηγούμενος το αγορασ3. Απο ελληνική αντιπροσωπία κανονικά, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς το πήρε...
Αν κατάλαβα καλά μου λες ότι το αμάξι αν και κατασκευαστικέ το δεκέμβρη του 2012 βγήκε στην κυκλοφορία τον 3 του 2013 για
Αυτό ζητάει service τώρα;;; -
To clio iv θέλει μίκρο service κάθε 15.000 km ή ένα χρόνο και μεγάλο κάθε 30.000 km ή 2 χρόνια, όποιο έρθει πρώτο.
Στο μικρό λάδια φίλτρο θέλει +/- 80 euro. Υγεία είναι για το αυτοκίνητο αν το κάνεις τώρα στο χρόνο περίπου.
Αλλά και να περιμένεις τα 15.000 km -ειδικά αν τα κάνεις σχετικά γρήγορα- δεν θα πάθει κάτι το αυτοκίνητο με διαφορά μερικών μηνών. -
Ο χρήστης kostadam έγραψε:
προφανώς κλείνει χρονο κατι το οποιο είναι η εναλλακτική για το σέρβις του αυτοκινήτου.Μεταχειρισμένο το πήρα πριν 3 βδομάδες. Ο προηγούμενος το αγορασ3. Απο ελληνική αντιπροσωπία κανονικά, **αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς το πήρε...**Αν κατάλαβα καλά μου λες ότι το αμάξι αν και κατασκευαστικέ το δεκέμβρη του 2012 βγήκε στην κυκλοφορία τον 3 του 2013 για
Αυτό ζητάει service τώρα;;;δεν αναγράφει η αδεια ημερομηνια πρώτης κυκλοφορίας?
-
Αρχές Ιουλίου με ενημέρωσαν ότι θα έρθει το αμάξι...., λόγω του ότι είναι αυτόματο! Υπομονή να χουμε να περιμένουμε!
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Αρχές Ιουλίου με ενημέρωσαν ότι θα έρθει το αμάξι...., λόγω του ότι είναι αυτόματο! Υπομονή να χουμε να περιμένουμε!Βασικά τόσο κάνουν όλες οι παραγγελίες περίπου, 3-4 μήνες.
-
Παιδιά υπομονή.
Εγώ υπέγραψα την παραγγελία στην Αντιπροσωπεία 31 Μαΐου πέρσι και το πήρα απο την Αντιπροσωπεία
17 Οκτωβρίου. -
επειδη ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το clio θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν υπαρχει καποιο site που αναγραφει τις τιμες του εξτρα εξοπλισμου, οπως 17αρες ζαντες,υποβραχιονιο,συναγερμος και ρανταρ παρκαρισματος. Αν δεν υπαρχει καποια σχετικη λιστα το ιντερνετ μηπως γνωριζει καποιος τις τιμες αυτων των εξτρα?
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
επειδη ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το clio θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν υπαρχει καποιο site που αναγραφει τις τιμες του εξτρα εξοπλισμου, οπως 17αρες ζαντες,υποβραχιονιο,συναγερμος και ρανταρ παρκαρισματος. Αν δεν υπαρχει καποια σχετικη λιστα το ιντερνετ μηπως γνωριζει καποιος τις τιμες αυτων των εξτρα?http://www.newsauto.gr/wp-content/uploa ... T-2013.pdf
-
Ο χρήστης makadu έγραψε:
Παιδιά υπομονή.
Εγώ υπέγραψα την παραγγελία στην Αντιπροσωπεία 31 Μαΐου πέρσι και το πήρα απο την Αντιπροσωπεία
17 Οκτωβρίου.Η διαφορά με τότε είναι ότι τότε τα ετοιμοπαράδοτα ήταν λίγα και πήγαινες σχεδόν αναγκαστικά σε παραγγελία. Αντίθετα, τώρα τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα είναι αρκετά. Αν συμβιβάζεσαι με κάποιο από αυτά σε 10 μέρες έχει ξεμπλέξει, αν θέλεις να το φτιάξεις του γούστου σου πας σε 3-4 μήνες με παραγγελία.
-
Το υποβραχιόνιο το βάζουν εδώ Ελλάδα;
Δεν είναι ενιαίο με την κονσόλα σε συγκεκριμένες εκδόσεις; -
Ο τεμπέλης είναι έξτρα σε όλες τις εκδόσεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το υποβραχιόνιο το βάζουν εδώ Ελλάδα;
Δεν είναι ενιαίο με την κονσόλα σε συγκεκριμένες εκδόσεις;Από το εργοστάσιο μπαίνει. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να το βάλουν εδώ! Στη lion στο ένα από τα 2 κλιό που έχουν μέσα στην έκθεση το έχει. Άμα είσαι από Αθήνα πέρνα να το δεις
-
Ρώτησα γιατί στο http://www.newsauto.gr/wp-content/uploa ... T-2013.pdf
το αναφέρει ως εξτρά με κόστος 90euro...
Που πάει να πει ότι απλά είναι βιδωτό και όχι ενιαίο κομμάτι της κονσόλας.
-
90 euro είναι η τιμή αν το βάλεις σε παραγγελία για τοποθέτηση από το εργοστάσιο.
όπως και για όλα τα extra που αναφέρει ο κατάλογος.
Οι τιμές για όσα τοποθετούνται εκ των υστέρων είναι πολύ υψηλότερες, όπως συμβαίνει και σε όλες τις εταιρείες.Αν δεν κάνω λάθος το υποβραχιόνιο κουμπώνει στο κάθισμα του οδηγού και όχι στην κονσόλα στο clio iv, οπότε -μάλλον- τοποθετείται και εκ των υστέρων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρώτησα γιατί στο http://www.newsauto.gr/wp-content/uploa ... T-2013.pdfτο αναφέρει ως εξτρά με κόστος 90euro...
Που πάει να πει ότι απλά είναι βιδωτό και όχι ενιαίο κομμάτι της κονσόλας.
Ναι κατά 90% στα καθίσματα στηρίζεται, γιατί έχει τη δυνατότητα και να περιστρέφεται!
-
Στο κάθισμα προσαρμόζεται και προς το παρών δεν υπάρχει σαν εξτρα το συγκεκριμένο. Προσφέρει άλλο η Renault σαν extra αλλά τελείως διαφορετικό από το εργοστασιακό.
Sent from my LG G2
-
Καλησπέρα στην παρέα και από μένα. Έχω παραγγείλει το clio 1.5 dci dynamic εδώ και 1,5 μήνα και από ότι μου είπαν θα έρθει λίγο μετά το Πάσχα. Όσο για τον τεμπέλη μου είπαν ότι δεν μπορεί να περαστεί μετά. Αυτός είναι και ο λόγος καθυστέρησης 2 μηνών για το δικό μου!
Renault Clio IV