-
Πήρα σήμερα στο Σφακιανάκκη και μου είπαν ότι για το αυτόματο δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν Ελλάδα!
-
Ξεκάθαρα κακή αντιμετώπιση από τον τοπικό σου αντιπρόσωπο.
Το αυτοκίνητο εκείνη τη περίοδο ήθελε 3 μήνες χρόνο παράδοσης.
Λίγη υπομονή...Νομίζω είσαι σε καλό δρόμο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο αγορές (κυρίως ανατολικού μπλοκ) που -μάλλον- λειτουργούν πολύ καλύτερα απ΄οτι η δική μας.Υπο ποια εννοια 'καλυτερα'?
-
Εμενα 10 μερες μετα τη παραγγελια με πηρε ο πωλητης κ μου ειπε πως του στειλανε μυνημα οτι δεν μπορω να κανω τον συνδιασμο λευκο εξωτερικο με καφε μεσα κ ιβουαρ εσωτερικη διακοσμηση.
εχω δει το εσωτερικο καφε με ιβουαρ αλλα με μαυρο εξωτερικο και ειναι πολυ ομορφο μεσα.Οποτε αναγκαστικα να βγαλω το ιβουαρ εσωτερικο κ θα εχω το απλο γυαλιστερο μαυρο... κριμα, γιατι οταν παραγγελνεις κατι κ περιμενεις καλο ειναι να το παιρνεις οπως το θες ή να σου πουνε εκεινη τη στιγμη οτι αυτο που ζητας δε στο φτιαχνουμε γιατι δε μας αρεσει το γουστο σου
Τελος παντων... και λιγο αποταυτιση απο τα υλικα αγαθα δε βλαπτει.
επισης, το εργοστασιο θα ειναι κλειστο τον αυγουστο για εναν μηνα οποτε ολα θα πανε +1 μηνα φανταζομαι.
Και τελος ενημερωτικα για το EDC σε diesel κανεις δεν ξερει ποτε θα μπορεις να το παραγγειλεις, αλλα στο σαιτ της ρενο το γαλλικο ειδα πως το κοστολογουνε 1400 ευρω και καιει περιπου 0.2lt/100km παραπανω σε σχεση με το χειροκινητο.
Και εγω θα ηθελα αυτοματο μιας και εχω ηδη οδηγησει DSG και γοητευτηκα. αλλα ισως στο επομενο αμαξι, δεν ειμαι ακομα και τοσο παππους. ενα υποβραχιονιο ξεκουραζει αρκετα.
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Οποτε αναγκαστικα να βγαλω το ιβουαρ εσωτερικο κ θα εχω το απλο γυαλιστερο μαυρο... κριμα, γιατι οταν παραγγελνεις κατι κ περιμενεις καλο ειναι να το παιρνεις οπως το θες ή να σου πουνε εκεινη τη στιγμη οτι αυτο που ζητας δε στο φτιαχνουμε γιατι δε μας αρεσει το γουστο σουΑυτό ισχύει σε πολλές εταιρίες που έχουν στάνταρ χρωματικούς συνδυασμούς μέσα-έξω. Καθόλου παραξενο και το πιο συνήθες!
-
Ο χρήστης kasmar έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
Έχω παραγγείλει κι εγώ το Clio IV diesel 90hp dynamic απο τα μέσα Απρίλη, με ημερομηνία παράδοσης μέσα Μαϊου.
Δεν το έχω παραλάβει ακόμη!!! Και κάθε δυο εβδομάδες μου δίνουν ημερομηνία παράδοσης 15 μέρες μετά.
Σήριαλ!! Δεν το βιάζομαι το αμάξι μεν, αλλά εντάξει..
Με τα πολλά, ζήτησα τον αριθμό πλαισίου και πήρα στα κεντρικά αρχές Ιούλη, οπότε και έμαθα ότι το αμάξι ήταν ακόμη
στη γραμμή παραγωγής και θα είναι στον Πειραιά τέλη Ιουλίου κι ότι μάλλον θα το έχω μέχρι τον 15 Αύγουστο.
Παρά το τηλεφώνημά μου στα κεντρικά, στην αντιπροσωπεία επέμεναν για 20 Ιουλίου και τώρα μου είπαν αρχές Αυγούστου!Θα συμφωνήσω με τον eftapsixos2012, για αδυναμία (ίσως αδιαφορία?) της εδώ αντιπροσωπείας να ολοκληρώσει την παραγγελία!!
Ελπίζω να παραλάβω το αμάξι μέχρι μέσα Αυγούστου! Τι να πω!!αν το εχεις παραγγείλει απο γνωστό εμπορο της θεσσαλονίκης τότε θελει πίεση! Η αλήθεια ειναι ότι εγώ την παράγ την έκανα γυρω στις 25\04 (με παράδοση 3 μήνες) κσι ήδη το έχω σπο την Πέμπτη... Κάτι μου λέει ότι ο πωλητής δεν έκανε την παραγγελεια σου μέσα απρίλη σλλα κανα μήνα μετα
-
Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς συμφορουμιτης την οδηγηση με eco; έχει διαφορα;
-
Ναι, εχει αισθητη, ειδικα σε εκκινηση απο σταση, αλλα πρεπει να εχει και σε καταναλωση.
-
samatistas και eftapsixos, έτσι ακριβώς είναι.
Όταν έχεις ημερομηνία παράδοσης μέσα Μαιου και αίσιως φτάνεις στα μέσα Αυγούστου (κι αν...),
είναι ξεκάθαρα κακή αντιμετώπιση απο τον τοπικό αντιπρόσωπο, δυστυχώς.
Όπως συμπέρανα κι εγώ, μετά τα τηλεφωνήματα στα κεντρικά, το αμάξι που υποτίθεται πως είχα κλείσει,
δόθηκε αλλού και έγινε παραγγελία αργότερα.
Δεν με ενοχλεί τόσο η αναμονή, όσο το ότι δεν μου μίλησαν ξεκάθαρα και μου έλεγαν δικαιολογίες.
Τέλος πάντων, αναμένουμε και βλέπουμε.
Οταν το παραλάβω θα ενημερώσω! -
Renault Clio RS Gordini
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=15430 -
-
Ερωτηση,
ωραια και καλα ολα με τη καρτα εισοδου και το keyless start αλλα τι γινεται οταν μια μερα απλως τα κακαρωσει η μπαταρια της καρτας? κρυβει καποιο εφεδρικο κλειδι καπου? και επισης πως θα παιρνει μπροστα ο κινητηρας?
-
Όσο γνωρίζω ο κινητήρας μπαίνει μπρος και χωρίς μπαταρία στη κάρτα.
Μόνο τις πόρτες θα πρέπει να ανοίγεις με το κλειδί. -
O κινητήρας παίρνει παντα μπροστά με την κάρτα έχει δεν έχει μπαταρία.
Αν αρχισει και πέφτει η μπαταρία θα το καταλαβεις γιατι δεν θα κλειδωνει το αυτοκίνητο όταν απομακρύνεσαι κλπ
Δηλαδή σε προειδοποιεί να πας να την αλλάξεις.(πραγμα που κανεις πολυ εύκολα μονος σου)
Αν παρ' όλα δεν το κανεις στο κατω μερος της κάρτα στην αριστερή πλευρά έχει ένα κουμπακι το οποίο τα πατως και τραβώντας το τμήμα κατω με την οπή βγάζεις ένα κλειδί με το οποίο μονο ξεκλειδώνεις την πορτα.Όταν μπεις στο αυτοκίνητο ξαναβάζεις το κλειδί στη θέση του.Τοποθετείς την καρτα στην οπή που υπαρχει και το αμαξι λειτουργεί κανονικά.Πάντως δεν ειναι και καμια υπερτεχνολογία.Απλα πραματα ειναι -
Αμα εχει τελειωσει η μπαταρια πως θα παρει μπρος ωρε??
Και μια ερωτηση για τους γνωριζοντες: Θα βγει το 1,5 dci με τους 105 ιππους σε αυτη τη γενια?? Ευχαριστω!
-
Θεωρητικά ναι. Και σε αυτό και στο Captur. Και ίσως ως 110 όπως στο Megane. Θεωρητικά επίσης μέσα στο 2013. Αλλά αν κρίνω από το πόσο άργησε το dci 90 edc λόγω αυξημένης παραγωγής δεν αποκλείω και το 14.
-
Ωραιος, thanks!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αμα εχει τελειωσει η μπαταρια πως θα παρει μπρος ωρε??Και μια ερωτηση για τους γνωριζοντες: Θα βγει το 1,5 dci με τους 105 ιππους σε αυτη τη γενια?? Ευχαριστω!
Κανονικότατα
Τι σας φαινεται περίεργο?
Και χώρις μπαταρία στην κάρτα παιρνει μπροστα το αυτοκίνητο.Απλα δεν ξεκλειδώνει -
Αααα στην καρτα λετε, εγω καταλαβα αυτη του αυτοκινητου!!
-
Renault Clio IV