-
Μάλλον στο χρόνο που σου είπανε θα παραλάβεις. Πιο αργά όχι, γιατί ξέρουν πως είναι η ζήτηση αυτή τη στιγμή για να σου πουν πότε θα το έχεις. Πιο γρήγορα αν καταφέρει ο Θεοχαράκης να εξασφαλίσει πιο γρήγορα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια, αλλά όχι πολύ πιθανό. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα είναι των πρώτων ημερών αφού προς το παρόν η εταιρεία παραμένει PGA με τα ίδια πρόσωπα, αφού απλά έγινε μεταβίβαση. Οι όποιες αλλαγές θα γίνουν ομαλά, απ'ότι λέγεται.
-
εχει ιδεα κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο το rlink στην ελλαδα για το κλιο κ ποσο θα κοστιζει? φανταζομαι θα χρεωνεται σαν εξτρα
-
Νομίζω στο εξωτερικό χρεώνεται περίπου +600.
-
Με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσει άλλο ένα μήνα!
Ενώ είναι στο τελωνείο,δεν έχουν έρθει τα χαρτιά του
δεν ξέρω πια τι να πω... αισίως έχουμε κλείσει 3 μήνες,πάμε για 4... -
Απο την στιγμή που μπαίνεις σε διαδικασία παραγγελίας και όχι ετοιμοπαραδοτου έχεις αρκετές παραπάνω πιθανότητες καθυστέρησης από διάφορους λόγους.
Υπομονή.Sent from my MT27i using Tapatalk
-
στην χωρα που ζουμε η αντιμετωπιση προς τον καταναλωτη ειναι η γνωστη(κακη) οπως ολοι την γνωριζουμε.
δεν λεω πως ειναι ο κανονας αλλα -εν προκειμενω- σου λενε απλα οτι θα καθυστερησει το αμαξι για τον χ-ψ λογο και απλα κανε υπομονη. σου λεει σιγα μην ακυρωσει. θα περιμενει θελει-δεν θελει (δεν αναφερομαι προσωπικα).
απο παραδειγματα ολοι μας εχουμε ακουσει. -
Η καθυστερηση συγνώμη αλλα είναι στην παραγωγη.Πως θα σου φερει καποιος κατι που δεν έχει κατασκευαστει όπως το έχεις παραγγειλει?
Τεσπα δεν ειναι μονο εδω αυτα τα φαινομενα. -
'Μπακάλιδες' σε αυτό το θέμα δεν τους ειχα και δεν τους έχω. Τους αντιπροσώπους εννοώ όλων των εταιριών. Πάντα είτε προειδοποιούσαν, είτε ενημερωναν κατα την διάρκεια της παραγγελίας. Το θέμα είναι εάν εγώ ήθελα ...
Στο γερμανικό γκρουπ ήξερα ακόμα και αν έπαθε λάστιχο το τρένο που μετέφερε το αμαξι, στο δε γαλλοιαπωνικό εάν τελείωσε το κάρβουνο της αυτοκινητάμαξας και περιμένει στην ΕΟ για ανεφοδιασμό.Τα χρονικά όρια που θέτουν σε παραγγελίες είναι συνήθως μεγαλύτερα των πραγματικών. Παρόλ' αυτά λαθη γίνονται.
-
πολλα τα +600 για το rlink και δε βλεπω τελικα γιατι να αξιζει.
Δυο τελευταιες ετωτησεις μονο για να παρω τιμες κ απο αλλους,
το μεταλικο χρωμα ποσο παραπανω σας το χρεωσανε?
και τελος το gps ειναι με δωρεαν τους χαρτες μεσα? -
Ο χρήστης dk1 έγραψε:
Με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσει άλλο ένα μήνα!
Ενώ είναι στο τελωνείο,δεν έχουν έρθει τα χαρτιά του
δεν ξέρω πια τι να πω... αισίως έχουμε κλείσει 3 μήνες,πάμε για 4...Ακύρωσε το! Και πάρε κάτι άλλο! Προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη
-
Ο dk1 απλα επεσε στην περιοδο που αυξηθηκε ο χρονος αναμονης λογω αυξημενης ζητησης κ οποιων αλλαγων φερει αυτο στις γραμμες παραγωγης. Μονο υπομονη ειναι η λυση! Αν και εκνευριστικη.
Το μεταλλικο παντου ιδια τιμη εχει. Εκτος κι αν κανει καποια εκπτωση ο εμπορος. Οι χαρτες ειναι εγκατεστημενοι και μεσα στη τιμη.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ο dk1 απλα επεσε στην περιοδο που αυξηθηκε ο χρονος αναμονης λογω αυξημενης ζητησης κ οποιων αλλαγων φερει αυτο στις γραμμες παραγωγης. Μονο υπομονη ειναι η λυση! Αν και εκνευριστικη.Το μεταλλικο παντου ιδια τιμη εχει. Εκτος κι αν κανει καποια εκπτωση ο εμπορος. Οι χαρτες ειναι εγκατεστημενοι και μεσα στη τιμη.
Τι αυξημένη ζήτηση απο την γραμμή παραγωγής λές ενώ το αμάξι είναι τελωνείο??? Βγήκε απο το εργοστάσιο και έφτασε στην πηγή , πότε θα πιεί νερό είναι το θέμα . Στην θέση του φίλου θα απειλούσα ότι θα ακύρωνα την παραγγελία. Πάρε κάτι άλλο φίλος!
-
Οταν φτανεις στη πηγη δεν ξαναμπαινεις ευκολα στη παραγγελια. Απλα απαιτεις τη ταχυτερη δυνατον εξυπηρετηση με τον πιο ειλικρινη τροπο απο πλευρας της εκαστοτε αντιπροσωπειας.
Απο τη στιγμη που τα κεντρικα των εταιρειων σπανια κρατανε πλεον στοκ ετοιμοπαραδοτα, σε καθε εταιρεια μπορουν να υπαρξουν καθυστερησεις σε παραγγελιες.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οταν φτανεις στη πηγη δεν ξαναμπαινεις ευκολα στη παραγγελια. Απλα απαιτεις τη ταχυτερη δυνατον εξυπηρετηση με τον πιο ειλικρινη τροπο απο πλευρας της εκαστοτε αντιπροσωπειας.Απο τη στιγμη που τα κεντρικα των εταιρειων σπανια κρατανε πλεον στοκ ετοιμοπαραδοτα, σε καθε εταιρεια μπορουν να υπαρξουν καθυστερησεις σε παραγγελιες.
τις οποιες καθυστερησεις ομως οι αντιπροσωπειες τις καλλιμπραρουν και τις πλασαρουν οσο ανωδυνα γινεται στον πελατη, ο οποιος σιγα σιγα αρχιζει και βραζει.
ξερουν βεβαια πως το τελευταιο πραγμα που θα κανει ο πελατης ειναι να ακυρωσει την παραγγελια.
εχουν δηλαδη και το μαχαιρι και το πεπονι. -
Συμφωνώ μαζί σου. Πολλοί πωλητές ψάχνουν χαζοδικαιολογίες για να κρύψουν τις όποιες καθυστερήσεις προκειμένου να αποφύγουν μια ενδεχόμενη ακύρωση. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την ειλικρίνια. Εγινε κύριε το τάδε, πάμε τόσο διάστημα πίσω και όχι μισόλογα.
-
Κι όμως δυστυχώς σε αυτό δεν ήταν ειλικρινείς.Δεν μου είπαν εξαρχής το λόγο που αργεί, και με εκνευρίζει περισσότερο που είναι πάλι θέμα ελληνικό γραφειοκρατικό και όχι Ρενο Γαλλίας-γραμμή παραγωγής.
Με βλέπω να ακυρώνω. -
Καλα πλακα μας κανεις; περιμενες τοσους μηνες στις 10 μερες θα κολλησεις;
Εγω παντως οταν πηρα το κλιακι μου χιλιαδες χρονια πριν επι 'κακου' μανιατοπουλου και 'κακης' Ρενκο, μου ειχαν πει 45 μερες...και καθε που περνουσα για αλλα θεματα απ την αντιπροσωπεια μου λεγανε, τωρα φτιαχτηκε, τωρα ειναι στο πλοιο, τωρα στο τελωνειο, ηρθε ελα να το δεις. Και η ολη διαδικασια εγινε σε λιγοτερο απο 30μερες τελικα.
-
Ο χρήστης dk1 έγραψε:
Κι όμως δυστυχώς σε αυτό δεν ήταν ειλικρινείς.Δεν μου είπαν εξαρχής το λόγο που αργεί, και με εκνευρίζει περισσότερο που είναι πάλι θέμα ελληνικό γραφειοκρατικό και όχι Ρενο Γαλλίας-γραμμή παραγωγής.
Με βλέπω να ακυρώνω. -
Εσύ ήσουν τυχερός, εγώ μάλλον όχι...!
δεν είναι 10 μέρες, είναι 'θα καθυστερήσει άλλον ένα μήνα'...
Μήνα στο μήνα... και οι δουλειές τρέχουν, και οι δουλειές μένουν πίσω. Δεν είναι καπρίτσιο,απλά χρειάζομαι άμεσα αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης dk1 έγραψε:
Εσύ ήσουν τυχερός, εγώ μάλλον όχι...!δεν είναι 10 μέρες, είναι 'θα καθυστερήσει άλλον ένα μήνα'...
Μήνα στο μήνα... και οι δουλειές τρέχουν, και οι δουλειές μένουν πίσω. Δεν είναι καπρίτσιο,απλά χρειάζομαι άμεσα αυτοκίνητο...Οπότε Ακύρωσε την παραγγελία όπως ανέφερα παραπάνω και άστους . Πήγαινε σε κάτι άλλο
Ακόμα και η Vag καλύτερη είναι
Renault Clio IV