-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Έκανα μια μικρή βελτίωση στο σχέδιο!!Θα είναι λίγο κλειστοφοβικό όμως με τόσο μικράπαράθυρα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έκανα μια μικρή βελτίωση στο σχέδιο!!
Θα είναι λίγο κλειστοφοβικό όμως με τόσο μικράπαράθυρα.
Το 3θυρο θα πρέπει να είναι λίγο επιθετικότερο ενώ το 5θυρο ας το αφήσουν ...ως έχει!
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Το 3θυρο θα πρέπει να είναι λίγο επιθετικότερο ενώ το 5θυρο ας το αφήσουν ...ως έχει!Καλή η επέμβαση στο σχέδιο. Στο 3θυρο ταιριάζει να έχει μια πιο σπορτιβ γραμμή χωρίς όμως να δείχνει και κουπέ. Λειτουργικότητα, χωροταξικές ανέσεις, εύκολη πρόσβαση και αέρα στα κεφάλια περισσότερο χρήσιμα στα 5θυρα είναι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 3θυρο θα πρέπει να είναι λίγο επιθετικότερο ενώ το 5θυρο ας το αφήσουν ...ως έχει!
Καλή η επέμβαση στο σχέδιο.** Στο 3θυρο ταιριάζει να έχει μια πιο σπορτιβ γραμμή** χωρίς όμως να δείχνει και κουπέ. Λειτουργικότητα, χωροταξικές ανέσεις, εύκολη πρόσβαση και αέρα στα κεφάλια περισσότερο χρήσιμα στα 5θυρα είναι!
Έτσι είναι και λάθος που στο τωρινό 3θυρο κλιο (facelift) δεν τόλμησαν για κάτι παραπάνω σε εμφάνιση!
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Πιο κάτω έχει και το Twingo...
Τις μέρες που βγήκαν τα πρώτα στοιχεία για το DeZir ο Laurens van den Acker είχε πει ότι όλοι μελλοντική γκάμα της Renault σχεδιαστικά θα βασιστεί στο DeZir.και συγκεκριμένα είχε υποθει ότι η αρχή θα γίνει με το Clio.
-
Τις μέρες που βγήκαν τα πρώτα στοιχεία για το DeZir ο Laurens van den Acker είχε πει ότι όλοι μελλοντική γκάμα της Renault σχεδιαστικά θα βασιστεί στο DeZir.και συγκεκριμένα είχε υποθει ότι η αρχή θα γίνει με το Clio.
Όχι ρε γ@μώτ@.Τι είναι ρε οι άνθρωποι .Αυτή η σειρά μοντέλων τους είναι ότι πιο κομψό έχουν σχεδιάσει και η επόμενη θα είναι κλάφτα. λοιπόν.(που έφτασα που εμένα για την εταιρεία αυτή το στόμα μου έσταζε μέλι.)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι ρε γ@μώτ@.Τι είναι ρε οι άνθρωποι .Αυτή η σειρά μοντέλων τους είναι ότι πιο κομψό έχουν σχεδιάσει και η επόμενη θα είναι κλάφτα. λοιπόν.(που έφτασα που εμένα για την εταιρεία αυτή το στόμα μου έσταζε μέλι.)
Κάτσε φίλε Orestisren μην απογοήτευσε.ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει και πως και μετα κρίνε οσο θες.
έχε τους λίγο εμπιστοσύνη... -
Κάτσε φίλε Orestisren μην απογοήτευσε.ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει και πως και μετα κρίνε οσο θες.
έχε τους λίγο εμπιστοσύνη...Πάντως εγώ το λέω.Ως γνήσιος λάτρης της εταιρείας αυτής θα είμαι αρκετά σκληρός στην κριτική μου όσον αφορά τα νέα μοντέλα ειδικά αν δούμε τίποτε τέτοια αίσχη.Και εμπιστοσύνη τους έχω πάρα πολύ κι εγώ αλλά και οικογενειακώς γενικότερα(25 χρόνια αυτοκίνητα Renault βλέπεις.)
-
Matt Saunders blog: Will the next Clio look as good as the DeZir concept?
Renault states that “the front-end design previews the new front-end identity that is poised to become a feature of all Renault models in the future”.
That process is likely to be led by the next-generation Clio; insiders say that key cues from the DeZir’s nose, including the ‘eyelid’ headlights and exaggerated Renault logo, are likely to make it onto that car.
The two-occupant interior features a single bench seat carrying Renault logo-based graphics that are expected to be used on future production models. Contrasting finishes of red lacquer and white leather have been used throughout the cabin, while an ambient lighting set-up is designed to make the seat appear as if it is floating.
Renault says it has been working with acoustics experts IRCAM on a ‘false’ soundtrack for the car, in place of an engine exhaust note.
The fact that the DeZir’s construction techniques are shared with the Mégane Trophy race car — built at a factory in Dieppe — is likely to add to speculation that Renault is preparing to bring back the Alpine brand that occupied the facility. But Renault sources have denied that the model is a preview for an Alpine roadster.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/250870/ -
Στη Έκθεση του Παρισιού παρουσιάστηκε το Renault Zoe την πρόταση της Renault στα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. όλοι λένε ότι θα είναι το επόμενο Clio.
Ρίξτε μια ματιά:http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-zoe-photos.html -
Στη Έκθεση του Παρισιού παρουσιάστηκε το Renault Zoe την πρόταση της Renault στα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. όλοι λένε ότι θα είναι το επόμενο Clio.
Ρίξτε μια ματιά:http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-zoe-photos.htmlΣτο προφίλ μου θύμισε λίγο ... μελλοντικό Yaris αλλά η νέα μάσκα μ' αρέσει πολύ. Πολύ αγριάδα!
-
Δυστυχώς μοιάζει πάρα πολύ με Γιάρις. Τόσο το προφίλ, όσο και ο γενικότερος προσανατολισμός ενός όγκου...Δυστυχώς μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε το χαμηλό Κλιό...
-
Είναι απλά πανέμορφο!!!
Αφού λέγανε ότι το Zoe θα είναι χωριστό μοντέλο...και απλά θα έχει κοινό πάτωμα με το Clio και μάλλον κοινό εργοστάσιο παραγωγής και θα είναι καθαρά ηλεκτροκίνητο μοντέλο.
Vasilism θα πρότεινα να ανοίξεις χωριστό θέμα εδώ στα μελλοντικά μοντέλα. Ετσι κι αλλιώς θεωρώ ότι είναι άξιο συζήτησης τόσο σαν concept όσο και σαν μοντέλο παραγωγής όταν έρθει η ώρα του.
-
ok. όταν βγουν περισσότερα στοιχεία θα το κάνω.
-
Πάντως αν μοιάζει το clio iv σε αυτό το πρωτότυπο θα είναι κουκλί! Το προτιμώ από οτιδήποτε άλλο έχει δημοσιευθεί στο παρόν θέμα. Και ανυπομονώ να δω τρίθυρη εκδοχή.
-
-
To νέο Clio είναι αυτό ρε παιδιά ή το νέο Yaris;
-
Μακάρι να ήταν το νέο Yaris!
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Μακάρι να ήταν το νέο Yaris!+1
-
Δηλαδή μας αρέσει αυτό πολύ, ή δεν μας αρέσει το νέο Yaris (το οποίο από γενιά σε γενιά χειροτερεύει μου φαίνεται σαν σχέδιο... );
Renault Clio IV