-
Ορέστη, λάθη έχουν γίνει και στο παρελθόν και γίνονται και τώρα. Αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι η Renault με όλα τα νέα μοντέλα της φέρνει έναν αέρα ανανέωσης.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ορέστη, λάθη έχουν γίνει και στο παρελθόν και γίνονται και τώρα. Αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι η Renault με όλα τα νέα μοντέλα της φέρνει έναν αέρα ανανέωσης.Αυτό είναι καλό δεν λέω αλλά πραγματικά σε μερικές επιλογές τους δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται
Αφηνουν κενά και δεν το καταλαβαίνουνΤι περίμενες όμως.ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ δεν είναι
Παντού ίδιοι είναι ρε φούστη μου -
Τί είδους κενά αφήνουν;
Δεν υπάρχει κουμπάκι στην πλευρά του οδηγού για ν' ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τί είδους κενά αφήνουν;Δεν υπάρχει κουμπάκι στην πλευρά του οδηγού για ν' ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού;
Όχι ρε Πάνο.Πολύ απλά όταν δεν έχεις τρίθυρο μικρό χάνεις τους πελάτες που θα το αγόραζαν και πάνε σε άλλη εταιρεία(όχι δεν θα πάνε σε Twingo κι αυτό είναι σίγουρο)
Τεσπα επιλογές είναι αυτές και κρίνονται εκ του αποτελέσματος -
Η 'σχεδόν τετράθυρη' υλοποίηση στο RX-8 δε νομίζω να είχε χαλάσει κανέναν πάντως ...
-
Αλλη κατηγορία όμως το RX8!
Ακόμη και τη Gulietta που είναι πανέμορφο αμάξι, ίσως το ομορφότερο στη κατηγορία του, όσο σπορ κ αν είναι, θα ήθελα να υπάρχει σε μια 3θυρη έκδοση!Πάντως μιας και αναφέραμε το 5άρι κάποια σχέδια που είχαν παρουσιαστεί τώρα τελευταία μου άρεσε υπερβολικά πολύ!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι περίμενες όμως.ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ δεν είναι
Παντού ίδιοι είναι ρε φούστη μουΝα ζητησω μεταταξη εκεί τότε! Θα 'δημιουργήσω' εκεί πέρα!!!
Ας ξεκαθαρίζουν τι θα παίξει στην 'supermini' κατηγορία. Θα υπάρχει σίγουρα 'Clio' ενώ ήδη λένε και για 'ηλεκτρικό' Zoe. Θα προκύψει και 'ρετρο5άρι'?
Πάντως και 5θυρο Clio RS ... δεν θα με χαλούσε!
-
Έτσι όπως μεγάλωσε το Μεγκαν (και προφανώς και το 3θυρο κουπέ Μεγκαν), υπάρχει σίγουρα κενό για ένα 3θυρο Κλιό, το οποίο άλλωστε πάντα πουλούσε καλά. Αν δεν καλύψουν αυτό το κενό θα ναι μεγάλο λάθος
-
εγώ πάντως λέω ότι θα βγαίνει και τριθυρο
-
απ την στιγμή που βγήκαν επίσημα χείλη στην έκθεση της Φρανκφούρτης και είπαν ότι δεν θα βγει τότε προφανώς δεν θα βγει.
πάντως εάν υπάρξει η αναβίωση του Renault 5 κάπου πρέπει να γίνει χώρος μέσα στην γκάμα έτσι ώστε να χωρέσει... -
Πολλές φορές τα επίσημα χείλη μπορεί να πετάνε κάτι για να κόψουν και αντιδράσεις! Για να δούμε!
-
σωστό και αυτό.ας μην το δένουμε κόμπο.το μέλλον θα δείξει...
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
εγώ πάντως λέω ότι θα βγαίνει και τριθυροΜακάρι πραγματικά
-
Αφού και να βγαίνει, εσύ XXL Espace θα πάρεις.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αφού και να βγαίνει, εσύ XXL Espace θα πάρεις.Ρε α πάγαινε από δω
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πολλές φορές τα επίσημα χείλη μπορεί να πετάνε κάτι για να κόψουν και αντιδράσεις! Για να δούμε!Έχετε ξεχάσει και το Zoe...
-
Το Ζοe θα είναι ανεξάρτητο μοντέλο ηλεκτροκίνητο, αλλά ούτε κ αυτό έχει παρουσιαστεί προς το παρόν σε 3θυρο!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Πολλές φορές τα επίσημα χείλη μπορεί να πετάνε κάτι για να κόψουν και αντιδράσεις! Για να δούμε!
Έχετε ξεχάσει και το Zoe...
ναι δεν έχεις άδικο αλλά όπως αναφέρθηκε θα ει ναι αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο αλλά δεν παύει να είναι άλλη μια επιλογή για τους αγοραστές.
πάντως με το Twingo σε στυλ smart,το νέο Clio μόνο σε 5-θυρο και 'δίπλα' του το νέο 5, μαζί με την επιλογή του ZOE μαζί με μια πληθώρα κινητήρων και νέων και παλιών και Diesel και ηλεκτροκινητήρες θα γίνει ψιλοχαμος με την καλή την έννοια.
-
Η υπερπροσφορά σε αμαξώματα και κινητήρες δεν σημαίνει πάντα και πωλήσεις! Περισσότερο σπαταλη σημαίνει!
Για κάποιο λόγο βλέπω οι Γαλλοι να θέλουν να 'σπάσουν' σε πολλά μικρά κομμάτια την κατηγορία supermini που δεν την καταλαβαίνω! Και εννοώ ... low budget, 5θυρο για νεαρές οικογένειες, 3θυρο premium, ρετροποιηση, ηλεκτρικό ... και κάποια απ' αυτά ίσα που ξεπερνούν την μετριότητα. Τόσο πολύ άλλαξαν δα τα πράγματα στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού απο τότε που ένα 5θυρο 106 1,1 πουλούσε το ίδιο καλά με ένα 106 GTi? -
Το 'μουλάρι' πάντως δουλεύει πολύ σκληρά!!
--edit--
Renault Clio IV