-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
με λαδια αλλαγη?και με το στρωσιμο ?? ποτε θα ξενιασω ?? εχω φτασει ηδη τα 2000 χλμ.
Για στρωσιμο και δεδομενου ότι μιλαμε για Renaultμοτερ ξεκινα να οηγας κανονικά μετα τα 3000 χλμ και για να ανοιξει καλα το μοτερ υπομονη
Λάδια σου έγραψα παραπανω -
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Μήπως με το eco επίσης δείχνει το σημάδι αλλαγής ταχύτητας και αλλάζει χρώμα το ταμπλό αναλογα με το πώς οδηγείς ?Σε εμένα δεν το κάνει πάντως.
Ούτως η άλλως περιμένω από την αντιπροσωπεία γιατί δεν μου εμφανίζει καθόλου το δείκτη ταχυτήτων ενώ θα έπρεπε. Εχουν στείλει τον αριθμό πλαίσιου μου και περιμένουμε.
-
Να σου πω την αλήθεια, εκανα τεστ drive και δε το παρατήρισα καθόλου. Πάτησα και το eco, αλλά τί να προλάβεις σε 10 λεπτα. Πάντως καμία ενημέρωση ακόμα για το EDC diesel. Ενώ μου είχανε πει για προπαραγγελίες Μάρτιο, ακόμα δε ξέρουνε τίποτα.
-
Υπομονη.Θα έρθει με την αλλαγη του εισαγωγεα η οποία αναμενεται
-
Εχω δοκιμάσει με και χωρίς Eco. Οταν το στρώσεις το αμάξι θα δεις ότι στο Eco νιώθεις το αυτοκίνητο και το κινητήρα σαν ένα κλικ πιο κλειδωμένο στις επιταχύνσεις. Ειδικά από στάση. Πάντως χωρίς eco είναι πολύ πιο απολαυστικό!
-
Είμαι στη διάρκεια του πρώτου μεγάλου ταξιδιού μου. Πήγαινα στην εθνική με ξεχασμένο το eco στο on και είχα ψιλο ξενερώσει με τις ρεπρίζ. Μόλις το απενεργοποίησα, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Δεν περίμενα τέτοια απόκριση. Εδραιώνεται πλέον η πεποίθησή μου πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη και value for money λύση στο b segment και όχι μόνο.
Αυτό που με απογοητευσε ήταν τα ελαστικά. conti eco contact. Σε βρεγμένο δρόμο σε στροφές, απλά επικύνδινα. Γλυστρούν και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με 2200 χλμ , δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά ειδικά από την continental. Θα ψάξω να δω εβδομάδα παραγωγής, μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος ανάλογο θέμα σε βρεγμένο οδόστρωμα? -
Γενικά τα eco ελαστικά δίνουν τέτοια αίσθηση λόγω υλικών. Τα ίδια γράφονται και για τα energy saver της Michelin.
-
Ο χρήστης emmatis έγραψε:
Αυτό που με απογοητευσε ήταν τα ελαστικά. conti eco contact. Σε βρεγμένο δρόμο σε στροφές, απλά επικύνδινα. Γλυστρούν και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με 2200 χλμ , δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά ειδικά από την continental. Θα ψάξω να δω εβδομάδα παραγωγής, μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος ανάλογο θέμα σε βρεγμένο οδόστρωμα?
Ναι, εγω που τα φοραω στο Fiesta!! Το κρατημα στο βρεγμενο δεν ειναι το φορτε του.
-
Παιδιά με το diesel το στρωσιμο ποτέ τελειώνει;;;
Εχω φθάσει 2000 χλμ με το dieselΑκι μου.
Και με τα ΛΑΔΙΑ;; Ποτέ να τα αλλάξω;;
-
Το στρωσιμο ειπαμε στις 3000 χλμ.Το μοτερ όμως θα αργησει να ανοιξει.Το πρωτο το λεει το μανουαλ του αυτοκινήτου το δευτερο ειναι διαπιστωμένο απο πολυ κοσμο με τα μοτερ της Renault θα το δεις κι εσυ.
Τα λαδια παρε ένα τηλεφωνο σ' ένα συνεργείο αλλα αμα κοφτεσαι τοσο πια στα 3000 που τελειωνει το στρωσιμο πανε αλλαχτα. -
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το στρωσιμο ειπαμε στις 3000 χλμ.Το μοτερ όμως θα αργησει να ανοιξει.Το πρωτο το λεει το μανουαλ του αυτοκινήτου το δευτερο ειναι διαπιστωμένο απο πολυ κοσμο με τα μοτερ της Renault θα το δεις κι εσυ.
Τα λαδια παρε ένα τηλεφωνο σ' ένα συνεργείο αλλα αμα κοφτεσαι τοσο πια στα 3000 που τελειωνει το στρωσιμο πανε αλλαχτα.Το manual λέει για τους βενζινοκιντητηρες 1500 χλμ μέχρι 2000 στροφές μετά σταδιακά ανεβαζεις μέχρι τα 6000 χλμ και ποτέ πάνω από 2500 στροφές. !!!!!!! Μου φαίνεται περίεργο.
Οσο για τα ΛΑΔΙΑ ρε φίλε τι αν κοπτομαι ή όχι εδώ είναι φόρουμ και τα συζητάμε να δούμε τι έχουμε κάνει οι κάτοχοι. Αν ήταν να πάρω το συνεργείο χαιρω πολύ. Εσένα θα ρώταγα. Ανταλλαγή απόψεων...
-
Νταξ βέβαια εγω δεν σε ειρωνευτηκα για να αντιδράς έτσι ούτε σου είπα τίποτα που να σε θίγει οκ?
Σου είπα στην αρχη τι έκανα εγώ και επισης σου προτεινα και τη δικια μου λύση αλλα και κατι που κάνουν οι περισσοτεροι εδω μέσα αλλα κι εκτός φόρουμ δηλαδή να αλλαξουν τα πρωτα λαδια στα 2500-3000 χλμ
Στους βενζινοκινητηρες btw αλλο πραγμα λεει (αν ελεγε αυτό δεν θα μπορουσαμε να ταξιδέψουμε μεχρι να κανουμε 1500 χλμ και βεβαια μονο σε ισωματα γιατι σε ανηφορες δε θα μπορουσες να ανεβεις ) -
Αυτό το 'μέχρι 2000 rpm για τα πρώτα 1500 km' πολύ θα 'θελα να μάθω για ποιους κινητήρες ισχύει....
Ξέρω κοπελιά που δε μπορεί να ξεκινήσει με κάτω από 2000 (σε Megane 2ης γενιάς)... -
Λέει σαφως για τους βενζινοκινητηρες μεχρι τα 1500 χλμ για ταχυτητες μέχρι τα 3/4 της τελικής και στροφές μεχρι τις 3500 και μετα τα 1500 έως τα 3000 κανονικά αλλα τονιζει ότι το μοτερ δεν μπορει να δώσει το 100%
Εγω βεβαια αυτο το πραγμα το έκανα μεχρι τις 5000 χλμ (ξερω ξερω το γ@μησα ) και μετα έκανα σταδιακά ανοιγματα σε στροφές ώσπου καποια στιγμη καπου στις 6500 με 7000 χλμ φτασαμε στον κοφτη
Αυτα με τον τιμημενο K4M 1.6 16V 838
Nidosan 1.4 πρέπει να ειναι αυτο ε? -
Εγω στο dCi ημουν καλο παιδι μεχρι τα 1300.1400 χλμ... καπου εκει με βρηκε σε ταξιδι και επεσε ενα τρενακι με ενα Passat και ενα TypeR απο τον πλαταμωνα μεχρι την Σινδο.... με ταχυτητες 180-190 σταθερα!!!
-
Από ντουμανι πως τα πηγες??
-
Μονο το πατημα στην αρχη βγαζει... μετα δεν βγαζει σχεδον τιποτα...
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Μονο το πατημα στην αρχη βγαζει... μετα δεν βγαζει σχεδον τιποτα... ακόμαΡωταω γιατι παλευα να καταλαβω γιατι ένα στέισον Megane 2 μου έφευγε ένα βραδυ σε ρεπριζ.
Μετα παρατηρησα σ' ένα σημειο με μπολικό φως που πατησε καλά ένα έντονο συννεφο μαυρίλας
Τοτε μου λυθηκαν οι απωρείες -
Αν το καυσιμο ειναι καλο μπορεις να δεις καπνο μονο αν ακολουθεις με τα προβολακια αναμενα!!!
...αφου φυσικα το εχει ξεκαπνισει λιγο πιο πριν!
Renault Clio IV