-
Sport pack δεν είναι η έκδοση ουτε οι ριγες κλπ
Είναι κάποια στοιχειά επιπλέον εξοπλισμου που αναγραφονται στην ιστοσελιδα και συνοδεύονται απο τις ζάντες αυτές που εμένα δεν μ' αρέσουν αλλα τεσπα
Οι ρίγες είναι παράγωγο των επιλογών εξατομικευσης σε εσωτερικους κι εξωτερικους χρωματισμους και λεπτομέρειες -
Μου είπαν πως 'είχαν κενό' και πως μπορούσα να περάσω για τεστ ντράιβ του Dynamic 0.9.
Αφού περίμενα γύρω στα 50 λεπτά, μου έκαναν τη χάρη να μου το δώσουν για περίπου ...8 (λεπτά), μαζί με τις μανούβρες για ξεπαρκάρισμα-παρκάρισμα ... Θυμήθηκα κάτι από εποχές ΜΑΒΑ ρε παιδί μου .
Στον μεγάλο κύκλο τετραγώνου που έκανα λοιπόν, μου άρεσε ΠΟΛΥ η αίσθηση του τιμονιού και το 'σιδέρωμα' των ανωμαλιών από τροχούς (195/55/16) κι ανάρτηση, χωρίς μάλιστα κανέναν ενοχλητικό θόρυβο . Το μοτεράκι είναι κάπως τραχύ αν επιταχύνεις με μεγάλη σχέση από χαμηλά και θέλει προσοχή με το γκάζι, για να μην δείχνει αστρονομικά νούμερα στιγμιαίας κατανάλωσης...
Κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου όταν είχα ανοίξει το καπώ (στηρίζεται με δύο αμορτισέρ παρακαλώ) ενός εκθεσιακού 0.9 Expression, ήταν το ότι επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο στον χώρο του κινητήρα, με σωλήνες, ντίζες και καλώδια ατάκτως ερριμμένα από 'δω κι από 'κει... Μάλλον απαράδεκτο, να μην υπάρχει πρόβλεψη για ένα καπάκι στον κινητήρα εν έτει 2012 ... -
Ok γουστα είναι αυτά για το μοτέρ
Εμένα μ' αρέσει να φαινονται λογο κακης εμπειρίας με τη Laguna.
Στο Fluence πχ που φαίνεται όλη η γκουρμε μακαροναδα και μπορεις να διακρίνεις τα παντα τρελένομαι γιατι μπορώ και ελέγχω μονος σχεδόν όλο το μοτερ + το πλαστικο που βρωμαει το καλοκαίρι κι όταν πιέζεται το αμαξι με διάρκεια -
@Govus, φωτοφραφιες; αντιπροσωπεια; Στις λακουβες ψαρευει το τιμονι, και σε τι βαθμο..;;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου όταν είχα ανοίξει το καπώ (στηρίζεται με δύο αμορτισέρ παρακαλώ) ενός εκθεσιακού 0.9 Expression, ήταν το ότι επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο στον χώρο του κινητήρα, με σωλήνες, ντίζες και καλώδια ατάκτως ερριμμένα από 'δω κι από 'κει...
Ετσι πρεπει... Αμαν με τα καπακια ολοι!!! Να το βλεπεις το μοτερ να το χαιρεσαι!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
@Govus, φωτοφραφιες; αντιπροσωπεια; Στις λακουβες ψαρευει το τιμονι, και σε τι βαθμο..;;Φωτογραφίες, όταν ανέβω στο Ring με την προσωπική μου φωτογράφο ...
Αντιπροσωπεία: sfak.
Τιμόνι: δεν ψαρεύει και είναι όπως πρέπει σφιχτό (η ηλεκτρονική κάνει θαύματα σήμερις...). -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου όταν είχα ανοίξει το καπώ (στηρίζεται με δύο αμορτισέρ παρακαλώ) ενός εκθεσιακού 0.9 Expression, ήταν το ότι επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο στον χώρο του κινητήρα, με σωλήνες, ντίζες και καλώδια ατάκτως ερριμμένα από 'δω κι από 'κει...
Ετσι πρεπει... Αμαν με τα καπακια ολοι!!! Να το βλεπεις το μοτερ να το χαιρεσαι!!!
Εγώ προτιμώ να είναι ξεσκέπαστο το μοτέρ για να μπορείς να βάλεις χέρι αν κάποια στιγμή χρειαστεί*. Καπάκια κλπ. που χρειάζονται ειδικά εργαλεία για να ανοίξουν είναι σπαστικά, αν δεν βρίσκεσαι δίπλα στο σπίτι σου.
*και τα σαντουιτσάκια στον χώρο του κινητήρα να ψήνονται γρηγορότερα.
@Govus
Καλοτάξιδο! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ προτιμώ να είναι ξεσκέπαστο το μοτέρ για να μπορείς να βάλεις χέρι αν κάποια στιγμή χρειαστεί*. Καπάκια κλπ. που χρειάζονται ειδικά εργαλεία για να ανοίξουν είναι σπαστικά, αν δεν βρίσκεσαι δίπλα στο σπίτι σου.
*και τα σαντουιτσάκια στον χώρο του κινητήρα να ψήνονται γρηγορότερα.
@Govus
Καλοτάξιδο!Καλά, πρέπει να βρω φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ ...
Όσο για την απόκτησή του; Ίσως το 1.2 με το EDC, αν ποτέ περισσέψουν περί τα 16-17 χιλιάρικα (σε κάποια άλλη ζωή δηλαδή ) ... -
Εχω συμπαθήσει πάρα πολύ αυτό το χρώμα:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3099448/
Δεν ξέρω αν θα αγόραζα τόσο χτυπητό χρώμα, αλλά το βλέπω και μου φτιάχνει τη μέρα.
Σε αυτό το χρώμα έχουν δοκιμή και οι 4Τ Δεκ και το τελευταίο Autobild.
-
Το εσωτερικό του είναι πολύ ωραίο έτσι (ε ρε και να χρειαστεί καμιά φορά ανταλλακτικό για μέσα, θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, όπως γελάμε εμείς τώρα με το δίχρωμο Clio II) σε σχέση με το κόκκινο, αλλά το εξωτερικό νομίζω ότι δείχνει όλες τις φλυαρίες του σχεδιασμού. Πολύ όμορφη απόχρωση γενικότερα όμως.
*ακόμα δεν έχω δει λάιβ, μπορεί και να εκτίθεμαι με αυτά τα ποστ περί σχεδιασμού. Συμπαθάτε με!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εχω συμπαθήσει πάρα πολύ αυτό το χρώμα:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3099448/
Δεν ξέρω αν θα αγόραζα τόσο χτυπητό χρώμα, αλλά το βλέπω και μου φτιάχνει τη μέρα.
Σε αυτό το χρώμα έχουν δοκιμή και οι 4Τ Δεκ και το τελευταίο Autobild.
ΠΡΟΤΕΚ ε?
Πάω αυριο να το δω απο κοντά γιατι θα έχω μια δουλιτσα προς τα εκεί
(να μου φύγει κι απορία για το μπλε εσωτερικο ) -
εγω θα γουσταρα κιτρινακι
-
Το είδα και το κιτρινάκι. Το έχει στη Μιχαλακοπούλου, όπως και γαλάζιο και ανθρακί.
Ωραίο είναι, αλλά προσωπικά πάντα με παραπέμπει σε ταξί αυτό το χρώμα.
Πάντως έχει βγάλει η Renault πολύ έντονα χρώματα, που σου φτιάχνουν τη διάθεση.
Εν τω μεταξύ τόσο το κίτρινο όσο και το γαλάζιο δεν επιβαρύνονται με χρέωση μεταλλικού. -
μηπως ξεθωριαζουν σα τα παλια καλα κοκκινακια?
-
Λογικά όχι. Δεν είναι απλά. Είναι πέρλα. Απλά δεν έχουν εξτρα επιβάρυνση. Που κάποιες εταιρείες τα χρεώνουν κάποιο ποσό συνήθως αρκετά μικρότερο του μεταλλικού.
-
Η πέρλα μικρότερο κόστος του μεταλλικού; Το ανάποδο νόμιζα εγώ.
Μήπως τα συγκεκριμένα χρώματα δεν επιβαρύνονται για να προωθηθούν ως χαρακτηριστικά της εταιρίας;
-
Και το Polo έχει κάτι τέτοια χρώματα που τα χρεώνει μισά του μεταλλικού. Και το twingo πριν το f/l είχε κάποια που τα χρέωνε 80-100 euro. Νομίζω πέρλα τα χαρακτηρίζουν. Επιφυλάσσομαι μήπως κάνω λάθος στο χαρακτηρισμό τους. Πάντως δεν είναι ίδια με τα απλά.
-
Τα κιτρινο, μπλε, ασπρο ειναι απλα χρωματα. Ολα τα υπολοιπα ειναι μεταλλικα.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
μηπως ξεθωριαζουν σα τα παλια καλα κοκκινακια?Και τα μεταλλικά ξεθωριάζουν ...
-
Αν το προσέχεις οποιοδηποτε χρώμα δεν παθαινει τίποτα
Το θέμα ειναι ποιος το κανει αυτο
Renault Clio IV