-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η αναζήτηση καλού σχολείου για το παιδί μου ομοιάζει με αναζήτηση καλού ορθοπεδικού για το σπασμένο καρπό του παιδιού από αυτόν που του προκάλεσε πρώτα καρκίνο λόγω άγνοιας, χαζομάρας, αμορφωσιάς και έλλειψης χρόνου...Τα περισσότερα παιδιά είναι καταδικασμένα από τους ηλίθιους γονείς τους εκ γεννετής...Η αναζήτηση καλού σχολείου θα βοηθήσει ελάχιστα τα ίδια, απλά θα καλμάρει τις τύψεις των γονιών για το πόσο λίγοι είναι οι ίδιοι ακόμα και για τη φύλαξη καναρινιού, όχι για την ανατροφή ανθρώπου...
Αν κάνουν τον κόπο να το διαβάσουν κάποιοι πιο προσεκτικά, θα δουν πως κάθε άλλο παρά γενικόλογο δεν είναι και αφορά ΠΡΟΦΑΝΩΣ, όλους τους γονείς, οι οποίοι, αν έκαναν την δουλειά τους σωστά, ελάχιστα θ' ασχολούνταν με το σχολείο του παιδιού, άντε ν' αποφύγεις λίγο αυτά που γίνεται εμπόριο ναρκωτικων, λευκής σαρκός κλπ, κατά τ' άλλα, αν οι βάσεις είναι σωστές, μια χαρά θα βγει το παιδάκι, χωρίς να πρέπει να κοστίσει ο κούκος αηδόνι...
Οι λόγοι που υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία, είναι περισσότερο κοινωνικοί, παρά μορφωτικοί. Και ο λόγος που οι γονείς στέλνουν τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο, είναι περισσότερο ψυχολογικοί, παρά πραγματικοί... Τα παραπάνω, αλλάζουν εν μέρει για τα πανεπιστήμια, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
(δεν είχα την τιμή να πληρώσω για την εκπαίδευσή μου, αλλά είχα την ...μέγιστη τιμή, να μπω σαν μοναδικός μαθητής στην ταξη ενός σχολείου που μόλις είχε γίνει από ιδιωτικό δημόσιο. Έχω λοιπόν προσωπική άποψη για το πόσο ...ανεβασμένο ήταν το επίπεδο )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Νομίζω ότι με την εισαγωγή αρρένων πάντως θα πέσει η ποιότητα . Χωρίς αυτούς νομίζω ήταν πιο.... αγριεμμένες
Θα μας πει ο Qsisειναι τεραστια τσολια
δεν εχω γνωρισει χειροτερες π@@τανες σε ολη μου τη ζωη και δε μιλαω για τιποτα ξεκωλακια(ολες ειναι παντα σεμνα ντυμενες ), μιλαω για καριολες που μπορουν να σου καταστρεψουν τη ζωηπιπες δυστυχως δεν ειχα τη τυχη να δοκιμασω , εχω ακουσει καλα λογια ομως
ηξερα και μια η οποια ηταν μεγαλο ονομα στην εποχη μου
ειχε φροντισει το μισο σχολειο στις τουαλετες..Αν δεν φρόντισε κι εσένα, ή είσαι κακομούτσουνος, ή αυτή είχε πολύ δουλειά!
-
η απλα σιχαινομαι τις πολυ τσουλες
τις λιγο τσουλες τις ανεχομαι -
τις λιγο τσουλες τις ανεχομαιΑν το γκομενάκι είναι φίνο, ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετά τσούλα. Πάντα μπορεί να γίνει περισσότερο... Αρκεί να έχεις όρεξη να της δείξεις τον τρόπο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τις λιγο τσουλες τις ανεχομαιΑν το γκομενάκι είναι φίνο, ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετά τσούλα. Πάντα μπορεί να γίνει περισσότερο... Αρκεί να έχεις όρεξη να της δείξεις τον τρόπο...
δε νομιζω οτι ειχα το απαραιτητο level και skill τοτε ωστε να δειξω κατι στη συγκεκριμενη, ηταν πολυ μπροστα
αλλα τη συμπαθουσα γιατι ηταν δηλωμενη πορνη και οχι σεμνοπουτανο οπως οι υπολοιπες -
-
δε νομιζω οτι ειχα το απαραιτητο level και skill τοτε ωστε να δειξω κατι στη συγκεκριμενη, ηταν πολυ μπροστα
αλλα τη συμπαθουσα γιατι ηταν δηλωμενη πορνη και οχι σεμνοπουτανο οπως οι υπολοιπεςΣυμπαθητική περίπτωση , σίγουρα... Κρίμα που δεν θα έχεις το τηλέφωνό της, αφού δεν είχες την τιμή να απολαύσεις τις υπηρεσίες της...
-
Έχω κάτι 'κολλητές' αν ενδιαφέρεσαι για τηλέφωνα [εμπίπτουν χαλαρά στην κατηγορία που περιγράφει ο Qsis, αν και οι φίλες τους εμπίπτουν στη κατηγορία που περιγράφεις εσύ ]
Αλλά πλέον έχουν γεράσει όπως και να το δείς
Ξέχασα όμως... έχεις αναθεωρήσει το ηλικιακόQsis πότε τέλειωσες; Φαντάζομαι μετά το 2000 [κάπου εκεί δεν άρχισαν να τελειώνουν οι πρώτοι αρρένες;]... Τπτ τελειόφοιτες του 96-97 μήπως ήξερες; Κυκλοφορούσαν κάτι δυνατά εκείνες τις χρονιές !
-
Δεν το έχω αναθεωρήσει!
Απλά είπα να δοκιμάσω και κάτι μεγαλύτερο αν προκύψει, αν και μετά από 1-2 πειράματα, δεν βλέπω φως!
(αν και παίζει ισχυρά μια 30άρα, καλό κορίτσι και με στήθος που θα έκανε τον Rataplan να κλαίει από συγκίνηση! Κι εγώ συγκινήθηκα είναι η αλήθεια! ) -
Η αναζήτηση καλού σχολείου για το παιδί μου ομοιάζει με αναζήτηση καλού ορθοπεδικού για το σπασμένο καρπό του παιδιού από αυτόν που του προκάλεσε πρώτα καρκίνο λόγω άγνοιας, χαζομάρας, αμορφωσιάς και έλλειψης χρόνου...
Τα περισσότερα παιδιά είναι καταδικασμένα από τους ηλίθιους γονείς τους εκ γεννετής...Η αναζήτηση καλού σχολείου θα βοηθήσει ελάχιστα τα ίδια, απλά θα καλμάρει τις τύψεις των γονιών για το πόσο λίγοι είναι οι ίδιοι ακόμα και για τη φύλαξη καναρινιού, όχι για την ανατροφή ανθρώπου...
Αν κάνουν τον κόπο να το διαβάσουν κάποιοι πιο προσεκτικά, θα δουν πως κάθε άλλο παρά γενικόλογο δεν είναι και αφορά ΠΡΟΦΑΝΩΣ, όλους τους γονείς, οι οποίοι, αν έκαναν την δουλειά τους σωστά, ελάχιστα θ' ασχολούνταν με το σχολείο του παιδιού, άντε ν' αποφύγεις λίγο αυτά που γίνεται εμπόριο ναρκωτικων, λευκής σαρκός κλπ, κατά τ' άλλα, αν οι βάσεις είναι σωστές, μια χαρά θα βγει το παιδάκι, χωρίς να πρέπει να κοστίσει ο κούκος αηδόνι...
Οι λόγοι που υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία, είναι περισσότερο κοινωνικοί, παρά μορφωτικοί. Και ο λόγος που οι γονείς στέλνουν τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο, είναι περισσότερο ψυχολογικοί, παρά πραγματικοί... Τα παραπάνω, αλλάζουν εν μέρει για τα πανεπιστήμια, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
(δεν είχα την τιμή να πληρώσω για την εκπαίδευσή μου, αλλά είχα την ...μέγιστη τιμή, να μπω σαν μοναδικός μαθητής στην ταξη ενός σχολείου που μόλις είχε γίνει από ιδιωτικό δημόσιο. Έχω λοιπόν προσωπική άποψη για το πόσο ...ανεβασμένο ήταν το επίπεδο )
Tώρα τι να πούμε; Ότι η θεωρητικολογία είναι ισχυρότερη από την πραγματικότητα;
Να πούμε κι άλλα τότε. Ότι άμα έχεις μάθει να οδηγείς σωστά, δεν χρειάζεσαι ούτε ζώνη ασφαλείας, ούτε κράνος γιατί δεν θα σου συμβεί ατύχημα. Ότι άμα έχεις μάθει πολεμικές τέχνες, δεν θα σε απειλήσει κανείς, ούτε κινδυνεύεις να τις φας αν βρεθείς σε επικίνδυνο μέρος. Ότι άμα σε αγαπούν και σε προσέχουν οι γονείς, σου έχουν δώσει ισχυρές αρχές και σε έχουν κατατοπίσει για τους κινδύνους, δεν θα σε εκμεταλλευτεί κανείς ή καμιά. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.Πάντα έξω από τον χορό, πάντα όμως....
Τι θα εξηγήσει κάποιος στην κοπέλα-καθηγήτρια που σηκώθηκε ένα παλικαράκι στην τάξη και της είπε 'Θα σε γ...σω μωρή καριόλα'; Ή στην αντικαταστάτριά της (η πρώτη την κοπάνισε άρον-άρον) που άλλος της είπε 'Σε γ..ώ και χ...ω'; Ότι το σχολείο αυτό είναι σαν όλα τα άλλα; Σίγουρα και οι μαθήτριες του ίδιου σχολείου είναι μια χαρά, κανείς δεν τις πειράζει, ούτε κινδυνεύουν επειδή οι γονείς τους 'έχουν κάνει καλή δουλειά'.
Τέλος πάντων, μόνο για όσους έχουν διάθεση να καταλάβουν: η επιλογή του σχολείου σήμερα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για δημόσιο ή ιδιωτικό. Οι αδιάφοροι γονείς θα περιοριστούν στη συμπλήρωση των χαρτιών που θα τους δώσει η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι άλλοι όχι. Και όσα γράφω δεν τα βγάζω από το -άσχετο- ξερό μου, έχω δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην εκπαίδευση σε διάφορες βαθμίδες, όχι φορουμικούς γνωστούς που αναλύουν πράγματα που δεν γνωρίζουν.
-
Μου φαίνεται σε λίγο θα μας τραγουδάς το παρακάτω Mάνο:
Coolio-Gangsta's ParadiseΣε τι κοινωνία θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα; Εμείς στα χρόνια μας ούτε βρίζαμε, ούτε...χύναμε στις καθηγήτριές μας!
Ρε σεις, δεν μπορεί να έχετε ...μεγαλώσει τόσο! Τις δικές μας καφρίλες τις ξεχνάτε; Τις κοπάνες, το κάπνισμα, το βρίσιμο, τις αποβολές , τις καταλήψεις! Του φούστη, μόνον σε μένα έτυχαν; Σε τέτοιο....υποβαθμισμένο σχολείο μόνον εγώ πήγα;
Κουφάλες, ζήλια , ψώρααααα!
-
Δαλιανίδη μου θύμισες.
Υπάρχει σύγκριση; Βλέπεις πραγματικές ομοιότητες; Κινδύνευσες ποτέ σοβαρά; Όχι τίποτα μπούφλες μεταξύ αγοριών, αλλά οργανωμένα πράγματα. Είχαμε κι εμείς κάτι παπαροπαρέες, πάντα υπήρχαν τέτοια, αλλά η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σήμερα. Φοβόταν ο καθηγητής να μιλήσει μήπως τον βάλουν στο μάτι; Σπάνια γίνονταν τέτοια.
Εν πάσει περιπτώσει, είπαμε, άλλο να τ' ακούς κι άλλο να τα γνωρίζεις. -
Δηλαδή, τα δικά μου είναι για τον Δαλιανίδη, ενώ τα ...δικά σου, είναι σοβαρότερα!
ΟΚ, κουμάντο στην τσέπη σου, προφανώς και δεν θα κάνω, εξάλλου, αν έχεις και κόρη, γιατί όχι, να βρει κι ένα καλό παιδί, όχι τίποτις αλήτες σαν τον koutsan κι εμένα και το χαλάσουν, πα πα, μακριά σου λέω!Εχω κι εγώ ζωντανά περιστατικά να διηγηθώ και ομολογουμένως έχουν σφίξει τα πράγματα ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ σχολεία στην Αθήνα... Στην επαρχία, μια από τα ίδια είναι, ενώ και στην Αττική, είπαμε, αναλόγως την περιοχή... Τώρα, εσύ, κάνε μια βόλτα στο δημόσιο της γειτονιάς σου κι αν δεις πολλά παπάκια απ' έξω, φύγε μακριά!
-
Άμα πρόσεχες και τι έγραφα...
Δεν αναφέρομαι μόνο στα ιδιωτικά, δεν προτρέπω κανέναν να πάει μόνο σε ιδιωτικά, απεναντίας μάλιστα. Το 'καλό' σχολείο δεν έχει σχέση με το αν το πληρώνεις. -
εντάξει ΟΚ ρε Μάνο. Απλώς αυτό που λέμε είναι ότι και τα ιδιωτικά δεν αποτελούν τον παράδεισο της προσοχής της μόρφωσης και της εκπαίδευσης. Τα ίδια σκατά κυκλοφορούν κι εκεί (και υπό προϋποθέσεις και χειρότερα). Και σκληρά ναρκωτικά είχαμε, και δηλωμένες πόρνες στα 14 τους (200δρχ η πίπα) και μαχαιρώματα.
Το μόνο σίγουρο (για μένα) και μη εξαιρεταίο είναι το ζήτημα των εγκαταστάσεων, το οποίο από μόνο του αποτελεί κριτήριο. Από 'κει και πέρα δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εντάξει ΟΚ ρε Μάνο. Απλώς αυτό που λέμε είναι ότι και τα ιδιωτικά δεν αποτελούν τον παράδεισο της προσοχής της μόρφωσης και της εκπαίδευσης. Τα ίδια σκατά κυκλοφορούν κι εκεί (και υπό προϋποθέσεις και χειρότερα). Και σκληρά ναρκωτικά είχαμε, και δηλωμένες πόρνες στα 14 τους (200δρχ η πίπα) και μαχαιρώματα.
Το μόνο σίγουρο (για μένα) και μη εξαιρεταίο είναι το ζήτημα των εγκαταστάσεων, το οποίο από μόνο του αποτελεί κριτήριο. Από 'κει και πέρα δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα.ε δε συγκρινεται ενας 'μαγκας' ιδιωτικου με εναν 'μαγκα' δημοσιου..
ο πρωτος ειναι εξ'ορισμου υπερφλωρος σε σχεση με τον αλλο.υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις βεβαια αλλα δεν ειναι το ιδιο..
(το μονο ιδιο ειναι οτι ολοι αυτοι ειναι γτπ)
-
ε δε συγκρινεται ενας 'μαγκας' ιδιωτικου με εναν 'μαγκα' δημοσιου..
ο πρωτος ειναι εξ'ορισμου υπερφλωρος σε σχεση με τον αλλο.υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις βεβαια αλλα δεν ειναι το ιδιο..
(το μονο ιδιο ειναι οτι ολοι αυτοι ειναι γτπ)
Δεν υφίσταται ο μάγκας του ιδιωτικού Δες και τι έγραψα παραπάνω. 'Μάγκες' ήταν μόνο μεταξύ τους. Όταν έβγαιναν στον πραγματικό κόσμο μάζευαν σφαλιάρες από κάθε κατεύθυνση [το ότι πενθήμερες δεν μας πήγαινεν επί τούτου σε νησιά με άλλα σχολεία δεν είναι ψέμμα ]
-
εκει στα ιδωτικα σχολεια σας εμαθαν να κοροιδευετε και την θρησκεια μας;
-
Όχι, τους τράβηξε η γοητεία του εξωσχολικού Μάκη-G60.
Ξεκόλλα κι εσύ τώρα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εκει στα ιδωτικα σχολεια σας εμαθαν να κοροιδευετε και την θρησκεια μας;εμεις ειμασταν ελληνορθοδοξο σχολειο με εκκλησια στο πραυλιο και τη γυναικα του Μεταλληνου λυκειαρχισσα
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ