-
respect στο avatar !!! ταιριαζει και στο υφος σου
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
respect στο avatar !!! ταιριαζει και στο υφος σουτι λε ρε μαλακα ,ηλιθιε.
http://www.youtube.com/watch?v=-zk45IbL-gU&feature=related
ακου στο τελος τι του λεει. -
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παντως θα πρεπει να ειναι καβλερο αμαξι στην οδηγηση.
πορσε-πισωκουνα-αλογα-οδικη συμπεριφορα.Με ιδανικη κατανομη βαρους, ΚΟΡΥΦΑΙΑ χειριστηρια (τιμονι, φρενα, κιβωτιο, αμεσο γκαζι), μοτερ ποιημα και στησιμο που αγγιζει την τελειοτητα, δεν περιμενεις κατι λιγοτερο...
P.S Λιγα λογια για τον γειτονα μου, ειναι ΠΑΛΙΚΑΡΙ και οδηγει και δυνατο εργαλειο.!
-
Πές λεπτομέρειες για το εργαλείο που οδηγεί.
Ο Ανεβλαβής είναι μεγάλη μορφή -
μορφαρα
-
Kοκκινο focus ST225.
Aπιστευτο, κι ομως αληθινο... -
O Aνεβλαβής;
Είναι ημίθεος και βάλε!!! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kοκκινο focus ST225.
Aπιστευτο, κι ομως αληθινο... -
Δεν τον μπορώ όλο βρίζει και ειρωνεύεται δεν κάνει και τπτ άλλο . Για κανένα manta είναι και ο ίδιος για μάντρα - στρούγκα δλδ.
σορρυ για το -
Με βάση τον προηγούμενο τιμοκατάλογο και βάζοντας ένα χ1.2 (για τη λίρα χοντρικά) και ένα +30-40% για παραπάνω φπα που έχουμε και γιατί οι έλληνες αντιπρόσωποι είναι αλανιάρηδες και χρεώνουν παπάδες έχουμε εντελώς χοντρικά τα επόμενα για boxster 10ετίας :
σέρβις μικρό : 600+ ευρώ (εντάξει, καλά είναι)
σέρβις μεγάλο : 900+ (το ζωνάρι λύθηκε)
ετήσια συντήρηση : 300 (το παντελόνι κατέβηκε)
φίλτρο βενζίνης : 200 (σιγά ρε παιδιά, φίλτρο είπαμε όχι αντλία!)
τακάκια μπροστά : 450 (βγήκε και το εσώρουχο)
μπαταρία (το κορυφαίο) : 350+ (σιγά ρε παιδιά. Τη μπαταρία του Πρίους φοράει?!)Γενικά όπως αναφέρθηκε και από άλλους φίλους είναι προφανές (και αναμενόμενο) ότι μιλάμε για μια αρκετά ακριβή συντήρηση. Φοβάμαι επίσης ότι οι τιμές αυτές στο καφενείο που ζούμε μάλλον θα είναι προς τα πάνω (σε ένα εξουσιοδοτημένο)...
Ο παίζων χάνει και ο έχων πληρώνει ΚΑΙ εδώ !
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν τον μπορώ όλο βρίζει και ειρωνεύεται δεν κάνει και τπτ άλλο . Για κανένα manta είναι και ο ίδιος για μάντρα - στρούγκα δλδ.
σορρυ για τοΔεν τον εχεις παρακολουθησει αρκετα...
Δες τον καπου απο την αρχη μεχρι το τελος καποιας εκπομπης και θα καταλαβεις...
Ειναι πολυ μπροστα... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Με βάση τον προηγούμενο τιμοκατάλογο και βάζοντας ένα χ1.2 (για τη λίρα χοντρικά) και ένα +30-40% για παραπάνω φπα που έχουμε και γιατί οι έλληνες αντιπρόσωποι είναι αλανιάρηδες και χρεώνουν παπάδες έχουμε εντελώς χοντρικά τα επόμενα για boxster 10ετίας :σέρβις μικρό : 600+ ευρώ (εντάξει, καλά είναι)
μπαταρία (το κορυφαίο) : 350+ (σιγά ρε παιδιά. Τη μπαταρία του Πρίους φοράει?!)Γενικά όπως αναφέρθηκε και από άλλους φίλους είναι προφανές (και αναμενόμενο) ότι μιλάμε για μια αρκετά ακριβή συντήρηση. Φοβάμαι επίσης ότι οι τιμές αυτές στο καφενείο που ζούμε μάλλον θα είναι προς τα πάνω (σε ένα εξουσιοδοτημένο)...
ετσι ειναι καποιος το ειπε πιο πανω τα μεταξοτα βρακια θελουν και .........κολλαρες
-
Με βάση τον προηγούμενο τιμοκατάλογο και βάζοντας ένα χ1.2 (για τη λίρα χοντρικά) και ένα +30-40% για παραπάνω φπα που έχουμε και γιατί οι έλληνες αντιπρόσωποι είναι αλανιάρηδες και χρεώνουν παπάδες έχουμε εντελώς χοντρικά τα επόμενα για boxster 10ετίας :σέρβις μικρό : 600+ ευρώ (εντάξει, καλά είναι)
η μπαταρια γιατι παει τοσο?
μηπως γιατι θελει 'περιεργα' εργατικα λογω της θεσης του κινητηρα?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
σορρυ για τοΚαλος ειναι. Απλα η προβολη μεσω των ΜΜΕ τονιζει περισσοτερο καποιες πτυχες του χαρακτηρα του.
Προσωπικα βρισκω τις αποψεις του τουλαχιστον ενδιαφερουσες.
Και δε βριζει. Απλα αυτα που λεει ακουγονται σα βρισιες... -
Θα ήθελα επίσης να συμπληρώσω στα περί γκομενικής αξιοπιστίας μιας παλιάς Πόρσε ότι σας έχει διαφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια. Μια παλιά Πόρσε δεν πιάνει μία π.χ. στο Κεφαλάρι και στην Πολιτεία (έχω δει πολλές Boxster, slk κ.α. 'παραπεταμένες' σε στενά και δίπλα στους κάδους ) γιατί φάτσα κάρτα ήταν τα 'καλά'.
Αν όμως κατηφορίσουμε στα δυτικά ή και σε μια επαρχιακή πόλη ακόμη και μια Πόρσε του 90 σε κάνει πρώτη μούρη στο Καβούρι (όχι ακριβώς εκεί δλδ αλλά παραδίπλα!).
Θέλω να πω ότι είναι σημαντικός παράγοντας (ΑΝ φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν με καίει και πολύ. Εμένα θα μου άρεσε να παραδεχτεί την όποια επιλογή μου ένας 'Γνώστης' και όχι ένα παρτάλι που ψωνίζεται για τη ρόδα ) το ΠΟΥ θέλεις να απευθυνθείς.
Αν και όπως αναφέθηκε από πολλούς δεν νομίζω ότι είναι ικανός παράγοντας να επηρεάσει αποφάσεις αυτό (εεε σόρυ ξέχασα που ζω!) και συν τοις άλλοις ο φίλος που άνοιξε το θέμα δεν μου έδωσε προσωπικά την εικόνα ότι καίγετια για αυτό αλλα για το 'πόσο θα του πάει' η συμβίωση με μια τέτοια ξεσκέπαστη κυρία.
-
H μπαταρία αλλάζει εύκολα είναι μπροστά και είναι λίγο τεράστια η τιμή δε που αναφέρθηκε ειναι υπερβολική. Μπορεί να γίνει και με 0 ευρώ η δουλειά στο σπίτι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η μπαταρια γιατι παει τοσο?
μηπως γιατι θελει 'περιεργα' εργατικα λογω της θεσης του κινητηρα?Δεν είμαι σίγουρος αλλά λογικά δεν θα την έχουν στριμωγμένη 'μέσα' στον κινητήρα και για λόγους ασφαλείας. Ή θα την έχουν μπροστά ή λίγο πιο πίσω. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να λυθούν πολλά πράγματα.
Edit: ΑΝ μου το έβγαλε σωστά το google, Πρέπει να είναι μπροστά :
Εdit No 2 : ωωωωωπ, με πρόλαβε ο κύριος άνωθεν !
-
Το κακο ειναι οτι εδω εχουμε μονοπωλιο στην επισημη καλυψη των συγκεκριμενων
αυτοκινητων με οτι αυτο συνεπαγεται.
Αν υπηρχε εστω μερικος ανταγωνισμος σε αντι/σωπους Porsche οι τιμες θα ηταν
ρεαλιστικες βαση των δυνατοτητων και των επιδοσεων της μαρκας.
Για τους μερακληδες και ψαγμενους ομως υπαρχει και η λυση καποιων καλων εγχωριων
μηχανικων που εξελισσουν και ιστορικα αγωνιστικα, οπως βεβαια και για αυτους που ταξιδευουν σχετικα συχνα στην Γειτονικη Ιταλια η δυνατοτητα επισημου και προσιτου
σερβις. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kοκκινο focus ST225.
Aπιστευτο, κι ομως αληθινο...εγω τον ειδα με φοκους πορτοκαλι ,κατω απο την γεφυρα της βεικου ,ετρεχε σαν παλαβος και γελαγε κιολας μονος του.
Μεταχειρισμένη Porsche Boxster