-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα μην συγκρινουμε μποξτερ με 106 ειναι ιεροσυλια, το οτι δεν πανε βημα οι απλες (με τις S κάτι γινεται) ειναι δεδομενο (για τα € που δινεις και το λουκ που εχουν) αλλα κα ιπαλι τι να λεει? Ωραια τον ξεσκισα τον πορσακια με το 11ετις μποξτερ με τα 200 ψοφιμια με την 106ρα μου....και?Ειμαι πιο μαγκας? Πιο γρηγορος? (νταξ ειμι μεχρι καποια χλμ, και αυτο μονο σε ευθεια ή σε πάρα πολυ κληστει διαδρομη) πιο τι? Δεν παυει αυτος να εχει ενα γαμάτο αμαξι, και εγω εν κουβα με 4 ροδες.ΥΓ εμενα το λιονταρακι μου 0-60 μιλια γράφει 6,8
εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο που λες..
κι εγω οταν παταω τις s στα φαναρια μπαινω στο πειρασμο να σκεφτω οτι τα λεφτα μου πιασαν τοπο , ενω ο αλλος παροτι εδωσε μια περιουσια εγω τον παταω αρα ειμαι πιο μαγκας, ομως προσπαθω να ερθω γρηγορα στην πραγματικοτητα, η οποια ειναι οτι η boxter ειναι καλυτερο αυτοκινητο απο το δικο μου
πολυ ακριβη ομως...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
.Κάνω άκρη .... τα 'παίρνω' τον αφήνω να περάσει μπροστά .... κατεβάζω ταχύτητα, του ανάβω την μεγάλη σκάλα (γιατί τώρα αυτός πάει αργα), μαζί με τα προβολάκια, τον πάω flat out μέχρι τα 170χαω και τον προσπερνάω. Αρχίζει να με πλησιάζει όταν έχω ''τελικίασει''' τον κουβά. Ηταν μια Ζ4. Από μέσα μου λέω, πρέπει να είναι η 2.0. Αμ δε .... ήταν η 2.5si. Σεβασμός στα rallakia, για αυτά που προσφέρουν με λίγα €€€.
στο θέμα μας τώρα .......... πόσο κάνει μτχ μια Lotus elise ???
το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΥΓ εμενα το λιονταρακι μου 0-60 μιλια γράφει 6,8
με ποσες αλλαγες;
δε νομιζω οτι γινεται 0-100 με λιγοτερες απο 2 αλλαγες στο ραλλυ
για αυτο και δυσκολα πεφτουν κατω απο 5' 0-100 οσα αλογα κι αν εχουνγια πες μας rantanplan
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα μην συγκρινουμε μποξτερ με 106 ειναι ιεροσυλια, το οτι δεν πανε βημα οι απλες (με τις S κάτι γινεται) ειναι δεδομενο (για τα € που δινεις και το λουκ που εχουν) αλλα κα ιπαλι τι να λεει? Ωραια τον ξεσκισα τον πορσακια με το 11ετις μποξτερ με τα 200 ψοφιμια με την 106ρα μου....και?Ειμαι πιο μαγκας? Πιο γρηγορος? (νταξ ειμι μεχρι καποια χλμ, και αυτο μονο σε ευθεια ή σε πάρα πολυ κληστει διαδρομη) πιο τι? Δεν παυει αυτος να εχει ενα γαμάτο αμαξι, και εγω εν κουβα με 4 ροδες.ΥΓ εμενα το λιονταρακι μου 0-60 μιλια γράφει 6,8
καλα ρε σεις τι παθατε? μα φυσικα και δεν συγκρινω boxter με 106 ειναι ποτε δυνατον? απλα το 0-100 ειπα και μια κοντριτσα που θυμαμαι οτι εκανα!!! τι ποιο μαγκας και τι ολα τα αλλα ??!! απλα μου εκανε εντυπωση που την εφαγε απο 106 στην ευθεια!!!
οποιος κανει κοντριτσες συμφωνα με την ψυχολογια εχει νευρωση και αναγκη να αναδειχθει καπου διοτι πιεζεται καπου αλλου και νιωθει κατωτερος !!
τωρα την κοντρα δεν την εκανα διοτι ηθελα να αναδειχθω μαγκας απλα να δω πως παει διπλα στο 106 μου
!!!
Αυτο -
.
Κάνω άκρη .... τα 'παίρνω' τον αφήνω να περάσει μπροστά .... κατεβάζω ταχύτητα, του ανάβω την μεγάλη σκάλα (γιατί τώρα αυτός πάει αργα), μαζί με τα προβολάκια, τον πάω flat out μέχρι τα 170χαω και τον προσπερνάω. Αρχίζει να με πλησιάζει όταν έχω ''τελικίασει''' τον κουβά. Ηταν μια Ζ4. Από μέσα μου λέω, πρέπει να είναι η 2.0. Αμ δε .... ήταν η 2.5si. Σεβασμός στα rallakia, για αυτά που προσφέρουν με λίγα €€€.
στο θέμα μας τώρα .......... πόσο κάνει μτχ μια Lotus elise ???
το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
κι όμως ..... το 106 είναι πιο γρήγορο .... ΔΕΝ λέω πιο καλό ....
-
o tsilis τα είπε όλα για μενα..πολύ ωραίο post.
μην ξεχνάμε πως μερικοί μεγαλώσαν έχοντας κάποιο όνειρο για κάποια αμάξια.. εγω ΑΝ ποτέ αξιωθώ να έχω την δυνατότητα να πάρω porsche και χρέπι να είναι θα την πάρω
-
η Ζ4 2.5 βγαζει 190 αλογα οποτε αστο καλυτερα.
-
η Ζ4 2.5 βγαζει 190 αλογα οποτε αστο καλυτερα.και πόσο ζυγίζει ?
-
η Ζ4 2.5 βγαζει 190 αλογα οποτε αστο καλυτερα.η 3λιτρη ομως ειναι διαολας
συγκρινεται ανετα με boxter s και κατι s2000 και λοιπα τα χει για πρωινο
δεν εχει 260 αλογα βεβαια, αλλα ειναι πολυ ελαφρια
-
υπαρχουν ραλλυ γυρω μας με 6,5 κιλα αν ιππο!!! δηλ ποσο πιο γρηγορο?????
-
και πόσο ζυγίζει ?
1350 κιλα
0-100 6.8
0-1000μετρα 27.3
-
και πόσο ζυγίζει ?
1350 κιλα
0-100 6.8
0-1000μετρα 27.3
106 μου ... 825kg
το θέμα μας είναι, ότι θέλω να πω, πως με το 106,
μπορείς να σταθείς απέναντι σε πολύ πιο ακριβούς/δυνατούς συνδυασμούς ....αν δεν το δέχεσαι ... Οκ ....
-
μονο σε πολυ κλειστες στροφες και παλι δυσκολα αν γλυστραει ο δρομος.
ανθρωπος κοντρακιας που το ειχε μου εχει πει οτι ειναι καλο για τρεξιμο αλλα μεχρι ενα οριο ,μετα γινεται ανεξελεγκτο ,φρεναρισμα σε στροφη απαγορευεται οπως και αφημα γκαζιου.
γιαυτο βλεπεις στους αγωνες τα πανε τσιτωμενα με μικρες σχεσεις.
σε ανοικτες στροφες χανει οτι πλεονεκτημα εχει στις κλειστες και τρομαζει. -
ανθρωπος κοντρακιας που το ειχε μου εχει πει οτι ειναι καλο για τρεξιμο αλλα μεχρι ενα οριο ,μετα γινεται ανεξελεγκτο ,φρεναρισμα σε στροφη απαγορευεται οπως και αφημα γκαζιου.
σε ανοικτες στροφες χανει οτι πλεονεκτημα εχει στις κλειστες και τρομαζει.το αποτομο αφημα βγαζει κολαρακια!!!και πας με αναποδο!! ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙς θα μεινεις με το πως παει σε στροφες!!
-
Βρε σεις... το έχετε καταλάβει ασφαλώς ότι είστε...
-
και πόσο ζυγίζει ?
1350 κιλα
0-100 6.8
0-1000μετρα 27.3
106 μου ... 825kg
το θέμα μας είναι, ότι θέλω να πω, πως με το 106,
μπορείς να σταθείς απέναντι σε πολύ πιο ακριβούς/δυνατούς συνδυασμούς ....αν δεν το δέχεσαι ... Οκ ....
και χουνται accent αμα καθεσαι και το πειραζεις και ριξεις πολλα λεφτα μπορει να συγκριθει με ferrari..
το 106 μαμα ειναι απλα ενα σβελτο αυτοκινητο με ωραιο στησιμο και αισθηση.
μην ειμαστε υπερβολικοι απο κει και περα..ξερεις δηλαδη που μπορει να φτασει μια φτιαγμενη boxter?
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Βρε σεις... το έχετε καταλάβει ασφαλώς ότι είστε...μα εδω ειναι το ζουμι
-
ναι ρε το ξερω αλλα το θεμα ειναι οτι το κανει και σε ανοικτες στροφες με αρκετα χιλιομετρα,πραγμα επικινδυνο γιατι εκει ο ελεγχος γινεται πολυ πιο δυσκολα
ειπαμε καλο αμαξι ειναι για σπορ οδηγηση αλλα για γνωστες. -
σε ανοικτες στροφες χανει οτι πλεονεκτημα εχει στις κλειστες και τρομαζει.ξεφεύγουμε ....
όταν ξεπεράσεις τα 150, θέλει λεπτούς χειρισμούς ..... αλλά οκ !!!!
-
κλασικα πραγματα!
κολλητος εχει εταιρικο accent coupe πηρε βολτα το 106 μου και τραβουσε τα .........(μαλλια του )
ελεγε πως δεν υπαρχει σαν το τιμονι του 106 (εχει και alfa gt!! )Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιά χαρά πάει η Boxter 2.5 tiptronic.Δεν της λείπουν τα άλογα.Συν πλην ένα δύο δευτερόλεπτα στα 0-100 δεν παίζουν κανένα ρόλο.Προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου.Η συνολική αίσθηση μετράει και εκεί η Boxter παίρνει άριστα.πολυ σωστος αυτη ειναι η ουσια της boxter πιο πολυ cruiser (gt) ειναι παρα hard core αυτοκινητο!!!
Μεταχειρισμένη Porsche Boxster