-
Φίλε 888888 ευχαριστώ για τις πληροφορίες - είχα απορία για την ύπαρξη καδένας ή ιμάντα.
Το ψάχνω τις τελευταίες μέρες για τον TSI 1.4 122hp και γενικά δεν βρίσκω ανησυχητικές ενδείξεις: όπως σημειώνετε όλοι αν είσαι τυπικός (ή λίγο παραπάνω προσεχτικός θα πρόσθετα εγώ) στην χρήση και συντήρηση μάλλον τα πράγματα εξελίσσονται φυσιολογικά. Εξαιρέσεις βέβαια πάντα θα υπάρχουν (το θέμα είναι να μη σου τύχει!).
Παιδιά μάλλον καταλήγω στο octavia. Ένας επιπλέον λόγος είναι και ότι δεν έχω εμπειρία από turbo κινητήρα μέχρι στιγμής (είμαι 40 χρονώ) και θέλω να δοκιμάσω και εγώ, μιάς και τα πράγματα φαίνονται πιο ώριμα από ποτέ. Αν μου βγεί ξινή η επιλογή, τι να κάνω θα την λουστώ!
Πάντως ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό με τα αυτοκίνητα που ανήκουν στο VW group να έρχονται χωρίς std ESP; Με χαλάει πολύ αυτό, αν το θέλεις να πρέπει να κάνεις παραγγελία και να περιμένεις μήνες...
-
Octavia τελικά; Μια χαρά επιλογή!...!
Είσαι και 40αρης (σε πλησιάζω... ) παίρνεις και ένα καλό turbo αυτοκίνητο, μια χαρά!...!
Ότι πρέπει για όλες τις ανάγκες ...
-
Ο χρήστης iannos35 έγραψε:
Ένας επιπλέον λόγος είναι και ότι δεν έχω εμπειρία από turbo κινητήρα μέχρι στιγμής (είμαι 40 χρονώ) και θέλω να δοκιμάσω και εγώ, μιάς και τα πράγματα φαίνονται πιο ώριμα από ποτέ.Καλά είσαι εσύ! Ο πατέρας μου στα 66 δοκίμασε το turbo και ξαναένιωσε
Με γειές -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλά είσαι εσύ! Ο πατέρας μου στα 66 δοκίμασε το turbo και ξαναένιωσεΤι λες ρε το θηρίο στα 66! Μωρέ μπράβο, μακάρι να τα φτάσω και να έχω και γω τέτοια όρεξη σε αυτή την ηλικία.
Με γειές
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, βοηθήσατε πολύ.
-
Ο χρήστης iannos35 έγραψε:
Φίλε 888888 ευχαριστώ για τις πληροφορίες - είχα απορία για την ύπαρξη καδένας ή ιμάντα.Το ψάχνω τις τελευταίες μέρες για τον TSI 1.4 122hp και γενικά δεν βρίσκω ανησυχητικές ενδείξεις: όπως σημειώνετε όλοι αν είσαι τυπικός (ή λίγο παραπάνω προσεχτικός θα πρόσθετα εγώ) στην χρήση και συντήρηση μάλλον τα πράγματα εξελίσσονται φυσιολογικά. Εξαιρέσεις βέβαια πάντα θα υπάρχουν (το θέμα είναι να μη σου τύχει!).
Παιδιά μάλλον καταλήγω στο octavia. Ένας επιπλέον λόγος είναι και ότι δεν έχω εμπειρία από turbo κινητήρα μέχρι στιγμής (είμαι 40 χρονώ) και θέλω να δοκιμάσω και εγώ, μιάς και τα πράγματα φαίνονται πιο ώριμα από ποτέ. Αν μου βγεί ξινή η επιλογή, τι να κάνω θα την λουστώ!
Πάντως ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό με τα αυτοκίνητα που ανήκουν στο VW group να έρχονται χωρίς std ESP; Με χαλάει πολύ αυτό, αν το θέλεις να πρέπει να κάνεις παραγγελία και να περιμένεις μήνες...
και αυτα που εχουν esp δεν απενεργοποιειται(τα καινουρια) εκει να δεις κολλημα...
-
Γράφω μετά από 3 έτη αλλά ..τεσπα..
εγώ αυτό που ξέρω από πρώτο χέρι είναι ότι τελικά πολλά tsi είχαν και έχουν προβλήματα με το κιβώτιο είδικα με τα συγχρονιζέ δευτέρας. Αν δεν σε χαλάει να σου λύσουν το κιβώτιο στα 40-80000 χλμ για συγχρονιζέ (τουλάχιστον) και να δώσεις κανα 2 κατοστάσια με τα εργατικά σε άτομο εκτός αντιπροσωπείας (γιατί μέσα θα σε πιούν το άίμα..) τότε άφοβα.
Εγώ θα πήγαινα ceed γιατί τελικά θα μου κόστιζε λιγότερο και γιατί δεν θα το πουλούσα μετά από μερικά χρόνια
-
Ο χρήστης abouts έγραψε:
Γράφω μετά από 3 έτη αλλά ..τεσπα..εγώ αυτό που ξέρω από πρώτο χέρι είναι ότι τελικά πολλά tsi είχαν και έχουν προβλήματα με το κιβώτιο είδικα με τα συγχρονιζέ δευτέρας. Αν δεν σε χαλάει να σου λύσουν το κιβώτιο στα 40-80000 χλμ για συγχρονιζέ (τουλάχιστον) και να δώσεις κανα 2 κατοστάσια με τα εργατικά σε άτομο εκτός αντιπροσωπείας (γιατί μέσα θα σε πιούν το άίμα..) τότε άφοβα.
Εγώ θα πήγαινα ceed γιατί τελικά θα μου κόστιζε λιγότερο και γιατί δεν θα το πουλούσα μετά από μερικά χρόνια
Δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση απο τον iannos35
Ceed 1.6 XL (S/W) Vs Octavia 5 FL 1.4tsi Combi