-
-
καλά κατάντησε αηδία αυτό πια...
-
ολα ειναι θεμα χημειας.. δεν ειναι η πρωτη φορα που εχουν κανει την πιο epic fail στρατηγικη ετσι οπως τα εκαναν αυτα ειναι λιγα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά κατάντησε αηδία αυτό πια...τι αηδία ρε συ; Είναι must ατάκα
-
1-2-3 παραλλαγές ήταν αστείες στην αρχή. Τώρα πια έχει ξυνίσει, αν δεν το βλέπεις δεν φταίω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1-2-3 παραλλαγές ήταν αστείες στην αρχή. Τώρα πια έχει ξυνίσει, αν δεν το βλέπεις δεν φταίω.Πωπω πίκρααααααααααααααααααααααα
-
@ elteo :
Διαλιέχτεεεεε
-
Ρε ελτεο μην ασχολεισαι..Σε λιγο θα θυμηθουν και το 2007 ε οχια??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ρε ελτεο μην ασχολεισαι..Σε λιγο θα θυμηθουν και το 2007 ε οχια??Εδώ το θυμάται ακόμα ο ποπός του Αλόνσο, εγώ δεν θα το θυμάμαι;
'Vitaly, Alonso is NOT faster than you. Can you confirm you find this as funny as we do?'
-
Δια την ιστορίαν πάντως παλουκάρια, προσωπικά δεν έχω 'πρόβλημα με τον Αλόνσο' (μπράβο του πχ που το έφτασε μέχρι τους -4, κι αν το 'παιρνε επάξια θα 'ταν), κι ούτε με την Confirmaria (...που επίσης το πάλαιψε αρκετά).
Πειραχτήρι είμαι απλώς, και αν κάπου δοθεί αφορμή για πλάκα, πέφτω με τα μούτρα.
Αν κανείς το παίρνει προσωπικά, κακό δικό του, διότι η πρόθεσή μου δεν είναι να μειώσω κανέναν, πόσο μάλλον φιλάθλους. -
Αν και προφανώς δεν με χαλάει το δούλεμα στην Ferrari, είναι γεγονός ότι μετά από πολλές επαναλήψεις παύει να είναι αστείο.
Το ίδιο είχε γίνει και με το Stepneygate με το φωτοτυπικό. Ακούγαμε το ίδιο αστείο για 2 χρόνια. -
Φορ δε ρέκορντ πάντως, δεν είναι ακριβώς το ίδιο αστείο το αποπάνω, έστω κι αν πατάει στη γνωστή συνταγή.
Αλλά οκέηκ. -
-
προσεξτε τον DC απο πίσωωωω
ΛΥΣΣΑΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
-
-
XAXAXA Κορυφη ο webber!
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Mega...