Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Σκεψεις-Βλεψεις για Ford Puma 1.7
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Σκεψεις-Βλεψεις για Ford Puma 1.7
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    23
    52
    206
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      charmak66 last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:

Μετριότητα το κουπέ;

ε όχι
      ήταν απλά άριστο
      adis ζήτα συγγνώμη ή γκόου χόουμ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        adis4gr last edited by

ζητησα ηδη συγνωμη μοναδικη αγαπη μου

αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει...

για τον Μπιχλα87 να πω οτι θα προσφερει αρκετο κοινωνικο εργο με την αποκτηση ενος Πουμα...

τεσπα, γουστα ειναι αυτα και κανεις δε μπορει να παει εναντια σε αυτα! οποτε καλοριζικο ναναι και καλοταξιδο!

• S
          stormold last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
          Kαλά ρε συ, πλάκα κανεις? Το αμαξι σου φταιει που εφυγε? Αυτο μου θυμιζει ολα τα 18χρονα που γκρεμιζανε τις μπαριερες με τα σαξοραλλα και λεγανε οι διαφοροι ειδικοι, φιλοι/συγγενεις τους οτι το αμαξι ηταν σκοτωστρα. Καποια αμαξια αν το εχεις λιγο κανουν παπαδες....αν δεν το εχεις σε στελνουν για να σε ψαλουν οι παπαδες.

Τι πλάκα;
          Εκατοντάδες φορές έχω περάσει από τον ίδιο δρόμο, με την ίδια ταχύτητα πρώτη φορά μου έφυγε αυτοκίνητο. Και σιγά την ταχύτητα που πήγαινα. 90χιλ/ώρα στην Λεωφόρο Μαραθώνα στις διαδοχικές στροφές...

Δεν είμαι από αυτούς που τα σκίζουν...

• S
            stormold last edited by

Ο χρήστης charmak66 έγραψε:

Μετριότητα το κουπέ;

ε όχι
            ήταν απλά άριστο
            adis ζήτα συγγνώμη ή γκόου χόουμ

Είστε υπερβολικοί...
            Αναρωτιέμαι αν έχετε οδηγήσει ποτέ Hyundai Coupe ...

Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες.

• S
              stormold last edited by

Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
              Μμμ ναι, δεν ημουν σαφης, στο puma αναφερομουν. Για την συμπεριφορα της αλφα σε σχεση με τα μικρα δεν αμφιβαλλω, το puma ομως λογικα την παταει . Την 147 την ψιλοαποκλειω σαν επιλογη, το puma ως παιδικος ερωτας θα ηταν απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που θα ξεφευγα απο τα κλασικα γερμανικα-γερμανοτραφη μικρα.

χμμμ... έχω την εντύπωση ότι η Alfa ίσως να έχει καλύτερη συμπεριφορά. Το Puma έχει το ίδιο πλαίσιο με το Fiesta εκείνης της εποχής.
              *Το KA, το ανανεωμένο Φιέστα και το Πούμα
              δηλώνουν από μακριά ότι είναι αυτοκίνητα της ίδιας εταιρίας, χωρίς όμως να μοιάζουν
              υπερβολικά μεταξύ τους, ώστε να αμφισβητείται η ξεχωριστή υπόστασή τους.
              Eκτός της οπτικής συγγένειας τα τρία αυτά μοντέλα έχουν ένα ακόμα κοινό σημείο:
              βασίζονται στο πλαίσιο του Φιέστα, για τους γνωστούς λόγους περιορισμού του κόστους
              εξέλιξης, τακτική που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από όλους σχεδόν τους
              κατασκευαστές. Tο αξιοσημείωτο όμως στην περίπτωση της Φορντ είναι ότι η ίδια βάση
              χρησιμοποιείται για τρία μοντέλα με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα: ένα αυτοκίνητο πόλης,
              ένα υπέρ-μίνι και ένα σπορ κουπέ.

http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=6335
              *

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • ?
                A Former User last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
                Τι πλάκα;
                Εκατοντάδες φορές έχω περάσει από τον ίδιο δρόμο, με την ίδια ταχύτητα πρώτη φορά μου έφυγε αυτοκίνητο. Και σιγά την ταχύτητα που πήγαινα. 90χιλ/ώρα στην Λεωφόρο Μαραθώνα στις διαδοχικές στροφές...

Όπως και να έχει είναι ανθρώπινο λάθος (όλο δικό σου), είτε έκανες λάθος τιμονιά ή φρενάρισμα είτε δεν έλαβες υπόψη σου την πιθανότητα αλλαγής συνθηκών πχ φθορά πίεση ελαστικών, φορτίο αυτοκινήτου, πτώση αμορτισέρ, υγρασία, σκόνη ή υγρά ή άλλα αντικείμενα στην άσφαλτο, φθορά της ασφάλτου κλπ.

Το Puma το 1,4 το είχε μια ξαδέλφη μου και θυμάμαι ήταν πολύ όμορφο αλλά μέσα για τους πίσω πολύ κλειστοφοβικό. Το 1,7 είχε πολύ καλό κινητήρα από τη Yamaha νομίζω. Υπάρχει και σχετικό club για να ενημερωθεί σωστά γιατί εδώ, όπως είναι προφανές , έχουμε ξεφύγει...

• elteo
                  elteo last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                  Υπάρχει και σχετικό club για να ενημερωθεί σωστά γιατί εδώ, όπως είναι προφανές , έχουμε ξεφύγει...

Οπως τα λες! Μόνο στα clubs αποκομίζεις πληροφορίες για το αμάξι που σε ενδιαφέρει.

/offtopic από μένα

• S
                    stormold last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                    Όπως και να έχει είναι ανθρώπινο λάθος (όλο δικό σου), είτε έκανες λάθος τιμονιά ή φρενάρισμα είτε δεν έλαβες υπόψη σου την πιθανότητα αλλαγής συνθηκών πχ φθορά πίεση ελαστικών, φορτίο αυτοκινήτου, πτώση αμορτισέρ, υγρασία, σκόνη ή υγρά ή άλλα αντικείμενα στην άσφαλτο, φθορά της ασφάλτου κλπ.

Μπα. Κανένα λάθος. Απλά δεν έχει τον όγκο του κουπέ που κράταγε καλύτερα στην άσφαλτο.
                    Το 207 είναι πολύ ποιο ψηλό, γέρνει και στις στροφές, έχει και πολύ ποιο ευαίσθητο τιμόνι, είναι κάπως γυναικείο...

• S
                      stormold last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

Υπάρχει και σχετικό club για να ενημερωθεί σωστά γιατί εδώ, όπως είναι προφανές , έχουμε ξεφύγει...

Οπως τα λες! Μόνο στα clubs αποκομίζεις πληροφορίες για το αμάξι που σε ενδιαφέρει.

/offtopic από μένα

/In topic από μένα...

Σχετικό...
                      Μην ορκίζεστε κιόλας ...

• elteo
                        elteo last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:

/offtopic από μένα

/In topic από μένα...

Σχετικό...
                        Μην ορκίζεστε κιόλας ...

Εκεί μέσα βλέπεις σχεδόν όλα τα προβλήματα που βγάζουν ....πίστεψε με! Τα γράφουν θέλουν δεν θέλουν γιατί θέλουν να βρουν λύση από τα άλλα παιδιά.
                        Εδώ μέσα απλά βλέπεις οπαδηλικι....δυστυχώς.

• H
                          highfidelity last edited by

Έχω οδηγήσει το τελευταίο Coupe για κάποια χιλιόμετρα και το 207 1.4 για πολύ περισσότερα. Το πρώτο το βρήκα πολύ σκληρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο... Το 207 έχει εξαιρετικό πάτημα και το κάνεις ό,τι θέλεις πάνω στην στροφή! Παρόλο το...ψόφιο του πράγματος (και το Hyundai δεν είναι και...πύραυλος, απλώς είναι λίγο καλύτερο...), στην στροφή το βάζεις με ό,τι γωνία γουστάρεις και το βγάζεις είτε με μούτρα, είτε με το πλάι. Επίσης, δεν κατάλαβα κοπάνημα από τον ημιάκαμπτο σε καμία περίπτωση.
                          Οδηγώντας το δίπλα δίπλα με την Xsara, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, βέβαια, για ποιο λόγο να πετάξεις τους υστερούντες για να βάλεις ημιάκαμπτο, αφού η Citroen είναι παντού πιο άνετη και με καλύτερο κράτημα...

Βέβαια, να πω πως εμένα μου αρέσουν τα μαλακά αυτοκίνητα, αφού θεωρώ πως ταιριάζουν περισσότερο και με τον τρόπο οδήγησής μου , αλλά και με το οδικό δίκτυο της Ελλάδας... Η Xsara, μπορεί να περνάει με 200 (τα οποία γενικά έρχονται εύκολα...) από τα κομμάτια της Εγνατίας με την προσωρινή άσφαλτο που είναι γεμάτα ανωμαλίες και να μην καταλαβαίνεις τίποτε, ενώ και στο στροφιλίκι, χάρη στα ελαστικά σινεμπλόκ του πίσω άξονα , θα είναι απόλαυση. Το 207 είναι πιο κλασικό προσθιοκίνητο στις αντιδράσεις του, λιγότερο διασκεδαστικό. Το Coupe, αν εξαιρεσεις το ποιοτικό του εσωτερικό, ειδικά για το τότε που παρουσιάστηκε, οδηγικά δεν λέει όσα τα δύο γαλλάκια, ειλικρινά...
                          Βέβαια, φαντάζομαι θα αποδειχτεί σκύλος αξιοπιστίας, αλλά you can't win 'em all...

• S
                            stormold last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:
                            Εκεί μέσα βλέπεις σχεδόν όλα τα προβλήματα που βγάζουν ....πίστεψε με! Τα γράφουν θέλουν δεν θέλουν γιατί θέλουν να βρουν λύση από τα άλλα παιδιά.
                            Εδώ μέσα απλά βλέπεις οπαδηλικι....δυστυχώς.

Nαι, αν μπεις όμως και ανοίξεις ένα θεματάκι να δεις για πότε τα κάνουν όλα γαργάρα...και τα αναμασούν... Άσε που δίνουν και λανθασμένες πληροφορίες πολλές φορές.
                            Το έχω διαπιστώσει πολλές φορές... Ειμαι σε πολλούς τέτοιους χώρους γραμμένος...

Το χειρότερο όμως ξέρεις ποιο είναι;
                            Να πάρεις γνώμες από ανθρώπους που ζουν 'για ένα αυτοκίνητο' ή 'έναν κατασκευαστή'. Αυτό είναι το χειρότερο.
                            Ακόμη και με προβλήματα υμνούν τις επιλογές τους ...

υ.γ. elteo θυμάσαι το USB; ... Άστο... Αυτά εννοώ...

• S
                              stormold last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                              ....

Εγώ έχω αντίθετη άποψη. Είχα το κουπέ έχω το 207GT και βλέπω και ζω καθημερινά τις διαφορές τους.

Το 207GT με την 17άρα θανατηφόρα ζάντα και την σκληρότερη ανάρτηση και με το θανατηφόρο ελαστικό 205/45 είναι απλά ταλαιπωρία.
                              Ούτε grand tourismo ούτε tourismo. Μόνο επιδόσεις και σβελτάδα και αυτή με προσοχή.

Θόρυβος κύλισης από τα θεόσκληρα ελαστικά, ηχομόνωση σχεδόν ανύπαρκτη στους θόλους (θόλοι χάρτινοι; και όμως είναι γεγονός).
                              Ανάρτηση; Γκάπα-γκούπα όλη την ώρα. Πίσω το αμάξωμα κοπανάει σαν χταπόδι και κάνει και κάτι περίεργα πέρα-δώθε.
                              Κάθε μέρα που περνά διαπιστώνω καινούρια πράγματα (και αρνητικά αλλά και θετικά)

Από μία πρώτη άποψη θεωρώ πως αυτά τα αυτοκίνητα έχουν ημερομηνία λήξης.
                              Υπολογίζω ότι σε 2 χρόνια το πολύ να έχει διαλυθεί.

Στο κουπέ τα αρνητικά ήταν ... έλα ντε ... ποια ήταν;...
                              χμμμ.. το χρώμα ίσως; κάπως ευαίσθητο; α! και το εργοστασιακό λάστιχο. Μάπα. Hankook.

• H
                                highfidelity last edited by

Με...τρομάζεις με αυτά που γράφεις για την ανάρτηση του 207! Αν του Coupe ήταν τόσο καλύτερη σε άνεση, του 207 πρέπει να είναι...τραγική!

Βάλε ένα σετάκι ελατήρια-αμορτισερ από 1.4 , αλλά θα ψηλώσει και θα φαίνεται άδειος ο θόλος!

Ίσως να φταίει πως σε σκληρές ρυθμίσεις να φαίνονται τα μειονεκτήματα του ημιάκαμπτου, κάτι που στο Coupe με τα McFerson (αν δεν λαθεύω...) πίσω, δεν φαινόταν...

Να πω μερικά ακόμη μειονεκτήματα του Coupe;
                                -Μέτριες επιδόσεις, ειδικά αν σκεφτείς το χαρακτήρα του.
                                -Κακοί χώροι για τους πίσω επιβάτες, μόνον μικρά παιδιά χωρούσε.
                                -Κακή μεταπώληση, λόγω εικόνας της φίρμας.

Θετικά επίσης:
                                -Κράτημα, συμπεριφορά στο δρόμο.
                                -Εσωτερικό. Εξαιρετικά υλικά για την τιμή του.
                                -Τιμή/Εξοπλισμός. Συνηθισμένη σ' αυτά η Hyundai, αλλά αν το συγκεκριμένο είχε σήμα άλλου κατασκευαστή, θα κόστιζε πολύ περισσότερο. Πιθανόν να είχε και ένα καλύτερο μοτέρ βέβαια...

Συμπερασματικά, μιας και μιλάμε για Puma και λοιπά: το Coupe είναι σαφώς προτιμότερη επιλογή από το Puma, κι ας έχει πλεονέκτημα στο κράτημα και στο...μη κορεάτικο το Ford! Λογικά, με 7Κ βρίσκεις εύκολα ενα Coupe σε καλή κατάσταση, έστω όχι με τόσα λίγα χιλιόμετρα με αυτό που είχε ο Storm.

Εγώ βέβαια, θα προτιμούσα κάτι πιο συμβατικό, πχ θεωρώ στα ίδια λεφτά, ένα 206 GTI 1.6 σαφώς καλύτερη επιλογή, αφού έχει καλύτερο κράτημα, επιδόσεις, εξοπλισμό και μάλλον μούρη από τα προανεφερθέντα, αλλά περι ορέξεως...

• S
                                  skous last edited by

Ωραίο το Puma δεν λέω...

Και εγώ το σκεφτόμουν παλιά....
                                  Μετά είδα και focus 1.8, opel astra coupe και κατέληξα σε renault Megane Coupe.

Γενικά με το puma πιστεύω θα έχεις ένα θεματάκι μετά εάν θέλεις να το πουλήσεις... τουλάχιστον μεγαλύτερο από τις άλλες επιλογές...

Πάντως απο αξιοπιστία κλπ είναι μια χαρά σχετικά, όμως δνε θα το έλεγα fun to drive, ίδιο με fiesta είναι περίπου

• S
                                    stormold last edited by

High το έχω φιλοσοφήσει πλέον το θέμα.
                                    Αυτοκίνητα τύπου 207GT είχα και παλιότερα. Όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα.
                                    Ενώ στις απλές σειρές με απλά ελαστικά μεγάλου προφίλ και άνετη ανάρτηση ήταν μία χαρά αυτοκίνητα στις σειρές sport ήταν σκληρά, άχαρα στο οδόστρωμα και πάντα επικίνδυνα. Κατά ένα περίεργο λόγο όλα διαλυόντουσαν σύντομα. Η ανάρτηση τα έσκιζε. Πιστεύω ότι τέτοια αυτοκίνητα ο κατασκευαστής δεν τα μελετά και ιδιαίτερα.
                                    Είναι απλά αυτοκίνητα πόλης που τα φορτώνει με δύναμη, σκληρή ανάρτηση, ένα αισθητικό ζαντολάστιχο και αυτά. Το υπόλοιπο αυτοκίνητο παραμένει ως έχει.
                                    Δεν είναι τυχαίο που δεν βρήκα να κάνω test drive σε 207GT.
                                    Και δεν είναι τυχαίο που για αισθητικούς λόγους μπαίνει το ελαστικό-ζάντα 205/45/17 ενώ θα έπρεπε να είχε 195/55/16.
                                    Αν είχα κάνει test drive θα καταλάβαινα ότι το σασί ταλαιπωρείται από λάστιχο/ζάντα/ανάρτηση.

Αυτοκίνητα όπως το κουπέ, όλα τα κουπέ, εξελίσσονται πάνω στο σασί τους, από την αρχή.
                                    Έχω μπει σε Celica 10ετίας και ήταν άριστη. Έχω μπει όμως σε ASTRA G Coupe και ήταν χάλι.
                                    Δεν είναι τυχαίο που το Hyundai Coupe ενώ φαίνεται και είναι πολύ χαμηλωμένο ωστόσο παρέχει ιδιαίτερη άνεση χωρίς να πονά η μέση.
                                    Σε αντίθεση με το 207GT που ενώ είναι σαν ΚΑΤΣΙΚΙ η σκληρή του ανάρτηση κουράζει πάνω από οδικές ανωμαλίες. Είμαι σίγουρος ότι οι Γάλλοι δεν δοκίμασαν το αυτοκίνητο σε δρόμους με ανωμαλίες.

Από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι το Hyundai Coupe στην Ελλάδα θάβεται από τον ασθενικό κινητήρα του, αλλά σε αυτό δεν φταίει η Hyundai. Φταίει το κράτος.
                                    Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί για κινητήρες 2000cc και 2700cc. Τον τελευταίο κινητήρα τον έζησα από κοντά στην Αμερική. Άλλη αίσθηση...
                                    Κακοί χώροι; Σίγουρα. Πίσω είναι ανύπαρκτοι. Αλλά τεράστιο πορτμπαγκάζ.
                                    Μεταπώληση; Κακή. Ναι. Πόσοι άραγε θέλουν Hyundai Coupe. Εκτός από μένα δεν ξέρω κανέναν άλλον...

Αν όμως κάποιος θέλει αξιόπιστο αυτοκίνητο, σε πολύ καλή τιμή με Coupe αμάξωμα και πολύ καλό εξοπλισμό τότε και το Hyundai Coupe είναι μία τίμια πρόταση.

Ωστόσο πολύ καλές προτάσεις θεωρώ και τα Puma/Megane Coupe/Tigra.

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                                    Με...τρομάζεις με αυτά που γράφεις για την ανάρτηση του 207! Αν του Coupe ήταν τόσο καλύτερη σε άνεση, του 207 πρέπει να είναι...τραγική!

Βάλε ένα σετάκι ελατήρια-αμορτισερ από 1.4 , αλλά θα ψηλώσει και θα φαίνεται άδειος ο θόλος!

Ίσως να φταίει πως σε σκληρές ρυθμίσεις να φαίνονται τα μειονεκτήματα του ημιάκαμπτου, κάτι που στο Coupe με τα McFerson (αν δεν λαθεύω...) πίσω, δεν φαινόταν...

Να πω μερικά ακόμη μειονεκτήματα του Coupe;
                                    -Μέτριες επιδόσεις, ειδικά αν σκεφτείς το χαρακτήρα του.
                                    -Κακοί χώροι για τους πίσω επιβάτες, μόνον μικρά παιδιά χωρούσε.
                                    -Κακή μεταπώληση, λόγω εικόνας της φίρμας.

Θετικά επίσης:
                                    -Κράτημα, συμπεριφορά στο δρόμο.
                                    -Εσωτερικό. Εξαιρετικά υλικά για την τιμή του.
                                    -Τιμή/Εξοπλισμός. Συνηθισμένη σ' αυτά η Hyundai, αλλά αν το συγκεκριμένο είχε σήμα άλλου κατασκευαστή, θα κόστιζε πολύ περισσότερο. Πιθανόν να είχε και ένα καλύτερο μοτέρ βέβαια...

Συμπερασματικά, μιας και μιλάμε για Puma και λοιπά: το Coupe είναι σαφώς προτιμότερη επιλογή από το Puma, κι ας έχει πλεονέκτημα στο κράτημα και στο...μη κορεάτικο το Ford! Λογικά, με 7Κ βρίσκεις εύκολα ενα Coupe σε καλή κατάσταση, έστω όχι με τόσα λίγα χιλιόμετρα με αυτό που είχε ο Storm.

Εγώ βέβαια, θα προτιμούσα κάτι πιο συμβατικό, πχ θεωρώ στα ίδια λεφτά, ένα 206 GTI 1.6 σαφώς καλύτερη επιλογή, αφού έχει καλύτερο κράτημα, επιδόσεις, εξοπλισμό και μάλλον μούρη από τα προανεφερθέντα, αλλά περι ορέξεως...

• elteo
                                      elteo last edited by

Storm, βάλε 16αρες να δεις θεού πρόσωπο. Ηδη ο drdinos ενδιαφέρεται για τις ζάντες σου. Τι το σκέφτεσαι;

• S
                                        stormold last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:
                                        Storm, βάλε 16αρες να δεις θεού πρόσωπο. Ηδη ο drdinos ενδιαφέρεται για τις ζάντες σου. Τι το σκέφτεσαι;

Δεν το σκέφτομαι. Αν το ήξερα ρε gamoto θα το έπαιρνα με τις ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ 16άρες SPA.

Kοίτα εδώ.
                                        http://www.topspeed.com/cars/peugeot/20 ... 99361.html

Είναι το 207 με 150 άλογα και τις 16άρες SPA με ελαστικό 195/55/16...

Ωραία ζάντα και πλένεται και πανεύκολα... Αυτή τη ζάντα θέλω...

Το ασημένιο δεν ξέρω τι ζάντα φοράει. Ωραία και αυτή ...
                                        http://www.topspeed.com/cars/peugeot/20 ... tures.html

• R
                                          ratanplan last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:

Τι πλάκα;

+1

Το πουμα ειναι ενα διασκεδαστικο αυτοκινητακι, θυμιζε αρκετα 106, ειδικα το 1,7 ειχε και παραπλησιες επιδοσεις.

• C
                                            corsair last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:

Το πουμα ειναι ενα διασκεδαστικο αυτοκινητακι, θυμιζε αρκετα 106, ειδικα το 1,7 ειχε και παραπλησιες επιδοσεις.

Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι θαβεις το 106....

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ