-
Εμένα μου είπαν να ΠΑΡΑΛΑΒΩ το ειδοποιητήριο μετά της 1-1-2010!
-
Πολύ κοροϊδία ρε παιδιά όμως. Όλα αυτά περιβαλλοντικά και λοιπές μαλακίες είναι για να δικαιολογήσουν τα χρήματα που τρώνε. Είναι πολύ
-
και που είσαι ακόμα ........ θα κόψουν κατά τουλάχιστον 6.000€ στους υπάλληλους το αφορολόγητο, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε τουλάχιστον +1000-2000€, χαλαρά στην εφορία, οι αποδείξεις που θα βάλουν να μαζέψουμε για να τα γλυτώσουμε θα είναι από λίγες οικονομικές δραστηριότητές με αποτέλεσμα να .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για τη μηχανή 600cc '98 =>περιμένω...Δε θα υπάρξουν αλλαγες στα τελη κυκλοφορίας των δικύκλων, τουλάχιστον για φέτος.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όπως πέρσι και πρόπερσι θα πάρουν τα @@ μου . Αυτά που τους λείπουν να πάνε να τα πάρουν από εκεί που ξέρουν και κάνουν την παλαβή.Και κυκλοφορώ σε δρόμους που υπάρχει και συνοριοφυλακή , ανάθεμα αν με έχουν σταματήσει 1 φορά στα 2 χρόνια.
Καλά αν δεν τα πληρώσεις δεν στα ζητάει η εφορία και μάλιστα με ποινή, όταν βγαίνει το εκκαθαριστικό;; Έτσι φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνεται...
Αλήθεια οι συνοριοφύλακες σταματάνε και κοινούς θνητούς με ελληνικά αυτοκίνητα ή μόνο τις νταλίκες κλπ;; -
Έλα ντε δεν γίνεται βεβαίωση στην εφορία?
Σταματάνε και ιχ για λαθρομετανάστες κλπ
-
Εμένα δε με σταμάτησαν ποτέ.... Μόνο τροχαίοι.
-
Κάθε καλοκαίρι στο Πευκοχώρι την στήνουν στις ''πληροφορίες'' και με σταματάνε κοιτάνε τη φάτσα μου και μόλις δουν ότι μιλάω άπταιστα τη γλώσσα με αφήνουν.
-
578 για τα 2000 κυβικά
-
184 ευρώ για 1586 κ.εκ μου ήρθε προχθές.
Για το μηχανάκι δεν ήρθε και ούτε θα έρθει για πρώτη φορά, αφού είναι κάτω από 300 κ.εκ. και απαλλάσσεται. Καλό αυτό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
578 για τα 2000 κυβικάέτος 1ης κυκλοφορίας?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
578 για τα 2000 κυβικά
έτος 1ης κυκλοφορίας?
428 + 150 o εξτρά φόρος κατοχής κυβικών..
-
Ταχυδρόμος γράαααμα....
302 + 578 + 1330 = 2,210 -
Διατροφή πληρώνεις?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ταχυδρόμος γράαααμα....
302 + 578 + 1330 = 2,2101330 ?? τι είναι αυτό ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Ταχυδρόμος γράαααμα....
κρουαζιερόπλοιο
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Ταχυδρόμος γράαααμα....
αν θυμάμαι καλά Mercedes CLS.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλά αν δεν τα πληρώσεις δεν στα ζητάει η εφορία και μάλιστα με ποινή, όταν βγαίνει το εκκαθαριστικό;;nein
Αλήθεια οι συνοριοφύλακες σταματάνε και κοινούς θνητούς με ελληνικά αυτοκίνητα;;
ja , ειδικά μετά τις 22:00 .
-
Renault clio TCE στην Αγγλία πληρώνει τέλη £35 .
http://www.topgear.com/uk/renault/clio/spec/d6-122071-1
12 Months Road Tax £35 .
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αλήθεια οι συνοριοφύλακες σταματάνε και κοινούς θνητούς με ελληνικά αυτοκίνητα ή μόνο τις νταλίκες κλπ;;Εμένα με σταμάτησαν ...Ερμού και Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα ...πεζό!
Η λυπητερή για το Avensis έχει έρθει 202+50€, για το Funto και Honducci όχι ακόμα.
Τέλη κυκλοφορίας