-
Ο γείτονάς μου είναι αστυνόμος και το ξέρει.
cpp , όχι δε θα το πουλήσω ποτέ, εξάλλου ψίχουλα θα πάρω οπότε ...όσο πάει.
-
Για το μξ 1.8 '09 =>185ε
Για τη μηχανή 600cc '98 =>περιμένω... -
Και σε μας σήμερα ήρθε η λυπητερή:
302 euro για το nissan almera 1600 του 1996
18 ευρώ για το scooter honda HB (? δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς) 150 του 2007Τα ανέβασαν και στα μηχανάκια τα τέλη?
-
κι εμενα μου ηρθανε.εχει πλακα που τα διαχωριζουνε: Τελη κυκλοφοριας και 'περιβαντολλογικα τελη'. Ε, αμα ειναι για το περιβαλλον...
-
Εμένα μου είπαν να ΠΑΡΑΛΑΒΩ το ειδοποιητήριο μετά της 1-1-2010!
-
Πολύ κοροϊδία ρε παιδιά όμως. Όλα αυτά περιβαλλοντικά και λοιπές μαλακίες είναι για να δικαιολογήσουν τα χρήματα που τρώνε. Είναι πολύ
-
και που είσαι ακόμα ........ θα κόψουν κατά τουλάχιστον 6.000€ στους υπάλληλους το αφορολόγητο, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε τουλάχιστον +1000-2000€, χαλαρά στην εφορία, οι αποδείξεις που θα βάλουν να μαζέψουμε για να τα γλυτώσουμε θα είναι από λίγες οικονομικές δραστηριότητές με αποτέλεσμα να .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για τη μηχανή 600cc '98 =>περιμένω...Δε θα υπάρξουν αλλαγες στα τελη κυκλοφορίας των δικύκλων, τουλάχιστον για φέτος.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όπως πέρσι και πρόπερσι θα πάρουν τα @@ μου . Αυτά που τους λείπουν να πάνε να τα πάρουν από εκεί που ξέρουν και κάνουν την παλαβή.Και κυκλοφορώ σε δρόμους που υπάρχει και συνοριοφυλακή , ανάθεμα αν με έχουν σταματήσει 1 φορά στα 2 χρόνια.
Καλά αν δεν τα πληρώσεις δεν στα ζητάει η εφορία και μάλιστα με ποινή, όταν βγαίνει το εκκαθαριστικό;; Έτσι φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνεται...
Αλήθεια οι συνοριοφύλακες σταματάνε και κοινούς θνητούς με ελληνικά αυτοκίνητα ή μόνο τις νταλίκες κλπ;; -
Έλα ντε δεν γίνεται βεβαίωση στην εφορία?
Σταματάνε και ιχ για λαθρομετανάστες κλπ
-
Εμένα δε με σταμάτησαν ποτέ.... Μόνο τροχαίοι.
-
Κάθε καλοκαίρι στο Πευκοχώρι την στήνουν στις ''πληροφορίες'' και με σταματάνε κοιτάνε τη φάτσα μου και μόλις δουν ότι μιλάω άπταιστα τη γλώσσα με αφήνουν.
-
578 για τα 2000 κυβικά
-
184 ευρώ για 1586 κ.εκ μου ήρθε προχθές.
Για το μηχανάκι δεν ήρθε και ούτε θα έρθει για πρώτη φορά, αφού είναι κάτω από 300 κ.εκ. και απαλλάσσεται. Καλό αυτό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
578 για τα 2000 κυβικάέτος 1ης κυκλοφορίας?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
578 για τα 2000 κυβικά
έτος 1ης κυκλοφορίας?
428 + 150 o εξτρά φόρος κατοχής κυβικών..
-
Ταχυδρόμος γράαααμα....
302 + 578 + 1330 = 2,210 -
Διατροφή πληρώνεις?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ταχυδρόμος γράαααμα....
302 + 578 + 1330 = 2,2101330 ?? τι είναι αυτό ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Ταχυδρόμος γράαααμα....
302 + 578 + 1330 = 2,2101330 ?? τι είναι αυτό ?
κρουαζιερόπλοιο
Τέλη κυκλοφορίας