-
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... ta-ih.html
Επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών τις δύο νέες επαχθείς φορολογικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει, οι οποίες αφορούν την ταυτόχρονη επιβολή των τελών κυκλοφορίας του 2014 και του φόρου πολυτελείας του 2013, καθώς και το πάγωμα των συναλλαγών όσων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ή έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία δεν έχουν ρυθμίσει.
εαν ειναι σωστη η ειδηση, για το 2012 δεν επιβαλεται αναδρομικα ο ΦΠ. Για να δουμε.
-
και εγώ έχω φορο πολυτελείας για 7 μήνες (5 ήταν ακινησία ) και όχι τέλη 2014 γιατί θα βγάλω πινακίδες.
Μπορδέλο
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
και εγώ έχω φορο πολυτελείας για 7 μήνες (5 ήταν ακινησία ) και όχι τέλη 2014 γιατί θα βγάλω πινακίδες.Μπορδέλο
Ε,καλα τωρα και συ τσιγκουνιες σε θελω γενναιοδωρο δεν συνεισφερεις έτσι στην οικονομικη ανορθωση της χωρας
θα παρουν λεει 140μυρια απο Φ.Π ? το αλλο με τον Τοτο το ακουσατε
θα προυν επίσης 1.2δισ απο Τ.Κ ? όλα αστεια αυτοι οι φωστηρες
Δε προκειται ρε σεις να πιασετε κανενα απολυτως στοχο ,γιατι ειστε ανικανοι ,περιμενετε να πληρωσουν τα υψηλα κυβικα απο 1000ε ο καθενας τουλάχιστον στο επομενο διμηνο ?Τι να πρωτοπληρωσουμε ρε Χαρη ,το ΦΑΠ του 11,του 12,του 13,τον φορο εισοδηματος ,το χαρατσι ,το τσμεδε ,το νερο ,τι ρε μπαγασα ...
Αι σιχτιρ παπαρες.. -
από όλα αυτά τσμέδε πάντως, όχι. Δεν είσαι και ο μόνος άλλη μεγάλη ιστορία...
-
@ELTASSOS από που προκύπτει ότι δεν θα πληρώσουμε φόρο πολυτελείας για ΧΡΗΣΗ 2012????
Sent from my ZP980 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
@ELTASSOS από που προκύπτει ότι δεν θα πληρώσουμε φόρο πολυτελείας για ΧΡΗΣΗ 2012????Sent from my ZP980 using Tapatalk 4
για αυτο το εβαλα σε κοκκινο 'τελη κυκλοφοριας 2014 + ΦΠ 2013 λεει η ειδηση'. Τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβα.
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
@ELTASSOS από που προκύπτει ότι δεν θα πληρώσουμε φόρο πολυτελείας για ΧΡΗΣΗ 2012????Sent from my ZP980 using Tapatalk 4
Αφού η χρήση του 2012 έχει τελειώσει.
-
καυμενα μου παιδια....Ειπα και εγω σωθηκαμε....?
οτι ειναι 2013 αφορα ΧΡΗΣΗ 2012.....και φυσικα τρεχει ΗΔΗ και ο φορος πολυτελειας χρησης 2013 που θα ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 2014. -
καπου θα υπαρχει αλλα ειμαι τεμπελακος..
αμα παρω αμαξι τον Δεκεμβριο πληρωνω τελη για ολο το 2012;;
τελικα ξεπερασα την τεμπελια...!!!
http://www.taxnews.info/telh-kykloforias/**Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ετήσια και αδιαίρετα και οφείλονται για ολόκληρο το έτος, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα κυκλοφορίας του οχήματος εντός του έτους.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.taxnews.info/telh-kykloforias/**
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1139241/eforia-ena-eidopoihthrio-dyo-haratsia-sta-ih.htmlΕπιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών τις δύο νέες επαχθείς φορολογικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει, οι οποίες αφορούν την ταυτόχρονη επιβολή των τελών κυκλοφορίας του 2014 και του φόρου πολυτελείας του 2013, καθώς και το πάγωμα των συναλλαγών όσων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ή έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία δεν έχουν ρυθμίσει.
εαν ειναι σωστη η ειδηση, για το 2012 δεν επιβαλεται αναδρομικα ο ΦΠ. Για να δουμε.
Το 'ταυτόχρονη επιβολή' που λέει δε μπορεί να σημαίνει ότι δε θα είναι δυνατό να πληρώσεις το ένα χωρίς να πληρώσεις το άλλο (αν π.χ. έχεις καταθέσει η σκοπεύεις να καταθέσεις πινακίδες πριν το τέλος του 2013 και να το αφήσεις στο γκαράζ το 2014).
Η απορία μου είναι πώς και δεν έβαλαν μέσα στον αυτόματο υπολογισμό του εκκαθαριστικού της δήλωσης του 2013 για τα εισοδήματα του 2012 και το 'φόρο πολυτελείας' (ασχέτως αν τον είχαν εξαγγείλει πριν μπει το 2012, ή αν αποφάσισαν να παίξουν π**στιά).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών τις δύο νέες επαχθείς φορολογικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει, οι οποίες αφορούν την ταυτόχρονη επιβολή των τελών κυκλοφορίας του 2014 και του φόρου πολυτελείας του 2013, καθώς και το πάγωμα των συναλλαγών όσων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ή έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία δεν έχουν ρυθμίσει.
Το 'ταυτόχρονη επιβολή' που λέει δε μπορεί να σημαίνει ότι δε θα είναι δυνατό να πληρώσεις το ένα χωρίς να πληρώσεις το άλλο (αν π.χ. έχεις καταθέσει η σκοπεύεις να καταθέσεις πινακίδες πριν το τέλος του 2013 και να το αφήσεις στο γκαράζ το 2014).
Η απορία μου είναι πώς και δεν έβαλαν μέσα στον αυτόματο υπολογισμό του εκκαθαριστικού της δήλωσης του 2013 για τα εισοδήματα του 2012 και το 'φόρο πολυτελείας' (ασχέτως αν τον είχαν εξαγγείλει πριν μπει το 2012, ή αν αποφάσισαν να παίξουν π**στιά).
ΔΕΝ ηταν στο προγραμμα να μπει ο φορος πολυτελειας για την χρηση του 2012!ειχε προγραμματιστει για την χρηση του 2013!!!εγω το πουλησα τον γεναρη του 13 και παλι με πιανει με τα αρχ....α που μπλεξαμε!!!
-
ακριβώς. και η επίσημη δικαιολογία (που είπαν οι δημοσιογράφοι τέλος πάντων) ήταν πως μπήκε φόρος πολυτελείας και για το έτος 2012 ώστε να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση
-
Ναι και να μην μπουν οι ένστολοι στο ενιαίο μισθολόγιο! Δεν το κατάλαβα γιατί να μην μπουν;;;;; Γιατί να την γλυτώσει ο αργοσχολος καραβανας και να την πληρώσει ο σκουπιδιαρης;;;ς
Sent from my ZP980 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
*ακριβώς. και η επίσημη δικαιολογία (που είπαν οι δημοσιογράφοι τέλος πάντων) ήταν πως μπήκε φόρος πολυτελείας και για το έτος 2012 ώστε να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση *http://www.newsbeast.gr/financial/arthr ... kloforias/
Οι φορολογούμενοι θα εκτυπώσουν ηλεκτρονικά και το εκκαθαριστικό για το φόρο πολυτελείας
Μέσω Τaxisnet θα λαμβάνουν και φέτος τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας οι φορολογούμενοι.
Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης οι υπόχρεοι θα λαμβάνουν από τις αρχές Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).
Χιλιάδες φορολογούμενοι μαζί με το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014. θα εκτυπώσουν ηλεκτρονικά και το εκκαθαριστικό για το φόρο πολυτελείας του 2013, καθώς θα έχει ενσωματωθεί στο πρώτο.
Οι εκτυπώσεις θα αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες έντυπες ειδοποιήσεις που έστελνε η ΓΓΠΣ και θα γίνονται κανονικά αποδεκτές από τα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας.gia το 2912 δεν μου προκυπτει απο το ανωτερω
-
Παιδια εχει ξεκαθαριστει το θεμα εννοουν Φ.Π για το οικονομικο ετος 2013 που αφορα χρήση απο 1/1/12-31/12/2012
( χρήση 2012),ενω του χρόνου για το οικονομικο ετος 2014 θα πληωσουμε τη χρηση απο 1/1/2013-31/12/2013 (χρήση 2013) ,απλά οι δημοσιογραφοι δεν γνωριζουν τα θεματα και γραφουν παραλαπιπες ( όχι όλοι..) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ακριβώς. και η επίσημη δικαιολογία (που είπαν οι δημοσιογράφοι τέλος πάντων) ήταν πως μπήκε φόρος πολυτελείας και για το έτος 2012 ώστε να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίασηΜα ακριβώς γι'αυτο το λογο μπηκε και η αναδρομικη ισχυ του για τη χρηση του 2012 θα παρουν τα %$#$% οι κουφαλες ,νεο κινημα 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' ξεκινά οσονουπω..
-
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp ... id=7305708
οτι συζητιεται εδω μεσα,εδω και καιρο,φαινεται οτι θα γινει (?) πραγματικοτα...ακομα ενα τυρακι-προσχημα,που παρεσυρε πολυ κοσμο στο να αποκτησει ΙΧ 'Μηδενικων Τελων'
μας τελειωνει οπως φαινεται...δεν εχω καταλαβει,αυτοι οι ανθρωποι ειναι τοσο ζωα,αχρηστοι,ανικανοι ή απλα θελουν να 'τελειωσουν'
αυτη τη χωρα και τους υπηκοους της ...?οπως ειχε πει ο Καββαθας -νομιζω-΄'τι περιμενεις απο ανθρωπους που δν μπορουν να κουμανταρουν ουτε περιπτερο'...
η λογικη λεει να κανουν πιο ελκυστικα=προσπαθεια μειωσης, τα τελη,ειδικα στις κατηγοριες απο 1800cc κ πανω,
μπας κ αρχισουν κ ξανακυκλοφορουν παλι καποια παρστημενα αμαξια,και κινηθει λιγο το συστημα...-βενζιναδες,συνεργεια-φανοπειια,αξεσουαρ,αντ/κα...διοδια...και φυσικα να εισπραχθουν αυτα τα εστω και μειωμενα τελη,που τωρα χανονται !.
αντι αυτου,με τετοιες μαλακιες,το μονο που θα καταφερουν ειναι να προσθεσουν στη συλλογη τους,στα ραφια των ΔΟΥ κι αλλες...
τι να πει κανεις,πραγματικα... -
Χμμ. Το προτιμοτερο ηταν να κατεβασουν λιγο τον πήχη (πχ. στα 90 gr/χλμ.). Βεβαια και παλι δε θα υπαρχει μεγαλη αυξηση των εσοδων γιατι λογικα θα βαλουν το μικρο συντελεστη.
Καπου μεσα μου ξυπναει η χαιρεκακια μου γιατι ηξερα αρκετους που μου κοκορευονταν οτι το αμαξακι τους δεν πληρωνει τελη ενω εγω ειμαι το κοροιδο που δινω 265αρια. Αλλα κρατιεμαι..
-
Τα μηδενικά τέλη ήταν το 'τυράκι' που λες Billys!
Περίπου 6 στα 10 καινούρια ΙΧ που πωλούνται τα τρία τελευταία χρόνια έχουν μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας
-
Κατα πως φαινεται, θα την φανε κι αυτα καποια στιγμη. Το εχουμε ξαναδει αλλωστε το εργο...
Τέλη κυκλοφορίας