-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν έχετε δει πόσα παιδάκια σκοτώνονται κάθε χρόνο επειδή οι ασυνείδητοι γονείς τους τα βάζουν σε μικρά hatchback χαμηλού κυβισμού;Βασικά εγώ δεν έπρεπε να είμαι καν εδώ, αλλά από κάποιο παράλληλο σύμπαν ή τον παράδεισο να παρακολουθώ το φόρουμ. Ο ένας παππούς μου μικρό με έβαζε σε fiat 127 και skoda favorit, ο άλλος παππούς σε 2cv και Nissan micra....τι τζόκερ και βλακείες...Τζακ ποτ της ζωής μου έκατσε και δεν σκοτώθηκα μέσα σε αυτες τις σκοτωστρες!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Τα Τέλη κυκλοφορίας αφορούν όλα τα αυτοκίνητα.
Ο Φόρος Πολυτελείας αφορά περίπου 100000 αυτοκίνητα τα υπόλοιπα εξαιρούνται.Μια που τα έσοδα του Κράτους συνεχώς μειώνονται μην εκπλαγείτε όταν το Φόρο Πολυτελείας τον επιβάλλουν σε όλα τα αυτοκίνητα μια που η Κατοχή του σε σχέση με το κατώτατο Μισθό θα θεωρείται Πολυτέλεια και από έκτατο τον κάνουν και τακτικό.
Κάτι ανάλογο έκαναν με την έκτατη εισφορά στα ακίνητα που τελικά θα γίνει τακτική και το ίδιο θα κάνουν και με τα αγροτεμάχια.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Μαζί σου, άδικο το μέτρο, αλλά όταν είχες επιλογή για 1800, 2000 και 2500 και πηγές και πήρες το 2500, επειδή έτσι γουσταρες και μπορούσες (όπως τελικά ειπες κι όχι για λόγους ασφαλείας και λοιπά να είχαμε να λεγαμε...γιατί δεν πιστεύω ούτε ότι τα 1800 η 2000 έγιναν ξαφνικά ανασφαλή, ουτε ότι γίναμε Αμερική όπου τα κυβικά κάτω από 2500-3000 είναι για την πλέμπα αλλά ούτε έχουμε και την τιμή βενζίνης εκείνων για να κυκλοφορούν τα τόσα κυβικά τους), ήξερες ότι παίζεις με τη φωτιά σε αυτό το κράτος. Κι όμως το έκανες. Ε οκ, έκανες το γούστο σου, επαιξες κι εχασες τελικά..δέξου το! Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!Ωπ μισό, εδώ είσαι φάουλ.
Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι καζίνο. Πριν 5 χρόνια απόκτησα το τρίλιτρο 325 μου. Δεν το έκλεψα, δεν το ζητιάνεψα, δεν το κέρδισα στο Λουτράκι. Το αγόρασα. Και παρόλο που το Ελληνικό κράτος μου επέβαλε σχεδόν €25.000 επιπλέον σε φόρους στην τιμή του, επέλεξα να τα δώσω για να έχω το δικαίωμα να το κυκλοφορώ στην Ελλάδα.
Όχι γιατί το χρειαζόμουν, όχι γιατί ήταν πιο ασφαλές. Απλά και μόνο επειδή το γούσταρα, επειδή τότε είχα τα χρήματα. Επειδή έκανα το κέφι μου, επειδή μου άρεσε να έχω ένα καλό αυτοκίνητο και έβλεπα ότι μπορώ να το συντηρήσω άνετα ακόμα και αν τριπλασιαζόντουσαν οι φόροι για αυτό. Είχα τα χρήματα και το αγόρασα και δεν χρειάζεται να δικαιολογούμαι σε κανέναν.
5 Χρόνια μετά, το Ελληνικό κράτος ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ το ποσό που απαιτεί κάθε χρόνο ενώ σχεδόν τριπλασιάζει την τιμή της βενζίνης. Και μου βάζει φόρο πολυτελείας στα τεκμήρια που εν μια νυκτί αποφάσισε ΜΕΤΑ την αγορά του. Παράλληλα, κάνει αδύνατη την πώληση του σε ένα λογικό ποσό επί της τιμής αγοράς, όπως θα περίμενε κανείς σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα.
Όλα αυτά χωρίς να με ρωτάει αν έχω ακόμα την δουλειά μου, τα εισοδήματα μου, την υγεία μου, αν εξακολουθώ να πληρώνω δάνεια για το αυτοκίνητο ή για άλλες υποχρεώσεις. Για όσους χαιρέκακα χασκογελούν σκεπτόμενοι ότι τώρα εξισωνόμαστε όλοι προς τα κάτω να επισημάνουμε ότι η φορολογία θα γίνεται ολοένα πιο πιεστική στα χαμηλότερης αξίας αυτοκίνητα και τις μηχανές μόλις το τοπίο ξεκαθαρίσει από τα μεγάλα που είτε θα πουληθούν έξω, είτε θα σκουριάζουν χωρίς πινακίδες (ή με ξένες πινακίδες) στις πυλωτές.
Δίκαιο; Δεν νομίζω. Λογικό; Ούτε κατά διάνοια. Απλά αναπόφευκτο όσο επιμένουμε να κρατάμε το αβάσταχτο βάρος που δεν μας αφήνει να επιπλεύσουμε.
Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!
Τι λογική είναι αυτή; Αν αύριο βάλει το κράτος τεκμήρια σε όσους έχουν επίπεδες τηλεοράσεις, smartphones, εξοχικά και ποδήλατα, θα αναρωτιόμαστε αν όσοι δεν αγόρασαν τέτοια ήταν βλάκες; Η επιλογή καταναλωτικών αγαθών δεν μπορεί να είναι απόδειξη πλουτισμού χρόνια μετά την αγορά, ειδικά όταν το πραγματικό κόστος κατοχής τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα τεκμήρια πλούτου που ορίζει η κυβέρνηση.
-
Alxnks έγραψε:
Μαζί σου, άδικο το μέτρο, αλλά όταν είχες επιλογή για 1800, 2000 και 2500 και πηγές και πήρες το 2500, επειδή έτσι γουσταρες και μπορούσες (όπως τελικά ειπες κι όχι για λόγους ασφαλείας και λοιπά να είχαμε να λεγαμε...γιατί δεν πιστεύω ούτε ότι τα 1800 η 2000 έγιναν ξαφνικά ανασφαλή, ουτε ότι γίναμε Αμερική όπου τα κυβικά κάτω από 2500-3000 είναι για την πλέμπα αλλά ούτε έχουμε και την τιμή βενζίνης εκείνων για να κυκλοφορούν τα τόσα κυβικά τους), ήξερες ότι παίζεις με τη φωτιά σε αυτό το κράτος. Κι όμως το έκανες. Ε οκ, έκανες το γούστο σου, επαιξες κι εχασες τελικά..δέξου το! Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!Ωπ μισό, εδώ είσαι φάουλ.
Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι καζίνο. Πριν 5 χρόνια απόκτησα το τρίλιτρο 325 μου. Δεν το έκλεψα, δεν το ζητιάνεψα, δεν το κέρδισα στο Λουτράκι. Το αγόρασα. Και παρόλο που το Ελληνικό κράτος μου επέβαλε σχεδόν €25.000 επιπλέον σε φόρους στην τιμή του, επέλεξα να τα δώσω για να έχω το δικαίωμα να το κυκλοφορώ στην Ελλάδα.
Όχι γιατί το χρειαζόμουν, όχι γιατί ήταν πιο ασφαλές. Απλά και μόνο επειδή το γούσταρα, επειδή τότε είχα τα χρήματα. Επειδή έκανα το κέφι μου, επειδή μου άρεσε να έχω ένα καλό αυτοκίνητο και έβλεπα ότι μπορώ να το συντηρήσω άνετα ακόμα και αν τριπλασιαζόντουσαν οι φόροι για αυτό. Είχα τα χρήματα και το αγόρασα και δεν χρειάζεται να δικαιολογούμαι σε κανέναν.
5 Χρόνια μετά, το Ελληνικό κράτος ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ το ποσό που απαιτεί κάθε χρόνο ενώ σχεδόν τριπλασιάζει την τιμή της βενζίνης. Και μου βάζει φόρο πολυτελείας στα τεκμήρια που εν μια νυκτί αποφάσισε ΜΕΤΑ την αγορά του. Παράλληλα, κάνει αδύνατη την πώληση του σε ένα λογικό ποσό επί της τιμής αγοράς, όπως θα περίμενε κανείς σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα.
Όλα αυτά χωρίς να με ρωτάει αν έχω ακόμα την δουλειά μου, τα εισοδήματα μου, την υγεία μου, αν εξακολουθώ να πληρώνω δάνεια για το αυτοκίνητο ή για άλλες υποχρεώσεις. Για όσους χαιρέκακα χασκογελούν σκεπτόμενοι ότι τώρα εξισωνόμαστε όλοι προς τα κάτω να επισημάνουμε ότι η φορολογία θα γίνεται ολοένα πιο πιεστική στα χαμηλότερης αξίας αυτοκίνητα και τις μηχανές μόλις το τοπίο ξεκαθαρίσει από τα μεγάλα που είτε θα πουληθούν έξω, είτε θα σκουριάζουν χωρίς πινακίδες (ή με ξένες πινακίδες) στις πυλωτές.
Δίκαιο; Δεν νομίζω. Λογικό; Ούτε κατά διάνοια. Απλά αναπόφευκτο όσο επιμένουμε να κρατάμε το αβάσταχτο βάρος που δεν μας αφήνει να επιπλεύσουμε.
Alxnks έγραψε:
Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!Τι λογική είναι αυτή; Αν αύριο βάλει το κράτος τεκμήρια σε όσους έχουν επίπεδες τηλεοράσεις, smartphones, εξοχικά και ποδήλατα, θα αναρωτιόμαστε αν όσοι δεν αγόρασαν τέτοια ήταν βλάκες; Η επιλογή καταναλωτικών αγαθών δεν μπορεί να είναι απόδειξη πλουτισμού χρόνια μετά την αγορά, ειδικά όταν το πραγματικό κόστος κατοχής τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα τεκμήρια πλούτου που ορίζει η κυβέρνηση.
Γιατι φάουλ? Είπα εξαρχής ότι ειναι άδικο!
Αλλα δεν μπορεί ο συγκεκριμένος να μας λέει ότι πήρε για ασφάλεια των παιδιών του αυτήν την έκδοση! Πολύ απλά δεν πείθει!Αλλα επίσης είπα ότι με αυτό το κράτος τζογαρεις, δεν ειναι κάτι σημερινό (τι να πρωτοθυμηθει κανείς από τεκμήρια? Από απότομο διπλασιασμό της βενζίνης γύρω στο 1991?)! Πάει μπόλικα χρονια πίσω κι ακόμα παραπέρα! Αν κάποιος ήθελε φορολογική σιγουριά και σταθερότητα, δυστυχώς γεννήθηκε σε λάθος κράτος, ίσα που προλαβαίνει να μεταναστευσει σε κάνα Μονακό, Ελβετία κτλ. Εδώ πρέπει να φυλας τον κωλο σου (και να διευκρινίσω ότι μιλάω πάντα για νόμιμα πράγματα και να πληρώνουμε ότι μας αναλογεί!)...πχ σήμερα αντέχω να πάρω και να κυκλοφορώ 3000 κυβικά, αύριο αυτό το κωλοκρατος τι μου επιφυλάσσει? Μήπως να πάρω καλύτερα 2000 να κοιμάμαι λιγο πιο ήσυχα?
Κι εγώ μπορούσα πριν μια 5ετια να πάρω ιστιοπλοϊκό που ήθελα πολύ. Με νύχια και με δόντια κρατήθηκα και με κράτησαν να μην το πάρω, αφού η ύφεση και η φοροκαταιγιδα που ερχόταν ήταν ορατή. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το πήρα. Να το έπαιρνα δηλαδή και τώρα να έβγαινα να κλαιγομουν...πόσο δίκιο θα είχα? Αφού το έβλεπα να έρχεται και πήγα κι έπεσα πάνω του αντί να το αποφύγω!
Στο εξοχικό επίσης ειναι διαχρονική καψούρα να γίνει μια πισινα, ο χωρος έχει προβλεφθεί. Αλλα με τη φορολογία που υπήρχε και υπάρχει...την κάνεις?! Στην τελική αν κάποια στιγμή μου τη βαρέσει, θα μπει μια από αυτές τις τεράστιες πλαστικες-φουσκωτες (America style), έτσι να υπάρχει.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Υπήρξαν πάρα πολλοί που δεν το είδαν να έρχεται όμως. Και απλά εμπιστεύτηκαν το κράτος και την λογική που λέει ότι δεν μπορεί να σε πληρώνω τόσα χιλιάρικα επιπλέον κατά την αγορά και εσύ 5 χρόνια μετά να μην μου επιτρέπεις να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο/σκάφος κλπ γιατί δεν με κρίνεις αρκετά πλούσιο για αυτό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπήρξαν πάρα πολλοί που δεν το είδαν να έρχεται όμως. Και απλά εμπιστεύτηκαν το κράτος και την λογική που λέει ότι δεν μπορεί να σε πληρώνω τόσα χιλιάρικα επιπλέον κατά την αγορά και εσύ 5 χρόνια μετά να μην μου επιτρέπεις να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο/σκάφος κλπ γιατί δεν με κρίνεις αρκετά πλούσιο για αυτό.Χρηστο προσυπογραφω τα παραπανω ,απλά περιμέναμε καποιοι αφελεις ίσως ,μπορεις να πεις ότι θες ,ότι δε μπορει καποιος πολιτικος νους θα δει τον εξορθολογισμο των τελών και θα κανει ανάλογη προταση για δικαιη κατανομή του ,δε μπορει εγω με το 2.0λ 7ετιας μηδενικης εμπορικης αξιας να πληρωνω 4-5 φορες πανω απο το συμπολιτη μου με το 1.8Τ ή kompressora των 50Κ ,αλλά φευ στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας ,βαζουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον φορο πολυτελειας και το ανακοινωνουν αιφνιδιαστικά στα μεσα του Ιουλη ενω ειπαν ότι θα ισχυσει απο το 2014
Αυτη η φαιδροτητα ,αναξιοπιστια του μπουρδελου που λεγεται ελληνικο Κρατος είναι που μου τη δινει , -
εγω παντως στα γκαμπριο θα εβαζα 1500 ευρω τελη και 500 εκτακτη εισφορα ανεξαρτητων κυβικων και χρωματος.Ειδος πολυτελειας ειναι.Το γαμπρηλικι πρεπει να πληρωθει.Μονο αυτοι με τα 400 αλογα και τα 50 κιλα ροπης θα πληρωνουν?
-
αυτο το ξαφνικο και η ανδρομικοτητα ειναι που με τσαντιζει!εγω το πουλησα γεναρη 13 για να προλαβω να μην πληρωσω τον πολυτελειας του 2013 γιατι δεν θα τον ειχα.το προγραματισα.τωρα ε οχι να μου λες στον βαζω για το 2012!
-
Τα γκάμπριο να τα αφήσουν ήσυχα.
Υπάρχει κόσμος που έχει κλειστοφοβία.
Επίσης είναι πιο ασφαλή γιατί έχουν άριστη περιφερειακή ορατότητα.
Βρείτε μου άλλο αυτοκίνητο που έχει αυτά τα 2. -
http://i1172.photobucket.com/albums/r57 ... 6b3e7c.jpg
-
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
......
Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς οι τρίτεκνοι που αναγκαστικά πήραμε μεγάλο πολυμορφικό .....
....να βλέπετε και λίγο τηλεόραση κουμπάρε, όλο s@x s@x S@x...κοστίζει!
Σόρρυ αλλά δεν κρατήθηκα!
Προς λοιπούς τρίτεκνους - πολύτεκνους το σχόλιο απευθύνεται προσωπικά στον dimgr μην με πετροβολήσετε!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εγω παντως στα γκαμπριο θα εβαζα 1500 ευρω τελη και 500 εκτακτη εισφορα ανεξαρτητων κυβικων και χρωματος.Ειδος πολυτελειας ειναι.Το γαμπρηλικι πρεπει να πληρωθει.Μονο αυτοι με τα 400 αλογα και τα 50 κιλα ροπης θα πληρωνουν?τα γκαμπριο πρεπει να πληρωνουν τα μισα τελη & καθολου εισφορα διοτι εχουν το μισο χωρο....σαν 'μοτοσακο' ενα πραγμα.
-
Όλοι tweet στον Θεοχάρη !
@htheoharisSent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
Μήπως εννοείς ΦΟΛΟΟΥ?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εγω παντως στα γκαμπριο θα εβαζα 1500 ευρω τελη και 500 εκτακτη εισφορα ανεξαρτητων κυβικων και χρωματος.Ειδος πολυτελειας ειναι.Το γαμπρηλικι πρεπει να πληρωθει.Μονο αυτοι με τα 400 αλογα και τα 50 κιλα ροπης θα πληρωνουν?
τα γκαμπριο πρεπει να πληρωνουν τα μισα τελη & καθολου εισφορα διοτι εχουν το μισο χωρο....σαν 'μοτοσακο' ενα πραγμα.
και το γαμπρηλικι τζαμπα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μήπως εννοείς ΦΟΛΟΟΥ?
Καλα πρώτα follow και μετα χέσιμο!εγώ μόλις τον εκραξα!να το βρασω το tweeter
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta
-
Ντίμη εχεις κλειστοφοβία για να καταλάβεις πόσο απαραίτητο είναι το γκάμπριο;
Κανονικά όχι απλά δεν έπρεπε να πληρώνουμε φόρους, αλλά έπρεπε να μας τα δίνει ο ΕΟΠΥΥ με συνταγή. -
Επειδή τελικά υπάρχουν πάρα πολλοί ηλίθιοι εδώ μέσα και στο παρελθόν είχα σταματήσει να ασχολούμαι, αλλά είπα τώρα τελευταία να δηλώσω ξανά συμμετοχή, δυστυχώς εσφαλμένα όπως αποδεικνύεται...
Ρε μάγκες, όπως λέει και ο φίλος εδώ:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μαζί σου, άδικο το μέτρο, αλλά όταν είχες επιλογή για 1800, 2000 και 2500 και πηγές και πήρες το 2500, επειδή έτσι γουσταρες και μπορούσες (όπως τελικά ειπες κι όχι για λόγους ασφαλείας και λοιπά να είχαμε να λεγαμε...γιατί δεν πιστεύω ούτε ότι τα 1800 η 2000 έγιναν ξαφνικά ανασφαλή, ουτε ότι γίναμε Αμερική όπου τα κυβικά κάτω από 2500-3000 είναι για την πλέμπα αλλά ούτε έχουμε και την τιμή βενζίνης εκείνων για να κυκλοφορούν τα τόσα κυβικά τους), ήξερες ότι παίζεις με τη φωτιά σε αυτό το κράτος. Κι όμως το έκανες. Ε οκ, έκανες το γούστο σου, επαιξες κι εχασες τελικά..δέξου το! Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!
Ωπ μισό, εδώ είσαι φάουλ.
Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!
Τι λογική είναι αυτή; Αν αύριο βάλει το κράτος τεκμήρια σε όσους έχουν επίπεδες τηλεοράσεις, smartphones, εξοχικά και ποδήλατα, θα αναρωτιόμαστε αν όσοι δεν αγόρασαν τέτοια ήταν βλάκες; Η επιλογή καταναλωτικών αγαθών δεν μπορεί να είναι απόδειξη πλουτισμού χρόνια μετά την αγορά, ειδικά όταν το πραγματικό κόστος κατοχής τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα τεκμήρια πλούτου που ορίζει η κυβέρνηση.
Εκείνη την εποχή, 2007 συγκεκριμένα, ΔΕΝ υπήρχε κρίση και φόροι. Και γιατί να μην εμπιστευόμασταν το κράτος; Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κράτος; Οι άνθρωποι που επένδυαν τα λεφτά τους σε ομόλογα ελληνικού δημοσίου, αντί για καταθέσεις σε τράπεζες, δεν εμπιστεύονταν το κράτος; Πρέπει τώρα να απολογηθούμε γιατί πήραμε ένα γρήγορο πολυμορφικό, όχι για επίδειξη πλούτου, αλλά γιατί θέλαμε πολυμορφικό, και αφού μπορούσαμε να το πάρουμε και γρήγορο, γιατί όχι; Ούτε τεκμήρια υπήρχαν, ούτε φόροι, τα τέλη κυκλοφορίας μπορούσαμε να τα πληρώνουμε άνετα, με τους κανόνες λοιπόν του τότε μια χαρα οικονομική αγορά ήταν.
Αν τώρα ο καθένας θέλει να κυκλοφορεί τα παιδιά του με 2cv ή ότι άλλο δικαίωμά του. Εγώ διατηρώ το δικαίωμα για μένα να θέλω ένα μεγάλο αυτοκίνητο για τα παιδιά μου, και εφόσον μπορούσα να το πάρω και κάλυπτα τις ΤΟΤΕ δαπάνες του με άνεση, γιατί όχι;
ΑΥΤΟ που θέλουμε να πούμε όλοι εμείς, είναι ότι τα αυτοκίνητα αυτά ΔΕΝ είναι πολυτελή, ούτε αποτελούν απόδειξη ή επίδειξη πλούτου. Επίδειξη πλούτου αποτελούν τα Merc & Audi των 1800 κυβικών κλπ. και των 50.000 €, που δεν πληρώνουν μία. ΑΥΤΟ που θέλουμε να πούμε είναι ότι φορολογούν αγρίως τους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και άλλους της μεσαίας τάξης, αντί να φορολογούν τους πραγματικούς πλούσιους! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ από αυτό;
Δείτε εδώ http://www.car.gr/classifieds/cars/?engine_size-to=<3000&gearbox_type=&significant_damage=®istration-from=>2006&make=126&category=&engine_power-to=&engine_size-from=>2250&mileage-from=&fuel_type=&rg=&doors=&price-to=&euroclass=&exterior_color=&price-from=&variant=®istration-to=<2008&engine_power-from=&hi=&offer_type=sale&mileage-to=&modified=&number_plate_ending=&so=pr&drive_type=&model=193&or=a πόσο τιμάται το αυτοκίνητό μου. Από 7.500 ξεκινάει! Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα δεν το παίρνουν καν! Ούτε 3000 δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να το πουλήσω! Και το κράτος μου ζητάει κάθε χρόνο 2.000 σε τέλη και φόρους πολυτελείας, και άλλα τόσα σε φόρο από τεκμήρια!
Αν όλα αυτά δεν είναι ΚΛΟΠΗ, τι είναι; Και έρχεστε και μου λέτε 'γιατί το πήρες, ας πρόσεχες, πλήρωνε' και άλλα ωραία. Τι να πει κανείς για τέτοια κομπλεξικά μυαλά.
Αυτά και τέλος από μένα. Συνεχίστε να ζείτε στην συμπλεγματική νοοτροπία σας, μέχρι να βάλει φόρους... ύπαρξης και στα 1.000 κυβικά και τότε να δω τι θα λέτε. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα άλλο σχόλιο προς εμένα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ντίμη εχεις κλειστοφοβία για να καταλάβεις πόσο απαραίτητο είναι το γκάμπριο;
Κανονικά όχι απλά δεν έπρεπε να πληρώνουμε φόρους, αλλά έπρεπε να μας τα δίνει ο ΕΟΠΥΥ με συνταγή.το γαμπρηλικι πρεπει να πλερωνετε._
-
Μ'αυτά και μ'αυτά το κράτος θα χάσει του χρόνου έναν αιμοδότη Τον κερδίζει η Βουλγαρία
Τέλη κυκλοφορίας