-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Βαψτε τα σπίτια σας ελεύθερα μόνοι αν θέλετε, υπάρχει έστω 1% πιθανότητα σε πει κανένας τίποτα σε αυτήν την χώρα;; Οσο και θα πιάσουν αυτούς που δεν πληρώνουν τέλη η έχουν ανασφαλιστα τα οχήματά τους! Εδώ τα βασικα δεν μπορούν να ελέγξουν ρε παιδιάSent from my fingers to your eyes!!
Ξέρω άτομα για εργασίες εξωτερικού χώρου, που τους τα πήρε το ΙΚΑ νταβατοζιλίδικα, και ας είχαν κάνει τις δουλειές με τα χεράκια τους
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Βαψτε τα σπίτια σας ελεύθερα μόνοι αν θέλετε, υπάρχει έστω 1% πιθανότητα σε πει κανένας τίποτα σε αυτήν την χώρα;; Οσο και θα πιάσουν αυτούς που δεν πληρώνουν τέλη η έχουν ανασφαλιστα τα οχήματά τους! Εδώ τα βασικα δεν μπορούν να ελέγξουν ρε παιδιά
Sent from my fingers to your eyes!!
Ξέρω άτομα για εργασίες εξωτερικού χώρου, που τους τα πήρε το ΙΚΑ νταβατοζιλίδικα, και ας είχαν κάνει τις δουλειές με τα χεράκια τους
ελπιζω κι αυτοι να τα ζητησαν πισω με την σειρα τους απο αυτους που τους καρφωσαν....
-
χμμμ
-
-
θα συσχετισουν τα τελη με τη φορολογικη δηλωση (επιτελους)
με την υποβολη της δηλωσης θα φαινεται και αν ειναι πληρωμενα τα τελη ή οχι..Να περάσουν εντός 30 ημερών από την εφορία θα καλούνται όλοι οι φορολογούμενοι που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Το σχετικό μήνυμα θα λαμβάνουν άμεσα με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης μέσω ίντερνετ και την πραγματοποίηση της σχετικής διασταύρωσης σε πραγματικό χρόνο. Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών έχουν εκπονήσει ειδικό σχέδιο για την καταπολέμηση της αποφυγής πληρωμής τελών κυκλοφορίας η οποία έχει λάβει τη μορφή επιδημίας κυρίως στους κατόχους ΙΧ μεγάλου κυβισμού το οποίο τίθεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε εφαρμογή. Τι προβλέπει αυτό;
Κατά
την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέσω ίντερνετ ο φορολογούμενους καλείται να συμπληρώσει ή να επιβεβαιώσει τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων που διαθέτει, το χρόνο πρώτης κυκλοφορίας τους, τους φορολογίσιμους ίππους κ.ά. Τα στοιχεία αυτά συμπληρώνονται στον πίνακα υπολογισμού της αντικειμενικής δαπάνης διαβίωσης των φορολογούμενων. Με την οριστικοποίηση της υποβολής της φορολογικής δήλωσης και εφόσον από την πραγματοποίηση σχετικής διασταύρωσης με το αρχείο πληρωμής των τελών κυκλοφορίας που έχει δημιουργήσει η ΓΓΠΣ προκύπτει ότι σε κάποιο από τα οχήματα που δηλώνει ο φορολογούμενος δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας, τότε θα εκδίδεται αυτόματα ειδικό ειδοποιητήριο προς το φορολογούμενο. Με το ειδοποιητήριο αυτό ο φορολογούμενος θα καλείται εντός τριάντα ημερών να προσέλθει στην εφορία στην οποία υπάγεται προκειμένου να προσκομίσει αποδεικτικά πληρωμής των τελών. Αν δεν εμφανιστεί στην εφορία ή προκύψει από τον έλεγχο ότι πράγματι δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη τότε θα γίνεται βεβαίωσή τους στο όνομα του φορολογούμενου και θα καλείται να τα εξοφλήσει στο διπλάσιο (όπως προβλέπει η φορολογική νομοθεσία).http://www.capital.gr/tax/gmessages/sho ... id=1495342
-
Άντε, κι ένα καλό νέο!
-
συγγενης που δουλευει στο μεταφορων μου ειπε οτι τους πηγε ενημερωση οτι τα υγραεριοκινητα θα μπουν ολα μαζι σε ενα τσουβαλι και θα πληρωνουν κοινα τελη 500-600€ . μου πεσαν τα μαλλια βεβαια μονο στην ελλαδα θα μπορουσε να γινει αυτο. εχει ακουσει κανεις τι θα ισχυσει γενικα για τα τελη το 2012-2013?
-
H εγκατάσταση υγραερίου δηλώνεται στο μεταφορών;
-
δεν ξερω ρε παιδια γιαυτο ρωταω . ισχυει εχεις ακουσει κανεις κατι? δεν εχω υγραεριο απλως μου κινησε την περιεργεια το θεμα.
-
αμεξαρτητως κυβικων..? δηλαδη το ΠΙΚΑΝΤΟ υγραεριο θα πληρωνει 600 τελη...?...εκτος αν εννοουσε μεχρι 600 για τα τερατα και κλιμακωση προς τα κατω, στο 50% των αντιστοιχων βενζινοκινητων.
-
Τα εργοστασιακα lpg,που ειναι ελαχιστα βεβαια,οι μετατροπες η και τα δυο?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
H εγκατάσταση υγραερίου δηλώνεται στο μεταφορών;αλλαζεις αδεια στην οποια πρεπει να αναφερεται η αλλαγη του καυσιμου.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
αλλαζεις αδεια στην οποια πρεπει να αναφερεται η αλλαγη του καυσιμου.
Αν δεν το δηλώσεις υπάρχουν κυρώσεις;
-
υπαρχουν, αλλα δεν γνωριζω περαιτερω τι και πως.
-
Αν δεν το δηλώσεις υπάρχουν κυρώσεις;viewtopic.php?f=5&t=23250&start=1725
-
αν συμβει κατι σοβαρο και η ασφαλιστικη πρεπει να δωσει πολλα ευρω θα καλυφθει πισω απο το οτι δεν το δηλωσες.
Στο κατω κατω αν εχεισ επισημη εγκατασταση πας στο υπουρηειο και με 80 ευρω το ελεγχουν και σου βγαζουν νεα αδεια που γραφει ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ. Ετσι, κατα καποιο τροπο, ελεγχεις και αν ο εγκαταστατης σου εκανε σωστη τοποθετηση.Σου δινουν προχειρη αδεια να κυκλοφορεις και μετα απο 2-3 βδομαδες ερχεται η κανονικη στο σπιτι.
-
ο φοροτεχνικος που είχε η τσοπανιδου στο σκαι το πρωί κάτι πήγε να πει ότι καταργήθηκε η έκτακτη εισφορά στα αυτοκίνητα αλλά η μαλακισμένη τον διέκοψε και δεν το ανέλυσε! Άκουσε κανεις κάτι τέτοιο?????
-
φιλε δεν ακουσα κατι αλλα λογω προεκλογικης περιοδου ολοι λενε '..σκεφτονται..θα επρεπε..βασει νομου..κλπ' οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι. Αν υπηρχε τετοια ειδηση στα σοβαρα θα ειχε βουιξει το νετ....(γνωμη μου)
παντως η εκτακτη εισφορα, ειχανε πει, απο το 2013 θα καταργηθει για 2000+ απο την πρωτη μερα που την ανακοινωσαν.
-
Για το θεμα του υγραεριου μου ειπε οτι θα χτυπησουν στο κεφαλι οσα ειναι ανεξαρτητου κυβισμου αξιας κλπ. Μου τονισε οτι δεν μπορει να μου πει περισσοτερα αλλα ηταν σιγουρος.ελπιζω να αποδειχτει ραδιο αρβυλα γιατι θα γαμησουν κοσμακη που εβαλε υγραεριο να γλυτωσει 5 δραχμες απο το καυσιμο κ να πληρωσει αλλες υποχρεωσεις.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
Για το θεμα του υγραεριου μου ειπε οτι θα χτυπησουν στο κεφαλι οσα ειναι ανεξαρτητου κυβισμου αξιας κλπ. Μου τονισε οτι δεν μπορει να μου πει περισσοτερα αλλα ηταν σιγουρος.ελπιζω να αποδειχτει ραδιο αρβυλα γιατι θα γαμησουν κοσμακη που εβαλε υγραεριο να γλυτωσει 5 δραχμες απο το καυσιμο κ να πληρωσει αλλες υποχρεωσεις.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Τι μισος ειναι αυτο ρε γμτ?Μολις φανει διαρροη εσοδων στα ματια τους αμεσως καρπαζια.
Τέλη κυκλοφορίας