-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Απορώ αν υπάρχει έστω κι ένας που να πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω από την αύξηση των τελών, των φόρων, των έκτακτων εισφορών κτλ;Όταν είσαι πολιτικός και ιδιαίτερα κυβέρνηση δεν χρειάζεται να έχεις σχέδιο.
Αν απλά αποτύχεις ρίχνεις τα βάρη σε άλλους (βλέπε πολλαπλασιασμός φόρων).
Αν κάνεις epic fail, παίρνεις μπόνους υπουργείο (βλέπε Πακακωνσταντίνου).
Αν δε έχεις και ρέυμα, σε αναβαθμίζουν και από κει που σε εφτυναν σε σέβονται κιόλας (βλέπε Βενιζέλος) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ωραία όλα αυτά, αλλά τίποτα αντισυνταγματικό δεν προκύπτει.
Ναι ε?, επειδη το λες εσυ? Για ρωτησε κανενα σοβαρο δικηγορο...Και μετα μιλα για μπακαλιστικες υποθεσεις...
Με δικηγόρο που μίλησα (το έχω γράψει πριν λίγες σελίδες) μου είπε ότι έτσι όπως διατυπώνεται η εισφορά φέτος, ΔΕΝ είναι αντισυνταγματική.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Σωστά. Απλά σε αυτό θα πρέπει να προσθέσεις όλα τα υπόλοιπα τεκμήρια πχ. σπίτι κτλ.Και ενα σπιτι 95τμ. Αυτα ειναι
-
Με τους υπολογισμούς μου, σε 2 χρόνια σε βλέπω φυλακή.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
@komis
Καταρχήν ποιός λέει ότι το τεκμήριο ισχύει αν έχεις καταθέσει πινακίδες; Ο sv2 λέει πριν ότι κάνει διαχείριση τεκμηρίου παραδίδοντας τις πινακίδες κατά διαστήματα. Αν υπάρχει κάτι νεότερο δώσε link.
Όσο για τα υπόλοιπα έχουμε διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία του κράτους, fyi θεωρώ λάθος να δίνονται αποζημιώσεις στους αγρότες.Το τεκμήριο ισχύει για του μήνες που κάνεις χρήση του αυτοκινήτου. Και εγώ από πέρσι ξεκίνησα να κάνω διαχείριση του τεκμηρίου μου, γιατί το περίμενα ότι θα έχουμε άσχημες εκπλήξεις, και για το 10 είχα καταθέσει τις πινακίδες για 8 μήνες, οπότε στη δήλωση που έκανα το 11, μήνες κατοχής ήταν μόνο οι υπόλοιποι 4 και όχι το σύνολο του χρόνου. Το μόνο που θέλουν είναι τα χαρτιά για την κατάθεση και επιστροφή των πινακίδων. Για το 11 τις πινακίδες τις έχουν ακόμη και τις βλέπουν, και θα τις πάρω πίσω το Πάσχα του '12, που θα μπρορώ να βγάζω, με ασφάλεια, την κορούλα μου βόλτα!
Νίκος.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Σωστά. Απλά σε αυτό θα πρέπει να προσθέσεις όλα τα υπόλοιπα τεκμήρια πχ. σπίτι κτλ.
Και ενα σπιτι 95τμ. Αυτα ειναι
13300€ το αυτοκίνητο, 3950€ το σπίτι, 3000 €(αν είσαι μόνος) που αναπνέεις....= 20250 σύνολο...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
- Κανείς δε σε αναγκάζει να πουλήσεις την περιουσία σου. Μπορείς να την κάνεις έπιπλο στο σπίτι και να μην πληρώνεις φόρους.
Ενταξει ... στο αμαξι μπορεις να βγαλεις τις πινακιδες και να το κανεις επιπλο στο σπιτι .
Το σπιτι ... τι θα το κανεις αν δεν σου φτανει το εισοδημα σου να πληρωσεις τους φορους ?Ιnfinity ... ξεχαστηκες και δεν μου απαντησες
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σωστά. Απλά σε αυτό θα πρέπει να προσθέσεις όλα τα υπόλοιπα τεκμήρια πχ. σπίτι κτλ.
Και ενα σπιτι 95τμ. Αυτα ειναι
13300€ το αυτοκίνητο, 3950€ το σπίτι, 3000 €(αν είσαι μόνος) που αναπνέεις....= 20250 σύνολο...
- καθε Κυριακη στην εκκλησια για προσευχη παρακαλωντας να μην τα ξαναυξήσουν του χρόνου.
-
- καθε Κυριακη στην εκκλησια για προσευχη παρακαλωντας να μην τα ξαναυξήσουν του χρόνου.
Και γιατί να περιμένουν τόσο πολύ;
Φοροεπιδρομή αποφάσισαν Γιώργος-Βενιζέλος
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/6 ... -benizelos -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
- Κανείς δε σε αναγκάζει να πουλήσεις την περιουσία σου. Μπορείς να την κάνεις έπιπλο στο σπίτι και να μην πληρώνεις φόρους.
Ενταξει ... στο αμαξι μπορεις να βγαλεις τις πινακιδες και να το κανεις επιπλο στο σπιτι .
Το σπιτι ... τι θα το κανεις αν δεν σου φτανει το εισοδημα σου να πληρωσεις τους φορους ?Ιnfinity ... ξεχαστηκες και δεν μου απαντησες
Αυξάνεις το εισόδημά σου. sv2
-
Ακριβώς, γιατί πέρισυ τα 2500 κ.ε κόστισαν 7900€, τα 95 τμ κόστισαν 3150€ + τα γνωστά 3000 = 14050, δλδ. 8 χιλιάρικα λιγότερα. Δεν είναι λίγα...
-
Ξεχασα να αναφερω οτι εχουμε και ενα getz 1.3 οποτε αυτο ποσο τεκμηριο εχει>?
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ξεχασα να αναφερω οτι εχουμε και ενα getz 1.3 οποτε αυτο ποσο τεκμηριο εχει>?Τι εκανε λέει !!! Εχεις κι άλλο ... μαααλιστααα.... καλά θα περάσετε εσυ και ο υπουργός
Αυξάνεις το εισόδημά σου. sv2
Ο sv2 αν θέλει ας δουλευει 24 ωρες την ημερα , 7 μερες την βδομαδα , 12 μηνες τον χρόνο. Επιλογη του θα ειναι. Εγω δουλευω για να ζω , δεν ζω για να δουλευω .
Δηλαδη θα πρέπει να πιασω και δευτερη δουλεια (αν βρω) και να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ , οχι για να παρω κατι πολύ ακριβο που θα μου καλυτερεψει την ποιοτητα ζωης μου, ουτε για να φτιαξω την καριερα μου ... αλλα για να πληρωσω φορους για πραγματα που ήδη εχω αποκτησει εδω και πολλά χρόνια ? Το θεωρεις λογικο εσυ αυτό ?
Και αν δεν βρισκω δευτερη δουλεια ?
Αν ανεβασει ακομα περισσοτερο τους φορους τι κανω , μηπως να βρω και τριτη δουλεια ?
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις , αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση η λογικη σου. Δεν θελω να με παρεξηγησεις , δεν σε γνωριζω αλλωστε και προσωπικα αλλα μου δινεις την εντυπωση του ανθρωπου που ειναι φτιαγμενος για δουλος και μαλιστα νιωθει πολύ χαρουμενος γι αυτό -
μου αρεσει που προσπαθειτε να συζητησετε με τα τρολ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου αρεσει που προσπαθειτε να συζητησετε με τα τρολ...έλα ντε
ignore list παίδες -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Και γιατί να περιμένουν τόσο πολύ;
Φοροεπιδρομή αποφάσισαν Γιώργος-Βενιζέλος
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/6 ... -benizelosΕξάλλου νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών προανήγγειλε φοροκυνηγητό για την **άμεση είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
**
Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν κατ' αρχάς 14.700 φυσικά και νομικά πρόσωπα με οφειλές άνω των 150.000 ευρώ.aris07 , αναφερει για αυτους που οφειλουν μεγαλα ποσά και δεν εχουν πληρωσει. Να χαρεις οτι θέλεις , να τα τονιζεις αυτα γιατι μεχρι να ανοιξω το λινκ καταλαβαινεις ....
-
Εξάλλου νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών προανήγγειλε φοροκυνηγητό για την **άμεση είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
**δε καταλαβαινω τη λογικη να προαναγγειλουμε κατι
πηγαινε πιαστους και μετα βγες και κανε ανακοινωσεις ρε μ@λακα
τι μας το λες, για να χαρουμε που ΘΑ κανεις το αυτονοητο?
οπως εκανε ο αλλος π@παρας προ ημερων, ειπε οτι σκεφεται να επιτρεψει τα diesel. Τωρα οσοι σκεφτονται να αγορασουν αυτοκινητο και θα τους ενδιεφερε καποια εκδοση diesel, δε θα παρουν τιποτα γιατι θα περιμενουν την απελευθερωση... Πιο κατω ακομη η αγορα λοιπον.
ποσο διανοητικα καθυστερημενοι ειναι αραγε? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εξάλλου νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών προανήγγειλε φοροκυνηγητό για την **άμεση είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
**δε καταλαβαινω τη λογικη να προαναγγειλουμε κατι
πηγαινε πιαστους και μετα βγες και κανε ανακοινωσεις ρε μ@λακα
τι μας το λες, για να χαρουμε που ΘΑ κανεις το αυτονοητο?
οπως εκανε ο αλλος π@παρας προ ημερων, ειπε οτι σκεφεται να επιτρεψει τα diesel. Τωρα οσοι σκεφτονται να αγορασουν αυτοκινητο και θα τους ενδιεφερε καποια εκδοση diesel, δε θα παρουν τιποτα γιατι θα περιμενουν την απελευθερωση... Πιο κατω ακομη η αγορα λοιπον.
ποσο διανοητικα καθυστερημενοι ειναι αραγε?Το avatar σου τα λέει όλα
-
aris07 , αναφερει για αυτους που οφειλουν μεγαλα ποσά και δεν εχουν πληρωσει. Να χαρεις οτι θέλεις , να τα τονιζεις αυτα γιατι μεχρι να ανοιξω το λινκ καταλαβαινεις ....
Άντε να στην κάνω τη χάρη να το τονίσω την επόμενη φορά
Εσυ όμως πιστεύεις οτι οι 'μεγάλοι' και 'τρανοί' που χρωστάνε τα χοντρά θα τα πληρώσουν;εδω παει το
Οπότε;απο που θα τα ξαναματαπάρουν; μάντεψε... -
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
@komis
Καταρχήν ποιός λέει ότι το τεκμήριο ισχύει αν έχεις καταθέσει πινακίδες; Ο sv2 λέει πριν ότι κάνει διαχείριση τεκμηρίου παραδίδοντας τις πινακίδες κατά διαστήματα. Αν υπάρχει κάτι νεότερο δώσε link.
Όσο για τα υπόλοιπα έχουμε διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία του κράτους, fyi θεωρώ λάθος να δίνονται αποζημιώσεις στους αγρότες.Το τεκμήριο ισχύει για του μήνες που κάνεις χρήση του αυτοκινήτου. Και εγώ από πέρσι ξεκίνησα να κάνω διαχείριση του τεκμηρίου μου, γιατί το περίμενα ότι θα έχουμε άσχημες εκπλήξεις, και για το 10 είχα καταθέσει τις πινακίδες για 8 μήνες, οπότε στη δήλωση που έκανα το 11, μήνες κατοχής ήταν μόνο οι υπόλοιποι 4 και όχι το σύνολο του χρόνου. Το μόνο που θέλουν είναι τα χαρτιά για την κατάθεση και επιστροφή των πινακίδων. Για το 11 τις πινακίδες τις έχουν ακόμη και τις βλέπουν, και θα τις πάρω πίσω το Πάσχα του '12, που θα μπρορώ να βγάζω, με ασφάλεια, την κορούλα μου βόλτα!
Νίκος.
Δεκτό, δεν ήξερα ότι υπάρχει σχετική εγκύκλιος. Από την άλλη όμως επιμένω ότι όταν μπει τέλος κατοχής και χρήσης στις κουζίνες, τους καναπέδες, τις χέστρες και τους πίνακες ζωγραφικής και να απαγορεύεται η χρήση τους από όποιον δεν θέλει να πληρώνει το τέλος και το τεκμήριο, τότε, θα δεχτώ ότι είναι δίκαιο να γίνεται και για τα αυτοκίνητα. Δε μπορεί να σου στερεί τη χρήση σε κάτι που κατέχεις επειδή έτσι γουστάρει.
Να δω τον κάθε infinity να μαγειρεύει σε γκαζάκι, να κάθεται σε ψάθα, να χέζει σε κανατάκι και να έχει τους πίνακες στο σπίτι του κρεμασμένους ανάποδα να βλέπει μουσαμά και να δεχτώ κι εγώ να στερηθώ τη χρήση του οποιουδήποτε αυτοκινήτου απέκτησα (πάντα με νόμιμα μέσα).
Τέλη κυκλοφορίας