-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Α μαλιστα!
Πεσαμε κι αλλο στα 849€! Του ´06 ειμαι!
βλεπεις; δεν ειναι τοσο ασχημα τελικα...τοση γκρινια ομως...
Απ'τα 1.100 που λέγαμε στην αρχή...τα 850 είναι μια χαρά...250 ευρώ κάτω! Δηλαδή ένα σετ λάστιχα και 4 προπονήσεις για το καρτ. Δε τα λες και λίγα
...
Τι να κάνω? Να τα βάψω μαύρα? Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
Αυτά θα μου ζητήσουν να πληρώσω, θα τα πληρώσω καθώς δεν έχω άλλη επιλογή.
Με τη γκρίνια δε καταφέρνεις τίποτα.Με άλλα λόγια ό,τι λέει το σοφό κράτος πρέπει να το κάνουμε και να μη χάνουμε χρόνο προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να αντιδράσουμε σε αυτά που θεωρούμε 100% άδικα, ανήθικα, κλπ, κλπ.... Σωστά?....
Τα 850 ευρώ πόσα σετ λάστιχα καρτ και πόσες προπονήσεις είναι, που σου παίρνουν επειδή έτσι γουστάρουν? Πόσα κινητά τελευταίας τεχνολογίας? Πόσα λάπτοπ? Πόσες εκδρομές με την κοπέλα σου? Πόσα ρούχα, παπούτσια, κλπ, κλπ?... Πόσες μέρες ή εβδομάδες δουλειάς?... Δε νοιώθεις ότι αφού πρώτα το αγόρασες (δεν ξέρω εσύ τι πλήρωσες σε φπα και τέλη 'ταξινόμησης', αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν αρκετά λεφτά...) τώρα σε υποχρεώνουν να το ...νοικιάζεις?! Πόσο πάνε τέλη+ασφάλεια μαζί, κάτω από 1500 το χρόνο? Απλά για να το έχεις με πινακίδες, έτσι?...
Από περιέργεια, αν ήταν να πληρώσεις 3500 για τέλη και σου έγραφαν ότι αν είναι μεταξύ 5 και 10 ετών το αμάξι θα πληρώσεις 'μόνο' 3250, τι θα έλεγες? Πάλι 'γιούπι για για γιουπι γιουπι για', διότι αλλιώς θα ήταν σαν να τα βάφεις μαύρα και δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος?!.... Η θα τα είχες πάρει στο κρανίο υπερβολικά πολύ για να ζητωκραυγάζεις?....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχει θίξει ο komis1 στην προηγούμενη σελίδα κάποια σημεία που πρέπει να εξεταστούν
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2263163#p2263163
Σε αυτά θα προσθέσω και τα
5) Δεν λαμβάνουν υπόψη το είσοδημα και την περιουσιακή κατάσταση κάποιου αλλά επιβάλλουν παράλογα τέλη αδιακρίτως και βλακωδώς βάσει των κυβικών εκατοστών
6) Δεν λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα αξία κάθε αυτοκινήτου, πάλι στηριζόμενοι στην ανόητη κλίμακα των κυβικών εκατοστώνΣίγουρα χρειάζεται κάποιος νομικός να διερευνήσει την περίπτωση και να μας πει τι ισχύει και τι μπορεί να γίνει
Άρα συμπερασματικά το τεκμήριο:
- Σε θεωρεί εκ των προτέρων κλέφτη
- Αρνείται επί της ουσίας να ελέγξει το πόθεν έσχες σου και σε τιμωρεί σαν να μην έχει γίνει έλεγχος
- Ισοπεδωτικά σε προσαρμόζει σε κάποιο αυθαίρετο και στρεβλό προφίλ 'μέσου Έλληνα' (κάποιου που κάνει 30.000 χλμ το χρόνο)
- Συνειδητά απαξιώνει την περιουσία σου (όποιος είναι μάγκας ας πάει να το πουλήσει το 2λιτρο τώρα)
- Δεν λαμβάνουν υπόψη το είσοδημα και την περιουσιακή κατάσταση κάποιου αλλά επιβάλλουν παράλογα τέλη αδιακρίτως και βλακωδώς βάσει των κυβικών εκατοστών
- Δεν λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα αξία κάθε αυτοκινήτου, πάλι στηριζόμενοι στην ανόητη κλίμακα των κυβικών εκατοστών
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Η άνανδρη αντίδραση δεν είναι απαραίτητη. Αν κάποιος δικηγόρος διαβάζει εδώ και θέλει να στήσει ένα Paypal για να πάει στα δικαστήρια το κράτος, θα βρεί αύριο το πρωί €100 από εμένα και θέλω να πιστεύω κι από άλλους πολλούς.- 100
-
Θεωρώ μεγάλη μαλακία πλέον το να έχεις δίλιτρο και να πας αδιαμαρτύρητα να δώσεις ακόμα και τα 660. Είναι σαν να σου λένε είσαι μαλάκας και να τους επιβραβεύεις με 660 ευρώ. Όλα αυτά προσθέτοντας και τα νέα μέτρα που ισούνται ένα μέσο μισθό για κάθε μισθωτό (δηλ πρακτικά ο μόνος που δεν μπορεί να κρύψει εισόδημα) ακόμα και του ιδιωτικού τομέα που ίσα ίσα συμβάλει μόνο στα έσοδα του κράτους χωρίς να το επιβαρύνει πρακτικά.
Πάντως όπως και να 'χει την απόφαση μου την έχω πάρει. Φέτος ήθελαν να πάρουν + 10% θα χάσουν πολύ περισσότερα. Τα τέλη και τις ασφάλειες για 2 αυτοκίνητα το ένα 1800 και το άλλο 2000 δεν θα ξαναπληρωθούν. Μάλιστα το δίλιτρο μάλλον θα το πουλήσω έστω και κοψοχρονιά διότι όσο το κρατάς θα χάνει πολύ περισσότερα. Άλλωστε το να ξαναγυρίσουν τα τέλη στα 340 ευρώ είναι αδύνατο.
Καταθέστε τις πινακίδες και οι άλλοι δίλιτροι έστω και για ένα-δύο μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο, μπας και ιδρώσουν λίγο και τα πάρουν πίσω...
-
Αυτό είναι μία σκέψη... τι έξοδα έχει αυτό το πράγμα? να καταθέσεις και να τις ξαναπάρεις πίσω. (εχω και πάρκινγκ)
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Η άνανδρη αντίδραση δεν είναι απαραίτητη. Αν κάποιος δικηγόρος διαβάζει εδώ και θέλει να στήσει ένα Paypal για να πάει στα δικαστήρια το κράτος, θα βρεί αύριο το πρωί €100 από εμένα και θέλω να πιστεύω κι από άλλους πολλούς.
- 100
Θα παρει πολλα 100ευρα ο δικηγορος που θα το αποφασίσει.
Χωρια την προβολη που θα εχει...
Αλλα δεν τον βλεπω πουθενα, τους μαζεψαν ολους οι Μπέοι
-
Θεωρώ μεγάλη μαλακία πλέον το να έχεις δίλιτρο και να πας αδιαμαρτύρητα να δώσεις ακόμα και τα 660. Είναι σαν να σου λένε είσαι μ@λ@κ@ς και να τους επιβραβεύεις με 660 ευρώ. Όλα αυτά προσθέτοντας και τα νέα μέτρα που ισούνται ένα μέσο μισθό για κάθε μισθωτό (δηλ πρακτικά ο μόνος που δεν μπορεί να κρύψει εισόδημα) ακόμα και του ιδιωτικού τομέα που ίσα ίσα συμβάλει μόνο στα έσοδα του κράτους χωρίς να το επιβαρύνει πρακτικά.Πάντως όπως και να 'χει την απόφαση μου την έχω πάρει. Φέτος ήθελαν να πάρουν + 10% θα χάσουν πολύ περισσότερα. Τα τέλη και τις ασφάλειες για 2 αυτοκίνητα το ένα 1800 και το άλλο 2000 δεν θα ξαναπληρωθούν. Μάλιστα το δίλιτρο μάλλον θα το πουλήσω έστω και κοψοχρονιά διότι όσο το κρατάς θα χάνει πολύ περισσότερα. Άλλωστε το να ξαναγυρίσουν τα τέλη στα 340 ευρώ είναι αδύνατο.
Καταθέστε τις πινακίδες και οι άλλοι δίλιτροι έστω και για ένα-δύο μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο, μπας και ιδρώσουν λίγο και τα πάρουν πίσω...
τι εχεις ν' ακουσεις τωρα απο 2-3 ατομα που θεωρουν υποχρεωση σου να πληρωσεις οσα σου ζητησουν...
ουτε καν δεχονται να καταθεσεις πινακιδες, να πληρωσεις και συ κυριος!!!!
εξαιτιας σου (και μου) ο χαμηλοσυνταξιουχος θα πληρωσει περισσοτερα τελη γιατι δεν βγαινουν τα νουμερα...
αφου ειναι οι ιδιοι νουμερα, πως να βγουν;
ποσο μεσα μπηκαν με τις αποδειξεις;;; ποσο;;;;;;
ποσο μεσα θα μπουν με τ' αυξημενα τελη;;;;
ποσο μεσα θα μπουν απο τις μηδενικες πωλησεις αυτοκινητων;
η συνεχεια γνωστη, αυξηση τελους ταξινομησης στα 1000αρια, στα 1200, φορο πολυτελειας στα 1400 και εργοστασιακη αξια 10000 ευρω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό είναι μία σκέψη... τι έξοδα έχει αυτό το πράγμα? να καταθέσεις και να τις ξαναπάρεις πίσω. (εχω και πάρκινγκ)viewtopic.php?f=5&t=8209
Ρώτησα χθες και το λογιστή μου που μου είπε τα ίδια...
Απλά αν πας να τις ξαναπάρεις και τις έχουν δώσει για καταστροφή (συνήθως μετά από ένα-δύο χρόνια) θες ένα παράβολο 30 ευρώ για επανέκδοση. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Η άνανδρη αντίδραση δεν είναι απαραίτητη. Αν κάποιος δικηγόρος διαβάζει εδώ και θέλει να στήσει ένα Paypal για να πάει στα δικαστήρια το κράτος, θα βρεί αύριο το πρωί €100 από εμένα και θέλω να πιστεύω κι από άλλους πολλούς.
- 100
Θα παρει πολλα 100ευρα ο δικηγορος που θα το αποφασίσει.
Χωρια την προβολη που θα εχει...
Αλλα δεν τον βλεπω πουθενα, τους μαζεψαν ολους οι Μπέοι
kon5???????????
-
Ισως αμα τις καταθέσουμε κανά διμηνο να πάθουν ήττα
-
@ nidosan
Επειδή με παρεξήγησες, χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Επίσης, είναι λάθος να χρησιμοποιείς όλο το ποσό για το παράδειγμά σου. Τα μισά από αυτά τουλάχιστον θα τα έδινες ούτως ή άλλως για να κυκλοφορείς το αμάξι σου. Άρα μιλάμε για το υπόλοιπο μισό του ποσού.
Πολλά μπορείς να κάνεις…αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή τι θα κάνεις? Θα τα βάψεις μαύρα? Η γκρίνια και η μιζέρια δεν ήταν ποτέ στο χαρακτήρα μου.
Πληρώνω και προχωράω, δεν υπάρχει για μένα άλλη επιλογή.
Μπορεί οι άλλοι να έχουν ένα ακόμα αυτοκίνητο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, άλλοι να έχουν 2λτ με 100.000κμ και να μην τους πειράζει να το σκοτώσουν, άλλοι να δέχονται να το σκοτώσουν για ένα κομμάτι ψωμί, άλλοι μπορεί να θέλουν να βγάλουν Βουλγάρικες πινακίδες ή άλλοι απλά να μη πληρώσουν και από 1/1/2012 να φωνάζουν γιατί τους ήρθαν τα τέλη από 1.000 ευρώ, 2.000 μαζί με το πρόστιμο!
Οι επαναστάτες λοιπόν, ας κάνουν ό,τι νομίζουν κι ας με κατακρίνουν που…πληρώνω.
Δεν πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αυτί κανενός πάντως όσες πινακίδες κι αν κατατεθούν, έχω γράψει γιατί.
-
Θεωρώ μεγάλη μαλακία πλέον το να έχεις δίλιτρο και να πας αδιαμαρτύρητα να δώσεις ακόμα και τα 660. Είναι σαν να σου λένε είσαι μ@λ@κ@ς και να τους επιβραβεύεις με 660 ευρώ....
Πάντως όπως και να 'χει την απόφαση μου την έχω πάρει. Φέτος ήθελαν να πάρουν + 10% θα χάσουν πολύ περισσότερα. Τα τέλη και τις ασφάλειες για 2 αυτοκίνητα το ένα 1800 και το άλλο 2000 δεν θα ξαναπληρωθούν.
Από αυτό καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο ανόητοι και εκτός πραγματικότητας είναι αυτοί που τα σκέφτονται αυτά....
Πριν μόλις 3 χρόνια τα τέλη έφταναν μέχρι τα 580 ευρώ/έτος και εμένα τουλάχιστον μου φαινόντουσαν αρκετά λεφτά να πληρώνει κανείς στο κράτος κάθε χρόνο για πινακίδες (ασχέτως αν έχει κινητήρα παπιού ή αεροπλάνου το αμάξι του). Ξαφνικά σκέφτηκαν να μας τα πάρουν βάση 'παλαιότητας', 'πρασινότητας', 'υπερβολικών κυβικών' και τέτοια... κι άρισαν να μας πετάνε κάτι νουμερα του στυλ 850, 1200, 1500 (!!!) λες και υπάρχουν πουθενά αλλού αυτά, και λες και δεν επρόκειτο να αντιδράσουμε. Τα ίδια και τώρα....! Και λες 'για ποιους μας έχουν, ρε πστ μου?'... Δεν το καταλαβαίνουν ότι ο άλλος ακόμη κι αν μπορεί με κάποιες θυσίες να το βρει το 1000ρικο να τους πληρώσει, θα το σκεφτεί παααααρα πολύ και υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να προτιμήσει να 'ξεβολευτεί' [καταθέτοντας πινακίδες] μόνο και μόνο για να μη νοιώθει ότι τον έπιασαν μλκ?... Οτι αν έβαζαν λογικά τέλη δεν θα σκεφτόμασταν/αποφασίζαμε να αντιδράσουμε και θα ήταν πιο πιθανό να τα βγάλουν όσα ζητούσαν? Ότι μας σπρώχνουν στις 'πατέντες' [του στυλ ξένες πινακίδες κλπ], και στην 'εκδίκηση' με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας?...
Είναι διαστημικά πράγματα να τα σκεφτεί κανείς αυτά?
Άρα συμπερασματικά το τεκμήριο:
- Σε θεωρεί εκ των προτέρων κλέφτη
- Αρνείται επί της ουσίας να ελέγξει το πόθεν έσχες σου και σε τιμωρεί σαν να μην έχει γίνει έλεγχος
- Ισοπεδωτικά σε προσαρμόζει σε κάποιο αυθαίρετο και στρεβλό προφίλ 'μέσου Έλληνα' (κάποιου που κάνει 30.000 χλμ το χρόνο)
- Συνειδητά απαξιώνει την περιουσία σου (όποιος είναι μάγκας ας πάει να το πουλήσει το 2λιτρο τώρα)
- Δεν λαμβάνουν υπόψη το είσοδημα και την περιουσιακή κατάσταση κάποιου αλλά επιβάλλουν παράλογα τέλη αδιακρίτως και βλακωδώς βάσει των κυβικών εκατοστών
- Δεν λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα αξία κάθε αυτοκινήτου, πάλι στηριζόμενοι στην ανόητη κλίμακα των κυβικών εκατοστών
Το (1) αποδεικνύεται από τα επόμενα, οπότε προσωπικά δε θα το έβαζα, αλλά ΟΚ, στο (2) θα έλεγα 'σε τιμωρεί με συνοπτικές διαδικασίες λες και έγινε έλεγχος και βρέθηκε ότι έκλεβες', στο (5) θα το έκανα λίγο πιο γενικό το 'βάσει των κυβικών εκατοστών' και θα έλεγα 'βάσει μιας κατασκευαστικής παραμέτρου ενός ΙΧ που ουδεμία σχέση έχει με την αξία του, τις επιδόσεις του, την πολυτέλεια του ή τις περιβαλλοντικές του επιπτώσεις, πόσο δε μάλλον με την οικονομική ευχέρεια του ιδιοκτήτη του,' (ή κάπως έτσι).
-
Εκπλήρωσα και γω την επιθυμία μου και περιμένω σε λίγες μέρες 2λιτρο πετρέλαιο . Τέλη κυκλοφορίας 139 € , υπολογισμός με βάση εκπομπές ρύπων .Ολα ΟΚ μέχρι έδώ . Αντε να αντέξω και την αύξηση 10% για το 2012 . Αλλα αυτή η έκτακτη εισφορά, γιατί ρε παιδιά ? δηλαδή επειδή μαζέψαμε πεντε δραχμές και καταφέραμε να παρουμε ενα αυτοκίνητο της προκοπής γίναμε πλούσιοι ? Το ποσο για φέτος είναι 270 € (5% επι τοις αντικειμενικής ) και το θεωρώ μεγάλη κοροιδία . Δηλαδη του χρόνου τι θα σκεφτούνε ? πόσο ανακόλουθο είναι πια αυτό το κράτος .. έλεος !
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Είναι διαστημικά πράγματα να τα σκεφτεί κανείς αυτά?Όχι αλλά πάλι ποντάρουν στην ψυχολογία του ραγιά που θα σκύψει το κεφάλι και θα πληρώσει...
Άρα λοιπόν η μπάλα είναι στο ραγιά ή αυτός θα προσπαθήσει να βάλει γκολ, ή θα πει 'αφού το έστησε ο ευρω-μπέος δεν υπάρχει ελπίδα άρα γιατί εγώ να τρέχω?' -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ nidosanΕπειδή με παρεξήγησες, χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Επίσης, είναι λάθος να χρησιμοποιείς όλο το ποσό για το παράδειγμά σου. Τα μισά από αυτά τουλάχιστον θα τα έδινες ούτως ή άλλως για να κυκλοφορείς το αμάξι σου. Άρα μιλάμε για το υπόλοιπο μισό του ποσού.
Πολλά μπορείς να κάνεις…αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή τι θα κάνεις? Θα τα βάψεις μαύρα? Η γκρίνια και η μιζέρια δεν ήταν ποτέ στο χαρακτήρα μου.
Πληρώνω και προχωράω, δεν υπάρχει για μένα άλλη επιλογή.
Μπορεί οι άλλοι να έχουν ένα ακόμα αυτοκίνητο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, άλλοι να έχουν 2λτ με 100.000κμ και να μην τους πειράζει να το σκοτώσουν, άλλοι να δέχονται να το σκοτώσουν για ένα κομμάτι ψωμί, άλλοι μπορεί να θέλουν να βγάλουν Βουλγάρικες πινακίδες ή άλλοι απλά να μη πληρώσουν και από 1/1/2012 να φωνάζουν γιατί τους ήρθαν τα τέλη από 1.000 ευρώ, 2.000 μαζί με το πρόστιμο!
Οι επαναστάτες λοιπόν, ας κάνουν ό,τι νομίζουν κι ας με κατακρίνουν που…πληρώνω.
Δεν πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αυτί κανενός πάντως όσες πινακίδες κι αν κατατεθούν, έχω γράψει γιατί.
Οι νέοι φόροι που θα κληθεί να υπολογίζει για εκατομμύρια φορολογούμενος η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων είναι η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, ο φόρος σε στοιχεία πολυτελούς διαβίωσης (ΙΧ άνω των 2.000 κ.εκ. σκάφη αναψυχής κλπ), τα νέα τέλη κυκλοφορίας και ο φόρος ακινήτων με το νέο μειωμένο αφορολόγητο.
Πηγή:www.capital.gr
αρα Νικο θα μας στείλουν χαρτί τωρα στο σπίτι να πληρώσουμε για το 2010 270 ευρω... αναδρομικά για το έτος που πέρασε
-
oh sh t
-
αυτό κατάλαβα ή κάνω λάθος? http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1228289
-
Και μέχρι το Σεπτέμβριο θα επέλθει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θα είναι δίκαιο,
και θα στοχεύει τους φοροφυγάδεςΕτοιμαστείτε οι 1200άρηδες και άνω.
Τα νέα μέτρα θα είναι δίκαια.. @μώ το πράμα απ'όπου βγήκανε. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ nidosan
Επειδή με παρεξήγησες, χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.Επίσης, είναι λάθος να χρησιμοποιείς όλο το ποσό για το παράδειγμά σου. Τα μισά από αυτά τουλάχιστον θα τα έδινες ούτως ή άλλως για να κυκλοφορείς το αμάξι σου. Άρα μιλάμε για το υπόλοιπο μισό του ποσού.
-
Δε σε παρεξήγησα συνονόματε, απλά το βρίσκω λίγο προκλητικό να χοροπηδάς για τα 250 και να μας λες τι μπορείς να κάνεις με αυτά, αφήνοντας στην άκρη όλα αυτά που θα μπορούσες να κάνεις με αυτά που σου τρώνε, και αγνοώντας ότι σε διαβάζουν και άνθρωποι που πρέπει να γονατίσουν για να πληρώσουν όσα θα τους ζητηθούν.
-
Δε μιλάμε για το 'υπόλοιπο μισό του ποσού', το ποσό ήταν 372, δηλ ~200 παραπάνω από την προηγούμεη κατηγορία, και τώρα πάει να γίνει από 630 ως 800 παραπάνω ανάλογα τα τεκμήρια (αλήθεια, πόσα λάστιχα κάρτ και προπονήσεις...?). Αν θες το βλέπεις, αν δε θες άστο.
Γιατί, ποιος σου είπε να τα βάψεις μαύρα, να γκρινιάξεις και να μιζεριάσεις?
Δεν πιστεύεις ότι έχεις άλλη επιλογη? Fine, πληρώνεις και δε χρειάζεται καν να λάβεις μέρος σε αυτή τη συζήτηση (με εμάς που 'γκρινιάζουμε και μιζεριάζουμε' προσπαθώντας να βρούμε λύσεις)!Τι πιο απλό?
Ποιος σε κατακρίνει που πληρώνεις ρε Νίκο?!
Σου είπε κανείς να μην πληρώσεις? Αν δεν έχεις πρόβλημα, πλήρωσε, και πάψε να ασχολείσαι με τους 'επαναστάτες'!Δεν πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αυτί κανενός πάντως όσες πινακίδες κι αν κατατεθούν, έχω γράψει γιατί.
Δε θυμάμαι να έχω διαβάσει τι έχεις γράψει, το τι θα έκανες αν σου ερχόντουσαν τέλη 3500 ευρώ για το BMW και τελικά έβρισκες ότι πρέπει να δώσεις 'μόλις' 3250, πάντως δε μου το απάντησες.
-
-
Δε κρατάμε τη συζήτηση στα συμπεράσματα... Τελικά κατάλαβατε αυτό που κατάλαβα κι εγω. Θα πληρώσουμε αναδρομικά για το 2010? ΟΛΑ έκτακτη στο εισόδημα, εκτακτη στο αμάξι? στο σπίτι κλπ?
Τέλη κυκλοφορίας