-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111491176
Άρα ναι...Θυμάμαι τον Λεβέντη κάποτε να φωνάζει '-Καρκίνο στα σόγια του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη'
-
nidosan εύγε!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε κρατάμε τη συζήτηση στα συμπεράσματα... Τελικά κατάλαβατε αυτό που κατάλαβα κι εγω. Θα πληρώσουμε αναδρομικά για το 2010? ΟΛΑ έκτακτη στο εισόδημα, εκτακτη στο αμάξι? στο σπίτι κλπ?Εισφορά δεν πρόκειται να πληρώσω που να χτυπιούνται κάτω. Σιγά, τι θα μου κάνουν;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δε κρατάμε τη συζήτηση στα συμπεράσματα... Τελικά κατάλαβατε αυτό που κατάλαβα κι εγω. Θα πληρώσουμε αναδρομικά για το 2010? ΟΛΑ έκτακτη στο εισόδημα, εκτακτη στο αμάξι? στο σπίτι κλπ?
Εισφορά δεν πρόκειται να πληρώσω που να χτυπιούνται κάτω. Σιγά, τι θα μου κάνουν;
κι εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου αλλά θα σου δώσουν το σηματάκι ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε κρατάμε τη συζήτηση στα συμπεράσματα... Τελικά κατάλαβατε αυτό που κατάλαβα κι εγω. Θα πληρώσουμε αναδρομικά για το 2010? ΟΛΑ έκτακτη στο εισόδημα, εκτακτη στο αμάξι? στο σπίτι κλπ?
Εισφορά δεν πρόκειται να πληρώσω που να χτυπιούνται κάτω. Σιγά, τι θα μου κάνουν;
κι εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου αλλά θα σου δώσουν το σηματάκι ;
Αν θέλουν να παίξουμε βρώμικα θα το έχουν. Έχω και εγώ τις άκρες μου εκ των έσω.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
@ nidosan
Επειδή με παρεξήγησες, χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.Επίσης, είναι λάθος να χρησιμοποιείς όλο το ποσό για το παράδειγμά σου. Τα μισά από αυτά τουλάχιστον θα τα έδινες ούτως ή άλλως για να κυκλοφορείς το αμάξι σου. Άρα μιλάμε για το υπόλοιπο μισό του ποσού.
- Δε σε παρεξήγησα συνονόματε, απλά το βρίσκω λίγο προκλητικό να χοροπηδάς για τα 250 και να μας λες τι μπορείς να κάνεις με αυτά, αφήνοντας στην άκρη όλα αυτά που θα μπορούσες να κάνεις με αυτά που σου τρώνε, και αγνοώντας ότι σε διαβάζουν και άνθρωποι που πρέπει να γονατίσουν για να πληρώσουν όσα θα τους ζητηθούν.
Οι ίδιοι άνθρωποι διαβάζουν σε αυτοκινητιστικό φόρουμ για άλλους που αγοράζουν αυτοκίνητα αξίας από 50.000 ευρώ και πάνω. Αυτό δεν είναι προκλητικό? Σε πείραξαν τα 250 ευρώ?
Και εν πάση περιπτώσει, δε νομίζω να γίνομαι προκλητικός με το να γράφω: “χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ”.
Τα 850 ευρώ ή τα 1.000 ευρώ δε τα βρίσκω στο δρόμο. Θα δουλέψω για να τα βγάλω, όπως όλοι μας. Αλλά ευτυχώς θα πληρώσω 250 ευρώ λιγότερα απ’ότι υπολόγιζα και προφανώς χαίρομαι γιαυτό…το ότι θα μου μείνουν 250 ευρώ στην άκρη να τα κάνω ό,τι άλλο θέλω.
Δε καταλαβαίνω που είναι το παράλογο.
Αν σε πείραξε το εικονίδιο, το παίρνω πίσω.
- Δε μιλάμε για το 'υπόλοιπο μισό του ποσού', το ποσό ήταν 372, δηλ ~200 παραπάνω από την προηγούμεη κατηγορία, και τώρα πάει να γίνει από 630 ως 800 παραπάνω ανάλογα τα τεκμήρια (αλήθεια, πόσα λάστιχα κάρτ και προπονήσεις...?). Αν θες το βλέπεις, αν δε θες άστο.
Πολλά, το βλέπω…ποιος σου είπε ότι δε το βλέπω?
Βάλε και την εισφορά αλληλεγγύης και τη μείωση του αφορολόγητου και άλλα πολλά.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Να αρχίσω να κλαίγομαι ρε πστ μου? Να φοροδιαφύγω? Αφού θα το πληρώσω στο τέλος του χρόνου.
Πολλά μπορείς να κάνεις…αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή τι θα κάνεις? Θα τα βάψεις μαύρα? Η γκρίνια και η μιζέρια δεν ήταν ποτέ στο χαρακτήρα μου.
Γιατί, ποιος σου είπε να τα βάψεις μαύρα, να γκρινιάξεις και να μιζεριάσεις?
Δεν πιστεύεις ότι έχεις άλλη επιλογη? Fine, πληρώνεις και δε χρειάζεται καν να λάβεις μέρος σε αυτή τη συζήτηση (με εμάς που 'γκρινιάζουμε και μιζεριάζουμε' προσπαθώντας να βρούμε λύσεις)!Τι πιο απλό?
Κάτσε συνονόματε, γιατί εδώ τα χαλάμε.
Το τόπικ λέγεται “Tέλη Κυκλοφορίας”. Όχι “πώς να μη τα πληρώσετε” ούτε πόσο άδικα είναι (που είναι).
Επίσης, θα συμμετέχω όπου μου αρέσει. Αν σε ενοχλούν για κάποιο λόγο αυτά που γράφω (γενικώς και ειδικώς), τότε block με.
Τέλος, συγνώμη…αλλά τόσες σελίδες δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ λύση. Ποια είναι η λύση που προτείνεις δηλαδή? Κατάθεση πινακίδων? Σου εξήγησα ότι δεν έχουν όλοι δυο και τρία αυτοκίνητα. Ή λύση είναι πινακίδες από Βουλγαρία? Ή να μη πληρώσουμε καθόλου τέλη? Ποιος θα πάρει την ευθύνη για το πρόστιμο που θα έρθει το 2012?
Οι επαναστάτες λοιπόν, ας κάνουν ό,τι νομίζουν κι ας με κατακρίνουν που…πληρώνω.
Ποιος σε κατακρίνει που πληρώνεις ρε Νίκο?!
Σου είπε κανείς να μην πληρώσεις? Αν δεν έχεις πρόβλημα, πλήρωσε, και πάψε να ασχολείσαι με τους 'επαναστάτες'!Καλά, για ρίξε μια ματιά λίγες σελίδες πίσω.
Δε θυμάμαι να έχω διαβάσει τι έχεις γράψει, το τι θα έκανες αν σου ερχόντουσαν τέλη 3500 ευρώ για το BMW και τελικά έβρισκες ότι πρέπει να δώσεις 'μόλις' 3250, πάντως δε μου το απάντησες.
Πιστεύω σου απάντησα παραπάνω, όπως και στην αρχή του προηγούμενου ποστ μου.
-
Μαζική κατάθεση πινακίδων, άρνηση πληρωμης και τελών και των πάντων και κυκλοφορία όλοι χωρίς πινακίδες, μόνο έτσι θα ίδρωνε το αυτάκι τους.
-
Αν καταθέσεις πινακίδες δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόστιμο ΚΑΝΕΝΑ και μπορείς άνετα να πάρεις τις πινακίδες μετά από 15 μέρες-1 μήνα πληρώνοντας μόνο αυτά που θα πλήρωνες και πριν...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μαζική κατάθεση πινακίδων, άρνηση πληρωμης και τελών και των πάντων και κυκλοφορία όλοι χωρίς πινακίδες, μόνο έτσι θα ίδρωνε το αυτάκι τους.Στη τροχαία τι θα πεις?
Κι αν δεν ιδρώσει?
Δεν βλέπω να έχει ιδρώσει μέχρι τώρα...
Αν καταθέσεις πινακίδες δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόστιμο ΚΑΝΕΝΑ και μπορείς άνετα να πάρεις τις πινακίδες μετά από 15 μέρες-1 μήνα πληρώνοντας μόνο αυτά που θα πλήρωνες και πριν...
Αν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί να μπω σ'αυτή τη ταλαιπωρία και να μη μπορώ να κυκλοφορήσω για 15 μέρες με ένα μήνα?
-
Προφανώς και δεν αναφέρεται σε σένα που έχεις να πληρώσεις (και καλά κάνεις) τα νυν κερατιάτικα και τα μελλούμενα (με τα περισσευούμενα θα αλλάξεις τετράδα στο καρτ είπαμε) αλλά σε ανθρώπους που με όλο αυτό τον ορυμαγδό νέων κεφαλικών φόρων και τελών πλέον δεν μπορούν να το συντηρήσουν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί να μπω σ'αυτή τη ταλαιπωρία και να μη μπορώ να κυκλοφορήσω για 15 μέρες με ένα μήνα?...και σ' εσένα αναφέρομαι, αλλά αν βλέπεις σαν επακόλουθο μόνο την ταλαιπωρία του να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μαζική κατάθεση πινακίδων, άρνηση πληρωμης και τελών και των πάντων και κυκλοφορία όλοι χωρίς πινακίδες, μόνο έτσι θα ίδρωνε το αυτάκι τους.Τα λαμόγια είναι οι νέοι επαναστάτες.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί να μπω σ'αυτή τη ταλαιπωρία και να μη μπορώ να κυκλοφορήσω για 15 μέρες με ένα μήνα?
...και σ' εσένα αναφέρομαι, αλλά αν βλέπεις σαν επακόλουθο μόνο την ταλαιπωρία του να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω.
Φοβαμαι οτι μιλας εκ του ασφαλους καθως εχεις την εναλλακτικη 2ου αυτοκινητου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μαζική κατάθεση πινακίδων, άρνηση πληρωμης και τελών και των πάντων και κυκλοφορία όλοι χωρίς πινακίδες, μόνο έτσι θα ίδρωνε το αυτάκι τους.
Τα λαμόγια είναι οι νέοι επαναστάτες.
Όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματίες απατεώνες δεν έχεις πολλές επιλογές
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ nidosan
Επειδή με παρεξήγησες, χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.Επίσης, είναι λάθος να χρησιμοποιείς όλο το ποσό για το παράδειγμά σου. Τα μισά από αυτά τουλάχιστον θα τα έδινες ούτως ή άλλως για να κυκλοφορείς το αμάξι σου. Άρα μιλάμε για το υπόλοιπο μισό του ποσού.
- Δε σε παρεξήγησα συνονόματε, απλά το βρίσκω λίγο προκλητικό να χοροπηδάς για τα 250 και να μας λες τι μπορείς να κάνεις με αυτά, αφήνοντας στην άκρη όλα αυτά που θα μπορούσες να κάνεις με αυτά που σου τρώνε, και αγνοώντας ότι σε διαβάζουν και άνθρωποι που πρέπει να γονατίσουν για να πληρώσουν όσα θα τους ζητηθούν.
Οι ίδιοι άνθρωποι διαβάζουν σε αυτοκινητιστικό φόρουμ για άλλους που αγοράζουν αυτοκίνητα αξίας από 50.000 ευρώ και πάνω. Αυτό δεν είναι προκλητικό? Σε πείραξαν τα 250 ευρώ?
Και εν πάση περιπτώσει, δε νομίζω να γίνομαι προκλητικός με το να γράφω: “χαίρομαι που τελικά είναι να πληρώσω 250 λιγότερα…δε χαίρομαι που θα πληρώσω 850 ευρώ”.
Τα 850 ευρώ ή τα 1.000 ευρώ δε τα βρίσκω στο δρόμο. Θα δουλέψω για να τα βγάλω, όπως όλοι μας. Αλλά ευτυχώς θα πληρώσω 250 ευρώ λιγότερα απ’ότι υπολόγιζα και προφανώς χαίρομαι γιαυτό…το ότι θα μου μείνουν 250 ευρώ στην άκρη να τα κάνω ό,τι άλλο θέλω.
Δε καταλαβαίνω που είναι το παράλογο.
Αν σε πείραξε το εικονίδιο, το παίρνω πίσω.
- Δε μιλάμε για το 'υπόλοιπο μισό του ποσού', το ποσό ήταν 372, δηλ ~200 παραπάνω από την προηγούμεη κατηγορία, και τώρα πάει να γίνει από 630 ως 800 παραπάνω ανάλογα τα τεκμήρια (αλήθεια, πόσα λάστιχα κάρτ και προπονήσεις...?). Αν θες το βλέπεις, αν δε θες άστο.
Πολλά, το βλέπω…ποιος σου είπε ότι δε το βλέπω?
Βάλε και την εισφορά αλληλεγγύης και τη μείωση του αφορολόγητου και άλλα πολλά.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Να αρχίσω να κλαίγομαι ρε πστ μου? Να φοροδιαφύγω? Αφού θα το πληρώσω στο τέλος του χρόνου.
Πολλά μπορείς να κάνεις…αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή τι θα κάνεις? Θα τα βάψεις μαύρα? Η γκρίνια και η μιζέρια δεν ήταν ποτέ στο χαρακτήρα μου.
Γιατί, ποιος σου είπε να τα βάψεις μαύρα, να γκρινιάξεις και να μιζεριάσεις?
Δεν πιστεύεις ότι έχεις άλλη επιλογη? Fine, πληρώνεις και δε χρειάζεται καν να λάβεις μέρος σε αυτή τη συζήτηση (με εμάς που 'γκρινιάζουμε και μιζεριάζουμε' προσπαθώντας να βρούμε λύσεις)!Τι πιο απλό?
Κάτσε συνονόματε, γιατί εδώ τα χαλάμε.
Το τόπικ λέγεται “Tέλη Κυκλοφορίας”. Όχι “πώς να μη τα πληρώσετε” ούτε πόσο άδικα είναι (που είναι).
Επίσης, θα συμμετέχω όπου μου αρέσει. Αν σε ενοχλούν για κάποιο λόγο αυτά που γράφω (γενικώς και ειδικώς), τότε block με.
Τέλος, συγνώμη…αλλά τόσες σελίδες δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ λύση. Ποια είναι η λύση που προτείνεις δηλαδή? Κατάθεση πινακίδων? Σου εξήγησα ότι δεν έχουν όλοι δυο και τρία αυτοκίνητα. Ή λύση είναι πινακίδες από Βουλγαρία? Ή να μη πληρώσουμε καθόλου τέλη? Ποιος θα πάρει την ευθύνη για το πρόστιμο που θα έρθει το 2012?
Εντελώς φιλικά, το ξέρεις ότι μπορείς να συμμετάσχεις όπου σου αρέσει συνονόματε, να γράφεις ό,τι σου αρέσει, και να λες και πόσα λάστιχα κάρτ θα πάρεις με αυτά που 'γλιτώνεις' και πόσες ώρες παραπάνω θα αφιερώσεις στο χόμπι σου, να το διαβάζουν κι αυτοί που τους έχουν ξεσκίσει και θ' αναγκαστούν να πουλήσουν το αμάξι που αγόρασαν με τόσο κόπο για να μπορέσουν να ζήσουν την οικογένειά τους, και να λένε 'να, ένας μάγκας!' κι εσύ να κοιμάσαι ευτυχισμένος αφού δεν είναι στο χαρακτήρα σου να 'γκρινιάζεις και να μιζεριάζεις'.
Το τι θες να πάρεις εσύ μέσα από αυτή εδώ τη συζήτηση είναι που δεν έχω καταλάβει. Να δεις πόσα θα πληρώνεις? Να δεις μήπως υπάρχει και για εσένα (που δε θες να αποχωριστείς τις πινακίδες σου ούτε για 15 μέρες μπας κι έτσι αλλάξει κάτι προς το καλύτερο) τρόπος να αντιδράσεις στην αδικία? Να 'την πεις' σε όσους έχουν μπουχτίσει με αυτού του είδους την επιδρομή στις τσέπες τους και ψάχνουν τρόπους να αντιδράσουν διότι εσύ δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν? Τι ακριβώς?...
-
-
καταθεση πινακίδων
-
πωλητήριο
-
Οταν και ΑΝ βρεθει κανεις να το παρει, παιρνεις τις πινακιδες και του το δινεις, ή αν ο υποψηφιος ειναι απο το εξωτερικο του το δινεις και χωρις. Θελω να πιστευω οτι λογω ντιζελ θα πουληθει Βουλγαρια ή Ρουμανια (στη Ρουμανια περπαταει πολυ το συγκεκριμενο μοντελο)
-
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
-
καταθεση πινακίδων
-
πωλητήριο
-
Οταν και ΑΝ βρεθει κανεις να το παρει, παιρνεις τις πινακιδες και του το δινεις, ή αν ο υποψηφιος ειναι απο το εξωτερικο του το δινεις και χωρις. Θελω να πιστευω οτι λογω ντιζελ θα πουληθει Βουλγαρια ή Ρουμανια (στη Ρουμανια περπαταει πολυ το συγκεκριμενο μοντελο)
αν χασεις όμως 5000Κ δεν ειναι κριμα?
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εντελώς φιλικά, το ξέρεις ότι μπορείς να συμμετάσχεις όπου σου αρέσει συνονόματε, να γράφεις ό,τι σου αρέσει, και να λες και πόσα λάστιχα κάρτ θα πάρεις με αυτά που 'γλιτώνεις' και πόσες ώρες παραπάνω θα αφιερώσεις στο χόμπι σου, να το διαβάζουν κι αυτοί που τους έχουν ξεσκίσει και θ' αναγκαστούν να πουλήσουν το αμάξι που αγόρασαν με τόσο κόπο για να μπορέσουν να ζήσουν την οικογένειά τους, και να λένε 'να, ένας μάγκας!' κι εσύ να κοιμάσαι ευτυχισμένος αφού δεν είναι στο χαρακτήρα σου να 'γκρινιάζεις και να μιζεριάζεις'.Άρα όσοι γράφουν εδωμέσα και θα πληρώσουν τα τέλη τους και παρ'όλα αυτά τονίζουν το πόσο απαράδεκτα ακριβά είναι θα πρέπει να νιώθουν ένοχοι κατά τη λογική σου...ή απλά να μη συμμετάσχουν σε αυτή την ενότητα
Σ'ενόχλησε που έγραψα τι θα κάνω τα 250 ευρώ?
Έχεις καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ αυτοκίνησης?
Προφανώς σε ενοχλεί (όπως και όλους τους παραπάνω που αναφέρεις) τι γράφουμε στις υπόλοιπες ενότητες αγοράς αυτοκινήτων αλλά και για τα χόμπι μας.
Το τι θες να πάρεις εσύ μέσα από αυτή εδώ τη συζήτηση είναι που δεν έχω καταλάβει. Να δεις πόσα θα πληρώνεις? Να δεις μήπως υπάρχει και για εσένα (που δε θες να αποχωριστείς τις πινακίδες σου ούτε για 15 μέρες μπας κι έτσι αλλάξει κάτι προς το καλύτερο) τρόπος να αντιδράσεις στην αδικία?
Όχι δεν θέλω, ΔΕΝ μπορώ. Υπάρχει διαφορά. Όχι για 15 μέρες...ούτε για μισή μέρα.
Άλλωστε δεν βλέπω να προσέφεραν κάτι ουσιαστικό οι πινακίδες που κατατέθηκαν πέρσι. Μάλιστα είχε ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Είμαι ανοιχτός σε απόψεις, απλά αυτές που εκφράζονται πιστεύω ότι δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό αποτέλεσμα προς όφελος όλων.
Να 'την πεις' σε όσους έχουν μπουχτίσει με αυτού του είδους την επιδρομή στις τσέπες τους και ψάχνουν τρόπους να αντιδράσουν διότι εσύ δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν? Τι ακριβώς?...
Συμμετέχω σε μια συζήτηση και διαφωνώ με κάποιες απόψεις που εκφράζονται.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα λαμόγια είναι οι νέοι επαναστάτες.
Eννοείται. Λαμογιά στη λαμογιά είναι η μόνη απάντηση.
Για να το πάω και παραπέρα να μην πληρώνουμε τίποτα πλέον, ούτε ασφάλειες, ούτε διόδια ούτε τίποτα, αναρχία κιετσ' να πούμε, πόσους θα πιάσουνε πια? -
μόλις είπε ο Μοσιαλος ότι αμα παει καλά το πρόγραμμα θα πάρουν ορισμένα μέτρα πίσω.... (όπως ότι αν δε πανε καλα.....)
Τέλη κυκλοφορίας