-
Τι θα γίνει εν τελει κανείς δε το ξέρει
Το 270 είναι λάθος γιατί αναφέρεται στο 5% του παλιού τεκμηρίου (5400)
Αρά με το 5% του 8800Ε που θα πάει το τεκμήριο θα έχουμε τέλη 660+440.
-
Ε καλά είναι ηλίθιοι? Τι δημοσιεύουν οι άλλοι?
-
Φετος θα πληρώσουμε το τεκμήριο διαβίωσης του 2010 (αυτό γίνεται με τα τεκμήρια του 2010)
Θα το πληρώσουμε τέλος του έτους.
Του χρόνου τέλος του έτους και αφού το έχουμε κρατήσει το αμάξι 12 μήνες θα πληρώσουμε το νέο τέλος.Λογικό δεν είναι?
-
δεν εχω καταλαβει τιποτα....
το μονο σιγουρο ειναι τα 660....αλλα απο εκει και περα;
-
2 είναι οι πιθανότητες απ' ότι καταλαβαίνω:
ή
660+270= 930€ (το καλό σενάριο)
ή
660+440= 1100€ (το απευκταίο σενάριο)
και με τα 170€ που θα κερδίσουμε από το σενάριο Α θα κάνουμε ένα γέμισμα με 100αρα!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Τι θα γίνει εν τελει κανείς δε το ξέρειΤο 270 είναι λάθος γιατί αναφέρεται στο 5% του παλιού τεκμηρίου (5400)
Αρά με το 5% του 8800Ε που θα πάει το τεκμήριο θα έχουμε τέλη 660+440.
Καημό το χεις να δώσεις 1100;
Αφού λέμε ότι το 5% υπολογίζεται βάσει των τεκμηρίων που ίσχυαν για το σωτήριο έτος 2010 μχ, όπως αυτά προκύπτουν από τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2011.Πάμε μαζί
660+270
660+270
660+270Κι επειδή ορισμένοι στενοχωριέστε, 1100 θα πληρώσετε του χρόνου. Υπομονή.
Αλήθεια, τα τανκς του Πάγκαλου τί τεκμήριο έχουν;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν εχω καταλαβει τιποτα....Ούτε εγώ. Ετσι και αλλιώς, μετά την άφιξη των λυπητερών, θα αποφασίσω
που΄σαι ρε κογιότη και έλεγα χάθηκες
Αν δεν ξαναγράψει, σημαίνει ότι ή τα πράγματα εξελίσσονται ευνοικά ή ... ότι το ξεφορτώθηκε !
-
Α εντάξει τότε ρε παιδιά! Τσάμπα ο ξεσηκωμός 2 μέρες τώρα! 930€...σιγά τα ωά!! Τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτά τα χρήματα? Εγώ λέω να το στρογγυλέψουμε στα 1000€ με +70€ υπέρ δημοσίου και ξεσηκωνόμαστε του χρόνου όταν θα έρθει το χαράτσι των 1100€!
-
Σημερα του έκανα 50 ΚΜ... κάνω απόσβεση, μη με ενοχλείται
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σημερα του έκανα 50 ΚΜ... κάνω απόσβεση, μη με ενοχλείταιΛιγα ειναι, ποιο πολλα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σημερα του έκανα 50 ΚΜ... κάνω απόσβεση, μη με ενοχλείταιΠαραδέξου, πως αν είχες μυρίσει τα νύχια σου καλύτερα και αγόραζες 1,5 χρόνο μετά, θα πλήρωνες 'σκάρτα' 230 € τέλη (βάσει ρύπων δηλ.). Οπότε μη διαμαρτύρεσαι, εσύ φταις !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παραδέξου, πως αν είχες μυρίσει τα νύχια σου καλύτερα και αγόραζες 1,5 χρόνο μετά, θα πλήρωνες 'σκάρτα' 230 € τέλη (βάσει ρύπων δηλ.). Οπότε μη διαμαρτύρεσαι, εσύ φταις !!
- πεθερα που επεμενε για Α4 1,8
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παραδέξου, πως αν είχες μυρίσει τα νύχια σου καλύτερα και αγόραζες 1,5 χρόνο μετά, θα πλήρωνες 'σκάρτα' 230 € τέλη (βάσει ρύπων δηλ.). Οπότε μη διαμαρτύρεσαι, εσύ φταις !!
χα χα τέτοιο πήρε ο γιός της... χα χα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
χα χα τέτοιο πήρε ο γιός της... χα χα
ειδες μυαλο η πεθερα?
-
εγω είμαι βλάχος. ήθελα μπεμπα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω είμαι βλάχος. ήθελα μπεμπα....Δε νομίζω να τη χάλασε και τη πεθερά πάντως
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
εγω είμαι βλάχος. ήθελα μπεμπα....
Δε νομίζω να τη χάλασε και τη πεθερά πάντως
αναλογα τη γκρινια που τρωει απο τον γαμπρο για τα ΤΚ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Απλά κι η επιλογή της εναλλακτικής Βουλγάρικων πινακίδων θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή.
Γιατί θέλει τεράστια προσοχή; Θα τους ανεβάσουν τα τέλη οι βούλγαροι; Για έλληνες τους περνάς;
Εδώ είμαστε και θα το δεις...ότι σε μπλόκα οι μπάτσοι με Βουλγάρικες πινακίδες θα σου σπάνε τα @@! Στάνταρ!
Πσσσ μεγάλο μείον. Νίκο 1-1-0-0 ...ΧΙΛΙΑ και ΕΚΑΤΟ ευρώ. Δεν λέω τίποτα άλλο.
Θα το πω διαφορετικά. Το αντι-επιχείρημα μου δεν είναι στα τέλη των Βουλγάρων, που κι εκεί δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά ας πούμε θα είναι σταθερά τα πράγματα. Το θέμα σου είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Πέφτει επάνω στο Leon σου (χτύπα ξύλο, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ) ένας Βούλγαρος. Η πρώτη σκέψη που κάνεις, ποια είναι? Λες...'αχ τι καλά!'?
Δε σκέφτεσαι, να δω πως και πότε θα πάρω τα λεφτά μου? Δηλαδή...άντε να βγάλεις άκρη?
Αν τώρα έχεις αυτοκίνητο με Βουλγάρικες πινακίδες και τρακάρεις. Τι θα κάνεις? Θα πάρεις τηλ στη Βουλγαρία και θα τους πεις τράκαρα στην Ελλάδα? Πως θα βγάλεις άκρη?
Αξίζει τέτοιο άγχος και ρίσκο για 150-200 ευρώ λιγότερα για τα 2λτ?
@Govus η ασφαλιστική δε σε προφυλάσσει από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα? Κάτι τέτοιο γράφει στο συμβόλαιό μου αν θυμάμαι καλά.
Σε ατυχήματα με αυτοκίνητα από εξωτερικό βγάζεις εύκολα άκρη;
Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες, σε σχέση με το σχεδόν ...1.000.000 ανασφάλιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ οχήματα, που κυκλοφορούν δίπλα σου ...
Με αυτά λέει οτι καλύπτεσαι από το επικουρικό κεφάλαιο.
Αλλά γενικότερα τι παίζει; Το αυτοκίνητο πρέπει να πάει βουλγαρία για παράδειγμα;Θα στείλουν τον πραγματογνώμονα από τη Βουλαρική ασφάλεια αεροπορικώς ρε συ και θα σου στείλουν το λογαριασμό
Νίκο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες κυκλοφορούν χρόνια στη χώρα μας (καθώς μας επισκέπτονται και πολλοί τουρίστες). Λες να μην υπάρχει ήδη τρόπος να αποζημιωθείς; Δεν είναι τόσο χύμα ούτε τόσο τραγικά τα πράγματα όσο προσπαθείς να τα παρουσιάσεις. Για όλα υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και βρίσκεις άκρη.
Υπάρχει Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης καθώς και ανταποκριτές των ασφαλιστικών σε άλλες χώρες.
http://www.mib-hellas.gr/mib/
Ο ρόλος τους είναι ακριβώς αυτός, να ρυθμίζουν θέματα αποζημιώσεων σε ατυχήματα που εμπλέκονται οχήματα με πινακίδες άλλων χωρών.Και ένα ενημερωτικό άρθρο:
Tροχαίο με ανασφάλιστο αυτοκίνητο ή με εκτός Ελλάδος πινακίδες κυκλοφορίας -
Που φτάσαμε τους Ελληνες... οι μισοι να γελάνε για το αμάξι που έχει ο άλλος και αυτοί την έχουν γλυτώσει...
Τέλη κυκλοφορίας