-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
σύμφωνα με τον ΚΟΚ, από την 1η μέρα κυκλοφορίας του οχήματος σου, πρέπει να έχεις κάρτα καυσαερίων ?Σήμερα εβγαλα κάρτα καυσαερίων για πρώτη φορά 1 χρόνο μετα την αγορά του ... 9€.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Μέεεεχρι να παλιώσει το αυτοκίνητό μου... θα έχει αλλάξει και το μέτρο! (και θα έχουν βρεί κάποιο άλλο για να μας τα παίρνει ακόμα πιο χοντρα!)...
Μέχρι τότε... ας ευχαριστηθώ τα πιτόγυρασύμφωνα με τον ΚΟΚ, από την 1η μέρα κυκλοφορίας του οχήματος σου, πρέπει να έχεις κάρτα καυσαερίων ?
αυτά τα 18€ είναι το κόστος έκδοσης την κάρτας καυσαερίων και χρόνος-ταλαιπωρία που θα χάσεις.
πιττόγυρα ....μμμμ να ένας καλός τρόπος για να αναπροσαρμόσουμε τις εισφορές στο σύστημα υγείας, βάση της τιμής χοληστερίνης ..... κάτι άκουσα από τον υπουργό για 'δωρεάν' ετήσιο check up
Ρε δεν 'μπιπ' και η χοληστερίνη! Μιά ζωή την έχουμε! Με τί θα την βγάλουμε; με becel;
Με την κάρτα καυσαερίων τί γίνεται; Από πότε και μετά πρέπει να εκδίδεται; Το αυτοκίνητό μου είναι ενός μήνα!
-
Πρέπει να βγάζεις κάθε χρόνο, αφού κλείσει χρόνο.
Άσχετο - πριν λίγο με παίρνει φίλος απ' το στρατό:
'Κατάλαβες τελικά τι θα πληρώνουμε?' μου λέει
'Για ποιο θες να μάθεις?' του λέω
'Για το ST. Το έχω κάνει μετατροπή από 2000 σε 1600 στα χαρτιά και μόνο, όλα ΟΚ στο κομπιούτερ, αλλά είναι 2003 μοντέλο' -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
η μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις του χρόνου, θα προέλθει αποσύρσεις αυτοκινήτων πριν του 1995 (που θα τις πληρώσουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων 1995-2005), και αγορά αυτοκινήτων με εκπομπές** έως 140 **CO2.
Δηλαδή μέχρι 1100 βία βια μέχρι 1200 κυβικά (απλοί ... μην σας μπαίνουν ιδέες για 1,2 Tsi κλπ ... παραπάνω θα έχουν) ... ακόμα και τα 1300άρια της αγοράς πάνω απο 140 έχουν εκπομπές!!!
Για ψάξε το λίγο καλύτερα. Τα περισσότερα 1300άρια (και κάμποσα 1400άρια) supermini έχουν κάτω από 140g CO2, έστω και οριακά.
Αλήθεια, με τις 'βελτιωμένες' εκδόσεις που προσφέρουν πολλές ντόπιες αντιπροσωπείες και δεν ανακοινώνουν επισήμως ούτε κατανάλωση ούτε εκπομπές CO2, τί θα γίνει;
-
Αγόρασα το Clio στις αρχές Νοεμβρίου του 2004. Ο κινητήρας του είναι επιπέδου 'Euro IV'. Ο Σουφλιάς και οι 'σύμβουλοί' του μου λένε σήμερα, πως θα πληρώσω αντί για 202, 252 € για το 2010 ...
Κανένα λινκ γι' ατομικές καταγγελίες στην ευρωβουλή υπάρχει ;
Επίσης (επειδή δεν άκουσα να εξαιρούνται τα υβριδικά), όποιος πήρε Prius το 2004, καλείται τώρα να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ;;!!Είναι πέρα από άσχετοι κι επικίνδυνοι, απλά για λύπηση ...
-
Απόσυρση Ι.Χ. ανακοίνωσε ο Γ. Σουφλιάς
http://superfastlane.blogspot.com/2009/07/blog-post_246.html
-
Εχω αρχισει πλεον και σκεφτομαι σοβαρα να μεταναστευσω...Δεν εχουν πλανο ουτε για το τι θα φανε αυριο το μεσημερη και πληρωνουμε τις πρωινες τους καβλες καθε 1η μηνα με οτι φορο βρουν...
Απλα συγχαρητηρια στην μαλακια που σας δερνει,βουλευτες της 25ετους αρπαχτης...Κανει καλη δουλεια τελικα η μαλακια που παιζεται.....
Νιωθω σαν να ειμαι το Playstation 4 (Μονο για βουλευτες)
Βομβα που τους χρειαζεται...
Για ενα 106 του 99 1600cc Θα δωσω για φετος 302 ευρω...Θελουν συγχαρητηρια??
Για μια xcara 1.4 98 alla 302 ευρω
Και βαλε και ενα getz 1300 toy 2004 κανα 160αρι??Νατα τα 800 απο μια οικογενεια...Και μετα σου λενε οτι πρεπει να βρουμε μετρα να κινηθει η αγορα....χαχαχαχα
Μαλλον θα επρεπε να εχουμε φραγκα να αλλαζουμε αμαξι καθε 4 χρονια....Ουτε για βρισιμο δεν ειστε..Ελεηνοι ...
-
Οι εκλογές θα έρθουν, οπότε μακριά απ' τους 300 λαμόγιους της Βουλής, απλά πράγματα.
-
Σε αυτη την χωρα δεν θα βαλουμε μυαλο ποτε...Ολοι βριζουμε κανουμε απο εδω απο εκει και οποτε εχουμε εκλογες ξυπναει το κοματοσκυλο μεσα μας και παμε και το ριχνουμε...Μετα παραπονιομαστε γιατι μας τζουζει ο Πωπως μας...
I Dont need sex....GOverment fucks me every day...
-
........................
Η κυβέρνηση εκτιμά ότι με την εφαρμογή του μέτρου θα αποσυρθούν περί τις 200.000 οχήματα του χρόνου, περί τις 230.000 το 2011 και περί τις 200.000 στην τελευταία χρονιά ισχύος του προγράμματος.
.........................αυτά τα νούμερα τα βρίσκω ανεδαφικά ...... ειδικά αν το κέρδος συνολικά από την απόσυρση είναι κάπου στις 2Κ, και επανέλθει το ΕΤΤ στο 100%. Κάποιος που θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο της τάξεως των 15-20Κ, που φαντάζομαι ότι είναι και ο μέσος όρος, δεν του λείπουν οι 2κ€€. Να είχαμε την αγοραστική δύναμη και την βιομηχανία των Γερμανών ... να μου φανούν 'λιγο' πιο λογικά τα μέτρα....
-
Δε νομίζω οτι είναι τόσο φοροεισπρακτικό μέτρο.
Πιο πολύ μίζες και κολλητικια με εμπόρους αυτοκινήτων μου φαίνεται.
Ξεκάθαρα μας λένε να πουλήσουμε τα παλιά οχήματα και να αγοράσουμε νέα. Αυτούς με τα πολλά κυβικά τους ικανοποίησαν με τη μείωση του ΕΕΤ, τώρα ήρθε οι ώρα να ικανοποιηθούν και οι έμποροι με πιο λαϊκά αυτοκίνητα.Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ είναι οτι το βάφτισαν 'περιβαλλοντικό' μέτρο. Δεν έχουν ιδέα απο οικολογική συνείδηση!
Αγοράστε λοιπόν όλοι μικρά καινούρια αυτοκίνητα για να κινείστε ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας.
-
'περιβαλλοντικά μέτρα', που πάνε ούτε καν με την χρονολογία κατασκευής ... αλλά με την 1η έκδοση αδείας ...
-
Ο χρήστης MaskGr έγραψε:
Απόσυρση Ι.Χ. ανακοίνωσε ο Γ. Σουφλιάςhttp://superfastlane.blogspot.com/2009/07/blog-post_246.html
Ενδιαφέρον..
Ουσιαστικά καθιστά εντελώς ασύμφορη την κατοχή οχημάτων με ημερομηνία κυκλοφορίας προ του 2000.Από κει και πέρα, έχουμε στην οικογένεια ένα ΙΧ 1.4 του 1993, που δεν σκοπεύουμε να κρατήσουμε πέραν του τέλους του έτους. Αν παραδώσω πινακίδες το Δεκέμβριο για να το αποσύρω τον επόμενο Ιούλιο που τοποθετείται κατά πάσα πιθανότητα η αγορά του νέου αυτοκινήτου, θα μου ζητήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το '10 άραγε για να γίνει η απόσυρση;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
................
Αγοράστε λοιπόν όλοι μικρά καινούρια αυτοκίνητα για να κινείστε ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας.αφού τα αγοράσει ο κόσμος ... θα διαπιστώσουν ότι χάνουμε πολλούς συνανθρώπους μας κάθε χρόνο στην άσφαλτο από τροχαία ατυχήματα και για αυτό θα εφαρμόσουν τα 'νεα' μέτρα προστασίας της ασφάλειας του χρήστη (για το καλό του έθνους και για να περιορίσουν την υπογεννητικότητα) . Όλα τα μικρά αυτοκίνητα μικρότερα των 4,2μ θα έχουν αύξηση 100%, αφού δεν είναι ασφαλή και αυτά με τα 6+αστέρια στις προσκρούσεις ......θα έχουν έκπτωση -1,8€ στα τέλη. Επίσης όλοι αυτοί οι τεντιμπόηδες που αγόρασαν turbo, δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν μετά την δύση του ηλίου ....
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Απόσυρση Ι.Χ. ανακοίνωσε ο Γ. Σουφλιάς
http://superfastlane.blogspot.com/2009/07/blog-post_246.htmlΕνδιαφέρον..
Ουσιαστικά καθιστά εντελώς ασύμφορη την κατοχή οχημάτων με ημερομηνία κυκλοφορίας προ του 2000.
Από κει και πέρα, έχουμε στην οικογένεια ένα ΙΧ 1.4 του 1993, που δεν σκοπεύουμε να κρατήσουμε πέραν του τέλους του έτους. Αν παραδώσω πινακίδες το Δεκέμβριο για να το αποσύρω τον επόμενο Ιούλιο που τοποθετείται κατά πάσα πιθανότητα η αγορά του νέου αυτοκινήτου, θα μου ζητήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το '10 άραγε για να γίνει η απόσυρση;Πρώτα θα τυπωθούν/σταλούν τα 'σηματάκια' των τελών κυκλοφορίας του '10 και μετά θα συζητήσουμε τα περί απόσυρσης !!
Για ΙΟΥΛΙΟ τοποθετείται η απόσυρση !!;; Μιλάμε για σχεδόν ετήσιας διάρκειας 'νέκρωμα' της αγοράς !! -
μπορεί να παρατείνουν μέχρι τότε, το -50% στο ΕΤΤ.
-
πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα να εφαρμοστεί το μέτρο, θα γίνει χαμός στα κανάλια και θα το πάρουν πίσω.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα να εφαρμοστεί το μέτρο, θα γίνει χαμός στα κανάλια και θα το πάρουν πίσω.και με τα τεκμηρια εγινε σαλος αλλα τα εφαρμοσαν τελικα.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα να εφαρμοστεί το μέτρο, θα γίνει χαμός στα κανάλια και θα το πάρουν πίσω.
και με τα τεκμηρια εγινε σαλος αλλα τα εφαρμοσαν τελικα.
σε πάρα πολύ μικρή κλίμακα που τελικά άφηνε ανεπηρέαστους σχεδόν όλους.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα να εφαρμοστεί το μέτρο, θα γίνει χαμός στα κανάλια και θα το πάρουν πίσω.τι από όλα να πάρουν πίσω ?
αν τα κανάλια το παρουσιάσουν με 'πράσινο περιτύλιγμα', ο λαός θα το φάει μια χαρά, όπως έχει φάει τόσα και τόσα μέχρι σήμερα ......
Τέλη κυκλοφορίας