-
Αλλοι ομως με παλιοτερα αμαξια ,πληρωσαν τα διπλασια απο σενα και τωρα γιαυτους ειναι φθηνα.
-
Ειχανε πει ότι η κυβέρνηση σουφλιά ήταν μαλακία και θα γυρνάγανε στο 2009.
αυτό είπανε. ειναι ψευτες. Τελείωσε. ΨΕΥΤΕΣ και ανικανοι να κάνουν κάτι τίμιο
Δε θα πληρώσουμε αν δε μας πουν αν πληρωσαν όσοι δε πληρώνανε τόσα χρόνια
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ειχανε πει ότι η κυβέρνηση σουφλιά ήταν μαλακία και θα γυρνάγανε στο 2009.αυτό είπανε. ειναι ψευτες. Τελείωσε. ΨΕΥΤΕΣ και ανικανοι να κάνουν κάτι τίμιο
Δε θα πληρώσουμε αν δε μας πουν αν πληρωσαν όσοι δε πληρώνανε τόσα χρόνια
αν ειχες ακουσει τη πεθερα, θα ειχες σωθει
-
Δε κατάλαβες....
Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν έχω λεφτά.
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ με πειράζειΓι αυτό ετοιμάζω κομπίνα με ΓΠΣΣ ή όπως αλλιώς λέγετα
Τυπώνω αδειες τουρκίας βουλγαρίες καθώς και πινακίδες σκοπίων χωρίς το σήμα της μακεδονίας.Αυτή ειναι η μπίσνα για τα επόμενά χρόνια...
αλλα τι να πεις σε μία χώρα που πληρώσαμε τέλη κινητής τηλεφωνίας πάνω από το ΦΠΑ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε κατάλαβες....Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν έχω λεφτά.
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ με πειράζειΓι αυτό ετοιμάζω κομπίνα με ΓΠΣΣ ή όπως αλλιώς λέγετα
Τυπώνω αδειες τουρκίας βουλγαρίες καθώς και πινακίδες σκοπίων χωρίς το σήμα της μακεδονίας.Αυτή ειναι η μπίσνα για τα επόμενά χρόνια...
αλλα τι να πεις σε μία χώρα που πληρώσαμε τέλη κινητής τηλεφωνίας πάνω από το ΦΠΑ
μα επειδη το κρατος ΞΕΡΕΙ οτι εχεις λεφτα, γιαυτο και σε αρμεγει.
για το οτι θεωρεις τον εαυτο σου μ@λακα, δε μπορει να κανει κατι το κρατος, πρεπει να δρασεις εσυ.
-
Αυτό θα κάνω.
Δε θα πληρώσω. δε θα δηλώσω εισοδήματα του χρόνου...Τι πιθανότητες έχω να με πιάσουν?
-
για αυτό λέω και γω κατάργηση, γιατί
- δημιουργούν τεράστιες στρεβλώσεις στην αγορά.
- είναι άδικα, κυρίως για αυτούς που δεν κάνουν πολλά χλμ.
- τα λαμόγια με τα suv που δεν έχουν καν πινακίδες δεν πληρώνουν.
- είναι μεγάλο το κόστος έκδοσης και ελέγχου.
(5). ένας ακόμα λόγος γκρίνιας και ψυχολογικής κατάπτωσης των πολιτών.
-
εγώ βλέπω ότι απο 160 που έδωσα περσυ, φέτος θα δώσω 120 (αν τα υπολόγισα σωστά)
για αμάξι 1.3 '98 -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό θα κάνω.
Δε θα πληρώσω. δε θα δηλώσω εισοδήματα του χρόνου...Τι πιθανότητες έχω να με πιάσουν?
Σιγα μην σε πιασουν. Εδω δεν πιανουν αλλους και αλλους......
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό θα κάνω.
επειδη θα χρωστας λιγα, πολλες πιθανοτητες.
αν χρωσταγες πολλα, απιθανο! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτό θα κάνω.
αν χρωσταγες πολλα, απιθανο!αυτό θα κάνω. θα χρωστάω πολλά. Τέλος πάντων. Το σύστημα ειναι βλακεία να είναι 2 ταχυτήτων και να δέχονται ότι το 2009 ότι έγινε ήταν σωστό για τα πολλά κυβικά γιατί τότε μας μείωσε και το φόρο. Είναι δηλαδή παγίδα και στο διοικητικό δικαστήριο θα καταρεύσει.
οπως και οι αυξήσεις των αντικειμενικών. Το σπίτι μου πλέον κάνει λιγότερα από την αντικειμενική. 2000 ευρώ στο κέντρο της αθηνας?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό θα κάνω.
αν χρωσταγες πολλα, απιθανο!αυτό θα κάνω. θα χρωστάω πολλά.
λεμε για πολλα, οχι 'πολλα'
αμα μπορουσες να χρωστας τοσα, θα ειχες 760 οχι 320 -
Γνωρίζει κανείς πώς καθορίζονται οι διάφορες κατηγορίες;
Γιατί – ας πούμε – το όριο είναι 1357cc και δεν είναι 1356cc ή 1358cc; -
760..???
χάλασες κι εσύ...
Τουρκικο βλέπεις πάλι? -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς πώς καθορίζονται οι διάφορες κατηγορίες;
Γιατί – ας πούμε – το όριο είναι 1357cc και δεν είναι 1356cc ή 1358cc;γιατί έτσι ήταν από παλιά και τους βολεύει
Ειναι οι ίδιες από πριν γίνουν τα αμάξια καταλυτικά... και γι αυτό σταματάνε στα 19... κάτι... τοτε δεν υπήρχαν δίλιτρα ούτε πολλά 1400.
ειχαμε 1100 και 1300 1500 και 1900 κυβικά αμάξια -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό θα κάνω.
και να σε πιάσουν θα πας δικαστικά και μετά απο 10 χρόνια θα τραβήξεις μια περαίωση με λιγότερα απο οτι θα σου είναι τα τέλη κάθε χρόνο. συμφέρει!
ΥΓ θες να ανoίξουμε μια εταιριούλα Βουλγαρία? εύρεσης εργασίας και διασυνοριακής συνεργασίας θα είναι στο σκοπό της, και που ξες μπορεί να μην είναι τελείως βιτρίνα αφτερ αλλ.
-
κάπως έτσι....
να φτιάξουμε την ABIBBAS...
-
Kαλα πληρωστε τωρα τα τελη και μετα ξανασυζητατε με π.μ ομως
-
Τον οκτώβριο είναι τα 40 χρόνια των 4Τ.
Περιμένω από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού σοβαρό ρεπορταζ, με άποψεις και ανάληψη πρωτοβουλιών. Ας κατέβασουμε όλη τα αμάξια μας στο σύνταγμα να τα παρκάρουμε και να πάνε να πάρουν πινακίδες μόνοι τους. Από 372 σε 600 σε 2 χρόνια είναι 62% πάνω, ποιος πληθωρισμός, ποια αντποδοτική λογική τελών επιβάλλει τέτοια αύξηση. Και είναι προφανές ότι είδαν ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι 2000 κεκ και για αυτό αν μελετήσατε τον πίνακα εκεί πήγαν και χτυπήσανε. Σου λέει σας άφησαν οι προηγούμενοι καταργώντας το τεκμήριο να πάρετε ραβ να πηγαίνετε στα χωριά σας, θα σας τσακίσουμε. Τι θα κάνετε, θα τα πουλήσετε? στο 25% της αξίας και αν πουληθεί. Θα παραδώσετε πινακίδες? Πως θα πάτε στα χωριά σας? Θα τα σκάσετε και θα πείτε και ευχαριστώ που δεν σας τα βάλαμε στη βενζίνη.Σοβαρά τώρα. Περιμένω σοβαρή πρωτοβουλία, καμπάνια, εκστρατεία ενημέρωσης σε συνεργασία με άλλα μμε για την έκφραση της αγανάκτησης και της αδικίας που υφιστάμεθα όλοι. Και μην ακούσω ξανά ότι πληρώνουμε λιγότερα από τα περσινά, γιατί τα περσινά τα φάγαμε ως προσωρινά και μαζί με άλλα στείλαμε τον άλλο να ευχαριστηθεί το playstation στη ραφήνα. ΓΙα δείτε που πήγαν οι πωλήσεις από το πέρσι μέχρι σήμερα, πιστεύετε ότι τα τέλη δεν έπαιξαν το ρόλο τους. Μόνο όποιος είχε πραγματική ανάγκη αγόρασε αμάξι φέτος. Ο στόλος αγοράστηκε προπέρσι και πίσω, όταν τα τέλη ήταν άλλα. Και ο καθένας έκανε το κουμάντο του με αυτά που έβλεπε και σε εύλογο πλαίσιο έκανε τις προβολές για το μέλλον. Το ίδιο ισχύει για όλους, αυτός που έδινε 90κάτι ευρώ για το 1300αρι του τώρα καλείται να δίνει 120, +33%, γιατί? Ανέβηκε ο μισθός του? μειωθήκαν τα άλλα έξοδα του, βενζίνη, ασφάλειες (που πήραν γαμώ τις αυξήσεις και αυτές), συνεργεία, ανταλλακτικά, ανέβηκε η αξία των αυτοκινήτων και δεν το ξέρουμε?
8 χρόνια είμαι γραμμένος στο φορουμ και το παρακολουθώ, νομίζω ότι είναι ώρα να δείξει τη δυναμή του μαζί με το περιοδικό, όχι μόνο βόλτες στα brand clubs, είναι ώρα να μας ακούσουνε όχι μόνο να μας διαβάζουνε.
-
Από τα 352 στα 220
Καλά είναι!
Τέλη κυκλοφορίας