-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Σύμφωνα με τα δελτία 'ειδήσεων' ο Γιωργάκης (ο πρωθυπουργός ντεεε...) πήρε πρέφα ότι τα τέλη είναι άδικα και προτίθεται να παρέμβει προσωπικά για άμεση αλλαγή τους και για επιστροφή χρημάτων σε όσους πλήρωσαν ήδη...
Αλι αλι και τρισαλιιιιι!!!!
Δηλαδη θα αφαιρεθουν κονδυλια απο την Παιδεια??
Αν θυμαστε εκει ειπε η Μπιπμπιλω μ' οτι θα πανε τα λεφτα...
θα εξικονομίσουμε χρήματα με τα e-books εκεί !!!!
-
Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι σε αυτή την χώρα που βασιλεύει η φοροδιαφυγή πρέπει το Κράτος να μαζέψει λεφτά και αυτοί που μπορούν να τα πληρώσουν είναι οι ίδιοι.
Από το αυτοκίνητο θα τα πάρει με τον Α, τον β ή Γ τρόπο μέχρι του ποσού που θέλει.
Αφού είδε ότι δεν του βγαίνει με τα τέλη και οι μισοί κατέθεσαν και οι άλλοι τα έκαναν ΦΙΛΠΑ (btw στην Κηφισιά που είναι 'large' είδα 5-6 φρεοσκοπινακιδωμένα) και αντί για +500 μύρια θα είναι +200,
του χρόνου θα συζηταμε γιατι η βενζίνη έχει €2 το λίτρο και πόσο χαιδέυουμε το γκάζι στις ανηφόρες! -
ειπαμε ο ελληνας κοιταζει την παρτυ του.
να σχολιασει οπως γουσταρει και οπως τον συμφερει(δημοκρατια εχουμε )αλλα να μην χαλασει η ζαχαρενια του.για ολα φταινε οι αλλοι εκτος απαυτον και αρα δεν πρεπει να υποστει τις συνεπειες .
και επειδη ολοι το ιδιο σκεφτονται κανενας ελληνας δεν δεχεται τις συνεπειες. -
Μετά απο τόση ενημέρωση MEGA πάντως ... θα δω ANT1 ελπίζοντας ο 'διαδοχος του Uri Geller' να δώσει καμιά λύση ...
Ισως κανένας Μentalist 'διαβάσει' την σκέψη τους και μάθουμε τίποτα παραπάνω!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετά απο τόση ενημέρωση MEGA πάντως ... θα δω ANT1 ελπίζοντας ο 'διαδοχος του Uri Geller' να δώσει καμιά λύση ...Ισως κανένας Μentalist 'διαβάσει' την σκέψη τους και μάθουμε τίποτα παραπάνω!
ωχ καλά που μου το θύμισες είναι ο τελικός σήμερα, ανοίγω τηλεόραση καληνύχτα!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ειπαμε ο ελληνας κοιταζει την παρτυ του.
να σχολιασει οπως γουσταρει και οπως τον συμφερει(δημοκρατια εχουμε )αλλα να μην χαλασει η ζαχαρενια του.για ολα φταινε οι αλλοι εκτος απαυτον και αρα δεν πρεπει να υποστει τις συνεπειες .
και επειδη ολοι το ιδιο σκεφτονται κανενας ελληνας δεν δεχεται τις συνεπειες.Υπάρχει ένα σοφό ρήτο που λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς
Εσύ δηλαδή χαλάς τη ζαχαρένια σου; Δεν το νομίζω...
-
Βλεπω φορους στον οριζοντα...................... Τι λετε να ειναι? Βενζινες? ποτα? τσιγαρα? Εχω μια απορια, τωρα που θα βαλουν κιαλλους φορους στα καυσιμα ο κλασσικος μαλακας θα βαζει βενζινη? και ας μην εχει δευτερο σωβρακο να βαλει??? Εγω πιστευω πως ναι!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Βλεπω φορους στον οριζοντα...................... Τι λετε να ειναι? Βενζινες? ποτα? τσιγαρα? Εχω μια απορια, τωρα που θα βαλουν κιαλλους φορους στα καυσιμα ο κλασσικος μαλακας θα βαζει βενζινη? και ας μην εχει δευτερο σωβρακο να βαλει??? Εγω πιστευω πως ναι!Tα 'γουστα' πληρωνονται, αλλιως παντοφλιτσες και νωρις-νωρις στο κρεβατι για 'νανι'. Παντως ειναι γεγονος οτι το ΙΧ δεν ειναι δυνατον να αποτελει κυριο παραγοντα εσοδων για το κρατος, και τα τελευταια μέτρα ξεφυγαν του 'μέτρου', με αποτελεσμα πολλοι να αισθανονται πλεον !!!
-
Πάλι καλά που παραδέχτηκαν ότι ήταν μ@λ@κία. Άντε να δούμε τί θα σκεφτούν για του χρόνου!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πάλι καλά που παραδέχτηκαν ότι ήταν μ@λ@κία. Άντε να δούμε τί θα σκεφτούν για του χρόνου!!!μια άλλη μ@λ@κι@ .....
το πιο ωραίο θα είναι να δούμε μια διόρθωση στα τέλη, για τα μάτια του κόσμου, πχ παντού -18€ και να αυξήσουν δραματικά και τους φόρους στα καύσιμα ..... Από τους μέχρι τώρα χειρισμούς, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν είχαν πρόγραμμα και όλα είναι στη τύχη ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Πάλι καλά που παραδέχτηκαν ότι ήταν μ@λ@κία. Άντε να δούμε τί θα σκεφτούν για του χρόνου!!!
μια άλλη μ@λ@κι@ .....
το πιο ωραίο θα είναι να δούμε μια διόρθωση στα τέλη, για τα μάτια του κόσμου, πχ παντού -18€ και να αυξήσουν δραματικά και τους φόρους στα καύσιμα ..... Από τους μέχρι τώρα χειρισμούς, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν είχαν πρόγραμμα και όλα είναι στη τύχη ....
Μα, τα άφησαν όλα στην τύχη επείδη η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς
-
Δικηγόροι της Ελλάδος ενωθείτε:
Συζητείται στο ΣτΕ
Στις 15 Ιανουαρίου η εκδίκαση της προσφυγής του ΙΝΚΑ για τα τέλη κυκλοφορίαςΠροσφυγή του ΙΝΚΑ κατά των αυξημένων τελών κυκλοφορίας (28/12/2009)
Στις 15 Ιανουαρίου του 2010 θα εκδικαστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση του ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τα «πράσινα» τέλη κυκλοφορίας.
Το ΙΝΚΑ αναφέρει ότι δέχεται και προσκαλεί για υποστήριξη και υποδείξεις νομικής φύσεως «για την επιτυχία της αιτήσεως που θα συζητηθεί την 15 Ιανουαρίου του 2010, κάθε πολίτη η νομικό που έχει την σχετική δυνατότητα».
Newsroom ΔΟΛ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
-
Μου συνέβη το εξής απίθανο και αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας με βοηθήσει.
Περίμενα τα τέλη κυκλοφορίας και επειδή δεν ερχόταν ειδοποιητήριο πήγα πριν μερικές μέρες και τα πλήρωσα στη ΔΟΥ. Σήμερα το πρωί ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας και βλέποντας ο πατέρας μου το ειδοποιητήριο πήγε να τα πληρώσει μαζί με τα δικά του σε τράπεζα.
Οπότε όπως φαίνεται έχουμε πληρώσει εις διπλούν τα τέλη Τι μπορώ να κάνω, εκτός από το να χαίρομαι που έκανα πιο πλούσιο το κράτος;;; Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα κάπως;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μου συνέβη το εξής απίθανο και αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας με βοηθήσει.
Περίμενα τα τέλη κυκλοφορίας και επειδή δεν ερχόταν ειδοποιητήριο πήγα πριν μερικές μέρες και τα πλήρωσα στη ΔΟΥ. Σήμερα το πρωί ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας και βλέποντας ο πατέρας μου το ειδοποιητήριο πήγε να τα πληρώσει μαζί με τα δικά του σε τράπεζα.
Οπότε όπως φαίνεται έχουμε πληρώσει εις διπλούν τα τέλη Τι μπορώ να κάνω, εκτός από το να χαίρομαι που έκανα πιο πλούσιο το κράτος;;; Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα κάπως;
ΕυχαριστώΣτην ΔΟΥ μαλλον θα ρωτησεις.Πηγαινε απο Δευτερα.
Σημερα πηγα σε 2 τραπεζες και ηταν αδειες.Το ειπα στον ταμεια γιατι μου εκανε εντυπωση και μου λεει οτι απο την στιγμη που εδωσε παραταση κοπηκε μαχαιρι η προμηθεια σηματων και η κινηση.Συγκεκριμμενα την ημερα πριν δοθει η παραταση εδωσαν 180 σηματα και την επομενη 15.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην ΔΟΥ μαλλον θα ρωτησεις.Πηγαινε απο Δευτερα.Σημερα πηγα σε 2 τραπεζες και ηταν αδειες.Το ειπα στον ταμεια γιατι μου εκανε εντυπωση και μου λεει οτι απο την στιγμη που εδωσε παραταση κοπηκε μαχαιρι η προμηθεια σηματων και η κινηση.Συγκεκριμμενα την ημερα πριν δοθει η παραταση εδωσαν 180 σηματα και την επομενη 15.
Πράγματι η τράπεζα (δυστυχώς τελικά) δεν είχε καθόλου κόσμο...
Θα πάω στη ΔΟΥ αλλά αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρόμοιο ας μου πει.
Πώς την πάτησα έτσι
Με βλέπω για αγγελία πωλείται σηματάκι 2010 σε συμφέρουσα τιμή -
τελικά έχετε καταλαβει ποιοι είναι πιο άχρηστοι? αυτοί η οι προηγούμενοι? εγώ πάντως ακόμα, είμαι σε βαθιά σκέψη . κάναμε μαλακία λέει ο Γιωργάκης ..... έλα ρε νωρίς το κατάλαβε. καλά εγώ που δεν έχω σπουδάσει σε Mit ,χαρβαρντ, λοντον σκουλ οβ οικονομικς, το κατάλαβα από την ώρα που το ανακοίνωσαν εσείς με τα τόσα πτυχία σας πήρε ένα δίμηνο??? Πολύ αργά Γιωργάκη το κατάλαβες Το ότι δεν έχουμε μεγαλώσει δημοσία δαπάνη δεν σημαίνει ότι είμαστε ηλίθιοι, έχουν κάνει το κράτος και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν γύφτος στο παζάρι , τι φορολογική συνείδηση θες να αποκτήσει ο κόσμος μετά? θα φάνε κάλα και αυτοί, ο κόσμος ξυπνάει και θα τους στείλει και αυτούς από εκεί που ήρθαν δεν πήραν χαμπάρι τι έπαθε ο μπούλης , μονό τα κομματόσκυλα θα τους μείνουν και κάποιοι γραφικοί τύποι που θα κρατάνε σημαιάκια, και θα κολάν αφίσες
καλή χρονιά φίλοι με υγεία
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μετά απο τόση ενημέρωση MEGA πάντως ... θα δω ANT1 ελπίζοντας ο 'διαδοχος του Uri Geller' να δώσει καμιά λύση ...
ωχ καλά που μου το θύμισες είναι ο τελικός σήμερα, ανοίγω τηλεόραση καληνύχτα!!!!!!!!!
τελικά επειδή δε το είδα ....ποιός νίκησε;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
τελικά επειδή δε το είδα ....ποιός νίκησε;;;;;
http://www.2810.gr/crete/zakris-show-ant1-311209.html
... και δεν είπαν τίποτα ... για το μέλλον της Ελλάδας!
-
http://anagnostes-troktikou.blogspot.co ... st_30.html
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Με βλέπω για αγγελία πωλείται σηματάκι 2010 σε συμφέρουσα τιμήΕγώ έχω άθικτα (δεν έχουν κολληθεί) σηματάκια του '06 και του '08, επίσης το σήμα του '09 ξεκόλλησε σε ένα κομμάτι. Να τα βάλουμε όλα μαζί σε ένα συλλεκτικό πακέτο;
Τέλη κυκλοφορίας