-
Eγω με τα παλια τελη θα πληρωνα για το rallye 1.6 μοντελο 11/99, 200 ευρο. Τωρα θα δωσω 300....
Νευριαζω που θα δωσω 100 ευρο παραπανω ,αλλα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει μια σοβαρη δικαιολογια για τα αυξημενα τελη. Το παραμυθι για τα καυσαερια εχει τελειωσει ,αφου ενα rallye 1.6 μοντελο 2000 θα δωσει λιγοτερα λεφτα ,γιατι απλα βγηκε στην κυκλοφορια 1 μηνα μετα το δικο μου.
Η Ελλαδα ειναι μπανανια και ειναι απιστευτα προκλητικο να βλεπεις τυπακια που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους(Παγκαλος,Μπιρμπιλο) να σε κοροιδευουν λεγοντας σου ''ε να μην εχετε 2 αμαξια στην οικογενεια. 1 και πολυ σας ειναι''
Ρε λαλακα Παγκαλε εσυ πας με το Μετρο στην Βουλη ή με το Lexus 4000 κυβικων πληρωμενο απο τον λαο?
-
H Mπιρμπίλω τι αμάξι έχει τώρα? Το Jimny ή κανένα βολευτικό κάμποσων χιλιάδων κυβικών?
-
κι εγω που έχω 1 τι σημαινει
Πληρώνω όσο 2 Α4 ΚΑΙ ΜΊΑ CLASS ΜΑΖΙ??? -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Eγω με τα παλια τελη θα πληρωνα για το rallye 1.6 μοντελο 11/99, 200 ευρο. Τωρα θα δωσω 300....Νευριαζω που θα δωσω 100 ευρο παραπανω ,αλλα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει μια σοβαρη δικαιολογια για τα αυξημενα τελη. Το παραμυθι για τα καυσαερια εχει τελειωσει ,αφου ενα rallye 1.6 μοντελο 2000 θα δωσει λιγοτερα λεφτα ,γιατι απλα βγηκε στην κυκλοφορια 1 μηνα μετα το δικο μου.
Η Ελλαδα ειναι μπανανια και ειναι απιστευτα προκλητικο να βλεπεις τυπακια που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους(Παγκαλος,Μπιρμπιλο) να σε κοροιδευουν λεγοντας σου ''ε να μην εχετε 2 αμαξια στην οικογενεια. 1 και πολυ σας ειναι''
Ρε λαλακα Παγκαλε εσυ πας με το Μετρο στην Βουλη ή με το Lexus 4000 κυβικων πληρωμενο απο τον λαο?
Συμφωνώ φίλε eleos!! Στην αρχή είπαν ότι θα τα διαμορφώσουν ανάλογα με τους ρύπους, αλλά ποιος να ψάχνει τώρα... Μάλλον το δικό μου το rallye 1.6 μοντέλο 7/00 ρυπαίνει λιγότερο και πληρώνω επιπλέον 50 €
-
Να βγάλουμε βουλγάρικες και πολωνέζικες πινακίδες όπως όλοι οι μάγκες
-
Μην το γελάς κογιότι. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παραλιακή ξανθιά αιθέρια ύπαρξη μέσα σε καγιέν με βουλγάρικες πινακίδες. Είχε και αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία πίσω.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην το γελάς κογιότι. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παραλιακή ξανθιά αιθέρια ύπαρξη μέσα σε καγιέν με βουλγάρικες πινακίδες. Είχε και αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία πίσω.Μπορεί να ειναι ο σπόνσορας της?
-
-
Aκουσα σημερα το εξης ,πως αν δεν πληρωσει καποιος τα τελη μεχρι το τελος του χρονου και παει αργοτερα δεν θα πληρωσει το διπλασιο οπως ισχυε μεχρι τωρα, αλλα 1% για καθε μηνα που δεν θα εχει πληρωσει
Δλδ αν δεν πας να καταθεσεις πινακιδες και περασει η προθεσμια που ειχαν δωσει για να αγορασεις το χαρτακι και πας τον μαρτιο να παρεις το σημα θα πληρωσει 1% απο την αξια του σηματος για καθε μηνα -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ψήνομαι.......
Ωραίος!!!! Με τα τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις για το κράτος,για τα ΄΄πράσινα΄΄ τέλη ,για την έκτακτη εισφορά , δεν χόρτασες .....θέλεις να δώσεις κάτι και για τους Δικηγόρους........ Ωραίος!!!!!!!!!
Όοοοχι καλέ μου, καλύτερα να το βουλώσουμε και να πληρώσουμε ό,τι μας πουν, δίκαιο ή άδικο, και να προσευχόμαστε ότι θα γίνει κανένα θαύμα και του χρόνου δε θα μας φάνε ό,τι γουστάρουν πάλι. Ή, να αλλάξουμε το όχημα με άλλο, πιο 'πράσινο', να χάσουμε μια μικρή περιουσία επειδή με τα 'περιβαλλοντικά' μέτρα και τις 'εισφορές' ό,τι έχει πάνω από 1928 κυβικά είναι 'κακό', και να μας τα φάνε και σε τέλη ταξινόμησης και ΦΠΑ απ' το καινούργιο.
-
Εγω είμαι υπερ των δικηγόρων, ας δώσουμε κάτι ΄΄ολοι μαζί λίγο θα είναι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω είμαι υπερ των δικηγόρων, ας δώσουμε κάτι ΄΄ολοι μαζί λίγο θα είναι+1 και για δικηγορο αν μαζευτουν ενδιαφερομενοι , ευχαριστως να συμβαλω κ γω.
Και για Καλιμαρμαρο μεσα ειμαι και για οτιδηποτε αλλο μπορει να γινει σαν οργανομενη διαμαρτυρια ωστε να παρουν τα χαμπαρια τους και να μαζευτουν οι εκαστοτε κυβερνοντες ώστε να σταματησουν να βλέπουν τους ΙΧδες ανεξαρτητος κυβικων σαν τους μαλ@κες που θα πληρωνουν τα σπασμενα της κακοδιαχειρησης τους
Φαντασου να ειχα και διλιτρο+ αμαξι πόσο θα ειχα φορτωσει -
Το λογικό είναι να πληρώνουν όλοι οι Ευρωπαίοι το ίδιο πάνω κάτω....
-
Άστο αυτό γιατί θα μας πουν να πληρώνουμε και τους φόρους που πληρώνουν οι Σουηδοί.
-
Είναι ΖΩΑ ρε γμτ...είναι ΖΩΑ!!!
Πριν λίγο καιρό τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους είχα ρωτήσει τι θα γίνει με μένα που το πήρα 29 Οκτωβρίου. Μου είπαν ότι δε προλαβαίνει να έρθει και ότι θα πάω 1-15 Ιανουαρίου να το παραλάβω ΕΓΩ από την εφορία!! Τους ρώτησα 5 φορές αν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο...και είπαν ναι, δεν έχω πρόβλημα κλπ.
Και μαντέψτε...ήρθε το ειδοποιητήριο!!
Δε ξέρουν που παν τα 4...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άστο αυτό γιατί θα μας πουν να πληρώνουμε και τους φόρους που πληρώνουν οι Σουηδοί.Δε νομίζω ότι υπάρει χωρα πλεον που πληρώνεις λιγότερα
Δες το ΙΚΑ,
ΕΙΝΑΙ 35% του μισθού μας τουλάχιστον -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aκουσα σημερα το εξης ,πως αν δεν πληρωσει καποιος τα τελη μεχρι το τελος του χρονου και παει αργοτερα δεν θα πληρωσει το διπλασιο οπως ισχυε μεχρι τωρα, αλλα 1% για καθε μηνα που δεν θα εχει πληρωσειΠριν λίγο καιρό τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους είχα ρωτήσει τι θα γίνει με μένα που το πήρα 29 Οκτωβρίου. Μου είπαν ότι δε προλαβαίνει να έρθει και ότι θα πάω 1-15 Ιανουαρίου να το παραλάβω ΕΓΩ από την εφορία!! Τους ρώτησα 5 φορές αν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο...και είπαν ναι, δεν έχω πρόβλημα κλπ.
Και μαντέψτε...ήρθε το ειδοποιητήριο!!
Τυπικά ήταν σωστό αυτό που σου είπαν (εκτός από το '1-15/1'), οι λίστες της ΓΓΠΣ κλείνουν τον Οκτώβριο για να προλάβουν να τυπωθούν και να σταλούν τα έντυπα. Φέτος φαίνεται ότι καθυστέρησαν, μέχρι να αποφασίσουν τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
-
Εγώ στο ΧΤ αν όλα πάνε καλά και τη γλιτώσω, θα δώσω μόνο 46ε κ ο φίλος μου με σμαρτ '04 θα δώσει 28ε. Λογικό ε?
-
ευτυχώς μου ήρθε και παρά 1 μέρα γλύτωσα την ταλαιπωρία της εφορίας.
-
Μου ηρθε σημερα το σημα για την BMW 745 2004 μοντελο , με πρωτη αδεια 2008
Ποσο ?? 1112 ευρω ....
και αναφερει πανω πανω
τελη κυκλοφοριας 562 ευρω + ειδικος φορος 550 ευρωΤι ειναι τωρα αυτο ??
Τέλη κυκλοφορίας