-
Για λέτε!!!
-
Για λέτε!!!
-
Για λέτε!!!
-
Τα είπαμε
Στο σπίτι στην Χαλκιδική, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 32 συναπτά έτη, με μία εξαίρεση ενός έτους στην Κέρκυρα και θα ψήσω για όλη την οικογένεια λουκουμάκια
-
Γυρνάω πατρίδα. Τρίκαλα.
Εννοείται πως δεν θα ετοιμάσω εγώ τίποτα. εγω είμαι υπεύθυνος για την κατανάλωση των προιόντων, των διάφορων μεζέδων, των τσίπουρων. και τα απογευματάκια για φραπεδάκι.
Άρε ύπνους που θα ρίξω. -
Σπίτι με βαλίτσα για μαιευτήριο
Μπαίνουμε στον 9ο -
Λέιπει η επιλογή 'Σπίτι μου, στο χωρίο'
-
Στην καλύτερη των περιπτώσεων δυστυχώς στην Κολωνία, σε καμιά ταβέρνα Έλληνα... αν και δε μου αρέσει η ιδέα αυτή...
Σήμερα Μ. Παρασκευή για τους Καθολικούς, είναι όλα κλειστά εδώ. Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση!
-
... o πατέρας θα βάλει το κατσίκι και εγώ τον τσιπουρομεζέ ....
( εφερα λουκάνικα απο Καρπενησί , σαλάμια και σύγκλινο )
-
Εμένα τώρα γιατί δεν μου αρέσουν αυτες οι ψηφοφορίες? Μόνο εγώ δουλεύω πάντα!!!
-
Αν το χειριστώ καλά και μάλλον το έχω καταφέρει θα μείνω στην Αθήνα που κάτι τέτοιες μέρες γίνεται ανθρώπινη και μάλλον θα ψήσουμε είτε οικογενειακά είτε με φίλους.
Μια φορά έχω ξαναμείνει Αθήνα και ήταν θαύμα. Ούτε ταλαιπωρία στις ΕΟ, στα διόδια και στα πηγμένα χωριά ούτε ενοχλητικοί συγγενείς και γείτονες..... -
Στο σπιτι με την οικογενεια.
Μια και ολοι οι συγγενεις ειναι καθολικοι η γυναικα και η κορη πηγαν να τους επισκεφτουν αυτο το Σαββατοκυριακο. Θα επιστρεψουν την Τριτη και θα παμε και εκκλησια την Πεμπτη και το Σαββατο για Ανασταση.Νικος
-
Σπιτι με την οικογενεια και απο το πρωι της Κυριακης ενα κατσικακι και ενα σπεσιαλ αρνακι θα ειναι στα καρβουνα !
Η σπεσιαλιτε μου! -
Ελπιζω σπιτι με την οικογενεια,δεν ορεξη να πηζω στην ΕΟ μαζι με ολους τους 'Αθηναίους'
-
Πάει ο καιρός που Πάσχα σήμαινε 2 βδομάδες στο χωριό
Δεν πειράζει όμως, από Μ. Πέμπτη μέχρι και Τρίτη μετά τη Λαμπρή, ο Hellenic Tifosi μπαίνει σε ρυθμούς Κρήτης
-
Το 9.
Το Πάσχα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραστες βόλτες σε Πλάκα, Κεραμικό, Ψυρρή, παραλία, κοκ.
-
Αρνακι στον φουρνο,τρια ατομα ειμαστε αλλωστε,στο χωριο.Μακαρι να εχει καλο καιρο.
-
μια απο τα ιδια με περυσι... οτι κανω σχεδον τα 8 τελευταια χρονια...
ψηφισα το 3. στο χωριο με τους γονεις αλλα να ειναι καλα ο μερακλης κουμπαρος μας
που οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα τα κανει ολα για εμας και θα παμε να τα βρουμε ολα ετοιμα...πασχα στο πηλιο λοιπον για μια ακομη φορα.
οπου και εαν πατε οτι και εαν κανετε, καλα να περασετε ολοι και ολες σας.
καλο πασχα και καλη ανασταση σας ευχομαι με μεγαλη προσοχη στους δρομους για οσους ταξιδεψουν.υ.γ. και προσοχη στα νεα μπλοκα στο μαλιακο και στις νεες σταθερες καμερες στο κομματι λαρισας-θεσ/νικης....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αρνακι στον φουρνο,τρια ατομα ειμαστε αλλωστε,στο χωριο.Μακαρι να εχει καλο καιρο.τα χασκυ τι θα φανε?
-
κρήτη θα παω για μια βδομάδα, στο χωριό(καστέλι πεδιάδος ),..να ηρεμήσω λίγο απο την αθήνα..
Πάσχα 2009 Για λέτε που θα'στε!!!....