-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ανωτερη ταχυτητα που εχει δει στο κοντερ της ειναι 80 χιλιομετρα και συνηθως πηγαινει με 50 το πολυ!!!! αν τις το πω εχεις σκεφτει το κυκλοφοριακο που θα δημιουργησει????? θα πηγαινει με 30 και ουτε χιολομετρο παραπανω!!!!Νο Problem... απλά στέλνε εσύ μέσα από το forum δελτίο για το σε ποιές περιοχές είναι να κυκλόφορήσει...και όλα μια χαρα!
-
Παντως η αιτιολογια οτι το μοντελο που κατέρρευσε δεν ειχε τις ζωνες παραμόρφωσης μου ακουγεται περιεργη.Τι ειναι αυτες οι ζωνες;Τι βαζεις οποτε θες;Δεν ειναι βασικοτατα σημεια του σασι;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
ανωτερη ταχυτητα που εχει δει στο κοντερ της ειναι 80 χιλιομετρα και συνηθως πηγαινει με 50 το πολυ!!!! αν τις το πω εχεις σκεφτει το κυκλοφοριακο που θα δημιουργησει????? θα πηγαινει με 30 και ουτε χιολομετρο παραπανω!!!!
Νο Problem... απλά στέλνε εσύ μέσα από το forum δελτίο για το σε ποιές περιοχές είναι να κυκλόφορήσει...και όλα μια χαρα!
θα της παρω tata nano europa να εχει και esp
θα παρω και εγω ενα
-
ανωτερη ταχυτητα που εχει δει στο κοντερ της ειναι 80 χιλιομετρα και συνηθως πηγαινει με 50 το πολυ!!!! αν τις το πω εχεις σκεφτει το κυκλοφοριακο που θα δημιουργησει????? θα πηγαινει με 30 και ουτε χιολομετρο παραπανω!!!!
Νο Problem... απλά στέλνε εσύ μέσα από το forum δελτίο για το σε ποιές περιοχές είναι να κυκλόφορήσει...και όλα μια χαρα!
θα της παρω tata nano europa να εχει και esp
θα παρω και εγω εναΚάτσε να το δούμε και αυτό στα τεστ!
(αν και πλάκα πλάκα...το σκέφτομαι σοβαρά... αρκεί να υπάρξει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα,γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως η αιτιολογια οτι το μοντελο που κατέρρευσε δεν ειχε τις ζωνες παραμόρφωσης μου ακουγεται περιεργη.Τι ειναι αυτες οι ζωνες;Τι βαζεις οποτε θες;Δεν ειναι βασικοτατα σημεια του σασι;τεχνικα να σου πω δεν ξερω!!! απλα απο οσο ξερω αλλο ειναι το σασι και αλλες οι ζωνες παραμορφωσεις!!! δεν εχουν καμια σχεση με την στρπτικη ακαμψια του μοντελου!!!!
http://www.ladacars.org/HTMLS TESTS/Chevrolet Niva Crash Test.html
εδω το παραδειγμα του chevy niva ιδιο πλαισιο αλλα αλλη ασφαλεια για την ευρωπη!!!!!
δες της κοκκινες γραμμες στο σχεδιο με το σασι!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως η αιτιολογια οτι το μοντελο που κατέρρευσε δεν ειχε τις ζωνες παραμόρφωσης μου ακουγεται περιεργη.Τι ειναι αυτες οι ζωνες;Τι βαζεις οποτε θες;Δεν ειναι βασικοτατα σημεια του σασι;Οι ζώνες παραμόρφωσης...όπως σωστά αναφέρεις, δεν είναι κάτι που μπαίνει extra... δεν μπορεί να μπεί μετά... έχει να κάνει με την δημιουργία του σασί, και τις ανοχές κάθε σημείου του ως προς την πίεση που ασκεί μία σύγκρουση, έτσι ώστε να υπάρχει ελεγχόμενη παραμόρφωση του αυτοκινήτου, και απορόφηση της ορμής της πρόσκρουσης!
-
Εννοείται ότι δεν βάζεις όποτε θες τις ζώνες σε δεδομένο μοντέλο.
Αν όμως επαναλαμβάνω υπάρχουν 2 μοντέλα κάτι σαν ΜΚ1, ΜΚ2, ή ένα export και ένα απλούστερο με διαφορετικό εξοπλισμό και π.χ. καμμιά 200αριά κιλά λιγότερα, τότε γίνεται.
Πάντως για να πάει αμερική τα περιμένει η NHTSA (και το ΙΙHS) με πολλές και το κυριώτερο υποχρεωτικές δοκιμές για να πάρουν έγκριση τύπου. Από εκεί θα φανεί τι γίνεται, το euroncap είναι προαιρετικό. -
Κάτσε να το δούμε και αυτό στα τεστ!
(αν και πλάκα πλάκα...το σκέφτομαι σοβαρά... αρκεί να υπάρξει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα,γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!)αν βγαλει τρια αστερια το πηρα την επομενη μερα!!!!!!! ειναι απιστευτα γλυκο!! πανε δες και φωτο του στο thread του απο το εσωτερικο που εβαλα!!!! ειναι το 2cv του μελλοντος το λεω συνεχεια!!!!
-
Ίσως το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν, ώστε το σασί να γίνει πιο ανθεκτικό, θα ήταν να κολήσουν 'λάμες'...αλλά και πάλι αυτό, ενώ θα ενίσχυε τις αντοχές του αυτοκινήτου σε κάποια πρόσκρουση, τότε θα το έκανε χειρότερο ως προς την 'απόσβεση' της ορμής, με αποτέλεσμα το 'κτύπημα' της πρόσκρουσης να περνάει αυτούσιο στους επιβάτες...με τραγικά αποτελέσματα.
Λές να έχουν 2 γραμμές παραγωγής και να φτιάχνουν παράλληλα 2 διαφορετικά σασί ως προς τις αντοχές, αλλά ίδια σε εμφάνιση;
-
Κάτσε να το δούμε και αυτό στα τεστ!
(αν και πλάκα πλάκα...το σκέφτομαι σοβαρά... αρκεί να υπάρξει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα,γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!)αν βγαλει τρια αστερια το πηρα την επομενη μερα!!!!!!! ειναι απιστευτα γλυκο!! πανε δες και φωτο του στο thread του απο το εσωτερικο που εβαλα!!!! ειναι το 2cv του μελλοντος το λεω συνεχεια!!!!
Ε..αν είναι έτσι μου κάνει! Το είχα ερωτευθεί το 2cv του παρελθόντος, όταν το είχα για ένα καλοκαίρι στα χέρια μου!
-
Λές να έχουν 2 γραμμές παραγωγής και να φτιάχνουν παράλληλα 2 διαφορετικά σασί ως προς τις αντοχές, αλλά ίδια σε εμφάνιση
Κάτι παρεμφερές δεν ακούγεται και για τον Νάνο της Τάτα, που προετοιμάζουν ειδική ευρωπαική έκδοση κατάλληλα ενισχυμένη και αναβαθμισμένη (και πολύ ακριβότερη) ?
Τεσπά, το κρυφτούλι είναι πιθανό από όλες τις πλευρές, το μέλλον θα δείξει. -
Ίσως το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν, ώστε το σασί να γίνει πιο ανθεκτικό, θα ήταν να κολήσουν 'λάμες'...αλλά και πάλι αυτό, ενώ θα ενίσχυε τις αντοχές του αυτοκινήτου σε κάποια πρόσκρουση, τότε θα το έκανε χειρότερο ως προς την 'απόσβεση' της ορμής, με αποτέλεσμα το 'κτύπημα' της πρόσκρουσης να περνάει αυτούσιο στους επιβάτες...με τραγικά αποτελέσματα.Λές να έχουν 2 γραμμές παραγωγής και να φτιάχνουν παράλληλα 2 διαφορετικά σασί ως προς τις αντοχές, αλλά ίδια σε εμφάνιση;
εδειξα το παραδειγμα του chevy niva!!!! το ενα με το οπως φαινεται πολυ καλο αποτελεσμα θα ξεκινουσε την πορεια του στην ευρωπη και το αλλο ηταν η φθηνη εκδοση που μπορουσαν να αγορασουν οι ρωσοι καταναλωτες!!!http://www.ladacars.org/HTMLS TESTS/Chevrolet Niva Crash Test.html
κατι παρομοιο πιστευω ειναι το πιο πιθανον να εγινε και με το brilliance bs6
αλλωστε η brilliance θα εμπαινε στην ευρωπη με το τεχνασμα του marketing να ειναι το γεγονος οτι τα εργοστασια της κατασκευαζουν τις 3αρες και 5 αρες για την Κινα γεγονος που αφηνει υπονοουμενα για το know how .....και ενας τροπος χτυπηματος τους απο την bmw πιστευω ηταν αυτο το test!!! -
Ίσως το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν, ώστε το σασί να γίνει πιο ανθεκτικό, θα ήταν να κολήσουν 'λάμες'...αλλά και πάλι αυτό, ενώ θα ενίσχυε τις αντοχές του αυτοκινήτου σε κάποια πρόσκρουση, τότε θα το έκανε χειρότερο ως προς την 'απόσβεση' της ορμής, με αποτέλεσμα το 'κτύπημα' της πρόσκρουσης να περνάει αυτούσιο στους επιβάτες...με τραγικά αποτελέσματα.
Λές να έχουν 2 γραμμές παραγωγής και να φτιάχνουν παράλληλα 2 διαφορετικά σασί ως προς τις αντοχές, αλλά ίδια σε εμφάνιση;
εδειξα το παραδειγμα του chevy niva!!!! το ενα με το οπως φαινεται πολυ καλο αποτελεσμα θα ξεκινουσε την πορεια του στην ευρωπη και το αλλο ηταν η φθηνη εκδοση που μπορουσαν να αγορασουν οι ρωσοι καταναλωτες!!!http://www.ladacars.org/HTMLS TESTS/Chevrolet Niva Crash Test.html
αλλωστε η brilliance θα εμπαινε στην ευρωπη με το τεχνασμα του marketing να ειναι το γεγονος οτι τα εργοστασια της κατασκευαζουν τις 3αρες και 5 αρες για την Κινα γεγονος που αφηνει υπονοουμενα για το know how .....και ενας τροπος χτυπηματος τους απο την bmw πιστευω ηταν αυτο το test!!!Γιατί να την 'χτυπήσει' η BMW; Μήπως θα στόχευε στο δικό της target group αυτό το αυτοκίνητο; Αντίθετα είναι κτύπημα από τους 'αντίπαλους' της BMW σε αυτή την κατηγορία, ώστε να δούν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, σε τί εργοστάσια φτιάχνονται τα ακριβά τους αυτοκίνητα! Την BMW δεν θα την συνέφερε κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Λές να έχουν 2 γραμμές παραγωγής και να φτιάχνουν παράλληλα 2 διαφορετικά σασί ως προς τις αντοχές, αλλά ίδια σε εμφάνιση
Κάτι παρεμφερές δεν ακούγεται και για τον Νάνο της Τάτα, που προετοιμάζουν ειδική ευρωπαική έκδοση κατάλληλα ενισχυμένη και αναβαθμισμένη (και πολύ ακριβότερη) ?
Τεσπά, το κρυφτούλι είναι πιθανό από όλες τις πλευρές, το μέλλον θα δείξει.Εκεί έχω ακούσει για τον εξοπλισμό ασφαλείας ότι θα διαφέρει και όχι το σασί! Άλλο είναι να έχει extra το αυτοκίνητο ABS, ESP,αερόσακους κτλ, και άλλο να είναι γυμνό! Αυτό είναι διαφορετικό πιστεύω από την περίπτωση αυτή που έχουμε τελείως διαφορετικό σασί!
-
αλλωστε η brilliance θα εμπαινε στην ευρωπη με το τεχνασμα του marketing να ειναι το γεγονος οτι τα εργοστασια της κατασκευαζουν τις 3αρες και 5 αρες για την Κινα γεγονος που αφηνει υπονοουμενα για το know how .....και ενας τροπος χτυπηματος τους απο την bmw πιστευω ηταν αυτο το test!!!Γιατί να την 'χτυπήσει' η BMW; Μήπως θα στόχευε στο δικό της target group αυτό το αυτοκίνητο; Αντίθετα είναι κτύπημα από τους 'αντίπαλους' της BMW σε αυτή την κατηγορία, ώστε να δούν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, σε τί εργοστάσια φτιάχνονται τα ακριβά τους αυτοκίνητα! Την BMW δεν θα την συνέφερε κάτι τέτοιο!
φυσικα και η bmw ειναι σε αλλο πλανητη κυριολεκτικα σαν αυτοκινητα !!!! αλλα μην ξεχναμε οτι αυτη η εταιρια εχει σκοπο να μεινει στην ευρωπη!!!! ας κοιταξουμε το bs4 το οποιο μπορει και κοιτα πολυ ανετα τον αντγωνισμο !!!! και σε μερικα χρονια θα ηταν οτι χειροτερο για την bmw να υπαρχει μια ενναλακτικη 3 αρα η απο την σειρα 1 η οποια θα ειναι γνωστη ως η κινεζικη bmw και θα εχει διαφορα 10 με 15 χιλιαρικα!!! αυτο πιστευω!!! τα εργοστασια στην kina ειναι ολοιδια με τα της γερμανιας!!!
-
Και πάλι φίλε μου, μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι BMW... επίσης ο αγοραστής αυτού του αυτοκινήτου, δεν είναι αυτός που θα έπαιρνε μία BMW, αλλά ίσως αυτός που θα έπαιρνε ένα Hyundai ή ένα KIA ή κάποιο άλλο 'μεσαίας' κατηγορίας αυτοκίνητο. Αυτός που έχει τα λεφτά και πάλι BMW θα πάρει! Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν θα συνέφερε την BMW να βγεί κακό όνομα για τα εργοστάσια που φτιάχνουν τα μοντέλα της!
-
Και πάλι φίλε μου, μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι BMW... επίσης ο αγοραστής αυτού του αυτοκινήτου, δεν είναι αυτός που θα έπαιρνε μία BMW, αλλά ίσως αυτός που θα έπαιρνε ένα Hyundai ή ένα KIA ή κάποιο άλλο 'μεσαίας' κατηγορίας αυτοκίνητο. Αυτός που έχει τα λεφτά και πάλι BMW θα πάρει! Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν θα συνέφερε την BMW να βγεί κακό όνομα για τα εργοστάσια που φτιάχνουν τα μοντέλα της!μπορει να ειναι σωστη η σκεψη σου και εγω να ειμαι λαθος!!!! αλλα οτι κατι πεχτηκε με το crash test δεν μου το βγαζεις απο το μυαλλο!!!! μπορει να ειχε συμφερον αλλο γερμανικο group που με την τεχνογνωσια των bmw και τις τιμες των κινεζων να νιωθει πως απειλουνται καποια brants του!!!
-
Και πάλι φίλε μου, μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι BMW... επίσης ο αγοραστής αυτού του αυτοκινήτου, δεν είναι αυτός που θα έπαιρνε μία BMW, αλλά ίσως αυτός που θα έπαιρνε ένα Hyundai ή ένα KIA ή κάποιο άλλο 'μεσαίας' κατηγορίας αυτοκίνητο. Αυτός που έχει τα λεφτά και πάλι BMW θα πάρει! Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν θα συνέφερε την BMW να βγεί κακό όνομα για τα εργοστάσια που φτιάχνουν τα μοντέλα της!
μπορει να ειναι σωστη η σκεψη σου και εγω να ειμαι λαθος!!!! αλλα οτι κατι πεχτηκε με το crash test δεν μου το βγαζεις απο το μυαλλο!!!! μπορει να ειχε συμφερον αλλο γερμανικο group που με την τεχνογνωσια των bmw και τις τιμες των κινεζων να νιωθει πως απειλουνται καποια brants του!!!
Σε αυτή τη σκέψη που κάνεις... όπου άλλο Γερμανικό γρούπ, θα μπορούσα για παράδειγμα να βάλω το γκρούπ της VAG, η οποία έχει αυτοκίνητα και εταιρείες αυτού του target group (Seat,Skoda για παράδειγμα)... αλλά... πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται...δεν ξέρω... βέβαια όταν μιλάμε για τέτοια χρηματοοικονομικά μεγέθη...μην περιμένουμε να βρούμε τίποτα αγγελικά πλασμένο!
(μην αρχίσετε να πλακώνετε πάλι οι υποστηρικτές της VAG... σαν παράδειγμα το έφερα...δεν πάει να πεί ότι το έκανε κιολας ) -
why not????? τι ηταν η seat και η skoda χωρις την τεχνογνωσια τησ vw?????κατι σιδερα και τιποτα παραπνω!!!
το ιδιο και η brilliance αν συνεχισει να παιρνει το know how απο 5αρες και 3αρες μπορει να μεινουμε αφωνοι στο μελλον!!!! -
why not????? τι ηταν η seat και η skoda χωρις την τεχνογνωσια τησ vw?????κατι σιδερα και τιποτα παραπνω!!!
το ιδιο και η brilliance αν συνεχισει να παιρνει το know how απο 5αρες και 3αρες μπορει να μεινουμε αφωνοι στο μελλον!!!!Ε...εντάξει βε συ, μην τα βάζεις στο ίδιο σακί... δεν έχουν την ίδια ιστορία η Seat και η Skoda με τις Κινέζικες εταιρείες... η Seat παλιά ήταν κομμάτι της Fiat και η Skoda έτρεχε και σε αγώνες... απλά η VAG τις πήρε όταν είχαν σχεδόν ξεπέσει και τις ανέστησε δίνοντάς τους λίγο από το 'κύρος' της... με τις Κινέζικες πάει αλλιώς το πράγμα!
Κινέζικα Αυτοκίνητα - CRASH TEST LOOOL!!!!