-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θα ελεγα 4500-5000, με αισιοδοξια, αν ειναι πολυ προσεγμενο.(Αλλα δε λεω)
Πολύ αισιόδοξος είσαι ...
-
Οι περισσοτεροι μαντραδες σε διωχνουν αν θελεις μονο να πουλησεις, ειδικα αν το αυτοκινητο σου ειναι δυσκολη περιπτωση..
Αν θελεις να.. ανταλλαξεις τα πραγματα ειναι σαφως πιο ευκολα.
Αυτο που γινεται πιο συχνα ειναι να βαζουν το αυτοκινητο σου στην εκθεση για να το βλεπει ο κοσμος -χωρις να το εχουν αγορασει ομως απο σενα- και οταν το πουλησεις κρατανε καποια- συνηθως οχι πολλα ειν'η αληθεια- λεφτα.Αν θελεις να παρεις αλλο καινουργιο, νομιζω οτι καλυτερο deal μπορεις να κανεις στις διαφορες αντιπροσωπειες.
-
Σωστό.
Κι αν δεχθούν να το αφήσουν, θα είναι καμμένο χαρτί...
Έχει τύχει να πάω σε μαντράδες και να αρχίσουν όλοι το ίδιο ποιήμα: 'Αυτό είναι ενός πελάτη μου, το χει αφήσει για πούλημα, δε το ξέρω το αμάξι, δε πορώ να σου πω τίποτα..' Αλήθειες δηλαδή, που ο τόνος της φωνής τους όμως καταδικαζει την πώληση... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτο που γινεται πιο συχνα ειναι να βαζουν το αυτοκινητο σου στην εκθεση για να το βλεπει ο κοσμος -χωρις να το εχουν αγορασει ομως απο σενα- και οταν το πουλησεις κρατανε καποια- συνηθως οχι πολλα ειν'η αληθεια- λεφτα.
Και ξαφνικα το κλεβουν το αμαξι σου απο την εκθεση και αντε βρες τον κλεφτη.
Ή το πουλαει ο μαντρας και γινεται καπνος μετα . -
Προσωπικα το 99% των αυτοκινητων που εχω πουλησει ηταν σε μαντραδες...απειρως πιο ευκολο να συννενοηθεις με εναν επαγγελματια και σε οτι αφορα την τιμη δεν θα ελεγα οτι ηταν χαμηλη,σε μια περιπτωση μαλιστα θα ελεγα οτι το πουλησα ισως και λιγο πιο πανω απο την τιμη της αγορας αφου στην ουσια μου αναγνωρισε τα εξτρα.
Βεβαια δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να πουλησουν αυτοκινητο τριετιας με -20%,ειμαι ρεαλιστης,ο πατερας μου παλι στην ζωη του ολη δεν εχει καταφερει να πουλησει αυτοκινητο,μια ζωη αναφωνει:σιιιιιγααα μην το δωωωωωσσωωωω τοοοοοοσο φτηνααααα και τελικα ειτε αναλαμβανω εγω είτε μας μενει πεσκέσι.
Παντως αυτη την εποχη οι μαντραδες κλεινουν ο ενας μετα τον αλλον,και χρειαζεται εξτρα προσοχη... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ή το πουλαει ο μαντρας και γινεται καπνος μετα .Στην πρωτη περιπτωση (κλοπη, ή ακομη και καταστροφη γιατι ενιοτε καιγονται μαντρες απο γκαζακια/μολοτωφ) πραγματικα δεν εχω ιδεα τι γινεται.. η δευτερη δεν παιζει, καθως η αδεια παραμενει στο ονομα σου, δεν γινεται να το πουλησει
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα το 99% των αυτοκινητων που εχω πουλησει ηταν σε μαντραδες...Και εγώ το ίδιο ...
Μόνο δύο φορές πούλησα σε ιδιώτη.
Το πρώτο Hyundai Coupe που είχα το 2001...
Μόλις το έβγαλα αγγελία στην Xρυσή Ευκαιρία, Κυριακή ήταν, Πέμπτη πουλήθηκε ...Και το δεύτερο, ένα Yugo ... ακριβώς τα ίδια. Μόλις έβαλα πωλητήριο, μετά από δύο μέρες το πήρε μία κοπέλα ...
Τα υπόλοιπα ανταλλαγές ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ή το πουλαει ο μαντρας και γινεται καπνος μετα .Στην πρωτη περιπτωση (κλοπη, ή ακομη και καταστροφη γιατι ενιοτε καιγονται μαντρες απο γκαζακια/μολοτωφ) πραγματικα δεν εχω ιδεα τι γινεται.. η δευτερη δεν παιζει, καθως η αδεια παραμενει στο ονομα σου, δεν γινεται να το πουλησει
Εδω ολοκληρη φερραρι πουλησε ο Απεργης,στο δικο μας αμαξακι θα κωλώσουν;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα το 99% των αυτοκινητων που εχω πουλησει ηταν σε μαντραδες...Αυτό ισχύει μόνο αν έχεις πουλήσει 100, 200, 300 αυτοκίνητα κ.ο.κ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Προσωπικα το 99% των αυτοκινητων που εχω πουλησει ηταν σε μαντραδες...
Αυτό ισχύει μόνο αν έχεις πουλήσει 100, 200, 300 αυτοκίνητα κ.ο.κ.
Ακριβώς το ίδιο είχα να σχολιάσω και εγώ
Καλά ρε Tiger, πόσα αυτοκίνητα έχουν περάσει απ τα χέρια σου?
-
Ε καταλαβαινετε τι θελω να πω,μην κανετε τους ψοφιους κοριους !
Εχω πουλησει παντως πανω απο 10 γιατι πουλαω και εταιρικα.
Και οπως ειπα,οι μαντραδες ηταν η καλυτερη λυση για μενα,και οχι με σκοτωμενες τιμες.
Τωρα τι θα κανω χωρις τους μαντραδες; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ε καταλαβαινετε τι θελω να πω,μην κανετε τους ψοφιους κοριους !
Εχω πουλησει παντως πανω απο 10 γιατι πουλαω και εταιρικα.
Και οπως ειπα,οι μαντραδες ηταν η καλυτερη λυση για μενα,και οχι με σκοτωμενες τιμες.
Τωρα τι θα κανω χωρις τους μαντραδες;Άνοιξε και εσύ μια δικιά σου μάντρα... μπορείς!
(πλάκα πλάκα με τόσα που έχεις πουλήσει...) -
Oντως λάθος εποχή να αλλάξεις αμάξι. Το καλύτερο deal είναι πράγματι μέσω αντιπροσωπείας κι εμένα ΣΑΦΩΣ έτσι με βολεύει αλλά οι μακάκες της ΦΙΑΤ τρομπάρουν. Κάνουν λέει έκπτωση 2.000Ε. Τι να την κάνω ρε μπαγλαμά; Μην μου την δώσεις αλλά πάρε το ρημάδι μου.
Θα κοιτάξω και αλλού. Σιγά μην τους παρακαλάω. Σταδιαλα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oντως λάθος εποχή να αλλάξεις αμάξι. Το καλύτερο deal είναι πράγματι μέσω αντιπροσωπείας κι εμένα ΣΑΦΩΣ έτσι με βολεύει αλλά οι μακάκες της ΦΙΑΤ τρομπάρουν. Κάνουν λέει έκπτωση 2.000Ε. Τι να την κάνω ρε μπαγλαμά; Μην μου την δώσεις αλλά πάρε το ρημάδι μου.
Θα κοιτάξω και αλλού. Σιγά μην τους παρακαλάω. Σταδιαλα308GT Turbo ...
Εδώ:
http://www.autotriti.gr/usedcars/emporo ... 593_01.jpg
http://www.autotriti.gr/usedcars/emporo ... odiko=siteΔίνουν πολλά. Περισσότερα από όσα έδωσαν σε εμένα ...
-
Αν είναι να ξαναπάρω γαλλικό καλύτερα να μείνω στο υπάρχον. Αλλού γλυκοκοιτάμε... ...αλλά...
θα δείξει... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα κοιτάξω και αλλού. Σιγά μην τους παρακαλάω. Σταδιαλατο tiida το ειδες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα κοιτάξω και αλλού. Σιγά μην τους παρακαλάω. Σταδιαλατο tiida το ειδες?
Μπα δεν είμαι ούτε ιερωμένος ούτε παντρεμένος σαν κ σένα.
-
γιατι tiida εχω εγω?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι tiida εχω εγω?Χτες ρε δεν μου έλεγες για την κρεβατομουρμούρα της κυράς σου γιατί εσύ θες golf6 και εκείνη Tiida 1.8 Sport Sedan?
-
Πριν από 4 χρόνια, όταν ήθελα να δώσω το astra για να πάρω το smart είχα ρωτήσει σε μία toyota για το yaris (δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, τέλος πάντων). Στην αρχή δεν ανέφερα πως έχω αυτοκίνητο για ανταλλαγή, έτσι μου έδωσαν μια προσφορά για το yaris κάνοντάς μου και μια έκπτωση 2.000 ευρώ (προφανώς επειδή θα άλλαζε σύντομα το μοντέλο). Μόλις τους έσκασα το μυστικό για το astra μου είπαν ότι το αγοράζουν για 3.500 ευρώ (τιμή που τους είχα αναφέρει πως μπορώ να πιάσω στην αγορά) αλλά πως στην περίπτωση αυτή δε θα μου κάνουν την έκπτωση των 2.000 ευρώ . Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως έφυγα από την toyota ξεκαρδισμένος στα γέλια . Τελικά και το αυτοκίνητο το πούλησα (σε ιδιώτη και μάλιστα μέλος των 4τ) στα χρήματα που ήθελα και αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο με έκπτωση.
Μετά από αυτό αποφεύγω τις ανταλλαγές, τις αντιπροσωπείες και τους μαντράδες και προτιμώ κάποιον ιδιώτη που θα εκτιμήσει το γεγονός ότι το δίνω σαν καινούργιο. Απλά υπομονή χρειάζεται για να βρεθεί ο κατάλληλος.
Πώληση αυτοκινήτου σε «μαντράδες»