-
Φίλος μου έχει αυτό το αυτοκίνητο και θέλει να του βάλει πρόγραμμα. Αλλά ρώτησε για Hondata και του είπαν ότι βγαίνει μόνο για το παλιό το Type-R. τι λύσεις προτείνετε?
-
Φίλος μου έχει αυτό το αυτοκίνητο και θέλει να του βάλει πρόγραμμα. Αλλά ρώτησε για Hondata και του είπαν ότι βγαίνει μόνο για το παλιό το Type-R. τι λύσεις προτείνετε?
-
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Φίλος μου έχει αυτό το αυτοκίνητο και θέλει να του βάλει πρόγραμμα. Αλλά ρώτησε για Hondata και του είπαν ότι βγαίνει μόνο για το παλιό το Type-R. τι λύσεις προτείνετε?Tι περιμένει να του βελτιώσει το πρόγραμμα που ψάχνει να βάλει?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Tι περιμένει να του βελτιώσει το πρόγραμμα που ψάχνει να βάλει?Το πρόγραμμα της Hondata για το παλιό TypeR ήταν κορυφαίο. Εβγαζε νομίζω 20 άλογα παραπάνω χωρίς φοβερές παρενέργειες όπως αυξημένη κατανάλωση ή πτώση δύναμης χαμηλά. Νομίζω και ο nass είχε βάλει Hondata στο δικό του.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Tι περιμένει να του βελτιώσει το πρόγραμμα που ψάχνει να βάλει?
Το πρόγραμμα της Hondata για το παλιό TypeR ήταν κορυφαίο. Εβγαζε νομίζω 20 άλογα παραπάνω χωρίς φοβερές παρενέργειες όπως αυξημένη κατανάλωση ή πτώση δύναμης χαμηλά. Νομίζω και ο nass είχε βάλει Hondata στο δικό του.
Αν θυμάμαι καλά (νομίζω) ότι του nass δεν έδινε ούτε ένα άλογο παραπάνω, αλλά βελτίωνε παρα πολύ την καμπύλη της ροπής στις χαμηλές και τις μεσαίες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι ακόμα καλύτερο.
-
Αν και καλύτερα να μας πει ο nass τα συμπεράσματά του,
-
αυτο το μοτερ με περιφερειακα και προγραμμα παει γυρω στα 250 αλλα θελει καποιο χρημα
τι λετε για υπερτροφοδοτηση τυπου ariel atom μπας και 'ζωντανεψει' λιγο το μοτερακι??
αληθεια, μπορουμε να μαθουμε τι ακριβως εχουν κανει στο ariel? -
Σχεδιασμό εισαγωγής από μια καλή αρχή για να κάτσει και ο κομπρέσορας!
Έναν Eaton M62, που λόγω μεγέθους πρέπει να δεις πως θα τον χωρέσεις στο χώρο της μηχανής! IC!
Και ένα καλό προγραμμάτακι είναι από τα standard πράγματα, απότι είδα μερικοί σε EP3 (ακόμα και στο τελευταίο μονέλο) το έχουν ήδη προσπαθήσει!
Youtube Video -
Καλός ο κομπρέσορας, του το πρότεινα κι εγώ αλλά λέει για κάτι ποιο οικονομικό... και γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιος για προγραμματισμό εγγεφάλου ή παράλληλο εγγέφαλο όπως το K-pro της Hondata.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Tι περιμένει να του βελτιώσει το πρόγραμμα που ψάχνει να βάλει?
Το πρόγραμμα της Hondata για το παλιό TypeR ήταν κορυφαίο. Εβγαζε νομίζω 20 άλογα παραπάνω χωρίς φοβερές παρενέργειες όπως αυξημένη κατανάλωση ή πτώση δύναμης χαμηλά. Νομίζω και ο nass είχε βάλει Hondata στο δικό του.
Αν θυμάμαι καλά (νομίζω) ότι του nass δεν έδινε ούτε ένα άλογο παραπάνω,
Ε όχι, με προσβάλλεις
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=10780
αλλά βελτίωνε παρα πολύ την καμπύλη της ροπής στις χαμηλές και τις μεσαίες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι ακόμα καλύτερο.
σωστό! αλλά αυτό δεν ήταν το 'κονσέρβα' πρόγραμμα της Hondata αλλά ένα custom που έφτιαξα. Και της Hondata πάντως ήταν καλό.
Νομίζω η Hondata έχει και για το καινούργιο Type-R.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά (νομίζω) ότι του nass δεν έδινε ούτε ένα άλογο παραπάνω,
Ε όχι, με προσβάλλεις
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=10780
αλλά βελτίωνε παρα πολύ την καμπύλη της ροπής στις χαμηλές και τις μεσαίες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι ακόμα καλύτερο.
σωστό! αλλά αυτό δεν ήταν το 'κονσέρβα' πρόγραμμα της Hondata αλλά ένα custom που έφτιαξα. Και της Hondata πάντως ήταν καλό.
Όντως δεν θυμόμουν καλά.
Θυμόμουν όμως καλά ότι το πρόγραμμα δεν ήταν ακριβώς hondata για αυτό και έκανα τέτοια αναφορά.
Βελτίωση Honda Civic Type-R 2008