-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
στο ανακυκλωτηριο τι τιμες παιζουν;;
σε σχεση με μαντραδες και ανταλλακτικαδες;;οταν πχ με 400 βρισκεις ολοκληρο καντετ και στη φραντζη ηθελαν 80 για ενα φαναρι...
Όπου σε πιάσουν.
-
παραταση αποσυρσης:
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 99&catid=3
ελα να ανεβαινουν ξανα οι τιμες -
Ο χρήστης patrickdrd έγραψε:
εξαρταται απο την εταιρεια, π.χ.:
http://aposirsi.gr/el/car-scrapγενικα υπογραφεις ενα σωρο εξουσιοδοτησεις (υπογεγραμμενες στο κεπ για το γνησιο της υπογραφης),
με τις οποιες εξουσιοδοτεις την εταιρεια στην οποια το παραχωρεις να το διαγραψει απ το υπουργειο,
αλλα κ να το παρεχει στον επομενο κατοχο ουσιαστικα για να το χρησιμοποιησει ως αποσυρση για
αγορα νεου αυτοκινητου, για να γινει αυτο λοιπον πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους
για να σου στειλουν τα δικα τους χαρτιαεντωμεταξυ τι γινεται ρε παιδια με τις τιμες; πως πεφτουν ετσι;
την προηγουμενη βδομαδα 300, σημερα που πηρα κ ρωτησα 250,
αυτοι ειναι ικανοι να ρθουν να το παρουν κ να μου πουνε
ξερετε επεσε η τιμη, 200 θα σας δωσουμε,
τι γινεται ρε;edit: τωρα ειδα οτι ρωτας για πινακιδες μονο,
sorry, αλλα δεν απαντησα κατευθειαν για αποσυρση γιατι το θεμα ειναι για απορυρση,
εχω αποσυρει κ πινακιδες, αλλα οχι εγω, θα ρωτησω κ θα σου πωρε παιδιά για κατάθεση πινακίδων(ακινητοποίηση) στην εφορία τι χαρτιά χρειάζονται ρώτησα, όχι για απόσυρση.
-
ταυτότητα, την άδεια κ τις δυο πινακίδες.
Μόνο που πήγαινε άμεσα γιατί μετά τις 15 κλασικά θα έχει αρκετό κόσμο -
Ο χρήστης patrickdrd έγραψε:
παραταση αποσυρσης:
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 99&catid=3
ελα να ανεβαινουν ξανα οι τιμεςΕδώ ο κόσμος τρέχει και δε φτάνει με τους φόρους που βάλανε και που πιθανόν θα βάλουν, αυτοκίνητο θα πάρει; Κάποιοι εντάξει θα πάρουν, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Όταν έρθει η ανάπτυξη τότε όλα θα αρχίσουν να κινούνται
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ναι, τα ξερω αυτα, ειχα μιλησει με μερικους, απλα αναρωτιομουν αν αλλαζει κατι, γιατι απο καποια εταιρεια ειπαν οτι το καλοκαιρι μπορει να δωσουν κ 400 (ισως γιατι δεν εχουν προσφορες τοτε; ) κ ειπα να περιμενω, απο την αλλη διαβασα αυτο κ ειπα μηπως πρεπει να βιαστω
η autogreen recycle δίνει 400 ευρώ μεχρι τέλος του μήνα νομίζω. Το δεκέμβρη εμένα μου είχαν δώσει 350.
Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παιζει τώρα για την αποσυρση αυτοκινητων ?Ειναι πολλές εταιρείες απο οτι βλέπω αλλά αυτή www.autogreenrecycling.gr δίνει τα περισσοτερα ετσι τουλαχιστον λένε ξερει καποιος κατι?
-
Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παιζει τώρα για την αποσυρση αυτοκινητων ?Ειναι πολλές εταιρείες απο οτι βλέπω αλλά αυτή www.autogreenrecycling.gr δίνει τα περισσοτερα ετσι τουλαχιστον λένε ξερει καποιος κατι?
-
στη συγκεκριμενη εταιρεια εδωσα ενα αυτοκινητο για αποσυρση. Ηρθαν το πηραν μονοι τους ( με γερανο ), τους εδωσα καποιες υπευθυνες δηλωσεις, μου εδωσαν 400 ευρω μετρητα στο χερι επιτοπου, και σε μερικές μερες μου εστειλαν και το χαρτι οριστικής διαγραφης
-
Ο χρήστης ckertis έγραψε:
Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παιζει τώρα για την αποσυρση αυτοκινητων ?Ειναι πολλές εταιρείες απο οτι βλέπω αλλά αυτή www.autogreenrecycling.gr δίνει τα περισσοτερα ετσι τουλαχιστον λένε ξερει καποιος κατι?Επειδή κι εγώ ψάχνω για απόσυρση, κοιτάω κι εγώ τα threads που κοιτάς κι εσύ. Αφού την έχεις ψάξει την autogreenrecycling, θα είδες ότι στο σάιτ λέει έως 600. Πάντως αν επικοινωνήσεις μαζί τους, μήπως μπορείς να κανονίσεις και καμιά ειδική τιμή για μέλη του 4tforum.gr;
-
Μιλησα μαζι τους αψογη τηλ εξυπηρετηση αλλα τα λεφτα ειναι εως 600 αναλογα το αμαξι μαρκα μοντελο κλπ.Αν μαζευτουμε αρκετοι το συζητανε για ειδικη τιμη για τα μελη .Αρκει να ειμαστε μαζεμενοι καμια 20 αρια και πανω μου ειπαν.
-
Ο χρήστης Dimitris-01 έγραψε:
Επειδή κι εγώ ψάχνω για απόσυρση, κοιτάω κι εγώ τα threads που κοιτάς κι εσύ. Αφού την έχεις ψάξει την autogreenrecycling, θα είδες ότι στο σάιτ λέει έως 600. Πάντως αν επικοινωνήσεις μαζί τους, μήπως μπορείς να κανονίσεις και καμιά ειδική τιμή για μέλη του 4tforum.gr;
Μιλησα μαζι τους αψογη τηλ εξυπηρετηση αλλα τα λεφτα ειναι εως 600 αναλογα το αμαξι μαρκα μοντελο κλπ.Αν μαζευτουμε αρκετοι το συζητανε για ειδικη τιμη για τα μελη .Αρκει να ειμαστε μαζεμενοι καμια 20 αρια και πανω μου ειπαν.
-
Σε κάποιο φόρουμ πήρε το μάτι μου σήμερα άσχημα λόγια για αυτό το site.
Να είστε προσεχτικοί.
(Θα βρώ και τα link) -
Ο χρήστης ckertis έγραψε:
Μιλησα μαζι τους αψογη τηλ εξυπηρετηση αλλα τα λεφτα ειναι εως 600 αναλογα το αμαξι μαρκα μοντελο κλπ.Αν μαζευτουμε αρκετοι το συζητανε για ειδικη τιμη για τα μελη .Αρκει να ειμαστε μαζεμενοι καμια 20 αρια και πανω μου ειπαν.Ναι ε; 20 πολλούς θέλουν. Κάνε κάτι καλύτερο!
Να είστε προσεχτικοί.
(Θα βρώ και τα link)Για στείλε αν βρεις. Από διαφήμιση πάντως είναι φούλ οι τύποι.
-
Ο χρήστης Dimitris-01 έγραψε:
Ναι ε; 20 πολλούς θέλουν. Κάνε κάτι καλύτερο!
Να είστε προσεχτικοί.
(Θα βρώ και τα link)Για στείλε αν βρεις. Από διαφήμιση πάντως είναι φούλ οι τύποι.
Σε μενα εχουν απαντησει παιδια στο adslgr αλλα ηταν λιγακη ασχετη η απαντηση μαλλον εκανα την ερωτηση σε λαθος φορουμ
http://www.adslgr.com/forum/archive/ind ... 41484.html
Η εφορια ηταν το προβλημα οταν εχεις παραδωσει τις πινακιδες .....
Θα παρω και αλλου και θα ενημερωσω .... -
ενδιαφερομαι να στείλω ένα παλιό hilux toyota του 80 μοντέλο για απόσυρση...
ισχύει ότι και για τα ιχ?
παιρνουμε κανένα φράγκο? -
Τελικα μετα απο τηλεφωνα σε ολους τους πιστοποιημενους φορεις ανακυκλωσης κατεληξα στον http://www.anakyklosi-neofitos.gr/ που δινει τα πιο πολλα απο ολους....
450 με τη μεταφορα δικη τους. -
Μπορεί κάποιος να μου πει πολύ σύντομα πως λειτουργεί αυτό το μέτρο της απόσυρσης;
Απαιτείται ο υποψήφιος πελάτης να έχει παλιό μεταχειρισμένο;Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί παντού αναφέρουν τιμές μετά από απόσυρση;
Τόσα πολλά παλιά αυτοκίνητα υπάρχουν; Που ήταν κρυμμένα; -
Για να αποσύρεις ναι χρειάζεται να έχεις ένα αυτοκίνητο να αποσύρεις
Αλλά για να πάρεις την έκπτωση της απόσυρσης όχι απαραίτητα! Αρκετοί έμποροι όπως πρόσεξες έχουν κάνει οι ίδιοι αποσύρσεις και σου κάνουν την έκπτωση αυτόματα.
Επίσης αν από κει που θέλεις να αγοράσεις δεν κάνουν κάτι τέτοιο μπορείς και μόνος σου να βρεις σε αγγελία και να αγοράσεις χαρτί απόσυρσης (είτε από ιδιώτη είτε από έμπορο-ανακυκλωτή που τα πουλάει). Αν κάτι μου διαφεύγει ας συμπληρώσει κάποιος..
Όσο για το που κρύβονται όλα αυτά τα παλιά αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Για να αποσύρεις ναι χρειάζεται να έχεις ένα αυτοκίνητο να αποσύρειςΑλλά για να πάρεις την έκπτωση της απόσυρσης όχι απαραίτητα! Αρκετοί έμποροι όπως πρόσεξες έχουν κάνει οι ίδιοι αποσύρσεις και σου κάνουν την έκπτωση αυτόματα.
Επίσης αν από κει που θέλεις να αγοράσεις δεν κάνουν κάτι τέτοιο μπορείς και μόνος σου να βρεις σε αγγελία και να αγοράσεις χαρτί απόσυρσης (είτε από ιδιώτη είτε από έμπορο-ανακυκλωτή που τα πουλάει). Αν κάτι μου διαφεύγει ας συμπληρώσει κάποιος..Έπεσα σε επίσημη εμπορία που περίμενε να έχω προπολεμικό αυτοκίνητο για απόσυρση.
Και από ότι κατάλαβα δεν πρέπει πλέον οι έμποροι να έχουν χαρτιά απόσυρσης και μάλλον δεν ασχολούνται καθόλου με το μέτρο αυτό.
-
Δεν ξέρω τι περίεργοι μπορεί να υπάρχουν και τι προβλήματα κουβαλάει ο καθένας
Οποιοδήποτε αυτοκίνητο πριν το 2002 κάνει .. πχ ένα άρθρο εδώ http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7389413
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015