-
Ο χρήστης Αριστείδης έγραψε:
εχθές εκτελωνίστηκε και απο σήμερα βρίσκεται στο pdi (ελεγχοι κλπ). Πιστεύω μέχρι τιν άλλη παρασκευή να έρθει..
(όπου παρασκευή εδώ το μηχανολογικό δεν δουλέυει λόγω του οτι κάνει εξετάσεις και αρα πάω (για δέκατη φορα ) δευτερα).Την άλλη Παρασκευή;;;;
Μήπως εννοείς αυτήν, μεθαύριο;
Γιατί εμένα, που τα χαρτιά έφυγαν χθες για τελωνείο, μου είπαν ότι την ερχόμενη βδομάδα παραλαμβάνω.
Μη χαίρομαι και περιμένω άδικα! -
Σημερινό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας ανέφερε ότι μέχρι τώρα στο Νομό Ηρακλείου μόνο 104 πολίτες έχουν εκμεταλευτει τα προνόμια της απόσυρσης. Τραβάνε τα μαλλιά τους στις αντιπροσωπίες. Πλησιάζει το καλοκαίρι άρα πλησιάζει και η ώρα που τα rent a car θα πρέπει (?) να ανανεώσουν τους στόλους τους. Αν δεν το κάνουν - λόγω οικονομικής δυσχέριας - θα δούμε πολλές αντιπροσωπίες να κλείνουν!!!!
-
Μόνο; μόνο;
Εγώ θα τους χαρακτήριζα πολλούς, το φυσάτε το παραδάκι εκεί στην Κρήτη . -
Η απόσυρση ισχύει και για αγορά μεταχειρισμένου; Έχω δει μάντρες να το αναφέρουν, αλλά δεν έχω υπόψη σχετική διάταξη.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μόνο; μόνο;
Εγώ θα τους χαρακτήριζα πολλούς, το φυσάτε το παραδάκι εκεί στην Κρήτη .συμφωνω.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Η απόσυρση ισχύει και για αγορά μεταχειρισμένου; Έχω δει μάντρες να το αναφέρουν, αλλά δεν έχω υπόψη σχετική διάταξη.Στην ΚΥΑ αναφερόταν ρητά οτι ισχύει μόνο για αγορά καινούργιου
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66172&catid=13
Δεν προχωρά η απόσυρση! (τι λες τωρα???)
-
Πηγα σημερα στην εφορεια μου με το χαρτι της ακινησιας απο το 1993, βρηκαμε σε κατι καταστασεις τον αριθμο κυκλ-ριας του αυτ-του και μου εδωσαν ενα χαρτι που λεει.......συμφωνα με την υπ' αριθμ.....οι πινακιδες του υπ. αριθμ. ......... εχουν καταστραφει και αδεια κυκλ-ριας δεν βρεθηκε στην υπηρεσια μας, και με παραπεμπτουν στην Δ\ΣΗ ΣΥΓΚ-ΝΙΩΝ της περιοχης μου μαλλον για να μου βγαλουν την ειδικη αδεια κυκλ-ριας για την αποσυρση, Εχει κανει κανεις την ιδια διαδικασια να μου πει εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66172&catid=13Δεν προχωρά η απόσυρση! (τι λες τωρα???)
Ε πως να προχωρησει οταν το κερδος απο την αποσυρση ειναι μηδαμινο.
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Πηγα σημερα στην εφορεια μου με το χαρτι της ακινησιας απο το 1993, βρηκαμε σε κατι καταστασεις τον αριθμο κυκλ-ριας του αυτ-του και μου εδωσαν ενα χαρτι που λεει.......συμφωνα με την υπ' αριθμ.....οι πινακιδες του υπ. αριθμ. ......... εχουν καταστραφει και αδεια κυκλ-ριας δεν βρεθηκε στην υπηρεσια μας, και με παραπεμπτουν στην Δ\ΣΗ ΣΥΓΚ-ΝΙΩΝ της περιοχης μου μαλλον για να μου βγαλουν την ειδικη αδεια κυκλ-ριας για την αποσυρση, Εχει κανει κανεις την ιδια διαδικασια να μου πει εντυπωσεις?Απλα θα βγαλεις καινουριες πινακιδες με κοστος 30€ απ'οσο ξερω. Αν το θελεις μονο για αποσυρση ομως, ειχα διαβασει οτι δε χρειαζεται να κανεις αρση ακινησιας...
-
Ο χρήστης geologist έγραψε:
εχθές εκτελωνίστηκε και απο σήμερα βρίσκεται στο pdi (ελεγχοι κλπ). Πιστεύω μέχρι τιν άλλη παρασκευή να έρθει..
(όπου παρασκευή εδώ το μηχανολογικό δεν δουλέυει λόγω του οτι κάνει εξετάσεις και αρα πάω (για δέκατη φορα ) δευτερα).Την άλλη Παρασκευή;;;;
Μήπως εννοείς αυτήν, μεθαύριο;
Γιατί εμένα, που τα χαρτιά έφυγαν χθες για τελωνείο, μου είπαν ότι την ερχόμενη βδομάδα παραλαμβάνω.
Μη χαίρομαι και περιμένω άδικα!Την άλλη παρασκευή - μην σου πω δευτέρα 21 κιόλας.
έχουν 10 εργάσιμες μέρες περιθώριο από την στιγμή του εκτελωνισμού.
Δεν ξέρω αν έχει διαφορά για όσους είναι Αθήνα, αλλά εδώ είναι και 2-3 μέρες η μεταφορά (να βρουν μεταφορική κλπ).
για να μην χαίρεσαι άδικα όπως είπες, μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία κάθε μεσημέρι πριν κλείσουν να σου λένε την πρόοδο (πχ σήμερα είναι στο pdi έλεγχος πρώτου σταδίου). -
Ο χρήστης Ninja10R έγραψε:
παιδιά τι έγινε, πήρε κανείς καινούριο με απόσυρση;
εγώ είμαι στο στάδιο του εκτελωνισμού (σήμερα μου είπαν στάλθηκαν τα χαρτιά στο τελωνείο). ελπίζω μέχρι παρασκευή να έχω πάει στο επόμενο στάδιο..Πόσες μέρες σου πήρε από το πρώτο χαρτί (βεβαίωση παραλαβής) μέχρι την έκδοση του τελικού χαρτιού για το τελωνείο;
Η δικιά μου βεβαίωση παραλαβής είναι στις 3/3/11 και βράζω στο ζουμί μου
εγώ το πρώτο χαρτί το πήρα την ίδια μέρα 21-2 απο την γραμματεία του κέντρου ανακύκλωσης που πήγα (το χαρτί ολικής διαγραφής στις 24-2) και το 'πακέτο' με τα χαρτιά βρισκόταν στα γραφεία της αθήνας στα κεντρικά στις 4-3.
-
Καλησπέρα! Εχω στην κατοχή μου 2 αυτοκίνητα...!
Ένα Toyota Carina E του 95 και ένα ΚΙΑ του 2006.
Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αποσύρω και τα δύο σε κάποια εταιρεία με σκοπό την αγορα ενος καινούργιου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
το carina μπορεις να το αποσυρεις. το κια μηπως εννοεις οτι ειναι του 1996??? γιατι ειναι ετσι τοτε μπορεις να αποσυρεις και αυτο. αλλιως δεν μπορεις
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66172&catid=13
Δεν προχωρά η απόσυρση! (τι λες τωρα???)
Ε πως να προχωρησει οταν το κερδος απο την αποσυρση ειναι μηδαμινο.
εκτος απο αυτο ειναι και το γεγονος οτι πλεον αγοραζουν μονο οσοι εχουν οικονομικη ανεση η εχουν απολυτη αναγκη το αυτοκινητο.
-
To toyotα (του 96) γνωρίζω οτι αποσύρεται...
Το κια είναι του 2006-07 με αρκετά χμ (γύρω στα 120.000) λόγω δουλειάς...
Για αυτο και αναρωτιόμουν αν μπορώ να αποσύρω και τα 2 (πακέτο) σε κάποια εταιρεία με σκοπό την αγορά ενος καινούργιου... -
Ο χρήστης chrispap έγραψε:
To toyotα (του 96) γνωρίζω οτι αποσύρεται...
Το κια είναι του 2006-07 με αρκετά χμ (γύρω στα 120.000) λόγω δουλειάς...
Για αυτο και αναρωτιόμουν αν μπορώ να αποσύρω και τα 2 (πακέτο) σε κάποια εταιρεία με σκοπό την αγορά ενος καινούργιου...οδεν εχουν κανουν τα χιλιομετρα αλλα η ηλικια του αυτοκινητου. Η διαδικασία της απόσυρσης αφορά οχήματα με άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/1998 οποτε το κια ειναι εκτος. αν θες να το ξεφορτωθεις απλα πουλησε το
-
Καλησπερα!Εχω ενα lada παλιο που θελω να αποσυρω αλλα δεν θελω να αγορασω αλλο αμαξι,μπορω να εχω καποιο ωφελος απ αυτη την ιστορια?
-
viewtopic.php?f=5&t=35432&start=630
-
Και τα φορτηγάκια μέχρι 3,5 τόννους πλέον στην απόσυρση σύμφωνα με χτεσινοβραδυνή τροπολογία .
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015