-
Εχετε δικαίωμα 3 ψήφων.
Εγώ ψηφίζω Αθανάσιο Διάκο, Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό και τον Ρήγα Φερραίο γιατί έδωσαν τις ζωές τους για τα πιστεύω τους! Και η εποχή που έζησαν ήταν η δυσκολότερη στην Ελληνική ιστορία.
Φυσικά μετά τον Ιωάννη Καποδίστρια κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να μπεί στην λίστα...Οχι σαν τον Σκάι που έβαλαν στην λίστα με τους 10 μεγαλύτερους Ελληνες όλων των εποχών αυτόν που δήλωσε ότι η Κύπρος είναι μακριά...
Επίσης δεν έβαλα Ελληνες από την μυθολογική εποχή.
-
Εχετε δικαίωμα 3 ψήφων.
Εγώ ψηφίζω Αθανάσιο Διάκο, Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό και τον Ρήγα Φερραίο γιατί έδωσαν τις ζωές τους για τα πιστεύω τους! Και η εποχή που έζησαν ήταν η δυσκολότερη στην Ελληνική ιστορία.
Φυσικά μετά τον Ιωάννη Καποδίστρια κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να μπεί στην λίστα...Οχι σαν τον Σκάι που έβαλαν στην λίστα με τους 10 μεγαλύτερους Ελληνες όλων των εποχών αυτόν που δήλωσε ότι η Κύπρος είναι μακριά...
-
Εχετε δικαίωμα 3 ψήφων.
-
Ψηφίζω για τον mjacob τον Πλάτωνα και για μένα τον Αλεξανδρούκο επειδή ήταν π@στης
-
edit [kouk]
Εσύ koutsan να αναλύσεις τις δύο παρτίδες που έβαλα...
-
kouk αφού έκανες edit την φράση που έγραψα θα έπρεπε να κάνεις edit και την φράση που έγραψε ο koutsan...
Ειλικρινά τι πρόβλημα έχεις μαζί μου...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ψηφίζω για τον mjacob τον Πλάτωνα και για μένα τον Αλεξανδρούκο επειδή ήταν π@στηςΜια μικρή χαρά είχα κι εγώ, να ψηφίσω Πλάτωνα... πάει κι αυτή
Και για να ξέρεις, ο Πλατωνάκος μου τον έχει τον Αλεξανδρούκο σου any time
-
Εμένα
Δημοσκόπηση! Μεγάλοι Ελληνες στο 4tforoum.